2 822 12

Психиатър: Ясно личи конфликт между Борисов и Цветанов

Психиатърът д-р Николай Михайлов даде рационално обяснение за трусовете във властта и споровете в коалицията между ГЕРБ и „Обединени патриоти”. Според него конфликтът помежду им няма да се разрасне.

„Коалиционната разпра няма перспектива да се превърне в голям конфликт и да срине правителството. Те няма да направят зрелищно самоубийство заради оставката на трима министри”, заяви психиатърът пред бТВ.

Д-р Михайлов посочи, че ясно личи конфликт обаче в отношенията между премиера Бойко Борисов и председателя на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.

„Между Цветанов и Борисов не цари доверие, има напрежение, има често несъгласие между тях. Когато премиерът поиска оставките, Цветанов каза, че това не е уместно. А това е право на министър-председателя, а парламентарната група няма основания да твърди друго. Това беше изречено демонстративно”, коментира д-р Михайлов.

„Бойко Борисов е уморен монарх, това е деветата година на неговото управление, нормално е различията в ГЕРБ да се появят. Не само Борисов обаче отслабва, но и партията, защото злоупотреби много пъти”, каза психологът и заяви, че тази ситуация се допълва от натрупани проблеми, като катастрофата край Своге и сривът на Търговския регистър.

„ГЕРБ няма ясно изразена визионерска позиция за бъдещето. Това е, защото тя не числи в редовете си интелектуалци, тук-там има мислещи, но те кръжат около тези, които имат сила. БСП трябва да знаят, че една опозиционна сила не трябва да преминава в дискант, защото става производител на абсурд, става лековата и досадна”, каза още д-р Михайлов.

България
Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Петър
  Отговор
  1 19:53  10.09.18
  Явно единият е затварян в шкафче като е бил малък, а другият е бил много обгрижван или изобщо не е бил обгрижван, те това е мнение на психолог.
 • Хоооп давай смело КАПИТАНЕ
  Отговор
  2 19:53  10.09.18
  Разногласие може да имат но са определили посоката, явно има и по добри начини. Но капитанът си разбира от работата си, е нямаме нужда от Шергейчо да ни закотви на едно мянсто за дълго време . А Хорешарски от срам не се показва никъде вече, понеже бабичките дет ги подкрепяха --- нема ги.
 • Ефтини сензации
  Отговор
  3 19:53  10.09.18
  Този психокуколог, случайно да отчита факта, че дори и съпрузи не винаги са на едно и също мнение. Напълно нормално е да има различни мнения. Различни хора са все пак. Чудни са ми глупостите, които е съчинил, освен ако не са по заказь на комунистическото простолюдие...

  Коментиран от #4, #6


 • Петър
  Отговор
  4 20:01  10.09.18

  До коментар #3 от "Ефтини сензации":

  Ама съпрузи е по нормално да са на различно мнение отколкото да са на еднакво, другото е подчинение или робска зависимост.
 • 5 20:03  10.09.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Мизирабъл
  Отговор
  6 20:05  10.09.18

  До коментар #3 от "Ефтини сензации":

  Соросоидното простолюдие всячески се мъчи да лъже и маже ,да ни убеждава че Тиквата е велик премиер.Тия ефтини соросоидни лъжи няма да минат, народа нахитря и вижда разпасаната,крадлива и лъжлива Герберска Шайка

  Коментиран от #11

 • onq s konq
  Отговор
  7 20:10  10.09.18
  Преди десетина дена някой от висшето БСП-ръководство/не им помня имената/ беше се изразил достолепно и високопарно че БОРИСОВ БИЛ С ИЗТЕКЪЛ СРОК И ЗАТОВА ТР ДА СИ ХОДИ.Сега пък тоя твърди че БОРИСОВ Е ИЗМОРЕН...А всъщност личната драма на БСП е че не могат СИЛОВО ДА СВАЛЯТ ГЕРБ ЧРЕЗ МИТИНГИ,защото им избяга в Америка суперпламенния водач на "наточените пенсионерски шествия" МИШО ШАМАРА.От друга страна непрекъснатото хленчене "Оставка" не хваща "дикиш", а филосовски изцепки като на тоя от снимката за "умора на метала" не вършат работа щото пък няма кой да ги слуша...но както е казано-НАДЕЖДАТА УМИРА ПОСЛЕДНА:)

 • среднощен
  Отговор
  8 20:17  10.09.18
  Доктор Михайлов безспорно има натрупан опит при такива анализи и най-вече при изследването на политическите процеси в "дясно"! Много добре знае за "спойващата" сила на властта, но и за "центробежните" сили във властта, когато опозицията е "неадекватна"! Мисля, че анализът му е обоснован и достоверен!
 • Гостът
  Отговор
  9 20:35  10.09.18
  Отвсякъде напира уморен материал. Време е да се пояяви партията на железните.
 • 649
  Отговор
  10 21:01  10.09.18
  Гледах го в предаването и както винаги е прав. Този път даже беше умерен! - Обикновено не спестява определения и критики към онзи, когото преди време нарече политически анекдот. Сигурно и той се умори да обяснява поведението на Винету. Така или иначе потвърди общото мнение, че ГЕРБ сами представляват проблем за себе си, поради факта че електоратът им в по- голямата си част тъп. - Нямат капацитет!
 • Ефтини сензации
  Отговор
  11 21:04  10.09.18

  До коментар #6 от "Мизирабъл":

  Я папагала на комунистическото простолюдие се обади. То е ясно, че умни хора покрай вас няма как да има, ама поне намерете някой с полужително IQ да кряка след мен, че ставате за смях и сред своите...
 • Порно
  Отговор
  12 21:58  10.09.18
  Психиатър седераст коментира мутра и физкултурник , той просто няма клиничен опит на нивото на БиБи и Цвъко

Напиши коментар:


Публикувай