2 219 6

13-годишно се вмъкна на забранен филм на ужасите и припадна от страх

Мария Атанасова

13-годишно дете припадна в кино салон в Сандански по време на страховития хорър "ТНЕ NUN" /Монахинята/. Инцидентът стана тази вечер на вечерната прожекция от 20 часа, съобщи struma.com.

Въпреки изричното предупреждение, че филмът е за лица над 16-години, 13-годишното влязло в салона, без придружител.

В разгара на бруталните сцени от филма, детето се свлякло на седалката, твърдейки, че не се чувства добре, малко по-късно състоянието му се влошило.

Незабавно е изведено навън и транспортирано с екип на Спешен център до местната болница.

Филмът "Монахинята" е нов, той е дело на режисьора Корин Харди и на 6 септември 2018, е пуснат по кината у нас. Разказва за млада монахиня в зловещ манастир в Румъния, която се самоубива. В резултат Ватикана изпраща свещеник с тежко минало и момиче,което се готви за финалните си обети, да разследват случилото се.

Двамата разкриват ужасяваща тайна на ордена, рискувайки животите си. Те се изправят срещу зловеща, демонична монахиня. Манастирът се превръща в ужасяващо бойно поле между живите и обречените. Следват една след друга батални, жестоки сцени, които вероятно са повлияли на малкото дете в салона.

Внимание родители! Филмът съдържа опасни за децата ви сцени ,така че малолетните не бива са се подлагат на това ужасяващо преживяване.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Гъл
  Отговор
  1 14:21  11.09.18
  Цялата съвременна филмова индустрия е сатанинска. И не само това! Тази сатанинска филмова индустрия успява да повлияе на хората и да ги промени. Към лошо естествено. прави хората зли, безчовечни, алчни егоистични , нагли , ненормални, извратени, насилници... А на децата влияе още по лошо. И тези "забрани", те по скоро насърчават децата да гледат...

  Коментиран от #5

 • Guðmundsson
  Отговор
  2 14:21  11.09.18
  Да пуснат тогава филма "канибалска гибел" от гнусните сцени ще има много повръщане в залата.
 • XA XA XA
  Отговор
  3 14:36  11.09.18
  Tоя филм изобщо не е страшен и дори не е по действителен случаи ! Aко гледа такъв сигурно ще полудели или няма да заспи повече..
 • шоп
  Отговор
  4 15:14  11.09.18
  Не е тарсило макя си там.
 • Бесен Язовец
  Отговор
  5 18:08  11.09.18

  До коментар #1 от "Гъл":

  Сатанинска, матанинска, дрън, дрън ! А де не гледай като не ти харесва бе, човече, то там си пише ясно - филм на ужасите, никой не те кара насила да го гледаш, щом не обичаш филми от такъв жанр ! Пусни си една сълзлива мелодрамка и си глей кефа !

  Коментиран от #6

 • Гъл
  Отговор
  6 22:36  11.09.18

  До коментар #5 от "Бесен Язовец":

  Имало едно село дето нямало вода. Събрали се хората и прокопали канал. И потекла вода и било хубаво. Обаче едни мръсници зели та приватизирали канала. А после почнали да пускат по канала всякакви гадости. И водата станала негодна. Хората започнали да негодуват. Но се намерил един мръсник и идиот който казал: "като не ви харесва не ползвайте"... Та така... Без мръсниците живота щеше да е много по-хубав...

Напиши коментар:


Публикувай