11 Септември, 2018 16:20 18 231 25

Дейли Стар: "Слънчев бряг" е бардакът на България

  • слънчев бряг-
  • проституция-
  • проститутки-
  • бардак-
  • британци-
  • дейли стар

Огромен брой проститутки примамват британските младежи, пишат на Острова

Дейли Стар: "Слънчев бряг" е бардакът на България - 1

Ядрото на проститутките и сводниците в България се нарича "Слънчев бряг", а цената за час секс с елитна компаньонка може да стигне и 100 евро. За това информира читателите си британското издание "Дейли Стар" със статия за летния туризъм в курорта ни. Според вестника, цитиран от "Блиц", курортът е пълен с проститутки, като елитните момичета на повикване са почти толкова, колкото и по-евтините им колежки по храстите.

"Курортът е с уникална крайбрежна плажна ивица от над пет километра, жестоки партита и нощни клубове, които побират над 2500 души всяка вечер. Популярен е с евтиното пиене, двоен ром с кола е под две лири (4,38 лв. - бел. ред.). Но купонджийският курорт има и тъмна страна - огромен брой момичета за ескорт, които примамват британските младежи", пише изданието.

Според Daily Star освен обикновени жрици има и високоплатени проститутки, които търсят по-елитни клиенти. Такава е Тома, на 28 години, която се предлага чрез агенция в интернет. Красавицата продава "всичко специално, което искате да ви направя" срещу 100 евро на час. Проститутката приканва през нета скучаещите англичани, като задължително иска да се срещне с потенциалните клиенти в бар или тихо заведение. Предлага "масажи и нещо повече", а снимките ѝ в профила разказват повече от обясненията ѝ. Но Тома също не крие много - "Обещавам, че ще бъдете в рая в моята компания", споделя изкусителката, надупена към телефона си.

Голите красавици на по-солени цени имат и изисквания, посочва изданието. Сабрина, на 29 години, е категорична, че "отговарям само на учтиви и разумни съобщения" и ако получи такива, "мога да дойда в хотела ви или вие да дойдете при мен и да ми кажете какво искате да ви направя".

Всички скъпоплатени проститутки са с отличен английски език. Отбелязва се още и не без самоирония, че напливът от жрици се дължи на пияните британци, които изпълват курорта всяко лято. Не всички клиенти обаче са в рая на "Слънчев бряг". От британското външно министерство признават пред изданието, че всяка година имат многобройни оплаквания от зажаднели за секс сънародници.

"Туристи са ставали жертви на надценки в стриптийз барове, били са бити, ако не платят. Затова избягвайте тъмни места, паркинги, места с храсти и дървета, включително и на плажа, тъй като там са повечето проститутки в Слънчев бряг", пише още Daily Star.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 goni

    66 5 Отговор
    Като не плащат ще ги бият!:)
  • 2 ванката

    36 18 Отговор
    такива цени за двеоен ром с кола може да има само на кондора и то зимата... а до купонджиискив курорт за съжаление тази година вече не купонджииски и се усеща стабилно в джобовете на търговците управляващи барове и магазини тъй-като има отлив на най-платежоспособните туристи идваши тук от години насам а именно англииските, немските ,датските , белгииските , и скандинавските тинейджъри!!! благодарение на един урунгел оближващ интересите на сик тази година оборотите драстично спаднаха

    Коментиран от #10

  • 3 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    76 14 Отговор
    Трева да си балък да идеш на сънито без значение дали си богат или беден
  • 4 999

    101 8 Отговор
    То България е бардак не само Слънчев бряг
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 onq s konq

    25 4 Отговор
    Теа па теа 100€ ниа с Ристе ша им придложим швиетска троика срещу 10$ ако искат срещу оште 2$ ште фключим и двата самбернара на Ристе

    Коментиран от #8

  • 7 Нннн

    72 4 Отговор
    Англичаните са белите циг*нu на Европа, най-пропадналия народ в Европа.
  • 8 goni

    11 0 Отговор

    До коментар #6 от "onq s konq":

    Барем включи и една котаранка!:) Ще ти скочат акциите!:)
  • 9 Bahti

    47 0 Отговор
    А че в Лондон не е батак бардак, нема бели. А проститутките са мани мани.
  • 10 Читател

    40 0 Отговор

    До коментар #2 от "ванката":

    Когато оборотите падат, извикай от НАП да ти спретнат една двуседмична проверка за касови бележки. Ще се учудиш как ще ти скочи оборота :)
    Изпитано!
  • 11 Пламен

    19 1 Отговор
    Те затова идват с Мама, да си я опъват на воля. А не дай-боже някой Шотландец да заговори мама... Те тогава да видиш битка!
  • 12 танцуващи терезичок

    30 1 Отговор
    "Тома", "Сабрина"....какви имена само, британските гейзери пак са си измисляли и украсявали, ама след "новичок" вече нищо не ме учудва!
    Само да доуточним, че не става въпрос за някакви невинни "горките" англичанчета, които преди да дойдат тук ни са пили алкихол ни са виждали наркотици, а това секса знаят само, че щъркела ги е донесъл!? Всъщност пристигат едни готови лумпени, които създадоха името на този "курорт" !
  • 13 хахаха

    18 0 Отговор
    Дейли стар ми се струва,че са направили безплатна реклама на слънчака!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 гнида

    15 0 Отговор
    Плоскоглави , вие сами идвате на Слънчев бряг ! Никой не ви кара на сила ! Относно двойният ром е нужно да поясните , че тук се нарича ЕДНО МАЛКО = 50 ml Само не ми стана ясно , вашите проститутки толкова ли са грозни , че до тука опряхте ...????
  • 17 стоян георгиев

    6 9 Отговор
    докато не прецакат едно от малко работещите неща в българия няма да спрат тъпите ватници.слънчев бряг е място дето вади пари веднъж за тия дето са там втори път за страната .уникален курорт,може би наи-купонджииското място като морска дестинация в европа ,а що не и в света.обаче както е казано на българския казан в ада няма дяволи пазачи,щото а някои българин е изкласил да излезе от казана ,а масовката го е завлякла навътре!така ще стане и със слънчев бряг.мишоците дето ги е страх да идат там и се крият по разни пенсионерски дупки по гръцкото и турското море сега се на,ират от кеф че един комплексар ще прецака курорта.само че след като прецакат пияните англичани и българските селяндури дето ходят на слънчака да копунясват,въпросните мишки няма да се върнат ,а ще предпочитат пак да лежат като тюлени и да се радват колко евтино е в гръцките магазини и как без да ходят никъде си изкарват прекрасно на плажа като тюлени!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Гого

    11 2 Отговор
    А София е същият бардак просто е клониран Слънчев Бряг.
  • 21 тамян

    4 1 Отговор
    едно нещо като хората да имаме.едно нещо да прови впечатление и да привлича туристи
    и парите им.що не са туристите в жеравна,перущица или карлово а са там.то това се търси и в световен мащаб тайланд и виетнам се пръскат по шевовете от туристи който не са отишли там да хванат малария и да ядат банани.
  • 22 има няма

    0 0 Отговор
    Ами да не идват тогава в Слънчака- ама искат красавици ,но не става безплатно.
  • 23 Мила

    2 0 Отговор
    Не знам какви са източниците на "Дейли Стар", но явно са недостоверни. По стечение на обстоятелствата тази година почивахме пет дни в Слънчев бряг. Признавам си, тръгнах доста предубедена и с нежелание, защото не бяхме стъпвали там от 12 години и информацията ми беше от това, което пише в интернет. Оказа се, че повечето негативни коментари за курорта въобще не са верни. Водата и плажа бяха абсолютно чисти /дори водорасли нямаше. Хотелът ни беше в центъра на курорта и вечер при затворени прозорци не се чуваше абсолютно нищо. Пияни младежи видяхме може би не повече от петима, и то след полунощ. В курорта преобладават западноевропейски и руски туристи, българите не са много. Чуждестранните туристи са както групи младежи, така и големи семейства с по няколко деца или пък двойки пенсионери. Като цяло обслужването и качеството на храната в избраните от нас заведения бяха на добро ниво /след това прекарахме и няколко дни в Балчик и разлика между храната на едното и другото място не намирам/. Единственото, което ми направи лошо впечатление, бе това, че целият курорт е осеян със сергии с различна стока - от дрехи, обувки и козметика до домашни потреби и техника. Ако се премахнат те, ще стане доста по-просторно и комфортно за туристите. Нека да оставят единствено такива, в които се продават сувенири и неща за хапване.
  • 24 ХАРЛИК

    2 1 Отговор
    Милке ти да не сънуваш. 2 лета работя там и никога повече. Мизерията е тотална. Водата мръсна. Водорасли ужяс. И щипалки - колко щеш. Говоря с туристите. Всички осрани и недоволни гладници клошари. Носят си хляба и чайчета за да не плащат. Скъсани отвсякъде. Гумени чехлички с чорапчета. И ридки от 54- та. Поляци , чехи и надрусани упикани ангичани. . СлБряг--- меката на скъсаняци, прости хора и наркомани. Най-долните идват в клоасата СлБряг
  • 25 До година ще е още по зле

    0 0 Отговор
    Следва Брекзит и британци нанайсиферодо.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове