980 7

Индонезия открива консулство в Банско

Венцислав Михайлов

Правителството прие решение за откриване на консулство на Република Индонезия в Република България, ръководено от почетно (нещатно) консулско длъжностно лице със седалище в гр. Банско и с консулски окръг, обхващащ територията на област Благоевград, и за назначаване на почетно (нещатно) консулско длъжностно лице на Република Индонезия в Република България.

Почетният консул г-н Борислав Митков Петров е дипломиран инженер със специалност „Изчислителна техника“.

В периода септември-декември 1990 г. е заемал длъжността „Ръководител кацане“ в „Навигационно обезпечаване на полетите“ в Министерство на отбраната.

От 1992 г. е собственик на фирма с предмет на дейност инвестиции, туризъм, внос, експорт и реекспорт, консултантски услуги. От 2013 г. е генерален мениджър на дружество с предмет на дейност инвестиции, внос, експорт и реекспорт, предоставяне на консултантски услуги за Индонезия. Г-н Петров е член на управителния съвет на Европейската Индо-азиатска асоциация за бизнес, култура и приятелство.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Крипли
  Отговор
  1 22:39  12.09.18
  Ха! Най-голямата мюсюлманска държава идва на наша земя... Похвално, няма що!
 • Чичо Сашо
  Отговор
  2 23:45  12.09.18
  Ето това е важно! Трябва да има консулство на Индонезия... и то в Банско! Сума ти жители на Банско чакат за Индонезийска виза! А пък Банско е пълно със индонезийци на които трябва да им бъдат решени консулските въпроси! Ще падна от смях! Нищо че нямаме Канадско посолство в БГ! Но консулство си требе, а може би е трябвало този другар някаде да се закачи? Почетния консул?
 • Колио
  Отговор
  3 00:13  13.09.18
  Хах, новият канал за наркотици на сещаш се кой :)

  Коментиран от #4

 • Протестирам!
  Отговор
  4 00:32  13.09.18

  До коментар #3 от "Колио":

  Защо забравихте да откриете консулства на Свазиленд,Бангладеш и Буркина Фасо? Ще се оплача в Съвета за сигурност на ООН!

  Коментиран от #5

 • Чичо Сашо
  Отговор
  5 02:11  13.09.18

  До коментар #4 от "Протестирам!":

  Почетно консулство на Танзания в село Арчар, Видинско! Задължително!
 • Мъка,мъка....
  Отговор
  6 10:28  13.09.18
  Яж Народе палмово масло!!Сега и посолство ще си имаме от най големият производител(след Малайзия)на палмово масло в Света!!Гарантирано от ,,Българофилите" от ГРОБ и съдружниците от комунистическото котило( в което са всички останали партии и сдружения).....
 • Пламен
  Отговор
  7 15:49  13.09.18
  Четете между редовете - кадри за туризма от Индонезия. Българите "искат" по 1000лв. заплати... Кой собственик на хотел/механа може да си го позволи - те умрели от глад, все плачат, просяци! Поне проститутките ще са евтини, тесни и с вид на малолетни.

Напиши коментар:


Публикувай