Last news in Fakti

16 Септември, 2018 15:49 5 782 93

МВР: Русофили готвят преврат

  • мвр-
  • нсо-
  • президент-
  • преврат
МВР: Русофили готвят преврат - 1

МВР е засякло сигнал, че въоръжени провокатори ще нахлуят заедно с обикновени граждани в президентството днес, в деня на отворените врати, съобщава в. "24 часа".

От вътрешното министерство са предупредили НСО да засили охраната на сградата.

Неделя, 16 септември, е ден на отворените врати в близо 40 институции. Във „Фейсбук“ от месеци се организира протест на българи от чужбина на същата дата.

В петък организаторите дадоха пресконференция и обявиха каква е тяхната цел. Искането на групата "Против геноцида на Борисов и всички останали управляващи партии" е сваляне на правителството, но без да се разпуска 44-ото народно събрание. Според организатора Емил Русанов, живеещ в Лондон българин, трябва да се състави преходно правителство за 9 месеца и да се свика Велико народно събрание.

Не е ясно дали засечените разговори са на хора, които организират протеста, или на друга група, която също готви румънски сценарий.

Източници в МВР допускат и участие на групите начело с детектива Марин Маринов, в които участват русофилски организации, станали известни по време на протестите през 2013 г.

В България от няколко дни е пристигнала и голяма група от рокерите на руския президент Владимир Путин "Нощните вълци". Техни български последователи вече си пускат снимки с тях във фейсбук. Един от сигналите гласи: "... на отворените врати организирани групи от много хора ще влязат под прикритие в президентството. И ще поискат президентът да обяви извънредно положение. Очакват полицията да се намеси и да настане хаос. Целта е да се пристъпи към съставянето на програмно правителство, но с този парламент."

Във Фейсбук пък се появи и извънредно съобщение от две паравоенни милиции - Войнски съюз и БНО "Шипка", които приканват членовете си за мобилизация на състава заради протеста. Тези от София трябва да са в готовност, "за да може при необходимост да пресекат незабавно всякакви провокации от платените агент-провокатори на Сорос, чужди държави и служби!". Тези в страната пък трябва да са в мобилизация, за да защитят народа от всяко едно незаконно насилие. "Ако народът ни докаже че е народ от герои и воини а не мърши покорни, и че не се бори за кокал а за свобода, правда и справедливост - ще му помогнем!"

На 20 април 2016 г. същите 30-ина представители на тези организации направиха протест пред парламента в София и се обявиха за "преходното общобългарско народно правителство".

Тогава обявиха протеста за начало на операция "Освобождение" от корумпираната политическа класа.

Това са паравоенни русофилски формирования, казаха запознати. Техен лидер е Владимир Русев, който се представя с псевдоним Валтер Калашников.

Русев се подписва като подполковник, но е старшина от запаса. Всъщност истинското му име е Дончо Русев. Владимир е неговото църковно име. Тези милиции организират лагери за военно обучение на млади екстремисти, които да бранят народа от бежанци.

Нямаме информация за готвени провокации, ние сме в непрекъснат контакт с МВР и другите служби от сектор "Сигурност", отговориха от Националната служба за охрана на въпрос на "24 часа" .

От МВР не са коментирали информацията официално. От СДВР обаче са създали организация за спокойното протичане на протеста. Осигурено е достатъчно полицейско присъствие, за да не се допуска нарушаване на обществения ред, съобщиха от МВР.

От "24 часа" са задали следните въпроси към президентството: "Дали президентът е информиран за готвени провокации в сградата на "Дондуков" 2 в деня на отворените врати, за каквито МВР вече е предупредило НСО, след като са засечени разговори между мъже, които се готвят да влязат въоръжени в президентството? Според информация в медиите целта на тези провокатори ще е да поискат от президента да обяви извънредно положение в страната - има ли основания за такова действие?"

От прессекретариата на държавния глава са изпратили следния отговор: "Във връзка със спекулациите в някои медии, че денят на отворени врати в президентската институция съвпада с предвиден за 16 септември протест в центъра на град София, напомняме, че събитието е част от международната инициатива Европейски дни на наследството 2018 и в нея участват над 30 български институции. От години президентската институция е част от тази международна инициатива и подкрепя увеличаването на прозрачността и достъпа на гражданите до работата на институциите."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бре бре

    76 17 Отговор
    Театрото голямо режисьор на дублажа
    Б.Б
    Текста четаха
    Цв.Цв И Цец.Цач
  • 2 Неделя е

    58 4 Отговор
    Какви преврати кви пет марки
  • 3 Мизирабъл

    58 20 Отговор
    Само така, да го духат герберастите и техния вожд Тиквонич!

    Коментиран от #12

  • 4 El comandante

    32 8 Отговор
    Ушеви ебани пендели много сте проЗди УЕ!!!!
  • 5 Силвето

    68 12 Отговор
    Значи, който е недоволен от Тиква Бойко е русофил хахаха
  • 6 Хи их хи

    29 5 Отговор
    И нашия вожд ни спаси? Ох, бях се сакълдисал, че Валтер Калашников ще вземе властта!
  • 7 НКВД

    39 9 Отговор
    Значи това правителство се определя като явно русофобско и ще преследва русофилите с МВР ли? Вече ни определят като терористи!!

    Коментиран от #78

  • 8 Патриот

    39 11 Отговор
    Русофилите/българофилите никога няма да нападнат Президенството. Ще нападнтат централата на ГЕРБ.
    Ако нападнат Президенството сигурно ще са платени "русофили" на копанката на Бойко и Сорос.
    Сигурно Блите каски или Протестна мрежа отново излизат на сцената на си върнат Роско .утката във властта.

    Коментиран от #38, #39

  • 9 дге

    26 5 Отговор
    комунизма в България не е изчезнал така, че няма да има преврати и сваляне на власт -Гарван гарвана очи не вади .
  • 10 Доган

    24 8 Отговор
    Докато аз не кажа нищо няма да сваляте
    -Бойко запали ми цигарата ...
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Да да

    13 32 Отговор

    До коментар #3 от "Мизирабъл":

    Духай го ти, нереализиран русороб. Аз искам да работя с чест и комунисти и руснаци да не ми крадат парите под формата на национализация, за да дават на гамени като теб да пиете по цял ден водка и бояришник

    Коментиран от #14

  • 13 Инкогнито

    21 3 Отговор
    До скоро ББ подръжаваше на Т.Жовков от няколко дни на С.Стамболов!!
  • 14 Поемай ГО

    19 8 Отговор

    До коментар #12 от "Да да":

    Фашистко наследниче на което дедите му са натрупали пари на гърба на отрудения народ!!
  • 15 Ефтини сензации

    17 14 Отговор
    Комунистическото простолюдие ще взривява ли църкви или само до мандражийски номера ще се ограничи?
    Лошо ще е за България ако тоя цирей комунизма покълне отново.
    Интересно, че се пише за тези неща. Обикновено слугите на рашетника по друг начин действат.
  • 16 1944

    19 13 Отговор
    зле скалъпен руски сценарий. какъв преврат ще правят? руските подлоги държат властта от 1944г.
  • 17 vvvvv

    24 7 Отговор
    По-голяма глупост, едва ли може да измисли бъдещия кандидат министър. Срамно е дори да се коментира, докъде стигна МВР. Започвам де се срамувам от националността си дори, щом такива ни управляват.
  • 18 месара

    13 6 Отговор
    преврат ли? две три момчета (от тия с маските) с бойни патрони в автоматите, и тия дето мислят за преврат даже няма да минат покрай президентството. ако трябва кръв, кръв нека да има!
  • 19 МВР

    14 10 Отговор
    Да бе да, забравихте да пишете, че готвения преврат е лично поръчан от Путин.

    Коментиран от #49, #92

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 У лево е Крим

    20 7 Отговор
    Е що в президентсвото? - Те русофилите харесват Радев. Ако ще нахлуват ще е в Министерски съвет, парламента или в къщата на селянина от Банкя или пък в един от 6 апартамента на Цветанов. Това е зле скалъпена теза от МВР в услуга на ГЕРБ. Дори по- зле скалъпена от историята за двамата разследващи журналисти, които задържаха
  • 22 Хаха

    14 5 Отговор
    Да да, а Путин лично ще води превратаджиите, преоблечен като гвардеец от почетния караул! MВР да не прихващат от МИ6 антируската истерия, та започнаха да бълват и те пълни глупости?! Как се прави преврат без да си си подсигурил подкрепата на армията или поне на софийския гарнизон? А ние армия изобщо имаме ли? Тези набедени за "превратаджии" да не са малоумни, че да отидат на сигурна смърт, защото ще бъдат застреляни още на десетата секунда от НСО?!
  • 23 Преброяване на бесните язовци

    14 12 Отговор
    РусофилитИ да ми смучат бубата. Никога повече руско робство!

    Коментиран от #26

  • 24 Бесен Язовец

    11 15 Отговор
    Русофилството на българина му е в кръвта на истинските българи на тия които не им е в кръвта са мешани с турска кръв!

    Коментиран от #30

  • 25 Българин

    12 14 Отговор
    Тая измет е способна да направи подобна глупост за да угоди на Москва. Крайно време е да се подложи на лечение по метода на Д-р Стамболов.

    Коментиран от #27, #29

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 НКВД

    8 7 Отговор

    До коментар #25 от "Българин":

    Нали знаеш края на Стамболов?

    Коментиран от #33, #50

  • 28 дге

    14 6 Отговор
    Кога ще се научи България да мисли за русия с малка буква - както се научи Крим - Украйна .За това който обича русия да върви там -границите са отворени.

    Коментиран от #32

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Българин

    11 9 Отговор

    До коментар #24 от "Бесен Язовец":

    Русофилството е в кръвта на боклука. Истинския българин не лиже чужди задници!!!

    Коментиран от #63

  • 31 Руските свине

    12 12 Отговор
    От Съединението до днес постоянно са насъсквали своите еничари да избиват българи. Всъщност русофилите са избили повече българи и повече български генерали, отколкото загиналите през войните.

    Коментиран от #34

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Българин

    5 8 Отговор

    До коментар #27 от "НКВД":

    А ти знаеш ли края на организаторите на русофилските бунтове?

    Коментиран от #37

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Димитър Благоев

    9 8 Отговор
    Димитър Благоев:



    „Русофилството е грубо политическо суеверие, умишлено култивирано сред народните маси; политическо знаме, вървенето и воюването под което неизбежно води към предателство и национална катастрофа. Защото русофилите, плувайки безогледно във водите на руската дипломация, неизбежно и фатално правят от България едно сляпо и послушно оръдие в ръцете на руската завоевателна политика на Балканите“

    Коментиран от #42

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Българин

    9 7 Отговор

    До коментар #8 от "Патриот":

    Русофилите никога не сте били и никога няма да бъдете българи. Още по - малкото Българофили. Вие сте безродници и национални предатели. От 140 години го доказвате всеки ден.

    Коментиран от #40

  • 39 Българин

    8 7 Отговор

    До коментар #8 от "Патриот":

    Русофил=безродник =национален предател =българофоб
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 сиганин

    7 3 Отговор

    До коментар #35 от "Тест":

    братчет в тоа форум саму улигуфрени пишат. как им викат джендарляци руски.
  • 42 Леда Милева

    5 5 Отговор

    До коментар #36 от "Димитър Благоев":

    А българското русофобството е оръжие в ръцете на Султа и в услуга на западния импрялизъм за господство на балканите!!
  • 43 Знаещ

    9 5 Отговор
    “За забелязване е, че когато се касае за руския престиж в България, нашите русофили са много по-непримирими, нежели самото руско правителство. Това се дължи , разбира се, главно на факта, че те са тук , в България паразити на руския престиж , с който тъй много злоупотребиха за свои користни цели, щото отвратиха самата Русия. Но често пъти тяхната цинична защита на руските интереси се дължи на невежество”.
  • 44 Аксаков

    9 7 Отговор
    „Всяко тържество на българите е смърт за Русия. Балканските държави не трябва да имат нищо свое. Те трябва да бъдат притежание на русите или, по-ясно казано, те трябва  бъдат погълнати от русите!”
    ИВАН АКСАКОВ
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 дге

    8 2 Отговор
    Този електричар- ЕЛ -коменданте -сарказъм- може да пише -по коментарите , както псува ОВЧАР на полето.Нищо по темата.

    Коментиран от #47

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Психиатър

    8 8 Отговор
    Русофилията е израз на национален комплекс за малоценност, старателно култивиран и подхранван от руснаците и от петата им колона. Никъде по света няма такова явление, като организираната русофилия, чието кредо е:" лизането на руски задници е върховна проява на патриотизъм."
  • 49 Хамстер

    7 1 Отговор

    До коментар #19 от "МВР":

    Невъзможно. Шефа еталона на ,, русофилите,, господин Волен е във властта. Как ще си правят сами преврат?
  • 50 Стефан Стамболов

    10 4 Отговор

    До коментар #27 от "НКВД":

    “Признателността към Русия не може да бъде заплатена със свободата на България. Майката не ражда детето си, за да го удуши впоследствие!“.
  • 51 Бай Натю

    11 5 Отговор
    Крайно време е и ние да освободим Русия поне веднъж. За да им натякваме 150 години, че сме ги освободили и трябва да пълзят в краката ни от благодарност. Да ги накараме да ни издигнат паметници, да направят Федерално движение "Българофили", което всяка година да се събира край Каспийско море и да говори против Русия и за присъединяване към България. Да пишат по форумите "Да живей България" и да си мечтаят как ще посрещат отново с цветя славната българска армия на Червения площад.

    Коментиран от #60

  • 52 Историк

    7 4 Отговор
    САЩ два пъти спасява Франция от Германия, като загиват стотици хиляди американци. Т.е. десетки пъти повече отколкото войници на руската империя за “освобождението” на България. И въпреки това Франция води абсолютно независима от САЩ политика, няма паметник на американски президенти пред техния парламент, няма френско национално движение "Американофили", и лизането на американски задници не е вменявано като знак на благодарност към САЩ и задължение во веки веков на всеки французин.
  • 53 Българин

    7 4 Отговор
    Самото съществуване на РУСОФИЛСТВОТО И ТО КАТО ОРГАНИЗИРАНО ДВИЖЕНИЕ Е НЕНОРМАЛНО ЯВЛЕНИЕ. Представете си да съществуват национални движения Туркофили или Американофили, които да правят същите свинщини както русофилите и всяка година да се събират-едните край язовир Кърджали, а другите край яз. Искър, да развяват турски или американски знамена, да пеят маанета или кънтри и да мечтаят как ще посрещат - едните турските аркадаши а другите американските френдове.

    Коментиран от #55

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Данченко

    9 4 Отговор
    руският военен кореспондент Данченко: „Аз вече няколко пъти споменавах за нагайката. Това беше, така да се каже, джобния речник за разговори с братушките. Тях не ги биеше само тоз, който го мързеше. При това често се случваха твърде тъжни недоразумения. Върви, например, братушка по пътя и насреща му офицер. Без много да му мисли, братушката приближава офицера и му подава ръка, за да изрази симпатията си към руснаците. За това получава удар с нагайката „по главата“. Особено жестоки с българите бяха интендантските, транспортните и парковите господа…Помня как един от тях описваше разправата си в село Вена.
    - Аз го налагах, налагах с нагайката, докато ръката ми се умори. По главата, по главата…Даже пръстите ми се вдървиха…

    - И защо?

    - Как така защо: пристигам, питам има ли слама, - „Няма, братушка“. „Ичмик има?“ – „Няма, братушка“. – И почнах да го налагам.

    - А вие какво му предлагахте за това?

    - Как ли пък не! За него проливат кръв… - започна той с патос…“
  • 57 Последния Май

    2 6 Отговор
    Кърлежите да пият фреш от тиква и да подават оставки. Последното нещо което ще им даде държавата безплатно ще са чук, лопата, мистрия и други инструменти за да почват да градят БЪЛГАРИЯ която разрушиха. В името на народа. България за народа
  • 58 Икономист

    9 3 Отговор
    Икономическото развитие на една държава и респективно нейното влияние в света е в пряка зависимост от брандовете, които я представят. Например за Германия това са : Мерцедес, Бош, Опел, Ауди, АЕГ и т.н., за Япония-Панасоник, Сони, Мазда, Мицубиши и т.н. САЩ имат най-много. А какви брандове може да предложи Русия? Калашников, Спутник, матрьошка, водка, Сталин, перестройка ...Путин..... Жалка работа! Да се почудиш как има такива, които им се възхищават!
    Понеже Русия няма съвременни брандове тя реанимира старите и дълбае в миналото. Затова са тия и прекаленото фиксиране във ВСВ. Но само с минало една страна не може да се развива, да върви напред и да стане превлекателен пример за развитие. Никоя нормална държава не се фиксира в миналото както прави Путинистан. И за това са нормални.
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Окей

    2 6 Отговор

    До коментар #51 от "Бай Натю":

    Какво ще посрещнат, какво? ,, славната българска армия,, ли? ¿????????? А, какво е това? Представителна рота пред Дондуков, 4 вертолета Кугар, един пожарогасящ, Фалкона на Боце за визити и два батальона мифотвотрци по мисии ли и 4 надуваеми десантни лодки подарък от САЩ ли? Ами то само охраната около Кремъл е по-голяма от армията ни? Ще е някак срамно и неловко два батальона с АК да освобпждават Русия,. Хората ще се чудят филм ли снимат там? И от кого ще ги освобождаваш? Те са си свободни, дто пишат, че 6 млн туристи имало само в Турция на море. Ти да не си я подкарал отрано...?
  • 61 Мърша от НКВД

    8 6 Отговор
    Ценностната система на руснаците е по-скоро азиатска, отколкото европейска. Тази азиатска ценностна система се характеризира с обожествяването на лидера, с любовта към здравата ръка, с ненавистта към всеки, който е различен от тебе, с параноята, че си заобиколен от шпиони и врагове, с искането за най-тежки наказания за тези "врагове". И тези ценности, руските агенти имащи се за русофили искат да ни представят като алтернатива за развитието на България.
  • 62 Историк

    9 4 Отговор
    Неграмотните руски лакеи дори не знаят, че руснаците по време на войната 1877-1878 година са влагали иронично - пренебрежително и подигравателно значение в обръщението "БРАТУШКИ". Т.е. за да бъда по-ясен и за да ме разберат русофилите ще кажа, че за руснаците сме били толкова „Братушки", колкото са ни „БРАТЧЕДИ" някои етноси от българския народ
  • 63 НАТО ВЕЦ

    5 2 Отговор

    До коментар #30 от "Българин":

    А ти изми ли си устата след визитата на "Козяк"?!

    Коментиран от #64

  • 64 Българин

    7 4 Отговор

    До коментар #63 от "НАТО ВЕЦ":

    Русофилството е в кръвта на боклука. Истинския българин не лиже чужди задници!!!

    Коментиран от #67

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 НАТО ВЕЦ

    4 3 Отговор

    До коментар #64 от "Българин":

    За "русофилството" ясно. Нещо за "евроатлантизъм" да кажеш?

    Коментиран от #74

  • 68 Анализатор

    4 3 Отговор
    Е видя се колко сте протестиращите джендове,пребройте се,лесно ще е!35 000 ама през крив макарон. хахахахах
  • 69 Гоуст

    6 3 Отговор
    Колеги, някой виждал/чувал ли е руснак да казва "слава на България"??? Българска партия в Русия или Турция има ли???
  • 70 Иванчо Драгел

    2 1 Отговор
    Не е важно, че е опашата измислица. Важното е едно към едно да покрие: "Аз да кажа, че сестра ти е к..ва, пък ти доказвай, че нямаш сестра". Все пак не вярвам МВР да стои зад подобна простотия!
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 ГЕРБ

    5 2 Отговор

    До коментар #54 от "El comandante":

    Знаеш ли кога пак ще дърпаш ДДС,като дойде БСП на валст,демек,никога.Ххахахахаха
  • 73 Другар

    5 4 Отговор

    До коментар #45 от "El comandante":

    Само господ ми е свидетел,колко искам да те срещна.
  • 74 Българин

    7 4 Отговор

    До коментар #67 от "НАТО ВЕЦ":

    България е в Европа, ние сме европейци, а не евразийци, разбира се, че ни е в кръвта. А колкото до атлантизма, без него ще се превърнем в Задунайска губерния.

    Коментиран от #75

  • 75 НАТО ВЕЦ

    3 2 Отговор

    До коментар #74 от "Българин":

    От бантустан, губерния не става, ма ти си живей с илюзиите. Те "европейците" ти показаха коя "ръка" си.

    Коментиран от #76

  • 76 Българин

    4 4 Отговор

    До коментар #75 от "НАТО ВЕЦ":

    Личи си, че си русофил. Мразиш всичко, което не е руско, включително и България.

    Коментиран от #77

  • 77 НАТО ВЕЦ

    2 4 Отговор

    До коментар #76 от "Българин":

    Мразенето си го запази за себе си. На мен ми е мъчно да виждам, в какво обърнахте тази прекрасна земя и народът ни. Дано да сте доволни.
  • 78 СссереМ

    5 3 Отговор

    До коментар #7 от "НКВД":

    То вие сте терористи,хора които взривяват църкви как да ги наречем?
  • 79 Чукча

    2 2 Отговор
    Аз съм русофил кажете къде се събира четата имам много домати ще ги размажем
  • 80 ТНП

    4 2 Отговор
    Треска ги тресе сакън некой друг да не ги смени.
  • 81 Доктор Ох Боли

    3 1 Отговор
    ......... ха ха ха..... Убави ора.... ама..... соца ни прущава..... ха ха ха.....още не са изтрезнели от 9-ти септември.......
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Усмивката

    2 3 Отговор
    Толкоз саа уплашени горките.Отвън 300 души протестира ,както е нормално за всяка европейска държава.Тия нашите им се виждат превратажии.
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 стоян георгиев

    4 0 Отговор
    дончо русев дето се прекръстил на владимир и от старшина се самообявил за полковник.кво да кажа друго ,то човека всичко си го е казал.тои е аналога на динко ама с 30 години по-възрастен.
  • 86 ХанкоБрат

    2 2 Отговор
    БКП-ГЕРБ а знае милиционерските номера на добрата стара Малобритания. Привиждат им се преврати и кървища ....... макар че живеем неописуемо добре. Затова еничари, викайте армията на Ердуган да брани партията майка БКП-ГЕРБ, защото лично Путин щял да води преврата преоблечен като гвардеец от почетния караул!
    Да се свети името на Боку Великолепний и подкрепящите го!

    Коментиран от #89

  • 87 Доктор Ох Боли

    0 0 Отговор
    ... ха ха ха ха...лимити..... кви са тиа ограничения........ Тука ми се иска да изригна некоя ... събота - неделя....... ха ха ха...... у групите на Шампионската Лига ша ви вкарам..... ха хаха.... у Шенген ша влезнити....... на евро мониета ша са видити..... ха ха ха........ аааааааа
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Доктор Ох Боли

    0 0 Отговор
    ...от Благоевград да Бургас по магистрала ша са движити..... ха ха ха ха........
  • 91 Stefko 88

    2 0 Отговор
    Нещо не схващам. ДАНС къде е? Тия защо имат визи , след като се знае , че идват да правят проблеми?Тоя цървул защо има лиценз за извършване на детективска дейност след като се знае от "службите" които ги издават какъв е? Сещам се да питам поне още сто неща , но се убедих, че в бойколандия законите май са за балъците като мен дето уж ги спазват.....
  • 92 Ами да

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "МВР":

    Защо, ти учуден ли си бе каскет? А тези паравоенни формирования откъде взимат средства, за да се поддържат, от хазната ли?
  • 93 ултра

    0 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Това са паравоенни русофилски формирования, казаха запознати. Техен лидер е Владимир Русев, който се представя с псевдоним Валтер Калашников.
    Публикувано във факти.бг: Тези милиции организират лагери за военно обучение на млади екстремисти, които да бранят народа от бежанци
    КОЙ поддържа тези терористи?!? След като се знае за тях, къде спи ДАНС?!? Трябва да умрат хора ли, за да се задейства полицейската машина?!?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове