Last news in Fakti

16 Септември, 2018 17:28 6 818 31

Биха оператор на бТВ на протеста

  • протест-
  • побой-
  • оператор-
  • бтв

Протестиращите пред парламента нападнаха оператор на една от националните телевизии - бТВ, предаде репортер на "Фокус". След намеса на служителите на реда не се стигна до ексцесии. Недоволстващите нарекоха медиите продажници и заявиха, че няма да работят с тях.

Един от организаторите на протеста Емил Русинов съобщи на мегафон, че е получил хиляди заплахи за живота си заради организирането на демонстрацията. Той съобщи, че от 12.00 до 17.30 часа утре отново ще се състои протест пред парламента, а след това до 18.00 часа ще има шествие до Министерски съвет.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    33 13 Отговор
    Пълен смях били??? Кой Тиквоча ли?
  • 2 hmhmhm

    71 6 Отговор
    И от журналята нищо не става

    Коментиран от #31

  • 3 Бай

    86 8 Отговор
    Каква национална медия е това като не се държи от Българин името на медията не е на роден Български език !!!Тя е национална защото взима пари от данъците ни взима пари от кабелните оператори и не на последно място взима пари от измамници да рекламира и пропагандира неща който са в разрез с българското общество!!!До кога ще търпим тъпите им реклами като медията е платена !!!До кога ще гледаме децата на родните бизнесмени подобни на арабажиевите софянските и всяка измет ограбила България !!!Как един прост журналист взима повече пари от Премиер и Президент ?
  • 4 власт и медии

    50 7 Отговор
    Е те медиите са свикнали да им плащат да отразяват събития, а не да ги бият ! Силно се съмнявам обаче да са били някого поскоро са го навикали и изгонили ?
  • 5 Само питам

    33 42 Отговор
    Защо не публикувате снимката на "организатора на бунта" и не дадете подробности от биографията му? От какво семейство е, от колко години живее в Англия, с какво се препитава. Такива дребни вещица.

    Коментиран от #23

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 фактите

    46 9 Отговор
    само така босфор тв е анти телефизия и само бой за тия продажници и подлоги на политиците
  • 8 всеки един

    43 5 Отговор
    журналист работещ за политиците -мафиози заслужава не само бой но и затвор като съучастник в прикриване на престъпленията срещу България и народа и
  • 9 vvvvv

    22 5 Отговор
    Кой? От поръчковите репортери? Да бяха питали Спиридонов. Той разбира от засади на журналисти. Но не им стиска.
  • 10 Ефтини сензации

    24 42 Отговор
    Кой е този Емил Русинов и колко му плащат комунистическото простолюдие?

    Коментиран от #13

  • 11 Eeeee

    23 11 Отговор
    Я много бързо свърши тоя протест,явно няма много желаещи за промяна.Емилчо грешна държава си избрал,по добре се прибирай обратно в англето и си гледай весничито😂😂😂
  • 12 Българин

    24 42 Отговор
    Червените русофилски предатели най-обичат да живеят на Запад и да правят революции в България! Подобно на боклука Русинов.

    Коментиран от #14, #15

  • 13 Ееее

    13 2 Отговор

    До коментар #10 от "Ефтини сензации":

    Емилчо издава вестник будилник.
  • 14 Канчето

    7 4 Отговор

    До коментар #12 от "Българин":

    Описа Ботев току що...

    Коментиран от #19

  • 15 продажник

    36 13 Отговор

    До коментар #12 от "Българин":

    не Българин си ти щом защитаваш статуктвото и мафията заграбила България . а тези хора ..протестиращите не са русофили а са избрали да живеят на запад а не в русия !! никой от тях не иска да извади България от ес а само да се спре разграбването на държавата
  • 16 льжа

    31 7 Отговор
    Ебахти льжците сте Факти. Всичко се изльчи на живо от радио 999 и вьобще няма такова нещо. Колкото до Турската тв Бтв , те са подлоги на властта както и вие от Факти. Гнусни предатели и льжци
  • 17 Новинар

    23 5 Отговор
    Скоро журналистите ще се наредят до рейтинга на НС съдебната власт и МВР.Ще имат същото доверие
  • 18 да питам

    17 6 Отговор
    троловете тук...работите едновременно за козяк и за боко ли ??? защото само америка има интерес боко да остане на власт....нали го държат с компромати . няма как да работите за русия защото боко ги прецака с ЮП ,значи остават хамериканците
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 единият

    16 5 Отговор

    До коментар #19 от "Българин":

    искал да махне едни изедници а другият други !! и двамата искат по-добра съдба за България и народа и !! каква е разликата между султана ограбвал и подтискал българите и сегашните политици съсипващи страната и принудили 3 млн да емигрират ??? та боко дори и приятел с ердо го раздава ...с дпс .ква стана тя бе та догана за няколко хиляди си купи тец !!!
  • 21 Коментар

    10 4 Отговор
    NOVA е НАЙ МНОГО ЗА БОЙ
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 а бе колхозник

    11 5 Отговор

    До коментар #23 от "CUKOVSKI":

    как точно допринасяш за България работейки за 700 лева за български чорбаджия който те осигурява на минималната ...пестейки осигуровки а същият изнася печалбата в офшорка ?? тя приказката за българите в ада , че не им трябва дявол а сами връщат другите опитали се да избягат е вярна !!а работещите в чужбина вкарват повече пари в българия от чуждите инвеститори и тези пари се харчат от роднините им като консумация на стоки от първа необходимост а не за луксозни стоки и така допринасят много повече от теб с мижавата ти заплата
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 ХанкоБрат

    1 1 Отговор
    БКП-ГЕРБ а знае милиционерските номера на добрата стара Малобритания. Привиждат им се преврати и кървища ....... макар че живеем неописуемо добре. Затова еничари, викайте армията на Ердуган да брани партията майка БКП-ГЕРБ, защото лично Путин щял да води преврата преоблечен като гвардеец от почетния караул!
  • 27 гост

    2 3 Отговор
    Тук няма място за платени гастарбайтери,които там са на социални помощи,а тука са на хонорар!Само леко с насилието на протестчетата,да не дойдем на контра протест,че тогава и полицията ни няма да може да ви опази!
  • 28 крайно време

    0 0 Отговор
    много ме дразнат от бтв. Добре са му теглили 1 бой
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Денчо

    1 0 Отговор
    Какво само плете Русинов тва Русинов онова. От Англия бил дошъл тука революция да правел. Ами я ми кажете някой от нас нещатниците дето сме тука излезе ли да прави нещо? Много добре ли си живеем, че си седим в къщи и плюем тоя и оня? Не стига, че някой вместо нас се е заел ами на всичкото отгоре ние не само, че не го подкрепяме, ами и плюем като беззъби бабички пред мониторите... Има една дума, с която можем да се оприличим. СРАМ!!!
  • 31 МАКАРОНИН

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "hmhmhm":

    КОЙ БИЛИ ЧЕ АЗ НЕ ВИДЯХ ???????????
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове