Last news in Fakti

17 Септември, 2018 15:13, обновена 17 Септември, 2018 15:15 7 235 31

24-годишен мотоциклетист загина в София

  • мотоциклетист-
  • моторист-
  • булевард "българия"-
  • катастрофа-
  • войната на пътя

Младежът е катастрофирал сам в камион на булевард "България"

24-годишен мотоциклетист загина в София - 1
Снимка: Facebook

24-годишен мотоциклетист загина при катастрофа с камион в София.

Инцидентът е станал около 12:40 часа днес (17 септември) на столичния булевард „България”.

По първоначална информация мотористът е самокатастрофирал и се е ударил в камион, извозващ метал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Етичност по пътищата

    55 7 Отговор
    Нека да питат живущите до бул. България - как вечер мотористите ги тормозят и карат като бесни, без контрол!

    Явно трябва да има жертви, не иска да сложат камера за скорост на бул. България!

    Коментиран от #2, #3, #28

  • 2 гост

    31 5 Отговор

    До коментар #1 от "Етичност по пътищата":

    Те камерите трябва да са мобилни, както е на Запад, монтирани на ремаркета и ги местят. Също така камерата трябва да прави снимка отред и после снимка отзад, за да снима и моторите, макар че голяма част от тях монтират номерата под седалката, което пък е основание за глоби и спиране от движение на мотоциклета. Това е само и единственно при желание от страна на КАТ, ала те не искат да работят и да предприемат мерки.
    Пример: Вие работите в частна фирма и знаете процесите на работа, само че виждате, че ако промените един процес, за който трябва да разпишите план за действие и да организирате обучение на персонала, вие може да увеличите ефективността на фирмата с 20%. Но вие продължавате да си работите по същия глупав, малоумен и неефективен начин, без да си мърдате пръста, защото не искате. Е, същото прави и МВР. Аз ли, вие ли да отидете и да им разпишите процесите за увеличаване на ефективност и имате ли законовото право да го направите, или те трябва да го направят вместо да пушат и да искат само увеличение на заплати без насрещни подобрения?

    Коментиран от #27

  • 3 Гост

    21 7 Отговор

    До коментар #1 от "Етичност по пътищата":

    И като сложат камери какво ще направи КАТ?
    да си забелязал на колко мотора задният номер се вижда?

    Те КАТ ако искаха да вършат работа, щяха патрулка да пратят, но с мотористите трудно се говори на "ся ко шъ прайм..." защото трябва да ги хванат.
  • 4 Гъл

    29 8 Отговор
    За съжаление за тези хора - мотористите - нищо не може да се направи. Те са наркомани - адреналино мани, и едновременно с това самоубийци. Неспасяеми са. Единственото което може да помогне е постоянен и СЪВЕСТЕН полицейски контрол по пътищата.
    Т.н война по пътищата се води именно заради липса на контрол от полицаи. Но видите ли само те - полицаите - работели за малко пари. Не! При демокрацията всички честни и съвестни хора работят за малко пари и за това изчезват. Те и без друго на демокрацията честни и съвестни хора не и трябват. Трябват и тарикати бизнесмени. И в частен случай полицая които взимат заплата но не са на мястото си да контролират спазването на правилника. Да живее демокрацията! Да живее лъжата и лицемерието!
  • 5 Будалата

    25 5 Отговор
    Пореден малоумен ДОНОР. Пазете мотористите на пътя. Ако те не се пазят сами кой се тътри сакат цял живот кой на гости при Свети Петра. Амин.
  • 6 Какви мотористи са тйез идоти

    38 4 Отговор
    БЪЛГАРСКИТЕ МОТОРИСТИ МАЙ КУПУВАТ МОТОРИТЕ САМО ДА ГИ ФОРСИРАТ А ? ПОНЕ ТАКА СЕ 60-70% , ТОВА НЕ Е МОТОРИСТ А МАЛОУМЕН ИДИОТ КОЙТО ТРЯБВА ДА КОПА В БЕЛЕНЕ
  • 7 Пеньо

    27 3 Отговор
    Гледах протеста на рокерите и молбата им да не ги наричат "донори". Съжалявам за жертвите. но те не са с нищо по-различни от другите участници в движението и сред тях има доста калпави.
  • 8 бббббб

    19 5 Отговор
    АААА,моториста не е виновен.Камиона е карал бавно пред него , с което е предизвикал ПТП.Бог да го прости!
  • 9 Bubbles

    20 5 Отговор
    Мдааа те ако могат и с 300 да карат, пък някои и на една гума подскачат та да се правят на големите газари...
    ...ма да'н забра'ите да пазитИ моториститИ!
  • 10 S74LK3R

    23 43 Отговор
    Чета и не вярвам каква деградирала паплач се е събрала тук. Атрофирали хора които никога не са опитвали нещо повече от това да се напушат пред блока. Като видите мотор и почвате да се състезавате с чупените си голфове само и само да покажете какви мъже(жени) сте. А в действителност никога не ви е стискало да се качите и да опитате свободата. Срам ме е от такива Българи като вас. БОГ ДА ГО ПРОСТИ МОМЧЕТО. Burn your tires not your soul.

    Коментиран от #14, #22

  • 11 filo

    6 7 Отговор
    При този лош път е така.
  • 12 Чичо

    15 4 Отговор
    Това е добре..... защо ги съдите хората...... Ами това си е тяхно решение. НЕКА СЕ ТРЕПЯТ !!!! Но да няма невинни. За това казвам,че е добре.Няма невинни жертви. Дори като се замисля...... нека има повече като този.Камери не помагат когато в главата няма никой.
  • 13 Вуте

    12 5 Отговор
    Оставка за правителството!
  • 14 Мимо

    16 4 Отговор

    До коментар #10 от "S74LK3R":

    Интересно, братко....да опитаме свободата викаш, а???? То вие - моторджиите добре я опитвате като гледам...

    Коментиран от #15, #16

  • 15 S74LK3R

    11 5 Отговор

    До коментар #14 от "Мимо":

    Публикувано във факти.бг: Шофьор без книжка уби жена си и детето си при катастрофа....Не падате по долу братле.
  • 16 моторко

    7 7 Отговор

    До коментар #14 от "Мимо":

    Свободата не е за попаднали мишоци в капана братко,тя си иска нейното,а ние не рядко го плащаме!
  • 17 Той

    16 0 Отговор
    Лека му пръст на момчето!
    Не слагайте всички мотористи под един знаменател!
    Истинските мотористи ИМАТ категория, документи и АКЪЛ в главата си!
    Както и при шофьорите на автомобили има джигити (и те са в пъти повече от тези с моторите), така и при "мотористите" има шлака!
    За съжаление самите те не се пазят и не са свикнали на натовареното движение, взимат мощен мотоциклет и стават подобни пакости!
    То това важи и за колите де (точно на България карат като бесни малки келешчета със скъпи возила)!
    Това е за съжаление!
    Оправията ще дойде когато имаме себеуважение, уважение към човека с/у нас и акъл който да използваме!
    Ако ще не камери, ами луноходи да сложат по пътищата Българинът не разбира от нищо друго освен о пердах и взимане на многооо високи глоби (за съжаление не стават тези неща)/
    Та така.
  • 18 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    9 7 Отговор
    1 дразнител по малко
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    7 6 Отговор
    Бе то е ясно че сите моторжии ше завършите така ма защо карате хората да ви чекат с органите?напрао кои купи мотор да се води незебавно към болницата за трансплантация
  • 21 Хайл

    5 0 Отговор
    Интересно е на камиона дали е имало лепенка "Пази моториста"?Докато мотористите не почнат да карат разумно и съобразено никой не може да ги предпази!
  • 22 ААА

    9 0 Отговор

    До коментар #10 от "S74LK3R":

    Не бъркай свободата , със свободия. Има хора с автомобили с по 300-400 , че и повече коне, които могат да ускоряват не по лошо от мотоциклет . И изведнъж си представи , как всеки един от тези автомобилни водачи му се прииска да бъде свободен като вас , и стъпи на долният десен израстък. В града 50км той със 150км на магистрала 130 , той с 230, като ще е свобода , нека да е за всички. Що да има подтиснати и онеправдани. Само не знам колко от вас , ще се приберат живи.
  • 23 Деба и тъпите копелета

    4 3 Отговор
    Ама и аз искам като има задръстване да минавам наи отпреде и да заобикалям всички и аз искам да карам колата на задни гуми само да и свала кюнците и нощем и денем насекъде да реве мотора със 8000 оборота да карам без ръце да карам на зиг заг да карам на околовръза със 360 и да ми гледате лепенката мотористи пазете ме хахаха
  • 24 Гого

    4 0 Отговор
    Сигурно е карал без запалени фарове през слънчевият ден!
  • 25 БАЦЕТО

    3 1 Отговор
    БОЙКО Е ВИНОВЕН
  • 26 Простак

    4 0 Отговор
    кубиците на мотора са били малки ,,еее друг път няма да кара така,, вече,,
  • 27 лимонад

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    ти колко мотора си видял с номер ? дори отзад ? само симсонките и подобните имат. пистовите мотори имат калник отзад. Номера е подгънат навътре в гумата и дори да си до мотора ти е трудно да видиш номера. В движение - никакъв шанс. Камери не ги ловят тях. Само полицаи и основно за каски...
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    1 2 Отговор
    Сите моторжиии ше завършите така муахахахаах
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 БАХУРА

    1 0 Отговор
    На печелившите ЧЕСТИТО ! Едно камикадзе ПО МАЛКО - да живее естесттвения подбор ! И недейте ми казва само МА ТОО ЩОТ СПУКАЛ ГУМА !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове