19 Септември, 2018 16:36 2 774 16

Управителка на хотел заплашва с ножица камериерки и им крещи: Ще ви е*а майката

  • управителка-
  • камериерка

Две камериерки от хотел в Слънчев бряг били нападнати по брутален начин от управителката на комплекса. Тя замахвала с ножица и ги обиждала, наричайки ги с грозни епитети. Отвратителната сцена се разиграла вчера по обяд и пред погледите на десетките други служители. Това твърди една от пострадалите – Огняна Вълканова, която разказа потресаваща история за грубо и недопустимо отношение от страна на управителката, пише "Флагман".

32-годишната бургазлийка от 4 години работела като камериерка в различни хотели в Слънчев бряг. В комплекса, където е нападната, е втори сезон. За първи път й се случвало шеф да й посяга.

Ето и целия разказ на пострадалата Огняна:

„Вчера малко преди обед на мен и на моята колежка Веселина Иванова ни се случи нещо недопустимо – бяхме нападнати от управителката Мария (не й знам фамилията, тя работи в хотела от месец юли, когато освободиха стария ни шеф). Нямаше причина, по никакъв начин не сме я предизвикали. Първо още сутринта дойде на работа много крива, а след това се скара с колежката ми. Изкара ножица, а Веселина – за да се защити, я хвана за косата и я бутна. Дойдоха колеги и ги разтърваха. След това двете засякохме управителката в асансьора. Отново извади ножица и започна да крещи: Сега ще ме слушате ли бе, долни камериерки?!

Ще ви кажа аз на вас, ще ви е*а майката“. Замахна с ножицата към мен. Аз бях в шок. След като слязохме, обадих се в полиция. След малко пристигнаха служители на реда. Управителката даде обяснения и обеща, че повече няма да се занимава с нас. По-късно аз трябваше да си взема заплатата от нея, но реших и да напусна, защото е недопустимо управител да се държи по този начин със служителите си. Влязох в офиса при нея – тя беше срещу мен, а между нас беше служител от поддръжката, за да може да реагира, ако отново стане скандал. Докато си пишех молбата, тя отново продължи с грубия си език.

„С тая долна камериерка, сган мръсна, няма да се занимавам. Аз много бързо ги оправям такива като нея“, обиждаше ме тя. След което пък ме заплаши, че ако подам жалба в полицията, лошо ми се пише. През цялото време думичка не съм й отговорила. Написах си молбата, завъртях се да си взема чантичката и в следващия миг усетих удари с юмруци по главата и гърба ми. Обърнах се към нея, попитах я какво и защо го прави, но вместо отговор, получих нови удари и нови обиди. Отново ми крещеше: „Ще ти е*а майката, за нищо не ставаш, боклук такъв!“. Този път нервите ми не издържаха, започнах да блъскам служителя от поддръжката, тъй като той беше между нас. Управителката обаче пак взе ножицата и я насочи срещу мен, искаше да ме наръга! За щастие дойдоха още колеги и успяха да ни разтърват. Но така и не си получих парите".

Огняна Вълканова твърди, че това не е първият случай на насилие от страна на управителката. Преди месеци същата е посегнала и на една от рецепционистките. Огняна от вчера не е на работа в хотела, въпреки че по договор трябвало да остане до 15 октомври, когато сезонът в комплекса приключвал официално. Младата бургазлийка е подала сигнал и в полицията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Марги Харманли

    18 2 Отговор
    Да нйеи тоз травестита на Арабджиев
  • 2 цистит

    8 6 Отговор
    Еми щом крещи значи е превишила децибелите, нали Валиерка???

    Коментиран от #8

  • 3 гост

    26 0 Отговор
    Управителката е за затвор и с толкова свидетели ако не я отстранят ще е пълен провал за хотела. Пишете му името да се знае кой толерира подобна измет за управленски персонал и повече да не се стъпва там. Това е сектор на услуги, а подобни сцени са най-ниското поведение, та не заслужават да са хотел, дори и на полето посегателство над личността е подсъдима, камо ли в услугите.
  • 4 Пища Хуфангел

    8 13 Отговор
    И тя с ножицата а аз с метлата и леле леле той там между нас тя ми казва аз и казвам и егати селската история от село Тънково бургаска област!!
  • 5 Истината боли много

    9 0 Отговор
    Само писмени оплаквания и контрол по изпълнение на жалбата срещу издигналата се в ерархията майсторка на свиренето на гайди и дудуци!Защото с тези майсторски изпълнения може да се загуби някъде жалбата и в ,,полицията".....
  • 6 Гост

    23 1 Отговор
    Не са "роби "българските емигранти, "роби"са българите в България. Доказателства, като това много.
  • 7 Оправителката

    7 9 Отговор
    ЛЪЖЕ!! БЯХА ДВЕ ВЪОРЪЖЕНИ С МЕТЛИ И МЕТАЛНИ КОФИ И АЗ ЗА ДА СЕ ЗАЩИТЯ ВЗЕХ НОЖИЦАТА ТОГАВА ЕДНАТА ВЗЕ МАРКУЧА ОТ ПРАХОСМУКАЧКАТА И КАТО ИСТИНСКИ ГЛАДИАТОР МИ ГО ОСУКА ОКОЛО ШИЯТА ДРУГАТА МЕ БОДНА С МЕТЛАТА В КОРЕМА И АЗ СЕ ОБАДИХ НА ПОЛИЦИЯТА А НЕ ТЕ !!
  • 8 Лекувай са от цистита

    12 1 Отговор

    До коментар #2 от "цистит":

    Валерката В заведениеяа които тормози са продавани наркотици ДЕСЕТИЛЕТИЯ, така че .........
  • 9 Гост

    14 0 Отговор
    Мераклии да работят на българското черноморие има ли? А такива, които искат да посетят българското черноморие? Абе някой живее ли му се изобщо в тази държава?

    Коментиран от #16

  • 10 ХХХ

    11 0 Отговор
    Тя много бързо ги оправяла такива??? Как? Като си вземе дозата ли? Аман от боклуци.
  • 11 ванката

    11 0 Отговор
    брейй че странно две българки ще има камериерки в тоя слънчев бряг и шефката на тях налита ... хитра лисица знае че ако нападне циганките ще я чакат мангустите пред хотела и затова тях не ги закача а то 95% от камериерките в комплекса са цветни и трудно говорещи български и за мое огромно съжаление туристите които посещават комплекса смятат че това са българите ...
  • 12 Gysito

    0 1 Отговор
    Само извращения за тия управителки,а за камериерките кожени тапи в сите дупки
  • 13 Десислава

    1 0 Отговор
    Ами като не прави ниакъв секс нормално да е изнервена
  • 14 Ефтини сензации

    2 1 Отговор
    Простолюдие...
    Ще кажа само. 🤠

    Коментиран от #15

  • 15 Антон 1

    1 1 Отговор

    До коментар #14 от "Ефтини сензации":

    Ти кой си бе , отворко ? Интересно ми е ! :)
  • 16 баба

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "Гост":

    Много на едро говориш. Идиоти има навсякъде. А страната ни е хубава.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове