Last news in Fakti

20 Септември, 2018 11:29 11 116 21

Бесен екшън след скандал в столичния градски транспорт (ВИДЕО)

  • скандал-
  • градски транспорт

Бесен екшън с пътник от градския транспорт се е разиграл тази сутрин. Видео от случая се разпространява и във Фейсбук. На него се вижда как мъж крещи на полицаи и контрольори, които се опитват да го усмирят.

"Насинихте ми ръката, потече ми кръв, нека да се види", крещи мъжът.

"Сега ще дойдете с мен в полицията", обяснява му и униформеният. Инцидентът се е разиграл в столичния квартал "Люлин", мъжът е бил откаран в 9-то РПУ, пише Блиц.

Вижте и видео, от което става ясно как е започнало всичко:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шишо Бакшишо

    31 2 Отговор
    Нема живот...
  • 2 толерантен

    112 1 Отговор
    Еми, гледал е, че циганите не ги закачат, помислил си е, че и за него може. Да, ама не.
  • 3 Софиянеца

    39 17 Отговор
    Така е много почнаха да си позволяват ченгетата от както минаха да ги съди градски съд а не военен си разиграват коня !!!
  • 4 Баш ми е драго!

    63 7 Отговор
    Винету и сие гербери закрилят с всички възможни средства нашите цветни братя, защото са единственият им сигурен избирател, а без този електорат няма власт, няма пост! 😁 А нас, българите - кучета ни яли! До днес не съм видял циганин да си купи билет или карта, но се тъпчат в градския транспорт и никой контрольор не ги закача! 😬 Гласувайте за ГРОБ! Те ще ви оправят отвсякъде! 😰
  • 5 Vuicho Vanio

    36 12 Отговор
    Какъв Винету какви църни братя ве ДрОгари ? За какъв к*р ще ме водиш в 9то ? Ако имахме истински полицаи, тоя щеше да е на пода и осъден за непристойно поведение. Не стига че се вози без билет ами и пищи. А горкия Ушев не смее да го пипне, че да не му спят Господарите пред къщата .... Държава от Мишки , дори и Плъхове не сте ....

    Коментиран от #7, #10

  • 6 SAAB

    46 1 Отговор
    По Факултета и Красна поляна ги няма тия " контрольори "
    :)
  • 7 Инкогнито

    11 18 Отговор

    До коментар #5 от "Vuicho Vanio":

    Що не си траеш когато много неща не са ти ясни! Полицаите имат права но имат и задължения и в задълженията не им влиза полицейския тормиз кскъвто явно е този случай! Няма право да му стяга белезниците! Ние не живеем в Белфаст през 80 г.!!! Тези омиформи трябва да минат през психо всичките!! Плицаите не са извън зскона щом работят за МВР а напротив трябва да го спазват а те очевадно си превишават правомощията! Не може да ходиме вс.с камери на главите за да си доказваме правата

    Коментиран от #9, #11

  • 8 Bubbles

    11 7 Отговор
    Е няк'ъв вряка а на ръката му няма нишо само едно петанце което по-скоро изглежда като нещо изцапано.
    Ся ше преспи в районното и ще се укроти.
  • 9 Vuicho Vanio

    23 4 Отговор

    До коментар #7 от "Инкогнито":

    Приятел , ти сам си отговаряш на противоречивата теза - Питам те какви права има един полицай, когато буден гражданин отказва да си плати голбата и очевидно се държи неадекватно и агресивно ? Да не му стягал белезниците ? Панделка ли да му сложи, айде моля те. Само за държанието си този човек заслужава да бъде арестуван и ако буйства се поставят белезници. Аман от разбирачи и дървени философи. Искам да те видя теб как ще противоречиш или неизпъниш наредждане на полицай в германия, чехия, полша, дания, гърция, сърбия и т.н. Не само ще те глобят за без билет ами ще платиш и много солена глоба за поведението си, но тука сте свикнали на демокрация и чичо ти да е дебела кука или брачет ти да бачка в селското кметство като охрана и да ти спаси джендърския задник когато караш пиян на кирка или пребиеш съседа си, че не носел достатъчно на пиене. Седи си инкогнито и по-тихичко.
  • 10 Ташун Косапа

    11 0 Отговор

    До коментар #5 от "Vuicho Vanio":

    Прав си, но като ще съдиш някого, е хубаво да Не мериш с двоен аршин! Не може едни да могат други не!
  • 11 mmmm

    7 4 Отговор

    До коментар #7 от "Инкогнито":

    А чувал ли си за "Оказване на съпротива при арест" ? Щом те задържа полиция си длъжен да съдействаш.
  • 12 Плами

    6 4 Отговор
    Никога не съм била задържана или имала проблеми с органите на реда.. Но явно както се вика винаги има първи път. Моят първи път беше наскоро вечерта към 23:00. Да, не бях трезвена и се държах неадекватно. Не исках да им дам никаква лична информация и бяха ми сложили насила белезници и напъхана в патрулката като чувал с картофи.. По нататък не ми се пише. Да, имам вина но не съм престъпник. Никого не съм наранила или съм никой ограбила..Но явно бях им като жива плячка с която могат да правят каквото Те сметнат за редно!?...Нататък не ми се пише.

    Коментиран от #13

  • 13 Анонимно

    12 1 Отговор

    До коментар #12 от "Плами":

    А на мен пък ми счупиха 2 ребра в районното и се опитват да ми сглобят дело за хулиганство единствен защото им казах че ще дъдя РПУто за клевета от страна на сержантката след като им казах че ще ги съдя ме оковаха имам медицинско и за белезите от гривните ( белезници) при задържането!!! Запознайте се с правата си никой не знае кога ще му се наложи да ги познава!
  • 14 mlf

    10 2 Отговор
    Жалки и нагли, полицаи и контрольори.Защо не сте така усърдни в работата си винаги,а действате избирателно..?!Пътникът да си извади медицинско и да съди полицаят,дано го и уволнят.
  • 15 Левски

    14 0 Отговор
    Не може 1 60 лв за една спирка и 1 60 за 10 спирки няма логика тапирите нека си траят

    Коментиран от #17

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 А бе

    6 2 Отговор

    До коментар #15 от "Левски":

    По принцип си прав. Ама крадливата даскалица като каже че за една спирка ще плащаме 1.60 а за десет спирки 16.00 ...
  • 18 Лили

    8 0 Отговор
    Верно е поне 20 пъти съм ставала свидетел Как подминават циганите и дори не ги питат имат ли билети. А когато им кажат че нямат билет отново ги подминават и дори не ги свалят на следващата спирка а камо ли да им съставят акт. Това ако не е геноцид към нас българите здраве му кажи.
  • 19 Blagoeff DEUTSCHLAND

    4 2 Отговор
    Има закони ,и ясно създадени правила! Щом е казано ,че билетът е с цена 1.60 лв.това означава ,че трябва да се купи ...всичко друго е извън закона. А що се отнася до този гражданин ,той трябва да има респект към господата полицай. Това е полиция това не е жена му или децата му ,за да се държи по този начин с тях! Аз твърдо заставам зад господата полицай и ги поздравявам за това, че си вършат работата качествено . За да има просперитет една държава трябва да има твърда ръка и спазване на принципите и законите в държавата! А сега въпрос към всички Вас ,защо този гражданин не дойде в Германия и си позволи това държание със служителите на реда? Автоматично минимум 5 години ще има затвор за арогантно държание с държавен служител.Но нали всички Вие си казвате е да ама това е България ! Трябва да се срамуваме като граждани от такова поведение на наш съгражданин !Затова България няма напредък, защото всеки си мисли ,че е велик и над закона ...да ама НЕ!

    Коментиран от #21

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Иван

    2 0 Отговор

    До коментар #19 от "Blagoeff DEUTSCHLAND":

    Аз винаги съм бил "За" оставянето на спокойствие на полицията и да си вършат полицаите нормално работата. Винаги съм бил привърженик на реда и правилата и тяхното спазване от всички. Съгласен съм, че гражданинът е заслужил глобяването и съставянето на акт за действията си. Разбира се, че не може отделният гражданин да поставя въпроса за останалите пътуващи без билет, защото те подлежат на контрола. Лошото е, че всички знаем, че нашите сънародници от ромски произход си пътуват безгрижно в градския транспорт и никой не ги закача. Оттам идват проблемите! Нормално е човек да очаква циганите да си плащат глобите или да бъдат сваляни на следващата спирка. Не се случва! Как тогава да се респектира един гражданин от поведението на контролиращите, когато вижда с очите си двойния стандарт?! Аз с очите си съм виждал група от 6-ма цигани, която влиза в маршрутка и плаща !!!2!!! билета! Шофьорът мълчи като п...ка. Какво е това нещо?!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове