20 Септември, 2018 10:28 4 943 26

Посланикът на САЩ на крака при Доган

  • дпс-
  • сащ-
  • ерик рубин-
  • ахмед доган

Почетният председател на Движението за права и свободи (ДПС) д-р Ахмед Доган и председателят на ДПС Мустафа Карадайъ в сряда са провели среща с посланика на САЩ Н.Пр. Ерик Рубин. Това съобщиха от пресцентъра на партията.

Посланикът е бил приет в централата на Движението. Бяха обсъдени актуални политически въпроси, както и развитието на двустранните отношения. Участниците в срещата изразиха задоволство от възможността да обменят мнения и позиции по отделни теми, както и убеждението, че такива срещи са необходими и полезни.

Взаимното уважение и диалогът способстват за развитие на демократичните процеси и трябва да бъдат поощрявани.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Четвърти пол

    48 12 Отговор
    Американкият гей с мъжа си ли е бил на срещата?
  • 2 456

    88 12 Отговор
    Кроят нещо в мрака тия двамата антибългари!

    Коментиран от #24

  • 3 999

    11 40 Отговор
    🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
  • 4 Русенец

    53 10 Отговор
    Посланика да не се е обрязъл при Почетния Сюнетчия на България ?

    Коментиран от #14

  • 5 бббббб

    71 11 Отговор
    Щом посланника лично е посетил Доган ,значи Тиквоча няма да е дълго водач на стадото
  • 6 E Nikolov

    30 6 Отговор
    Явно американчетата харесват много 'късите чорапи'
  • 7 Bahti

    32 0 Отговор
    Не се заплесвайте по пионките, вижте зад тях картината.

    Коментиран от #8, #12

  • 8 Шпек Салам Народен

    17 1 Отговор

    До коментар #7 от "Bahti":

    И на мен ми направи впечатление : )
  • 9 АНАТЕМА ЗА ДОГАН И ДПС

    27 5 Отговор
    Абсолютни сатанисти са си направили сбирка и сигурно са изнасилили ритуално някой манаф! Виж наистина картината за тия три утрепки и си вадете изводите! Scum of the Earth, точка!

    Коментиран от #18

  • 10 Хасан

    15 4 Отговор
    Англосаксонски масонски работи...илюминати..масонска ложа..рицари на тамплиери и разни други игри за възрастни импотентни мъже
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Bahti

    12 3 Отговор

    До коментар #12 от "на гости":

    Изпуснаха ги вече. Ердоган е последният диктатор, ма се научи какво стана със Садам и Кадафи. Хамерика е в Паника. Не им се воюва срещу Русия и Китай. Но са идиоти и ще пробват.
  • 14 Баба ти

    9 3 Отговор

    До коментар #4 от "Русенец":

    Посланика си е евреин

    Коментиран от #19

  • 15 NOKIAN

    23 4 Отговор
    Борисов е на прага да докара България до фактически фалит. Затова и се очертава шоково поскъпване на всичко. Фалшификацията на иконом. статистика вече не може да скрие идващия фалит. Затова и амер. посланик иска САЩ да се отърват от Борисов, недоволството от когото може да отприщи нова антинатовска и антиевропейска вълна.

    Коментиран от #21

  • 16 onq s konq

    10 13 Отговор
    Съвсем нормално е русофилството да използва въпросната среща за да размаха тезата,че "Щом има среща ДПС-Амер. посланик,значи САЩ са се "отвърнали" от Борисов и дните му са преброени.А Е ТОЧНО ОБРАТНОТО:)Беше оповестено преди дни,че ТРЪМП СЕ ЗАЕМА ЛИЧНО С ОЧЕРТАВАНЕ НА ДЪРЖАВНИТЕ ГРАНИЦИ НА БАЛКАНИТЕ,което значи че ЗАДАЧА НОМ.1 ще му е УТВЪРЖДАВАНЕ НА АМЕР.ВЛИЯНИЕ В РЕГИОНА.Затова е и срещата-ЗА ДА СЕ "ПРИМАМИ" И ОТКЪСНЕ ДПС ОТ РУСИЯ и да се "вкара в браздата".А също и да ПОДКРЕПЯТ НЕГЛАСНО БОРИСОВ,И ДА НЕ ЗАИГРАВАТ С БСП.Естествено всички тия "препоръки" ще бъдат подплатени със порядъчно количество бъдещи привилегии и "други съблазни" КОСВЕНО ЧРЕЗ ПРАВИТЕЛСТВОТО.Затова и идеята е ясна-СТАБИЛИЗИРАНЕ УПРАВЛЕНИЕТО НА БОРИСОВ,ПЪЛНА ИЗОЛАЦИЯ НА БСП И УТВЪРЖДАВАНЕ НА АМЕР ХЕГЕМОНИЯ.
  • 17 ВОЛГИН

    7 4 Отговор
    Либерализмът е мъртъв от средата на 1970те, заменян с неоконсерватизмът – наричан неолиберализъм. Либерализмът създава нациите и пътят за разгръщане на националният потенциял. Неолиберализмът връща в орбитата на атлантическата олигархия, колониялен мурафет. Ето пример с Турция. Правят сериали в които жените ходят с най къси полички, и никой не говори за девственост. Ако имаха в турция автентичен либерализъм, щеше да се усеща вкусът на една автентична култура с цялата й дълбочина. Но неолиберализъм-НЕОКОНСЕРВАТИЗЪМ – а нали КОНСЕРВАТИЗМЪТ е ФАРИСЕЙСКИЯТ КВАС. Пилат колониялната власт със своят нео“ЛИБЕРАЛИЗЪМ“! …. Политиката е една крива на падение и възход. Когато всичко е на нула, равно, изравнено, тогава на дневен ред е лявата политика, и става растеж, вяра-надежда-любов, и когато има осезаем и висок скок, постижения, бичи ръст, тогава идва либерализмът на дневен ред, и тези на отгоре да вземат общите постижения и парите на масите, след което следва срив, и опасност елитът намазал от либерализмът да го свалят и пак да има лява политика, и тогава елитът прави консерватизъм, фашизъм, дясно, и след още спад и крайно дясно, докато всичко стане на нула, и без капитал и надежда оцелелите се обединяват и правят лява политика. След пожар, наводнение, земетресение, ураган, цунами, война, хората се осъзнават като равни и се обединяват, изтрезнели.
  • 18 Крипли

    12 2 Отговор

    До коментар #9 от "АНАТЕМА ЗА ДОГАН И ДПС":

    Брате! Разказвам на приятели и познати, че тия са сатанисти, педофили и т. н. ама никой не вдява. А фактите са около нас всеки ден...
  • 19 Русенец

    4 3 Отговор

    До коментар #14 от "Баба ти":

    Ти да не си му светил и дършал пишката, че знаеш дали е обрязан !?
  • 20 Кукуригу

    10 3 Отговор
    Вече съм съгласен да живея под турско,руско или немско робство само не и под българско
  • 21 Miusuka Madoto

    4 1 Отговор

    До коментар #15 от "NOKIAN":

    Най-правилният коментар!
  • 22 патриотъ

    6 0 Отговор
    Да,фона на който са снимани говори достатъчно красноречиво какви са тия и какво възнамеряват!Това са слуги на сатаната,барабар с Герб и всички управляващи в момента!
  • 23 Шарлатанин

    5 1 Отговор
    Американският посланик ,наглася Доган да управлява България по новия строй,,ЕДРА БУРЖУАЗИЯ,,защото всички строеве са изчерпани ,,почваме пак на ново, отначало
  • 24 СссереМ

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "456":

    По голям антибългарин от вас руските бърсалки няма.

    Коментиран от #25

  • 25 да да

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "СссереМ":

    Георге, нали знаеш ,че си болно човече?
  • 26 Същия

    0 0 Отговор
    Съберат ли се САЩ+мюсулман =на война
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове