Last news in Fakti

20 Септември, 2018 12:44 5 215 19

Нинова: Дръпнаха ушите на Борисов и той предаде четата

  • корнелия нинова-
  • бойко борисов

Според лидера на БСП Борисов е поставил държавата на колене пред 5 търговски вериги

"И какво стана сега? Патриотите се похвалиха, че правителството взело единодушно решение България да подкрепи Унгария и г-н Орбан. Борисов обаче отиде в Залцбург, дръпнаха му ушите и предаде четата". Това написа във Фейсбук лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Коментарът ѝ е във връзка с изявлението на премиера Борисов от Залцбург.

Ето целият пост на Корнелия Нинова във Фейсбук:

"И какво стана сега?

Сутринта патриотите се похвалиха, че правителството взело единодушно решение България да подкрепи Унгария и г-н Орбан.

Борисов обаче отиде в Залцбург, дръпнаха му ушите и предаде четата. Браво, господин премиер. Последователен сте.

Не за пръв път правите една външна политика вътре за електората, а друга - навън пред началниците.

А коалиционните ви партньори са за украса.

Горките патриоти. С какъв възторг обявиха днес защитата си за Виктор Орбан.

А сега? Мислех, че това правителство не може вече да ме изненада с нищо. Но успя.

То ще е първото, което официално и то пред Европейски партньори е делегитимирало институцията Министерски съвет с думите на премиер: “решението на Правителството няма правна стойност”. То е за "някой ден".

Вчера лидерът на БСП заяви на среща с граждани във Велико Търново, че Борисов и ГЕРБ са поставили България на колене пред 5 големи търговски вериги.

Според нея правителството дава открит урок за антиикономическа, антиевропейска политика и липса на държавност, след като земеделският министър Румен Порожанов е отишъл при търговските вериги да ги помоли да не покачват цената на хляба.

Нинова подчерта, че в ръцете на управляващите са всички механизми за влияние на шоковото поскъпване на цените на хляба - намаляване на ДДС, сезиране на КЗК. По думите ѝ, комисията трябва да попита веригите защо натискат българските производители да продават продукцията си под себестойност.

"Малкият и средният бизнес е пропищял от извиването на ръце от страна на търговските вериги - да продава под себестойност, да плащат услуги, които не им се предоставят. Докъде докара Борисов България? Вместо да изправят държавата срещу този проблем и да се справят с него, те отиват да се молят на колене", коментира Корнелия Нинова, цитирана от news.bg.

Председателят на БСП цитира думите на Борисов, че "олигарсите, ако не искат да им взимаме ролсройсите, да спазват законите", като припомни първия мандат на Борисов, когато са обикаляли с хеликоптери и са снимали палатите на митничари, на олигарси и са обещавали да им ги приберат като незаконно придобити.

"Палатите още са си там и онези хора си живеят в тях. Така и сега - докато с едната ръка прибира ролсройсите, с другата ръка на същите хора им наливат милиони от нашите пари", посочи още тя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сталин е бил прав

    51 3 Отговор
    Абе всички политици в Родината ни сте за разстрел...абсолютно всички...
  • 2 Morgoth

    41 1 Отговор
    Борисов ще заеме уклончива позиция, защото все още не е ясно на къде ще духа вятъра следващия евро-парламент. Ще си остави вратички навсякъде, така от една страна няма да е в лоши отношения с никого, но и никой няма да разчита на него като сериозен партньор.

    Коментиран от #8

  • 3 Премиер

    3 22 Отговор
    Дръпни ми пишката.
  • 4 Инат

    12 0 Отговор
    Всички на всички дърпат,за това сме на този хал.
  • 5 3минутиАКЪЛ

    12 20 Отговор
    Публикувано във факти.бг: И да се знае и помни с кой са Турците !!! Кой, къде, и как ги целуваше !!! ДА СЕ ПОМНИ !!! КОМУНИСТИТЕ СА РАКА НА БЪЛГАРИЯ !!! ЗАРАЗНО ЗЛО !!!!
  • 6 А БЕ

    12 17 Отговор
    КУРНИ ЗАБРАВИ ЛИ КАКВИ ЦЕЛУВКИ БЯХА С ДПС ЛИГИ ТЕКОХА ОТ ДЪЛГИТЕ ВИ ЕЗИЦИ, А А ЗА ГЪЗУРЕНЕТО ВИ И ИЗВИНЕНИЯТА НЯМА ДА КАЖА НИЩО ТО БЕШЕ ПОД ВСЯКАКВО ЧОВЕШКО ДОСТОЙНСТВО !!!
  • 7 Репето

    10 19 Отговор
    КАКАТА много се е намазала със свинска мас. И защо поства във фейсбук а не във френдбук не можа да се разбере. За предателства ,подривна дейност , подгъзуване и други гей мурафети търсете БСП-ДПС-СерГей и другите криминални другари .
  • 8 Алфа Ромео

    22 2 Отговор

    До коментар #2 от "Morgoth":

    Язък че изглежда голям и сериозен мъж със достойнство, ама на практика е да не казвам кво....
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Ух бе уй

    2 6 Отговор
    Дпс е най патриотична а обединени патриоти само ги поткрепят тайно даже за по сигурно с НСО
  • 11 Да бе уй

    6 3 Отговор
    По времето на Дпс и Симеон процъфтява гн б.б а народът чака оправя да ама не и тук.терминал 2 драги сънародници
  • 12 гост

    8 9 Отговор
    А на мен ми е чудно що кака Кури така ревностно защитава Орбан ?
    Да не усещам случайно про-руски анти-европейски интереси или само така ми се е сторило … ?
  • 13 СссереМ

    6 9 Отговор
    Курнелийо на бойко трябва шнура да му целуваш че ако ти беше на власт хората щяха да те обесят на пилона пред народното събрание.
  • 14 Обикновен Бг

    8 7 Отговор
    г-жа Нинова , защо такава ДВУЛИЧНА ПОЗИЦИЯ ЗАЕМАТЕ , ТУКА ГОВОРИТЕ ЕДНО - ЧЕ ЩЕ ПОДКРЕПИТЕ ОРБАН , А В ЕС ЩОМ ДОЙДЕ ВРЕМЕ ЗА ГЛАСУВАНЕ КОЙ ПОДКРЕПИХТЕ , ВСИИИИЧКИ ЕВРОДЕПУТАТИ БАРАБАР СЪС СТАНИШЕВ ГЛАСУВАХА ПРОТИВ ОРБАН , А ВИЕ ТУКА РАЗИГРАВАТЕ НЯКАКВИ ДВУУУУЛИЧНИ ПИЕСИ. НИЕ ГОСПОЖА НЕ ЯДЕМ ДОМАТИТЕ С КОЛЦИТЕ. ДВУЛИЧИЕ И САМО ДВУЛИЧИЕ ОТ ВСИЧКИ НА ТАЗИ ИЗСТРАДАЛА РОБСКА ТЕРИТОРИЯ.
  • 15 alvin

    10 3 Отговор
    По-прост от гербаджиите е единствено гласуващия за тях ....
  • 16 ИМПЕРИАЛИСТ

    6 2 Отговор
    Нинова, Бойко Борисов Ви “изработи” всички кукловоди и се промуши през "иглени уши" . Ето за това Ви е яд, най-вече на себе си, че проспахте и подценихте "бодигарда на бай Тошо", а всъщност РЪКОВОДИТЕЛ КАТЕДРА В ИНСТИТУТА НА МВР. Дали това е работа за прост човек? Защитава пред ВАК дисертация по темата „Психо-физическата подготовка на оперативния състав“.
    ... Пък Бойко е хитър шоп, не пада в капаните дето му ги подлагате на всяка крачка. Пък за феноменалният му рефлекс и способност да отреагира вярно при непредвидени обстоятелства, да не говоря.
  • 17 Стоян Михалев

    2 4 Отговор
    Бат Бойко все повече ми харесва. Направо ги насра Госпожа-Лъжа и Господин Фатмак-Лъжа. Значи Герберите и Джамбазки могат да защитят Унгария на Орбан , а комундетата да я предатат ,като гласуват срещу Унгария и в същото време Фъслата и Фъсльото да ми се правят на защитници на Унгария и да обвиняват други. По-големи гьонсурати от Бесепарско-руските подлоги няма по света . Направете справка в Интернет и се убедете. И тука няколко некадърни за работа тролчета-ченгета-ментета ще ми се пеняват и ще бълват змии и гущери. Българино , ще влезеш ли някога в пътя или пак ще караш в калта.
  • 18 Мила Маййкооооо

    2 4 Отговор
    Гуша -Лъжа . Вече не се ли скри в миша дупка . Бат Бойко направо ги смаза нея и оня Лунгур Женерала. Да вземат да се вземат двамцата , че да се качат на Бузлуджа , че Женерала да запали летящата чиния и отлетят към други светове. Че с тяхните изцепки назначените милиционерски-тролчета се чудят какво да изсмучат от пръстите си. Все говорят за Сорос каквото и да стане. Почвам да се съмнявам ,да ли Сорос не им плаща. Няма лоша реклама.

    Коментиран от #19

  • 19 Бравус

    4 1 Отговор

    До коментар #18 от "Мила Маййкооооо":

    Не са ли ти казали,Стоян Михалев, че когато пишеш от няколко ника, не изглеждаш по-умен.Да ,той сорос ви плаща ,ама поне смени терминологията, че си "прозрачен"Това сороснята сте изключителни баламурници - как не ви научиха краварите ,как се правят фалшиви новини!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове