6 Октомври, 2018 16:07 6 105 32

Жената на Волен Сидеров катастрофира, шофьор й скочи на бой

  • деница-
  • волен сидеров-
  • катастрофа

Съпругата на Волен Сидеров Деница е катастрофирала вчера. Ударилият я суданец й налетял на бой. Инцидентът е станал вчера вечерта на бул. "Симеоновско шосе" в София.

Жената на Сидеров била в колата с невръстното им дете и нейна приятелка. След като джипът "Хонда" и нейната кола си ударили страничните огледала, суданецът налетял на бой, научи "24 часа" от важен човек в МВР.

Агресията спряла едва след като суданецът, който има българско гражданство, видял, че в колата се вози малко дете. От МВР, обаче, твърдят, че наблизо патрулиращ полицейски екип забелязал случващото се и веднага се отзовал на място, за да прекрати агресивното поведение на шофьора - 40-годишен судански гражданин.

Мъжът е задържан за 24 часа. Макар и в шок, Деница физически е добре.

От МВР обявиха, че срещу суданеца е образувана преписка за хулиганство.

"Снощи към 20.00 часа е настъпило леко пътнотранспортно произшествие между два джипа в района на столичния кв. "Витоша“ - по първоначални данни при разминаването били засегнати страничните огледала на превозните средства", информираха от МВР.

"След инцидента, за който не е подаван сигнал на единния телефонен номер 112, водачът на единия джип започнал да обижда шофьорката на другия автомобил. Тя успяла да се оттегли. В района на бул. "Г.М.Димитров“ тя била застигната от мъжа, който я принудил да спре, излязъл от джипа си и насочил словесната си агресия към нея", описаха ситуацията от вътрешното министерство.

За инцидента със съпругата на Волен Сидеров информира евродепутатът Николай Бареков, присъствал на грозните сцени заедно с Димитър Байрактаров.

Във ФБ Бареков написа: "Инцидент снощи близо до Симеоновско шосе в кв Витоша със съпругата на Волен Сидеров. Судански граждани блъснаха колата й, а единият от тях избяга от местопроизшествието".

Според Байрактаров една от версиите може да е опит за атентат или сплашване срещу Волен Сидеров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чукундур

    32 17 Отговор
    Г-н,болен лидеров имате повод за лаене, почвай, довечера да си по новините че те позабравихме
  • 2 Ю Кортес

    17 12 Отговор
    Не съобщават какъв е джипа на фамозната сидеровица и кой носи вина за произшествието.последно,въпросната се занимаваше с хазартен бизнес
  • 3 Анти гербераст

    25 4 Отговор
    Евреинът Бахут Бахар насища България със суданци.
  • 4 глупи

    20 3 Отговор
    Все повече такива "Българи" ще насищат пътищата и градовете ни! Важното е правителството да остане стабиУно до края
  • 5 с късото име

    9 18 Отговор
    Във ФБ Бареков написа: "Инцидент снощи близо до Симеоновско шосе в кв Витоша със съпругата на Волен Сидеров. Судански граждани блъснаха колата й, а единият от тях избяга от местопроизшествието".
    ,..............
    Интересно до кога ще ни правите на луди!?
    По горе четем:В района на бул. "Г.М.Димитров“ тя била застигната от мъжа, който я принудил да спре, излязъл от джипа си и насочил словесната си агресия към нея"!Кой избягал ,след като суданецецът я е гонил и принудил да спре?Кой е виновен ,изниква въпросът,бягайки?!Защо е задържан ,като явно не е виновен,а реагирал остро ,/при това вербално/само защото е афектиран от факта,че виновника бяга!?До кога ,ще ни лъжат?До кога двойни стандарти!???
  • 6 Дедо Дончо

    23 3 Отговор
    Стига защитавахте всевъзможни пришълци от къде ли не, идете в техните държави да видите какви са ви правата там - за такова нещо ще ви затворят за 10 г в затвора

    Коментиран от #9

  • 7 един

    11 15 Отговор
    Горкият суданец, той не е знаел, че у нас право на хулиганско поведение има само един човек, лидер на една партия и депутат. Как ли се казваше?

    Коментиран от #31

  • 8 Мамата

    26 3 Отговор
    Какво значение има чия жена е.Бългърска жена е.Трябва ли да ги защитаваме?Прав е Дончо.Бил съм в Африка.Неволно да погледнеш жена и мъжете вече ти се точат.Е,може всичко да е,но при бай Тошо як бой отнасяха африканците.
  • 9 с късото име

    5 6 Отговор

    До коментар #6 от "Дедо Дончо":

    Дедо Дончо,ясно ли ти е ,че и най-чистият етнически българин на мястото на Суданецът ,ще го отнесе?!?
    Ако не разбираш,че двойният стандарт прилаган спрямо ходжовите патки-в случая Деница,значи ще си я караме така ,во всеки веков!За едни може всякак,за други ,не!.
    Харесва ли ти!???
  • 10 Кичо

    19 2 Отговор
    До този с късото име.Мъж ли си или жена?.Не свързвай политика с пътен инцидент.Жена ти,ако си женен,няма ли да се паникьоса и да продължи,огледало,голямо чудо.Но,агресията към нея е гадост.Тук не е Африка.Знаем много добре как се отнасят с жените си там.

    Коментиран от #12

  • 11 672

    19 0 Отговор
    Сириеца налетя на бой на млад мъж с дете...
    сега суданец налетя на бой на жена с дете...
    ГЕРБ ,Меркел и американците изпедерастиха държавата до неузнаваемост/не без помоща на турците и циганите/....
    КЪДЕ СА БЪЛГАРИТЕ??????????????--------БОЙКО...КЪДЕ?????
    Кой ще чете историят Бойко?
    За да се знае кой ...кого...и как...
  • 12 с късото име

    5 6 Отговор

    До коментар #10 от "Кичо":

    Точно тук грешиш!Всичко е свързано с политиката!
    Политиката определя всеки един аспект от живота ни! Образование, здравеопазване, правораздаване, икономика, сигурност, трудови договореностти.,...и каквото още се сетиш!Защото първо трябва да се обнародва от политиците ни!Кой,как се отнася с жените си, не в Африка ,а където и да било по света,нас не ни интересува!Имаме си конституция,която трябва да се спазва ,в съответствие, с нашето и европейското законодателство,а в случая ,не е така!Иска ли ти се ,да бъдеш потърпевш ,и да търсиш правата си в Страсбург,като осъдиш България!?Не мисля!Никой не иска ,но ако няма друг начин, поради простата причина ,че се толерират булките на нечии величия,к'во пра'им?!?
  • 13 Ефтини сензации

    1 5 Отговор
    Маймуни...
    Простолюдието само да попържа знае и от време на време да се бие.
  • 14 Волен допринася за бардака в страната

    5 6 Отговор
    Той нали е баш бая парче депутат, каквото сее, туй да жъне ! Той за мен еня ли го ? Не съм чул . Е , тогаз аз защо да му съчувствам ? В държана действат вълчи ЗАКОНИ - ако не ядеш , теб ще изядат ! Та нали той пише ЗАКОНИТЕ в Парламента ! Ф/к ним !
  • 15 А защо не жалим за ...........

    9 1 Отговор
    Обесилите се ? За самозапалилите се ? За самоотреклите се на гладна тиха смърт у дома ? За отчаяните полетели от горните етажи ? За семейните кърваво - фатални драми ? Или те не са хора ? Само депутата - Народният измамник е обект на грижа и правова закрила ? Както казва Краси Радков " Айде, чао, довиждане, лека нощ, приятни сънища, мерси !" Закона защитава ли всеки ? Надали - едва ли ? Тогаз - извинявай че те срещнах !

    Коментиран от #16

  • 16 А защо не жалим за ...........

    4 1 Отговор

    До коментар #15 от "А защо не жалим за ...........":

    Пишете ми минуси , колкото щете ! ЮПРАВОТО Е ЗА ПОМАЗАНИТЕ ! Народа за политиците е измет ,твар и ненужна сган . КОЙ ПИШЕ ПРАВИЛАТА И ГИ ПРИЛАГА В ДЕЙСТВИЕ - ПАРЛАМЕНТА И МИНИСТЕРСКИЯТ СЪВЕТ ! ТАМ е ключа за мазето а не в мен ! Пиши ми минуси и утре на теб ще се случи подобна среща непринудена. Приятни преживявания !
  • 17 Воленка Свирката

    0 8 Отговор
    Моля се на Алах суданецът да е тряснал Деница отпред и отзад.

    Коментиран от #19

  • 18 Townboy

    12 1 Отговор
    Суданецът не е ли тъмно черен циганин? И защо има българско гражданство? Аз ако съм на Волен ще му уредя една петица в Пазарджишкия и като излезе един бой и на първия самолет за Судан.
  • 19 Циник

    10 1 Отговор

    До коментар #17 от "Воленка Свирката":

    Ако дойдат повече от тия животни тук, ще тряскат майка ти жена ти дъщеря ти и теб отвсякъде. Затова не се присмивай. Волен може да е боклук, но тая сган ни налазва и трябва да се обединим.

    Коментиран от #20, #21

  • 20 Тази сган е негово дело

    5 2 Отговор

    До коментар #19 от "Циник":

    Тази сган е по линия на ЕС. Волен не е против а за ЕС , нали! Волен против Българският контингент в Ирак и Афганистан леи е ? Не ! Тогава тази сган е от него. СОПОТСКИТЕ заводи от В П К - ИМПЕКС осигуряващи ИГИЛ с оръжия, срещнаха ли неговото отричане ? Тогава тази сган е от него. Когато ЕС бомби ИРАК, ЛИБИЯ , СИРИЯ а и ЮГОСЛАВИЯ, без резолюция на ООН -СЪВЕТА за безопасност, Волен протестира ли ? Тогава тази сган е НАША ЗАЩОТО НИЕ ПОДДЪРЖАМЕ НАШАТА УПРАВА която мъти водата.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Да би МИРНО седеяло

    2 5 Отговор
    Не би чудо видяло ! Сидеров е двуличие и дявол, както професора ИВО ХРИСТОВ. Лайкучки.
  • 23 Нашите дъщери са в публични домове

    2 4 Отговор
    Волен, критикува ли този факт ? Е тогаз нека и неговата дъщеря да се наслади на професията на " Нощна пеперудка" , " ЦВЕТЕ на въздишките" , " Жрица на любовта" . Или той е специален, от Бога помазан ?
  • 24 Българин

    9 0 Отговор
    Оказа се че суданеца нямал и книжка. Тия маймуняци кой им дава право да пребивават в България?
    Да излезе сега пред хората и да каже на какво основание тоя боклук е в България.

    Коментиран от #27

  • 25 Въобще Волен не ме

    0 2 Отговор
    Щото и за мен той не го.
  • 26 Ти ! Ти бе каун ! Ти !

    2 2 Отговор
    Ти си за ЕС и за НАТО ли си ? Ти си срещу правото да сме суверенна а не надупена на Брюксел страна. Е , тогаз ти си този когото търсиш. Още не си го разбрал ? Ние им разбихме държавите а се цупим като те отиват да живеят там където са тяхните ДОБРОЖЕЛАТЕЛИ. Каква работа ние имаме да им се бъркаме на хората в живота. Ние нас си неможем управи, акъл на други ще даваме. ЮРДЕК !

    Коментиран от #28

  • 27 Ти ! Ти бе каун ! Ти !

    0 1 Отговор

    До коментар #24 от "Българин":

    Коментара # 26 е до теб.
  • 28 един

    1 0 Отговор

    До коментар #26 от "Ти ! Ти бе каун ! Ти !":

    Като чете човек какви си ги написал, да му се прииска такива като тебе да го управляват. Защо мислиш, че това, което е твоя истина, е единственото допустимо? Защо вместо да обиждаш хората, не се замислиш малко и не прецениш правилно кой предизвика тази криза? Също няма да е излишно и малко да поучиш българска граматика. Правописът е ОПРАВИ, не управи! Не искам да ме управляват неграмотни хора! Пази, Боже, България от такива като тебе!
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Някой от тълпата

    5 0 Отговор
    Полицията като видяла веднага се намесила хахаха това да не са милиционери че да се намесят? Това са полицаи, отвръщат поглед от проблема и минават на отсрещния тротоар, също като бг политици.
  • 31 Filo

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "един":

    Браво, много точно казано.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове