Last news in Fakti

10 Октомври, 2018 10:11 5 196 48

Борисов гневен: Използваха убийство, за да очернят България

  • виктория маринова-
  • убиец-
  • медии

В рамките на 3 дни прочетох чудовищна информация за България, и нито едно вярно. Разни политици се скъсаха да изпращат мейли в Брюксел какво се случва в България

Борисов гневен: Използваха убийство, за да очернят България - 1

Натискът, който беше приложен към държавните органи, помолих ви да изчакате няколко дни. Всяко прибързано изговаряне от страна на МВР и прокуратурата, когато тече такова разследване, може да предизвика укриване на вещи, на извършител и нямаше днес какво да си говорим. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов на брифинг в Министерски съвет за убийството на водещата Виктория Маринова.

Умишлено не разговарях с хората в Брюксел тези дни. Това, което са ни учили за разследване, за действията на полицията - да не се обвинява никой, ако няма доказателства, каза премиерът.

Премиерът Бойко Борисов дори се закани да оттегли подкрепата си Манфред Вебер, сочен за кандидата на германския канцлер Ангела Меркел, да е водещият кандидат на ЕНП за следващ шеф на Европейската комисия.

Причината са туитове на Вебер срещу България заради убийството на Виктория в Русе.

Прочетох чудовищни неща за България и нито едно вярно. Ще си променим мнението за шпиценкандидата на ЕНП, заяви Борисов.

„Българи станаха причина за България да се говори като за Малта и Словакия“, заяви Борисов. По-рано през годината в тези две държави бяха убити разследващи журналисти заради работата им.

"Ще имаме сериозен разговор в ЕНП като отида там, но това е политиката. Много неща бих казал още, но ще минат добрия тон. Отнасяме се с внимание към всяко разследване, към всеки сигнал.

С нищо не сме заслужили като държава така да бъде охулена страната. Тук всички работиха на 100%. Казах на Маринов да не се връща в Русе, докато не се разкрие убийството. Последният ни разговор е снощи в 2 ч. през нощта.

Надявам се в бъдеще да не се провокира с несъществуващи престъпления. Бързо реагирах на сигнала, който ми даде Нова телевизия и се оказа точно обратното. Вие не сте четвъртата, а първата власт в момента. Моля да се държите отговорно. Такава свобода да пишете, да предавате по всяка тема, е факт", каза още Борисов.

"На територията на три провинции в Германия издирваха убиеца. Обявявайки каквото и да е по разследването, щеше да го провали. Българи направиха така, че очерниха държавата си по брутален и гаден начин. Да се радват, че България е очернена", коментира Борисов.

''Както виждате и сега продължаваме, той ще бъде разпитан от германски съд. Ще предоставим цялата ДНК информация, която имаме - и неговата, и на жертвата, Бог да я прости.

В рамките на 3 дни прочетох чудовищна информация за България, и нито едно вярно. Разни политици се скъсаха да изпращат мейли в Брюксел какво се случва в България. Нима това не се случва в други държави? Като разследващи журналисти, още в началото, когато се знаеше, че има ДНК от извършителя, знаете как се крият извършителите. Целта на един извършител на поръчково убийство са парите - не оставя следи", обясни премиерът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Станислав

    30 7 Отговор

    До коментар #1 от "111":

    Просто, кратко и ясно, прав си
  • 3 392

    52 28 Отговор
    Гледах го... - Както винаги нагъл! - Използва случая да търси политически дивиденти! - Говори, как щял да даде допълнителни пари които щели да дадат на института по криминология. После как щял да се кара сериозно на "някои хора" в ЕНП, щото в Туитър го били попиляли... Как ги били учили да разследват криминални престъпления, сякаш ние не помним, че не е ченге а пожарникар... И все тъпотии от този род. Но идеята е да се възползва от бързото задържане за да изтъкне колко са отговорни и че упреците към тях са неоснователни. Пак си прави опити да се "върне на бял кон" . - Само че няма да се получи!

    Коментиран от #21, #37

  • 4 Бойко ефенди

    47 22 Отговор
    Брюксел какво се случва в България
    България е бандитска ,и една от най престъпните държави на света

    Коментиран от #32

  • 5 Простак

    35 7 Отговор
    няма ли по умни Българи в тази държава , вече 30 години неможем да се отървем от тези агенти на Д.С ( държавна сигорност) , като свински черва са
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 🤦🏼‍♂️ найстина вчерашния ден не

    11 3 Отговор
    млъкваше за Бг .
    светът с нормалните хора останали в този свят ,този свят за когото и говорят
    че е стигнал до еволюция в човешко съзнание ,”този свят от народи 🗽моли
    правителствата 🌍 да сложат закон за запор на всяка лъжа на пресата ЗА неверни В недоказани ИЛИ предполагащи КАКВОТО И ДА БИЛО .”
    НЕ Е ЛИ ДОКАЗАНО Е ЛЪЖА .
    Защото няма по голяма разруха за човешката ни еволюция от тази 21 век .
    Ако разбира се , Дарвин е бил прав
    , че има еволюция довела промяна в човешкото съзнание .
  • 8 няма угодия

    26 35 Отговор
    Стига сте ревали, като вдовици за х*й бе. Бойко не е цвете, но в случая си свърши перфектно работата и много ясно, че трябва да се отпуснат повече средства за полицията и института по криминология.
    Искате да има ред и спокойствие, а плюете по успехите на полицията! Явно сте си заслужили управлението.
    Това българина е кофти материал, винаги сме разединени, винаги хулим и плюем, най-вече по успелите хора.
    Бойко е ченге, завършил е полицейската школа в Симеоново!
    През 1982 година Бойко Борисов постъпва на работа в Софийското градско управление на МВР като командир на взвод, а по-късно е командир на рота.

    Коментиран от #19, #22, #23

  • 9 некойси

    31 18 Отговор
    Един от главните виновници за дереджето в което сме се изказа.
    Милиони човешки съдби погубени от човека с плоско чело и нестихващ апетит за пари и власт.
  • 10 SAAB

    28 10 Отговор
    Твоите избиратели те чернят........не се коси , иде Папата да ти гали кратунека ! :)
  • 11 Пешо

    31 18 Отговор
    Нагло парче си Бойко! Защо не кажеш нещо и за работата на журналистката, по тези разкрития ще поработите ли?
  • 12 Трънчев

    26 4 Отговор
    Не сме народ, а мърша!
    Ако беше убита циганка, досега родата й да са линчували убиеца, заедно със семейството му.
    Но ние... седим и четем, и пишем.
    Ето така ни управляват най-добре.
  • 13 Простак

    38 8 Отговор
    Използваха убийство, за да очернят България ,,
    България от 30 години е почернена , от тази престъпна ,крадлива, алчна и фашистка демокрация

    Коментиран от #16

  • 14 111

    17 8 Отговор
    #2 Станилсав: Багодаря, братле! И точно, защото съм прав, използвайки думите мутра и манга*и, оставеният от мен коментар 1 бе изтрит. Да живеят "фактите" и "свободата" на словото в 21-ви век в БълХария!

    "Явлението" и "моделът" Борисов

    Изказването на Борисов " Българите са бедни защото ги мързи да работят, не е заради корупцията и лошото управление" възмути маса българи, в момента когато в ЕС българите се сочат за най-добрите работници.
    Питам тези възмугени българи - Какво очаквате да каже за народа си един олигарх, натрупал милионите-милиардите си по най-незаконни и престъпни начини с ограбване на народа си? Този олигарх е избран именно от този народ! По управниците, които си избираме си личи и нивото на нашето съзнание - техните избиратели.
    Забележка: "Олигарх" е обединение на едрия капитал с властта, дадена му чрез демократични избори".
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 патриотъ

    16 6 Отговор
    Боко,много си черен нещо!?
  • 19 Някой

    12 4 Отговор

    До коментар #8 от "няма угодия":

    Е да де, но завърши във факултета за пожарникарите, а не за милиционерите 😉
  • 20 Гост

    8 9 Отговор
    Въпрос: "Нима това не се случва в други държави?
    Отговор. Случва се, но се действа устойчиво и последователно, дори това да отнеме време. В България това е куха фраза, която цели да минимизира даден проблем.
    Цитат: " Умишлено не разговарях с хората в Брюксел тези дни." Коментар: Прессъобщенията на МВР не е задължително да съдържат чувстивтелна информация. Не виждам защо да не се информира обществеността или "хората в Брюксел" за предприетите действия. Но чак да "не им говори". Обиден е сигурно на тези гадове.
    Цитат:"Ще имаме сериозен разговор в ЕНП като отида там"
    Въпрос: А те знаят ли? Това малко като закана ми се чини.
    Цитат: "С нищо не сме заслужили като държава така да бъде охулена страната."
    Отговор: Ама хептем с нищо не сме заслужили. Цъфнали сме и сме вързали, докато други ни посочват откъде става течение. Тези гадове. Дай им да се разбере.
    Цитат: "Казах на Маринов да не се връща в Русе, докато не се разкрие убийството."
    Коментар: "Чудно ми е как щеше да реагираш ако тогавашните премиери на БЪлгария г-н Сакскобурготски и г-н Станишев ти бяха казали подобно нещо, докато беше главен секретар на МВР. А и не знам дали те биха използвали такъв език, защото звучи тъпо.
    Цитат:" Последният ни разговор е снощи в 2 ч. през нощта."
    Коментар: Моля без популизъм.
    Цитат: "да не се обвинява никой, ако няма доказателства, каза премиерът."
    Коментар: Това на колегата Цветанов, моля. Иначе и малките деца знаят, че не е редно, само дето България я опердаши
  • 21 Све

    13 10 Отговор

    До коментар #3 от "392":

    Заради мутрите главно на ГЕРБ и преди него на Сакса, България е в това унизително състояние.
    Погнусен съм от ,, ЕЛИТА" на държавата
  • 22 849

    11 6 Отговор

    До коментар #8 от "няма угодия":

    Я кажи как си свърши перфектно работата? - Ходи да души като следово куче? - Забрави, ли че се моташе по разни срещи? Единственото, което направи е да търси дивиденти! - Нито министъра, нито главният прокурор, нито Борисов са свършили каквото и да е! - Свърши ли са го криминолозите и вероятно наблюдаващият прокурор, както и службите, които са координирали случая с немците. Тези тримата излязоха по ТВ-то да си правят PR и нищо друго! - Абсолютно нищо! Така че не ми говори за успехи и добре свършена работа!
  • 23 У лево е Крим

    7 4 Отговор

    До коментар #8 от "няма угодия":

    През 82 година постъпва в системата на МВР, НО като ПОЖАРНИКАР!
    Така, че не се прави на застрелян!
  • 24 охо бохо

    11 9 Отговор
    Коментарите във форума губят смисъл, защото ни заливат простотиите на 2-3 на трола , които си плюят Бойко без значение какво се обсъжда !
  • 25 onq s konq

    6 6 Отговор
    Ейййййййййййй за резил станааме у целя свет штото са утепали некои

    Коментиран от #26

  • 26 гост

    5 1 Отговор

    До коментар #25 от "onq s konq":

    Ако беха утепали тебе?
  • 27 dddddd

    5 9 Отговор
    Брифинг, подигравка!!! Поредната скалъпена история.
    Поредната тотална излагация, в която обществото на мислещите и знаещи граждани, е сведено до нивото на прости зелки!!
    Лъжи от край, до край.
    Пътуването, до Германия с кола е минимум 13 часа.
    Ние знаещите и ходили по европата, знаем, че за по малко от 2 дена, няма никакъв шанс да получиш адресна регистрация!!!!
    За целта първо трябва да си намериш квартира, не хотел!
    В идеалния вариант, само това отнема два дена.Интересно, как така този човек си е сменял адресната регистрация в различни провинции за един ден???Тръгнал в неделя днеска сме сряда!!!!!Или е вундеркинд, или зад него седи много мощна организация, ала "Алкайда".А има и още нещо!ДНК проби!!!!За удостоверяването на такива проби, трябва минимум три дена.
    Брифинг, подигравка, а ние сме в ролята на баламурниците.

    Boris Sokachev, Фейсбук

    П.П. Припомняме и, че единствената "регистрация" на престъпника е за джебчийство, за каквото не се взима ДНК проба. Няма как МВР да има ДНК на човек в Германия!

    Коментиран от #38, #42

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 стоян

    6 6 Отговор
    От Позитано са се активирали в плюене , защото Бойко им каза с заобиколка да се спрат с лъжите които постоянно пускат против България и управляващите
  • 32 СТАРОТО

    6 4 Отговор

    До коментар #4 от "Бойко ефенди":

    как България да е най престъпната държява в света??? Ти забрави Русия,бре-Там началника Путьо е най престъпната фигура.Ти не можеш,ли да свържеш 2 и две и да се замислиш кой"издава смъртните присъди на инакомислещите поданици на главния "заподозрян"
  • 33 Гостъ

    9 2 Отговор
    Нека един път поне да признаем,, че МВР си свърши перфектно работата.
    Могат значи, особенно когато нещата стигнат до Брюксел.
    Пълно доверие в органите на реда ще има когато за всеки един криминален случай се работи по този начин.
  • 34 гнида

    3 0 Отговор
    Както и да се извърта и да завоалира , истината е - "Царят е гол!" Инак му е мазен курбана ......
  • 35 истинко

    5 4 Отговор
    Оооооо много готени коментари са изтрили тия модератори бе! И всички "хвалят" Тиквата! Народната любов направо строи и се лее върху него!
  • 36 истинко

    5 3 Отговор
    Егати късмета дето имам - първата част от живота ми мина при един диктатор-комунист Т. Живков, а втората - при друг диктатор-комунист Б. Борисов! Само медиите не са се променили - трият всички инако-мислещи и хвалят диктаторите!
  • 37 Стоян Михалев

    5 6 Отговор

    До коментар #3 от "392":

    Какви дивиденти бе мародерчо . Борисов се оказа май единствения свестен и ефективен управленец в България през последните години.
    Първо не му пука да юрка подчинените си да вършат нещата бързо и ефективно . Даже ми става жал за министрите , че им разказва играта :няма делник ,няма празник , няма сутрин ,няма нощ . И накрая какво, някакви некадърници да ходят и да плюят , да лъжат и да мажат. Второ ,което все повече ми харесва. Борисов се еманципира много бързо и вече онези лафчета за това как козирувал
    на европейските лидери не вървят. Хубавото е ,че Борисов има достатъчно самочувствие да поставя ребром въпросите на европейските лидери и ако трябва да ги насмита защитавайки българския интерес. Май не ви трябва ефективен министър-председател , искате някой шушумига , който да не ви пречи . Да ама не!
  • 38 Мат и Маскара

    2 0 Отговор

    До коментар #27 от "dddddd":

    Дъдко , много си подробен и за какво са тези тъпи въпроси . Той не си е сменял адресната регистрация ,просто е сменял адреси на пребиваване и за това са го издирвали в 3 провинции ,защото са имали различна информация. Все ще се намери някой дълбокомислен като гъ-за на слона
  • 39 ТОЧКАТА

    2 1 Отговор
    Да не забравяме , че на картата на ЕС сме изобразени като тоалетна чиния!!!!Та се питам колко ли се е бърсал тръмп след здрависването?????А явно и стрните от ЕСъ им е писнало от залъгалки и демонстрация на топли ,,връзки,, с Големия....

    Коментиран от #43

  • 40 айде

    3 2 Отговор
    Оставка на Боковата ``трупа``!.....
  • 41 Даниел

    0 2 Отговор
    НЕ ВИ ВЯРВАМ...

    Под силният международен и обществен натиск, най-накрая управляващите си намериха подходящ престъпник. Особено съм впечатлена, че са арестували леля му. И жена му! Така де - родата до девето коляно, калъбълък да има в ареста.
    Само че: НЕ ВИ ВЯРВАМ! Защото цената на това постоянно да лъжеш, е да не ти вярват, дори когато казваш истината. Има много неща, които са съмнителни:
    Вярно, намерили сте си убиеца, ама нещо дребен ми се вижда. А Виктория Маринова е била тренирана млада жена, поддържаща се в добра форма. Знаете ли как се бори човек за живота си, и то цял час?
    Посред бял ден, на място, на което все пак минават хора - един час никой не е минал, не е чул, не е видял?
    Етносът е подходящ - ЗА ПРЕНАСОЧВАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНОТО НЕДОВОЛСТВО. Нищо, че рискът е голям. Но пък може да убиете два заека с един изстрел- да покажете на света как се борите И с ксенофобските настроения на българите, по този начин да отклоните общественото внимание от убийството на журналист, а и ако може да си прокарате покрай случая джендърската конвенция.
    И може би щяхме да ви повярваме, ако бяхте реагирали адекватно. Ако не случайно журналисти не бяха намерили веществени доказателства. Ако веднага бяхте отцепили и претърсили района КАКТО ТРЯБВА.
    Ако пресконференцията беше дадена от истински полицай, облечен с униформа, а не с някой, който се е барнал като мафиот от ранните мутренски години.
    Ако бяхте проявили уважение към работата на журналистката, а не да се опи
  • 42 Макс Мозли

    0 0 Отговор

    До коментар #27 от "dddddd":

    Ти май си от оня процент български граждани , в групата на Северинчо.
    Много психопати в България . Единственото успокоение ,че те са основно в групата на русолизачите-кретеноиди.
  • 43 Доктор Ох Боли

    0 0 Отговор

    До коментар #39 от "ТОЧКАТА":

    .... ха ха ха....аве.... ти имаш въпиюща нужда от една топла връзка с големия.... ха ха хах..... стига си блестяла ногу та мола... ха х аха...ааааа....
  • 44 А ми ДА ! Щом знаете че имало нагон ?

    0 0 Отговор
    Щом знаете че имате цигански не убоздан разпасан контингент, ЗАЩО не откриете на магистралите вагонен сервиз за законно обслужване. Нали сме ЗАПАД. " Смяна на масло " 20 минути - 20 Евро ! Вината е на българската административна УПРАВА. Хормони си е хормон, напъне ли те, отстъпване няма. И Бойко да си изтърве сапуна и той ще стане с два чифта звънци !
  • 45 Защитата на манго - и той е човек !

    0 0 Отговор
    И на него му се иска и тогаз му пада пердето . Ако в страната има секс ся.визи, ще е спокойно , тихо и нормално.. Но Бойко изостава а казват че е мъжкар И не е женен при това. Изглежда проблем има и в неговата глава ? Бойко открийте сервизи " Хормон релиив " колко ДДС ще падне, Винетките ще поефтинеят и Тол СИСТЕМАТА ще е на приход .Ех Бойко с една глава за цяла страна ?
  • 46 Шоо

    1 0 Отговор
    Що от Европа, САЩ и ООН не се обадиха , когато същото се случи със студентката в Търново?!? Стига ни, че тук си се плюем и топим сами. Има убийство на човек в Русе. Ама била журналист. Що, ако е студент, зъболекар или актриса, по-малък ли е проблемът. Какви класации на Репортери без граници, какъв Борисов какви пет лева. Айде стига.
  • 47 Димов

    0 1 Отговор
    Хрумва ли му на премиера, че колегите му от Брюксел реагират така остро, с възпитателна цел? За да се вземат нашенските съдници в ръце, най-накрая, и да спрат порочната практика, да присъждат на рецидивисти за жестоки престъпления, наказания, като за джебчии. За да не се отърве поредният убиец с присъда от 10г, и да го пуснат след 5, за добро поведение. Това хрумва ли му?
  • 48 един

    1 1 Отговор
    В тази държава нищо не става, докато не се намеси премиерът. Преди време, когато малоумни кретени отвлякоха и убиха едно момиче в Перник, досега неизвестно по поръчение на кого, нищо нямаше да стане, ако не се беше намесил Борисов. Той се включи в издирването на горкото дете, заловиха извършителите, но така и не се разбра кой е поръчал потресаващото престъпление. Не че няма сериозни подозрения, но недостатъчно доказателства. Не говорете глупости, не се подигравайте, не приписвайте на един единствен човек отговорността за всичко в България. Той не е Господ. Има институции, служители, всеки един трябва да върши работата си, без да се ослушва и оглежда чии интереси може да засегне. Иначе работата ни е спукана. С лаене, спекулации, понякога доста примитивни, но достатъчни за организиране на абсурдни сборища, и некадърност - до никъде! Държава без авторитет!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове