656 0

За поредна година НКЖИ участва в Ден на кариерата във ВТУ „Тодор Каблешков“

Студентите от висшето училище бяха запознати с историята, основните дейности и структурата на компанията

За поредна година НКЖИ участва в Ден на кариерата във ВТУ „Тодор Каблешков“
Мария Атанасова

Експерти от НКЖИ представиха възможностите за кариерно развитие в структурите си пред студенти на Висшето транспортно училище „Тодор Каблешков“.

Форумът, организиран от ВТУ „Тодор Каблешков“, се проведе днес (10 октомври) в София и беше открит от заместник-ректора на учебното заведение - проф. д-р инж. Николай Георгиев. Целта е да се даде възможност за среща между студенти и потенциални работодатели.

В тази връзка, служители от отдел „Управление на човешките ресурси“ на НКЖИ запознаха студентите от висшето училище с историята, основните дейности и структура на компанията. Бяха представени възможностите за професионална реализация в системата, за успешно стартиране на кариерата чрез стажантската програма, програмата за развитие на кадрите чрез обучение на млади специалисти от висшите учебни заведения в системата на НКЖИ и др.

За поредна година НКЖИ участва в Ден на кариерата във ВТУ „Тодор Каблешков“

Своята професионална реализация в НКЖИ могат да намерят студенти, завършили специалностите „Комуникационна и осигурителна техника“, „Технология и управление на транспорта“, „Транспортно строителство“, „Електроенергетика и електрообзавеждане“, „Транспортна техника“, „Железопътна техника“, „Икономика на транспорта“ и „Транспортен мениджмънт и логистика“.

ВТУ „Тодор Каблешков” е тясно свързано с развитието на железопътния транспорт в страната. Партньорството между Висшето училище и НКЖИ има дългогодишна история. Участието на НКЖИ във форума премина при засилен интерес от страна на студентите.

България
Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Напиши коментар:


Публикувай