987 5

Почина детето, премазано от футболна врата

От общината твърдят, че редовно извършвали проверка на съоръженията

Почина 13-годишното момче, което бе премазано от футболна врата на спортна площадка в Пазарджик. Това съобщи директорът на болницата доктор Вълчев, съобщи бТВ.

Извършена е аутопсия, която е показала, че причината за фаталния изход е тежката черепно-мозъчна травма, получена при инцидента.

Площадката, където е играло момчето, е общинска. Веднага след инцидента футболните врати са заварени.

От общината твърдят, че редовно извършвали проверка на съоръженията. Последната е отпреди няколко седмици и площадката била безопасна.

Пазарджик / България
Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Пламен
  Отговор
  1 14:53  11.10.18
  Най-после. Язък за пътеките.
 • СссереМ
  Отговор
  2 15:01  11.10.18
  Другия път циганетата като се мъчат да берат джелезо да мислят повече.
 • Bubbles
  Отговор
  3 15:04  11.10.18
  Публикувано във факти.бг: Веднага след инцидента футболните врати са заварени. Както обикновено след дъжд качулка! На повечето игрища вратите, кошовете и останалите подобни съоръжения са от не моето време от най вероятно още от времето на баша ми. Преди доста години когато бях малък една такава врата падна почти върху мен но за късмет успя да ме удари само по ръката. Тия съоръжения не се поддържат, а трябва и е крайно време тия тежки винкели да се заменят с по доста по лек материал който дори да падне да не може да нарани сериозно никого. Поклон пред починалото дете!

  Коментиран от #4

 • Суйо
  Отговор
  4 15:17  11.10.18

  До коментар #3 от "Bubbles":

  Двадесет пъти Ви обясниха, че общината редовно е контролирала състоянието на площадката. Или може би искате кормно на вратата да правят инспектиращите. И на всеки ъгъл да има полицай, даже по двама. Вратата е била хваната с планки, изтръгнати са, приготвена за завличане към пункта. Откъде се е пръкнал младият неразбрал идеята спортист, уж са една маала?

  Коментиран от #5

 • Bubbles
  Отговор
  5 15:40  11.10.18

  До коментар #4 от "Суйо":

  Дори пред паметта на едно дете не се свениш да плюеш, немам думи!

Напиши коментар:


Публикувай