714 5

Сидеров отказа НСО да пази жена му

Сидеров отказа НСО да пази жена му

НСО предлага охрана на съпругата на Волен Сидеров Деница, но лидерът на "Атака" е отказал, съобщи news.bg.

Шефът на държавните гардове генерал майор Данчо Дяков дойде в Народното събрание за среща с лидера на националистите. Атакистът е отказал охрана. Разбрали са се обаче да поддържат връзка.

Човек не може да предвиди какво може да се случи, изтъкна Волен Сидеров. Не за първи път той отказа гардове на НСО.

Лидерът на Атака призна, че вчера депутати от партията му са ходили при Бойко Борисов да искат оставката на вътрешния министър Младен Маринов. Той не знае дали темата е поставена, но е обсъдено отношенията с коалицията. Проблеми имало, но се изчиствали с диалог.

Отношенията между Сидеров и Симеонов били открити. Все пак на дневен ред за атакиста стои оставката на Маринов и реформата в МВР. Въпросът щял да се обсъди в понеделник на коалиционен съвет.

Иначе партията му имала кандидат за министър на вътрешните работи и за главен секретар на МВР. Светлозар Лазаров, който напусна преди дни поста на координатор на "Атака", имал сериозни качества. Останалите в коалицията трябвало да кажат дали "Атака" трябва да поеме силовото ведомство.

Нямало никой доволен и щастлив от работата на МВР, по мнението на Сидеров.

Припомняме, лидерът на партия "Атака" Волен Сидоров поиска оставката на вътрешния министър след като между съпругата му Деница Сидерова и суданец на име Мажди Гамдур имаше словесна атака на пътя. След инцидента Сидеров заяви, че е против да се отделят над 1 млрд. лева за прогнила и корумпирана система и че ще настоява от квотата на патриотите човек на "Атака" да оглави МВР.

Коалиционният партньор на Волен Сидеров, Валери Симеонов заяви, че не подкрепя "Атака" за исканията. Тази седмица насроченият за понеделник сутрин коалиционен съвет се провали по неясни причини.

Почти едновременно с това стана ясно, че Националния координатор на "Атака" Светлозар Лазаров е подал оставка. Лазаров е бивш главен секретар на МВР по време на правителството на Пламен Орешарски.

България
Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Пеньо
  Отговор
  1 15:13  11.10.18
  Бялата Златка - тъмнина и интелектуална нищета примесена с национално предателство!
 • Деница
  Отговор
  2 15:37  11.10.18
  Воленке, най-много НСО да ми скъса шундата от йебан.
 • ЦИРК
  Отговор
  3 17:11  11.10.18
  Брей този Волен голям скандалджия, голям рев и вой , че генерал на НСО да ходи на крака при него и да му предлага охрана !!???? Смешно и обидно за уж елитна служба , наричана от Сидеров преди 3г държавни мутри и то крещейки по момчетата в Президентството !!!! Отвратителни сценки , обидни думи и викове, сега с "удоволствие"ще го охраняват същите гавази. ...негов израз !!!
 • ЦИК
  Отговор
  4 20:27  11.10.18
  На бас че махалата на цигането убило журналистката от Русе е гласувала за Атака
 • МВН
  Отговор
  5 09:19  12.10.18
  Мале мила на тез и жените ли им пази НСО? Няма да се оправи вече никога тази държава България.

Напиши коментар:


Публикувай