1 714 11

Пирински разкритикува остро ръководството на БСП

Евродепутаатът от ПЕС не е съгласен с позициите, които защитава Корнелия Нинова

Пирински разкритикува остро ръководството на БСП

Има ли война в БСП - с отговор на този въпрос в студиото на БНТ гостува Георги Пирински, евродепутат от ПЕС. "Не става дума за война, а за една позиция, в която се стремим да засилим опозиционността на БСП като снемем напрежението, създадено след решението за смяна на главния редактор на в. "Дума", обясни Пирински.

"Имаме недопустим случай на много рязка и груба намеса в ръководството на вестника, който има много важна роля в живота на партията и в обществото", заяви Пирински.

И досега няма отговор и от Бюрото, и от неговия председател по същината на нашата позиция, допълни Пирински.

Той изрази несъгласието си с решението на партията да напусне парламента и да обсъжда програмата "Визия за България" в директни разговори с хората.

"Има моменти, в които подобни действия могат да бъдат оправдани. В случая обаче, проект за визия може да стане без да се напуска парламента, напротив - парламентарната трибуна може да се използва за лансиране на определени идеи. Не е нужно да напуснеш парламента, за да развиеш позицията си", сподели още Пирински.

България
Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Аналлизатор
  Отговор
  1 20:31  12.10.18
  Пирински?!Отивам да повърна!!
 • Марони
  Отговор
  2 20:40  12.10.18
  Стига сте си хабили мастилото за комунистически плужлеци!Голям капацитет,голяма мисъл...нищожество на пожизнена хранилка от държавата,без абсолютно нищо добро да е направил.
 • ЯЯ ИЗПЛУВАЛА
  Отговор
  3 20:54  12.10.18
  УТАЙКАТА, МИЛИОНЕРЧЕ КЪДЕ СЕ ГУБИШ ?

 • onq s konq
  Отговор
  4 20:59  12.10.18
  Пирински е ЕВРОДЕПУТАТ ОТ БСП,той е и един от ДОАЙЕНИТЕ НА ТАЗИ ПАРТИЯ.Той не е сам обаче и до него са МИКОВ,СТАНИШЕВ И ОЩЕ ДЕСЕТИНА "СТАРИ",ЕЛИМИНИРАНИ ОТ НИНОВА.Затова и в случая не става въпрос за "персоната Пирински", а за ВЪТРЕШНИТЕ БИТКИ И ПРОТИВОРЕЧИЯ,ОТ КОИТО "СТОЛЕТНИЦАТА" Е РАЗДИРАНА!А така обезсилена,КАК ЩЕ ПОБЕДИ ГЕРБ НА ЕДНИ ИЗБОРИ?Обяснявам го това на русофилите ,за да не се чудят защо бат Бойко БИЛ ВЕЧЕН.Ами защото след като БСП я "няма на хоризонта",ПРОСТО НЯМА КОЙ ДРУГ ДА СВАЛИ ГЕРБ ,БЕ ПАПУРЧЕТА...сдобили се тапия за завършен курс по "Путинофилия"/безплатен жест на Кремъл естествено/:)
 • Хетх
  Отговор
  5 21:42  12.10.18
  Пирински ли е Зайков ли е видохме го и него като външен министър. Още ли иска да е на върха.

  Коментиран от #6

 • чичко Сорос
  Отговор
  6 22:23  12.10.18

  До коментар #5 от "Хетх":

  Пирински е наш! По баща, родом от Банско, истинската фамилия - Заеков, променена на Пирински. Роден в САЩ, с американско гражданство, майка еврейка: според еврейските, талмудистски закони чист евреин
 • Ивайло
  Отговор
  7 22:24  12.10.18
  Прав е човека.
 • КАНДИДАТ ЗА ЯСЛАТА
  Отговор
  8 22:39  12.10.18
  Прилича ми на Заекоф хамереканеца, успя да се пенсионира вече . Ей за това я сакам да съм дипутат , а не да работя в строителството.
 • ХанкоБрат
  Отговор
  9 00:15  13.10.18
  Соросоидите в БСП се събудиха и започнаха да работят в подкрепа на властта ГЕРБ-БКП. Очевидно се изплашиха, че може да загубят властта.
 • ормв
  Отговор
  10 16:10  14.10.18
  защо гласувате за дърти гювендии депутати до 55 год. да не са научени да крадат.
 • време ти е
  Отговор
  11 16:05  15.10.18
  Тоя разбра че времето му изтича и отива в шеста глуха.Смешник опозиционер.

Напиши коментар:


Публикувай