Last news in Fakti

16 Октомври, 2018 15:00 2 495 28

Джамбазки: Кирки и лопати за циганите

  • ангел джамбазки-
  • гълъбово-
  • цигани

Българският национален интерес е да нямаме граница между Охрид и Черно море, трябва да подкрепяме нашите братя в Македония, заяви зам.-председателят на ВМРО

Крайно време е да вземем държавата си обратно в ръце. Да бъдат изтръгнати брадвите, сабите и ятаганите от циганите и да бъдат заменени с кирки и лопати. Това коментира евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки по повод поредния случай на циганска агресия и нападение над полицаи в Гълъбово пред ТВ България 24. Случаите вече са прекалено много, подчерта Джамбазки и добави, че прокуратурата трябва да бъде много по-усърдна в наказанието на такива хора.

Доказаните престъпници нямат място на улицата, категоричен бе още Джамбазки, който припомни случая с убитата журналистка от Русе Виктория Маринова. Джамбазки коментира и че е крайно време санкциите, за хора които посягат на органите на реда да бъдат завишени.

Депутатът от „Обединени патриоти“ Юлиан Ангелов също коментира случая като добави, че МВР е действало адекватно и виновните лица са арестувани, но е важно и превантивно да се работи с такива хора, хора за да не стига до подобни случаи.

Ангелов припомни, че три десетилетия политическите партии в България са използвали циганите като резервоар за гласове и за това нито местната нито държавната власт е реагирала, а полицаите като са си гледали работата са били тормозени или са напускали работа. От миналата година обаче ситуацията е друга и държавата твърдо застава зад органите на реда които си вършат работата както трябва, каза още Ангелов.

Джамбазки участва в дискусия „Към изборите за ЕП 2019: ще успеят ли европейските политически партии да адресират приоритетите на гражданите и техните идеи за бъдещето на ЕС“ в Дома на Европа в София. Участниците се обединиха около виждането, че Европейският съюз трябва да се реформира. Тези избори ще бъдат много важни, защото ще бъдат вододел, отбеляза евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки.

„ЕС трябва да бъде променен. И ние българите трябва да спрем да гледаме на него като на нещо външно. Ние сме европейци, ние сме част от този съюз, и трябва да имаме ясна позиция по процесите, които текат в него. Да формулираме нашите национални позиции и да ги защитаваме“, подчерта Джамбазки. Той повдигна и темата за общата отбрана на външната граница.

Джамбазки коментира и темата за мигрантите. Той отбеляза също, че Македония трябва да бъде част от ЕС и НАТО колкото се може по-бързо, защото само това ще защити нейната териториална цялост. Българският национален интерес е да нямаме граница между Охрид и Черно море, трябва да подкрепяме нашите братя там, да се противопоставим на антибългарската пропаганда, която върви, каза още Джамбазки.

Много е важно гражданите да кажат накъде искат ЕС да се ориентира в своето развитие, заяви Теодор Стойчев, ръководител на бюрото на ЕП в България. По думите му трябва да има гражданска мобилизация и високо участие на евроизборите. Той призова за участие в платформата в интернет „Този път ще гласувам“.

От своя страна евродепутатът от ЕНП Ева Майдел във видео обръщение добави, че Европа не е съвършена, но е най-добрият инструмент, който можем да имаме за справяне с проблеми като тероризъм, миграция, социални неравенства, подобряване стандарта на живот.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Инкогнито

    12 35 Отговор
    Не спира от дни да ни залива това момче с популизма си!

    Коментиран от #6, #9

  • 2 джамбазщини

    42 5 Отговор
    Само празни приказки, единствено по времето на Бай Тошо успяваха да ги вкарват в правия път ! Сега при Бай Боко е точно обратното те са му любимия електорат без който власт няма да види и им пизволява всичко и безнаказано ! Така че те кирки, лопати, брадви и пр. си имат, но ги използват само да ги забиват в българското население, това са голите факти!

    Коментиран от #13

  • 3 Ясно

    22 5 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Джамбазки участва в дискусия „Към изборите за ЕП 2019
    Ясна е работата - защо само приказва по весници и сайтове, а не направи нещо.
    Нагаждачи.
  • 4 Джигит

    10 13 Отговор
    Колкото повече се опитва да блесне толкова човече придобива жълт цвят.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Пеньо

    10 14 Отговор

    До коментар #1 от "Инкогнито":

    Див, просташки популизъм-чалга за масите.

    Коментиран от #8

  • 7 Македонец

    8 9 Отговор
    Аз ви казвам че тази медия е финансирана от Шишко Каракачанов-куцовлаха, а вие не вярвате. Няма друга медия в България която ще напише статия за ударения по главата от снимката джамбазин. Сега следва ботовете на Каракачанката да започнат да плюят в тяхната жалка защита.
  • 8 Инкогнито

    12 6 Отговор

    До коментар #6 от "Пеньо":

    Нали знаеш приказката,, На приказки голям на дела никакъв" за такива като него е измислена!
  • 9 Македонец

    13 4 Отговор

    До коментар #1 от "Инкогнито":

    Изпреваеил си ме с коментара. Джамбазинът си е оправил собственото село сега ще оправя другите. Незабавна промяна в ръководството на ВМРО като се започне от Карачанов.
  • 10 Мъка

    20 2 Отговор
    И то на показ, на някой площад и в редица, един по един! Вече ни се качиха на главите сганта. ПРОСТИ НАГЛИ МЪРЗЕЛИВИ! ЗА КАКВО СА НИ?????

    Коментиран от #12

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Пища Хуфангел

    4 10 Отговор

    До коментар #10 от "Мъка":

    Ти си напринципа наплюй малцинствата спечели (+)!! Това не е патриотизъм а откровен популизъм! Това е на такива като Джамбазки схемата за 20 хил. € заплата в европарламента!

    Коментиран от #23

  • 13 Таня

    7 0 Отговор

    До коментар #2 от "джамбазщини":

    Това малцинство е използвано не само от днешното правителство а от всички правителства от далечната 1990 година до сега.
  • 14 Хасан

    7 3 Отговор
    С пари или без пари,с кебапчета или без кебапчета ,ромите са тия които избират кметове и партии ...те са фактор в политическия живот на страната ..така че политиците като Джамбазки са виновни ,те са в властта,те са в Европарламента ....неспособни са да създадат срциални,национални политики и каузи
  • 15 Пешо

    13 0 Отговор
    1000000 цигани, 465000 чиновници, 50000 политици - много паразити, нямат изхранване. А партиите на патриотите - идиоти са във властта, но работят в полза на кърлежите, а не на хората.

    Коментиран от #27

  • 16 Един от тях

    6 1 Отговор
    Е този, от партията на обединените идийоти! Облъчва ме с малоумивто си. Джамбазки какво може да работи?
  • 17 незнайко

    7 0 Отговор
    Само с приказки нищо не се постига ! Джамбазки да предлага връщането на трудовата повинност или така наречените строителни войски !!! Две години работа, само за храна и спане !!!
  • 18 Марш

    6 1 Отговор
    Има цигани - има проблеми. Няма цигани - няма и проблеми!
  • 19 Бате Гойко Индианец

    1 1 Отговор
    Тоя кога ще си смени фамилията. Нема ле да се възроди най накрая тоя патреотин. Дедо му едва ли се е казвал джамбаз.
  • 20 ЗЛОБЕН

    5 1 Отговор
    Уважаеми и не дотам спорещи, на всички им е ясно, че Джамбаски говори изключително вярни неща. Защо се опитвате по най- елементарен начин да умаловажите огромния ЦИГАНСКИ проблем. Не дай си Боже някой пострада, ще започне друга песен да пее. Говорите и се заяждате само от любов към занаята.
  • 21 SAAB

    2 0 Отговор
    Тез макИдонци ей........единият от Русе другият от София ! :)
  • 22 Пацо пойзана

    5 0 Отговор
    Не е достатъчно само кирки и лопати и бензин си требе.щото после тръгват зарази
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 пфууу

    2 0 Отговор
    Този път "Джамбаза" ме изкефи. КОЙТО НЕ РАБОТИ НЕ ТРЯБВА ДА ЯДЕ!
  • 25 с кирки и лопати... а бизнеса с

    0 0 Отговор
    технологията роботизация за кого ще е тази интеграцията ...
    защото ако тази интеграция в народите се изпари Земята ще си отдъхнеее от интегрираните лъжи за интегрираните циганите за глобалния им проект ,защото само циганите живеят първобитно и хич басма не цепят вещерите магьосници циганье и 130фамилии
  • 26 LCI

    0 0 Отговор
    Този обезумял нацист в една нормална държава би бил отговорен за расизма си!
  • 27 Маркиз дьо Отзад

    3 0 Отговор

    До коментар #15 от "Пешо":

    А къде забрави 60.000 от МеВеРе - шкембарите-безхаберници, мутри на хранилка, ОПГ МВР - най-големите паразити, но за сметка на това тотални негодници?
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове