Last news in Fakti

18 Октомври, 2018 14:02 4 636 23

Жената на Северин: Имаше кръв по долните гащи

  • северин красимиров-
  • виктория маринова

Задържаният е бил транспортиран от София за Русе

Жената на Северин: Имаше кръв по долните гащи - 1

Близките на задържания за убийството на журналистката Виктория Маринова Северин Красимиров са били принудени да се скрият, а жената, с която живее на семейни начала се е преместила да живее заедно с майка си Айше при баба си по майчина линия в близко до Русе село. Емел разказа, че се притеснява за живота си и не знае как ще продължи по-нататък, защото ромите от двете русенски махали - "Тракцията" и "Селеметя", не я искат при тях, пише "Монитор".

"Прибрахме се с майка ми в квартал "Тракцията", където последно живяхме със Селяйдин при леля му, но циганите ни заплашиха, че ще ни пребият, убият или запалят. Изгониха ни, спала съм навън тази нощ. Избягахме и не можах да си взема нищо - дрехи нямам, нищо нямам. Не ме пуснаха в собствената ми къща да се прибера. Аз каква вина имам, да не съм го извършила аз туй нещо", оплаква се от поведението на съкварталците си Емел.

Тя разказва и за деня, в който Северин се върнал в дома на леля си с окървавени дрехи.

„Кръв имаше по дънките му и по долните му гащи. Хвърли ги за пране, ама аз нямах време да ги изпера, щото имах друга работа. Не е докарвал никакви вещи. Седна на леглото, плака, беше целият червен. Аз му казах: „Какво стана?“, той започна да вика „Не знам, не знам, не знам“. Не викаше на мене, така си викаше. Каза, че ударил едно момиче и туй, взе да вика „Айде да излизаме“, пък аз „Къде, бе, да излизаме“. Не вярвам Селяйдин да е извършил туй нещо, не искам да лежи в затвора“, допълва Емел.

Ако обаче получел присъда, щяла да му ходи на свиждане.

Младата жена споделя, че Северин й се обадил от Германия, когато пристигнал там. Готвела се да замине при него и щяла да тръгне веднага, но личната й карта не била готова и това я възпрепятствало. От две години живеели заедно без брак, обичала го и нямала да го изостави, каквото и да се случи с него. Гледала по новините, че го връщат в България в сряда вечерта и искала да го види,но се страхува да не я линчуват. Разказва, че се разбирали и парите им стигали. Северин изкарвал по някой лев, като разтоварвал стоки.

„Не знам какво точно – кашони с обувки, други такива неща разтоварваше от камиони. На частно го викаха, отиваше за час – два и се връщаше с пари“, обяснява жената.

За рода на Северин знае, че родният му баща е умрял в затвора (обесил се е - бел.ред), където лежал за кражби. Чичото на Северин и брат на баща му в момента бил в затвора за кражби на злато и пари, лежал там от „бая време“, имал още една година и щял да излезе на свобода.

Днес в 12,45 часа Северин Красимиров бе транспортиран от София до следствения арест в Русе, съобщиха от държавното обвинение. Окръжната прокуратура в крайдунавския град ще предприеме действия по предявяване на обвинения и провеждане на разпит в присъствието на защитник.

В рамките на днешния ден, е планирано и извършване на освидетелстване на обвиняемия с участието на съдебен лекар. Повече информация за действията на прокуратурата ще бъде предоставена на по-късен етап.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НЕ НАРОД А МЪРША

    43 3 Отговор
    ......СЪБУДИ СЕ НАРОДЕ......
  • 2 ЦРУ

    27 7 Отговор
    Кръвто по долните гащи ,може да е от хемороиди...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 КУРДХСКДН

    32 1 Отговор
    ЗА ТОВА СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ ДА СЕ ВЪРНЕ - НЕЗАБАВНО, ЗА ТАКИВА ЖИВОТНИ НЕ ТРЯБВА ДА ИМА МИЛОСТ
  • 5 байтошо

    21 1 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: Жената на Северин: Имаше кръв по долните гащи"

    Да не стане ся тъй, да се окаже, че не той а жената е изнасилила него и той е действал при самозащита
  • 6 Гост

    23 0 Отговор
    ей ги, не могла да замине защото няма лична карта. Я се сетете от колко годишни имате вие?

    ей ти и работата му - викат го за час два и се връща с пари.
    т.е краде/убива ама с пари се връща друго не е важно.
  • 7 пак ли

    24 1 Отговор
    Тези са родени за затвора,направо да ги карат от род.дом в килиите.А най добре да ги върнем в Индия,или в Турция,защото те ни докараха тези племена, ама и там не ги искат,били най долната каста.
  • 8 синя трева

    20 0 Отговор
    С М Ъ Р Т !
  • 9 Така де

    15 3 Отговор
    Браво на циганите , че са я прогонили тая пачавра!!! Имо много цигани, които с честен труд си изкарват прехраната и са кротки. Ппц всички хора трябва да изритват боклуците около себе си, защото това хвърля петно и върху тях. За жалост правителството толерира боклуците и всеячески се опитва да превърне всички хора в боклуци. Така да няма сместни хора, които да искат да живеят в чист и нормален свят
  • 10 ЗА смъртно наказание

    28 0 Отговор
    Чуйте само: баща му в затвора, чичо му в затвора.... Целият му род в затвора... От този ген какво може да се очаква.. Просто не трябва повече да се множи.

    Коментиран от #13

  • 11 жунглата

    21 0 Отговор
    Примата от женски вид явно не разбира, какво е направил любимия й от мъжки вид !?!? Не искала да влиза в затвора, щяла да му ходи на свиждане ...!?!?!? Този етнос явно откак е добил 1-на единица IQ и не е мръднал и йота в развитието си вече няколко хилядолетия ????
  • 12 Хойо

    9 1 Отговор
    По-бързо да ги убият
  • 13 Stefko 88

    5 1 Отговор

    До коментар #10 от "ЗА смъртно наказание":

    Е де! Аз от кога говоря?
  • 14 Гладиатор

    7 0 Отговор
    Зрелището за плебеите е в разгара си.
  • 15 Stefko 88

    14 0 Отговор
    Тия трябваше да отпътуват за Германия ама преди 80 години. Тогава предадохме Фюрера и сега ще си плащаме.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 ОБ4

    9 0 Отговор
    Аз виждам нещата така.Да се възстановят трудови войски.2
    Цялото не и малограмотно население включително и жените да служат срещу заплащане минимум 10години.След този срок да има изпит и който го издържи да се освобождава.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 гост

    2 0 Отговор
    Ще лежи с Сигурност Доживотна присъда сигурно е Това е.
  • 20 анализатор

    3 0 Отговор
    Има престъпления за които трябва да има смъртно наказание
  • 21 КРИБ

    7 0 Отговор
    И все повече ще зачестяват такива случаи с цигани изнасилили цигани ограбили цигани пребили ,защото нашите управници ги размножиха много и богопомазаха за да си решават парламентарните избори и да грабят държавата

    Коментиран от #22

  • 22 Име като гост

    1 0 Отговор

    До коментар #21 от "КРИБ":

    Вярно е, ще има, прав си, но погледни и от другата страна на медала. Колкото повече се множат такива паразити, толкова повече ще се трепят помежду си, защото българите ще се принудим да напуснем местообитанието на паразитите. Тогава ще имат държава, но сами няма да знаят какво да правят с нея, бидейки неграмотни и с ниско ай кю. Баламите ще свършат един ден. Вероятно тук ще се заселят повече турци, а турчинът подобна паплач не търпи. Преди 2-3 години в предградие на Истанбул май група боклуци започнала да сваля жените от някакво семейство, та после пушки играха, ножове святкаха, едва жандармерията ги спаси. Българинът е много заблуден човек - той приема да го тъпчат безропотно, да го бият и е*ат, съгласен е с равните права на всички етноси и нации. Онзи ден Милош Земан, президент на Чехия, имаше изказване, че 90% от ромите не работят, а чакат на социални помощи. В България един сериозен политик от министър нагоре да е казал нещо такова? Затова държави като Чехия, Полша и Унгария са почти изцяло съставени от чехи, а в България условията са подходящи само за малцинствата...

    Коментиран от #23

  • 23 Име като гост

    1 0 Отговор

    До коментар #22 от "Име като гост":

    Исках да кажа "съставени от чехи, поляци и унгарци", т.е. над 90% от населението е хомогенно местно, а в България гъмжи от малцинства...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове