19 Октомври, 2018 08:30 14 149 34

Нападнаха журналисти и счупиха камерата на екип на Bulgaria On Air

  • журналисти-
  • побой-
  • bulgaria on air-
  • българия он ер

Два часа преди инцидента МВР разпространи информацията, че известната столична адвокатка е нападната и бита в нейния офис

Нападнаха журналисти и счупиха камерата на екип на Bulgaria On Air - 1

Екип на Bulgaria ON AIR беше нападнат по време на работа в столичния квартал "Княжево". Това стана, докато в четвъртък вечер репортерът Сергей Тодоров и операторът Виктор Петров отразяваха случай на агресия към столичния адвокат Валентина Каменарска, случил се по-рано през деня, пишат от медията.

Два часа преди инцидента МВР разпространи информацията, че известната столична адвокатка е нападната и бита в нейния офис. Полицията издирва неизвестен извършител, който е клиент на потърпевшата, но се е представил с фалшиво име. Източници от МВР твърдят, че е имало и опит за изнасилване.

На местопрестъплението екипът е бил нападнат от двама души. При спречкването телевизионната камера, с която са снимали, е счупена. Репортерът Сергей Тодоров и операторът Виктор Петров са без сериозни наранявания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 село

    39 42 Отговор
    Тая телевизия небеше ли на Сорос. Та малко са ги чегариле

    Коментиран от #9, #15, #16, #25, #30

  • 2 Ти наиш кои сам аз

    34 48 Отговор
    Така требва само ритници по наглите журналя

    Коментиран от #26

  • 3 Кольо

    35 38 Отговор
    Типично комунистическо деяние !
  • 4 Член

    87 14 Отговор
    Журналисти у България НЕМА.Има някакви високо платени кречетала които не смеят да погледнат по-далече от носа си.
  • 5 А БЕ

    47 44 Отговор
    Журналисти в България може и да няма, но има една предателска партия, която създаде мафята в България унищожи банки , окраде парите на българския народ, и постоянно ни дърпа към руско робство, и тези приоми побоят, палежите , уронване на престижа на България са типични за простоватите комунисти , защото простотия човек в главата му има само злоба и завист !

    Коментиран от #11, #19

  • 6 Будалата

    31 19 Отговор
    Няма да се оправи Държавата на ТИКВАТА.
  • 7 Така става

    9 22 Отговор
    Като си врът гагата където не им е работа.........
  • 8 Така е

    26 17 Отговор
    Вероятно учтиво са помолени да не снимат. Обаче те са нагли и са започнали да пробутват брътвежи, че са журналисти, че имали право и т.н. Отново учтиво са помолени да не снимат, и им е напомнено, че по конституция никой няма право да бъде сниман и излъчван в медия, ако не желае. Онези не са чули и са си отнесли шамарите. Да благодарят, че е счупена само камерата, защото в едни други времена можеха да ги разходят по Витоша.

    Коментиран от #14

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Сеянин

    11 1 Отговор
    Требва ли ут селу дъ ревнеме

    Коментиран от #13

  • 11 Така де

    17 5 Отговор

    До коментар #5 от "А БЕ":

    За пратия Герб говориш, нали?
  • 12 Роко

    13 5 Отговор
    Явно не са били удобни на някой, престъпниците и циганите ни завземат и правят каквото си искат. Хората са си вършили работата, все пак са правили репортаж за бита адвокатка....
  • 13 Читател

    4 3 Отговор

    До коментар #10 от "Сеянин":

    Научи български преди да си даваш мнението!
  • 14 Така е

    9 4 Отговор

    До коментар #8 от "Така е":

    За цъкащите минус -- намерете в Сураттефтеря адв. Валентина Каменарска и ще се убедите, защо журналистите са си изяли боя. Не може да влизаш в кантора - частна собственост да си нахален и нагъл.
    https://dnes.dir.bg/krimi/progovori-napadnatata-advokatka
  • 15 67йк

    17 1 Отговор

    До коментар #1 от "село":

    Собственост е на ТИМ Варна, барабар с летището и авиокомпанията!
  • 16 Сорос

    12 4 Отговор

    До коментар #1 от "село":

    Гъзът ти е на Сорос. Това си е тимаджииска телевизия.
  • 17 hold up

    6 6 Отговор
    Телевизията хич не е лоша...!А дето се научиха по този начин да отмъщават, на журналистите и операторите ,това им е работата?!
  • 18 Културно мероприятие

    6 3 Отговор
    Сръбска музика, бой и еб..ние
  • 19 Пешо

    7 4 Отговор

    До коментар #5 от "А БЕ":

    При тези комунисти, дето ги сочиш с пръст не биеха нито адвокатите, нито журналистите, а сега при демокрацията даже ги убиват.

    Коментиран от #28

  • 20 некойси

    2 2 Отговор
    Е, добре поне че не са ги изнасилили и убили, то стана традиция ...
  • 21 аката

    6 3 Отговор
    ако не са репортерите да показват малко от кражбите на герберосите ще ви заробят още повече
  • 22 Све

    10 0 Отговор
    За 30г от културен народ станахме по-зле от тогавашните цигани. 80% са примитивни идиоти, неумеещи да решат елементарни ситуации цивилизовано. Простите управляващи рефлектират на нивото…. Тъпо
  • 23 севи

    9 2 Отговор
    Не берете грижа. ТИМ ще "погрижат" подобаващо за нападателите.С цяла североизточна Б-я се оправят че камо ли с някакви..............
  • 24 pazenek

    3 2 Отговор
    Няма, ама няма ,по-нагло племе от псевдо журналистите!!! Адвокатите,та били те и от ранга на Марковски,са като АНГЕЛЧЕТА!!!

    Коментиран от #27

  • 25 Той

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "село":

    На какъв език пишеш бе?
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Generalissimo FRANCO

    4 0 Отговор

    До коментар #24 от "pazenek":

    За онези от нас, които имат сериозни основания да винят журналистите, че изпълняват поръчки на медийните магнати, както и да сочат адвокатите, че защитавали организираната престъпност, е добре да се напомни, че и журналистите и адвокатите бяха (с много малки изключения) със затворени очи, уши и уста до 10 ноември 1989-та! Днес и едните и другите са част от крехкото гражданско общество, което се мъчим да градим, в т.ч. като публикуваме мнения и в този блог! За такива "антиобществени прояви" преди 1989-та, в най-добрия случай щяхме да бъдем интернирани в глухата провинция, а в най-лошия - щяхме да споделим участта на журналиста Георги Марков - един от смелите публицисти и репортери от времето на Живков, който в сборника си "Задочни репортажи за България" (публикувани и в Internet), доста правдиво и отговорно описа онези институции и "органи" на предишния режим, с които се подтискаха и ограничаваха правата на обикновените хора в името на едно далечно бъдеще на благоденствието и социалното равенство, което не се състоя! За тези негови прозрения, Георги Марков бе убит ! И така, нека поне сме малко по-отговорни, когато съдим за "тези или онези", което не означава да ги защитаваме! Нека се опитаме да разберем, кой стои зад недобросъвестните, платените, подкупните журналисти, адвокати, следователи, прокуророри и съдии. ....
  • 28 Generalissimo FRANCO

    3 0 Отговор

    До коментар #19 от "Пешо":

    Препоръчвам Ви да прочетете "Задочни репортажи за България" от Георги Марков. Паметникът му се намира на площад "Журналист", район "Лозенец", София.
  • 29 ЕКсперт

    0 0 Отговор
    Е ако баха Европа нямаше кой да ги пипне
  • 30 Име

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "село":

    Не на варненските мутрета тим е телевизията, както и на dnes.bg ,централна корпоративна банка и още една сурия медий и организаций.
  • 31 Салинко

    3 2 Отговор
    По времето на КОМУНИСТИТЕ в България циганите се криеха в миша дупка и се броеха на пръсти. Сега са мнозинство, появиха се анадолски цигани наричащи ни Гяур. Доган беше некъква ПЛЮНКА, а не Сокола притежаващ партия незнам колко имения, ВЕЦ ВАРНА и т. н. Нямаше наркомани мутри и друга измет.
  • 32 CUKOVSKI

    2 0 Отговор
    TEZI GURNALISTI PREDIZVIKVAT GRAGDANITE,ZA DA REVAT POSLE ,CE GI BIAT.
    POMNIM SLUCAYAT OT PREDAVANETO PARDYASHTITE OT EFIRA.
  • 33 Вили

    4 0 Отговор
    Бил клиент на адвокатката, вероятно му е взела парите и го е разтакавала. Това, че се е опитал да я изнасили може да защитна измислица. Адвокатите взимат предварително хонорарите, няма обявени цени, пращат писма до институции и служби и чакат отговор с години. Документ за парите не дават. За едно стандартно писмо взимат колкото една заплата.
  • 34 Uflaf

    0 0 Отговор
    Не североизточна България .Стари са Ви инфотата. Те си имат държава . Половината , а и повече от онези 240 народни изедници работят за тях. Пардон , избраници, любимци народни. От всички партии. Това е холдинг от само те си знаят колко фирми даже с номера след името ,за който никой не говори и няма да говори. Няма сфера в живота в която да не са намесени с интереси за правене на пари. Просто няма -ни черна ,ни бяла ,ни сива. Всичко . Имаше един господин дето го взривиха в кола до Морската градина ? Някой нещо , а ? Къде отиваш може би ?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове