19 Октомври, 2018 17:01 8 346 49

Оставка и съд за WC-премиера

  • валери симеонов
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Отвратителното изявление на Валери Симеонов не е аномалия, нито случайност. То е преднамерен израз на класова арогантност, не напразно е дадено именно пред телевизия СКАТ. Защо твърдя, че е класова ли? Ами един самодоволен милионер истерясва, че майките искали закона с "чисто материални цели".

От луната ли падаш бе, братче? Разбира се, че е с материални цели. Майките искат да имат достатъчно средства, за да се посветят на децата си, за да им подсигурят средностатистическо съществуване и приличен живот, а не тяхното поколение да бъде изолирано, потопено в мизерия и напълно остракирано от обществото. Те не искат лукс. Не искат лежерни ваканции в хотелите на братя Диневи. Не настояват за лимузини и хайвер. Искат нормалност. Искат държавата да забележи, че съществуват.

И едва ли са предполагали, че държавата (а Валери Симеонов печално е лицето на държавата днес) ще ги отчете с досада, гняв, презрение и ярост. Откъде майките могат да подозират, че държавата е похитена от такива не-хора, лишени от съвест и съчувствие.

Но как да получат нормално отношение от човек, който дотолкова е опериран от човечност, че собственият му син преди време разказа как баща му в миговете на неговата най-голяма криза му е казал да се оправя сам.

Подобно отношение е само на крачка от това да каже, че хората с увреждания трябва да бъдат разстрелвани, за да не се пречкат на високохуманния бизнес и да не му развалят качественото храносмилане. Срещу нас нямаме картина на просто обикновено мракобесие. Това е корпоративен фашизъм. И оставката може да бъде само първата стъпка. Съд за WC-премиера!

Коментарът е от фейсбук профила на депутата.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коментар

    62 14 Отговор
    Точно Така
  • 2 ОСТАВКА

    61 14 Отговор
    Симов, АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ.
  • 3 Инкогнито

    80 10 Отговор
    Валери Симеонов е един простак със самочувствие който не оважава абсолютно никого човек с Диагноза егоцентрик болен от звездомания мисли се за много голям като плямпа като някоя училищна байчовица. Всъщност е една случайна мижитурка на която и дадоха парички!!
  • 4 Коментар

    74 10 Отговор
    Когато ОБАЖДАШ НАРОДА СИ НАЙ ВУЛГАРНО ЗА НАЙ МИЛОТО ИМ.
    ЕГАТИ ВИЦЕПРЕМИЕРА
  • 5 фил

    36 8 Отговор
    браво!!!!!
  • 6 Гост

    55 15 Отговор
    Това е държавна измяна. Геноцид към собствения си народ. Жалко, че българетата са жалко племе и няма да последва нищо. Българетата обичат да се гаврят с тях.
  • 7 Коментар

    34 8 Отговор
    Сашо Евала👍
  • 8 бббббб

    49 9 Отговор
    Бок-ука е бил навън и бок-ук е в парламента .Такива са всички 240, но някои по.-малко го показват.Само бой иначе няма отърване от тях.

    Коментиран от #49

  • 9 Мислещ

    44 13 Отговор
    Мяза на турчин...само физиономията като му видиш е ясно. Тоя е опериран от човечност, ама гласуващите са оперирани от всякакъв здрав разум и упорито игнорират всички очевадни признаци, че подкрепят психопати в психопатска система.
  • 10 Госта

    18 47 Отговор
    Срам ме хваща като гледам как комунисти търсят отговорност. След поредния провален вот на недоверие. Това интелектуално нищожество, партиен слуга в БСП, водено от приватизаторката Курнелия отново ни говори за класова борба и класи. Този с часовника за няколко хиляди евро.Да върви в Коминтерна, за да му ръкопляскат. А Симеонов има кой да го съди.

    Коментиран от #13

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Защо съд?, По-добре

    38 5 Отговор
    Да го убием с камъни- " по европейски" . Нали този европейски манталитет ни направи изроди?

    Коментиран от #34

  • 13 Мислещ

    14 14 Отговор

    До коментар #10 от "Госта":

    И кой ще го съди, ако може да разберем? А това, че друг психопат констатира истината, не я прави по-малко истина, нито е предпоставка да се прощава на другия психопат, понеже в опозиция има все подобни на него.
  • 14 ГНЕВЕН

    44 4 Отговор
    За далеч по -нецинично изявление, преди 30 години Петър Младенов си подаде оставката. Подаде я! Тоя серсем обаче няма да я подаде!!

    Коментиран от #16

  • 15 Белчо

    27 5 Отговор
    Така е,когато всички власт-имащи, когато са били власт-искащи са лъгали като дърта циганка.
    Този полу-идиот Симеонов, влезе в парламента ,с откровените лъжи, че ще се бори със циганизацията на България.
    Но понеже не може да скочи срещу избирателите на Вожда, се прави на мъж пред майките на болни дечица.
    Господ го е наказал, със такова дете , и пак върши простотии този тъпанар.
  • 16 Джигит

    34 6 Отговор

    До коментар #14 от "ГНЕВЕН":

    Тоя е Гьонсурат и няма да слезе сам от клона!
  • 17 Асковлията

    28 10 Отговор
    Тук на няколко пъти,сороснята пищеше, че Народният съд бил геноцид!
    Ето за такива дерибеи е бил този съд- гасиш го ,и край.
    Колко трябва да си повярвал че си велик, за да изречеш такива грозни думи?
    Този идиот ,от Бог не се бои,камо ли от "неподкупният" български съд.

    Коментиран от #19

  • 18 Аааа

    11 15 Отговор
    Саше , вие сте същия шит ве ...
  • 19 Мислещ

    12 18 Отговор

    До коментар #17 от "Асковлията":

    "народният" съд беше организиран точно от предшествениците на Сорос и имаше за цел да избие точно най-интелигентната част на нацията. Резултатът днес е налице.
  • 20 Леле

    29 3 Отговор
    Валерка, болен си баце и то не УЖ!
  • 21 Кирил Радев

    12 33 Отговор
    Когато наркоманки, алкохоличка и дърти кранти правят деца се раждат олигофрени. После тия мастии реват че държавата им е длъжна. По-добре да им дават по един кашон с капути всеки месец безплатно. Тия олигофренчета бащи нямат ли?

    Коментиран от #35, #40, #41

  • 22 с късото име

    21 1 Отговор
    БРАВО! Време беше ,някой с трибуна,да каже , каквото мисля и аз!По другите медии,само подлоги,обясняващи,как "майките" били яхнати от БСП ,и как всичко е с цел политическа дестабилизация!А тези родители при каквито и да било управляващи трябва да живеят с този тежък проблем!
  • 23 Поредния балък от народа

    24 3 Отговор
    Тоя се самозабрави....Още помня как хленчеха предизборно.Но пак ще дойдат избори ...и нека знае че беше до тук !!Наядоха се и се забравиха ..нагъл и ароганген тип!!
    Тая длъжност нито му е от бога ..нито наследство ...всичко си има край!!!Народа избира ..народа коли !!!Така не може да се отнася с майките ...ако утре му се върне и на него божа работа е ..има и той деца ....не е честно да обиждаш така безскруполно...Все пак и ти си човек като нас ..с два крака ..една глава и така нататък...
    Питам се с какво е нещото което го прави по различен от нас и богопомазан??
  • 24 РУМЕН МИТОВ не ме страх да си кажа името

    20 5 Отговор
    На тоя боклук му пожелавам....той,децата му,внуците му и т.н да са инвалиди.ако някой иска и точния адрес ще си дам.
  • 25 брег

    15 2 Отговор
    оставка,съд и мвр да не командирова полицаи в козия рог,че много се ояди тоя.
  • 26 гост

    12 1 Отговор
    Ами тъкмо щях да пиша, че би бил много адекватен по времето на фашизма, но на края на статията си е написано. Да, ако беше някой фелдвебел със сигурност щеше да кара ниската прослойка да му прави трон от живи хора и той там да си чете вестника.
  • 27 Мърша

    15 2 Отговор
    Цялото два пъти свалено ”управление” е за оставка...но този е за линч. Уж ще те вкарам в количка теб нещастник...толко трябва на човек...един инцидент или подхлъзване и НАШИТЕ МАЙКИ ще седят по площадите. Или е достатъчно, един озлобен Народ, готов вече да отговори с ”каквото почукало, такова се обадило
  • 28 Мърша

    10 2 Отговор
    Цялото два пъти свалено ”управление” е за оставка...но този е за линч. Уж ще те вкарам в количка теб нещастник...толко трябва на човек...един инцидент или подхлъзване и НАШИТЕ МАЙКИ ще седят по площадите. Или е достатъчно, един озлобен Народ, готов вече да отговори с ”каквото почукало, такова се обадило
  • 29 ПАТРИОТ

    14 0 Отговор
    Жалко , добре се справяше с бабичките на границата и ся като няма бабички ще се задоволи с млади майки .
    Той заслужава да бъде министър на войната , и никога няма да скучаем.
    Човекът има дарба , нека да го подкрепим за да държи Боленчо с каишка че и той има златен пръст
  • 30 Така де

    17 2 Отговор
    Майките може и да са виновни, НО ДЕЦАТА НЯМАТ НИКАКВА ВИНА!!! Този урод от партия Национален Фронт на Садистите и Българоубийци (НФСБ) със син наркоман, да не знае много, защото преди да влезе във властта не спираше да се прави на загрижен за какви ли не налудничеви и мижави каузи. Този индивид е един от най-големите лъжци, но най-наглия политик досега!!!
  • 31 локомотива

    12 3 Отговор
    ВАЛЕРКА,МАИМУНО ГРОЗНА,ТИ СИ УВРЕДЕНИЯ ВЪВ ВАШАТА КЪЩА.НЯКОИ УВРЕДЕН ГО НАПРАСКАЛ НА МАИКА ТИ И СИ СЕ РОДИЛ ТИ МОЗЪЧЕН ИНВАЛИД ГРОЗЕН.
  • 32 месара

    4 8 Отговор
    ех другарю александър, ама много прозираш , през теб се вижда другарката "истината" нинова!
  • 33 Ацо

    14 0 Отговор
    Тоя хуманоид е министър по демографската криза???!!!,и действа по методите на Хитлер,да разкараме недъгавите да не загрозяват пейзажа,пожелавам му да се насира и да няма кой да му смени памперса!!!
  • 34 Уточняване

    3 0 Отговор

    До коментар #12 от "Защо съд?, По-добре":

    По еврейски,не по европейски
  • 35 Възмутен

    8 1 Отговор

    До коментар #21 от "Кирил Радев":

    Ти си жив ФАШИСТ!

    Коментиран от #42

  • 36 Иво 68

    9 1 Отговор
    Ми като ги избирате такива си го заслужавате.....
  • 37 брег

    8 1 Отговор
    Валери гад долна ако имаш доблест сам ще си подадеш оставката гадино мръсната.
  • 38 МИХАЙЛОВ

    10 0 Отговор
    ...БЪЛГАРИ,
    ЕТО С КАКВО НАЙ-МНОГО СЕ ГОРДЕЕ
    СЪЩЕСТВОТО ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ,
    ЗАМЕСТНИК МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
    ЦИТАТ НА НЕГОВО ОФИЦИАЛНО ИЗЯВЛЕНИЕ ПРЕД МЕДИИТЕ:
    "НАЙ-МНОГО СЕ ГОРДЕЯ С МОЯ ЧЕРКЕЗКИ ДЯДО,
    КОЙТО Е БИЛ ГЛАВАТАР НА ЧЕРКЕЗКА БАНДА
    И Е ИЗПЪЛНЯВАЛ СПЕЦИАЛНИ ПОРЪЧКИ
    НА ТУРСКИЯ СУЛТАН ЗА РЕПРЕСИИ, ТЕРОР И КЛАНЕТА
    НА РУСКИ ПРАВОСЛАВНИ ХРИСТИЯНИ В КРИМ...
    ...ГОРДЕЯ СЕ С МОЯ ЧЕРКЕЗКИ ДЯДО,
    ЧЕ Е ИЗКЛАЛ СТОТИЦИ РУСКИ ЖЕНИ, ДЕЦА И СТАРЦИ В КРИМ
    ПО ЗАПОВЕД НА ТУРСКИЯ СУЛТАН"...КРАЙ НА ЦИТАТА
    И ТОЗИ ЧЕРКЕЗКИ СМРАД - ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ
    ВСЕ ОЩЕ Е ЗАМ.МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ...
    БЪЛГАРИ, ОПОМНЕТЕ СЕ...
    ОБЯВЕТЕ ОБЩА ПОЛИТИЧЕСКА СТАЧКА
    И ГРАЖДАНСКО НЕПОДЧИНЕНИЕ
    С ИСКАНЕ ЗА
    - НЕЗАБАВНА И БЕЗУСЛОВНА ОСТАВКА
    НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА МАФИОТСКАТА
    РЕКЕТЬОРСКА ХУНТА - ГЕРБ И НЕЙНАТА ЗАБРАНА...,
    ...ЗАЩОТО ТОЧНО ТАЯ ПРОКЛЕТА МАФИОТСКА ХУНТА - ГЕРБ
    ПОСТАВИ ТОЯ СМЪРДЯЩ
    ЧЕРКЕЗКИ ПЛЪХ - ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ
    ЗА ЗАМЕСТНИК МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ...
    И ЗАБРАНА НА ХУНТАТА - ГЕРБ
    ПОРАДИ КОРУПЦИЯ, ТОТАЛИТАРИЗЪМ, МАФИОТЩИНА,
    ПРЕДАТЕЛСТВО, НЕКАДЪРНОСТ, РЕКЕТ,
    РЕПРЕСИИ, ПОРЪЧКОВИ ПОБОИЩА И УБИЙСТВА, ГЕНОЦИД.
  • 39 В ЛИМЕОНОФ

    7 1 Отговор
    Ама чакайте ва , още не съм замогнал .
    Ква оставка ва ? Риба сте яли .
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Хасан

    6 1 Отговор

    До коментар #21 от "Кирил Радев":

    Защо държавата е длъжна да купува луксозно коли за властимеещите а да не се грижи задеца инвалиди български граждани???
  • 42 Цанко

    4 2 Отговор

    До коментар #35 от "Възмутен":

    И аз съм съгласен с Радев! Но аз съм привърженик на оня с мустачките! Съгласен съм, че малоценните не бива да се размножават и да са в тежест на Родината!

    Коментиран от #47

  • 43 Зигфрид

    6 0 Отговор
    Не съм фен на Валери , но този път улучи шестицата .Нарече нещата с истинските им имена .Някой знае ли точно , месечната сума ,която държавата дава за едно от тези деца ?Над 1000 лв. е ! Годишно е още повече ! Но майките си траят , не говорят за конкретни суми, за да не стреснат хората и да загубят съчувствие !БСП , разбира се че с голям кеф ги организира и подстрекава .Подозирам ,че една част от майките биха дали децата си на държавата , но доходът им от тях им гарантира безметежно ( т.е. няма да ходят на работа ) , и почти охолно съществуване.
    Ако , не съм прав , прости ми ГОСПОДИ !
  • 44 Цанко

    5 1 Отговор
    Другари и другарки, помните ли, когато ни изкарвайте под радиоактивният чернобилски дъжд? Помните ли как, вие ядяхте военновременни консерви, гълтахте йодни таблетки, а простия народ рупаше радиоактивните храни? Ето сега, облъченото поколение има свое поколение с увредени радионуклеотиди! Айде сега червени тъпани, плащайте вие на майките!
  • 45 Uflaf

    0 0 Отговор
    Какво значи тук някакво си име и една оставка. Точно нищо. Колкото и "правосъдието". Всеки Божи ден сте все повече ограбени , по-бедни ,по-стресирани ,не сигурни и замислени. Системата е добра за шепа хора . Или излизаме от нея всеки по единично и както намери което ще доведе до разпад и край на народността Българин или заедно я променяме. От малки деца сте научени ,че несигурното ново е по-опасно от старото зло което познавате. Дали е така ? Има хора които видяха "Социализъмът" и сега " Демокрацията БГ " . Не е ли време за бърза спешна промяна ,защото живота си отива и какво оставяме на тези след нас. 30 години мазохизъм и вечна криза ... Народ чудо. Е ,малко намалял с 2-3 милиона ,ама да не изпадаме в подробности. То на първо място по смъртност кой е ?
  • 46 Гого

    2 0 Отговор
    Симеоновввввв премиер
  • 47 Брат

    1 0 Отговор

    До коментар #42 от "Цанко":

    Ех, Цанко, Цанкоо, а ако си намериш жена да те търпи и не дай си Боже ви се роди едно такова? Не го пожелавам никому.
    Ама и тоя коментар на #21 - "наркоманки, алкохоличка и дърти кранти правят деца се раждат олигофрени. " Радев, не е сериозно това, то бива, бива, ама това е безумно!
    Дано да са ви живи и здрави децата някой ден, че иначе друга песен ще пеете.
    Смирете се малко! Бъдете хора!

    Коментиран от #48

  • 48 Цанко

    1 0 Отговор

    До коментар #47 от "Брат":

    Таман 2 ги имам син и дъщеря! Сина при раждането се нагълтал с околоплодни води и 10 минути не изплакал, после кувьоз, антибиотици и съмнение за мозъчен отток и възпаление! Дъщерята се роди с вроден порок на сърцето и на 1 годинка я оперираха в Трета градска болница детската кардиология в София! Минахме през 9те кръга на ада с нея! Да, аз съм разведен сега с 41% ТЕЛК след тежка катастрофа с мотора, с две счупени колена, диабет, две тежки дискови хернии (наследството от фитнеса и тежката работа по корабите), радикулит- двустранен и пак работя и не се оплаквам и не хленча да живея на гърба на държавата!
  • 49 Боко боко

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "бббббб":

    Борисов и шайката трябва да бъдат обесени или разспреляни като чаушеско