Last news in Fakti

23 Октомври, 2018 12:20 56 543 71

Борисов е уплашен, но иска да завърши мандата

  • евгений дайнов-
  • политолог-
  • бойко борисов-
  • мандат-
  • правителство-
  • власт

Политологът Евгений Дайнов за демокрацията и феодализма у нас

Борисов е уплашен, но иска да завърши мандата - 1
Снимка: БТА

Премиерът Бойко Борисов „този път наистина е решил да завърши мандата и всичко слага на този олтар“, заяви днес пред „Хоризонт“ политологът Евгений Дайнов по повод реакцията му на исканата оставка на вицепремиера Валери Симеонов.

„Виждаме един доста уплашен Борисов от доста време по ред причини. Той се натъква на проблеми, които не може да реши със своята прословута гъвкавост. Само с гъвкавост не става. Трябва да се заемат позиции. Това го тревожи“, каза Дайнов в предаването „Преди всички“.

Според него, когато в бурни времена не се вземат решения, правилата биват замествани със сила. Това се наблюдава от около година и половина у нас, а повечето протести в страната са именно против такъв стил на управление, коментира той.

Дайнов цитира колега, че премиерът иска да изкара мандата си „дори влачейки се по корем“, като за това е готов на отстъпки. Той би могъл да замени в парламента подкрепата на „Обединени патриоти“ с тази на „Воля“ и ДПС, но не иска да го прави, защото това би предизвикало трус.

Дайнов коментира и подкрепата за Валери Симеонов от страна на Кирил Домусчиев, когото доскоро е наричал „олигарх“:

„Където няма правила, няма демокрация, а където няма демокрация, има управление на сила - някакъв вид феодализъм. И това се вижда! Няма значение кой какво е казал. Там всичко се дели на силни и на слаби. Ако си в групичката на силните, на феодалите, можете да се карате, да се помирявате. Виждаме и Бойко Борисов как го прави непрекъснато - бяха скарани със Сидеров, след това не бяха“.

„Ако Бойко Борисов избута до края на мандата си в тази ситуация, в която всички са обидени в страната, това би казало много лоши неща за нашата способност да си пазим демокрацията“, каза Дайнов.

Според него Борисов може и да промени мнението си за пълен мандат, ако изчисли, че бързи избори ще му дадат по-голяма сила в едни следващи преговори с евентуални партньори в управлението, посочи експертът.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Коментар

    186 10 Отговор
    Не Вярвам Вече на Нито Една Дума Казана на Тази Територия.
  • 3 джошуа

    121 30 Отговор
    ако не изрито този палячо е свършен и добре го осъзнава...
  • 4 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    139 7 Отговор
    Да видим от дс коя кукла са потготвили хаххааха

    Коментиран от #58

  • 5 k b

    169 28 Отговор
    Някой вярва ли му още на този, като изключим неговите партийци, техните семейства и циганите упс ромите ? Я ми кажете, с какво този подобри животът на хората? Само без разни алабалистики и жонглиране с милиони и т.н. Обикновеният българин не е усетил по джоба си благосъстоянието и само и единствено това е важно, всичко останало са празни приказки и кьорфишек.
  • 6 Орешарски

    105 20 Отговор
    Само глупаците се спъват два пъти в един и същи камък. Чакам ви пиленца...
  • 7 бял

    121 24 Отговор
    Уплашен е,падне ли няма дълго да мърда
  • 8 Apple

    106 37 Отговор
    И от какво е толкова уплашен? Борисов може по всяко време да си хване чукалата и да си харчи парите царски, където реши по света. А тукашните хаптарници ще приготвят пак празните тенджери и ще подскачат по площадите срещу Курнелия...

    Коментиран от #42, #57

  • 9 Чак пък бурни времена?

    137 21 Отговор
    Какво им е бурното? Някой противопоставил ли се е на Борисов за нещо досега? Тепърва трябва да разбере що за каша и какафония е забъркал. Всички благинки са премахнати от тези "управляващи" ни изр.оди и народни избраници. И това ми били депутати- на кого бе? На Мутрата Домусчиев и компания . Долу мутрите, да живеят трудовите хора!
  • 10 стоян

    43 85 Отговор
    Борисов пак ли от страх както предишните оставки ще даде власта на комунягите разбойници
  • 11 алчният вожд

    172 17 Отговор
    Откакто Борисов е в политикататой никога не е взимал отношение по циганизацията ! Милиардите, които си натрупа през този период са нищо в сравнение с греха му, към българската нация, която остави на произвола и терора от циганското малцинство ! Всичко това с една едничка цел да си осигури избиратели и комфорт пред еврогейските толерасти ! Резултатите вече се виждат ежедневно в криминалните хроники и това е само върха на айсберга ! Щял да хвърли държавата в хаос и затва не си подавал оставката !?!? Ми тя държавата отдавна си е в хаос по-скоро има още пари за прибиране и това е причината ! Няма, какво да се залъгваме това положението !
  • 12 баба Ванга

    92 28 Отговор
    Борисов ке падне ама ке дойде друг на негово место и за хората пак ше си е същото докато се не събудат
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Бай хой

    145 22 Отговор
    "Форбс": Борисов е дълбоко посредствен, дори тъпоумен оцеляващ интригант
  • 15 onq s konq

    19 29 Отговор

    До коментар #13 от "Колльо":

    И беенвета само на картинка ше гледат
  • 16 Другар

    35 33 Отговор
    Евгени Дайнов-виж му името,крой му шапката,няма какво да се каже повече...
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Лопе де Вега

    112 15 Отговор
    Циганите до 2025 щели да станат 1/5-та. Ако с такава скорост избиват българите, до 10-тина години ще са 1/3! Благодарим ти, премиер-министърю, генерал-лейтенанте, бивш кмете, генерални секретарю, баш охранетелю царски и живковски, банкянски ипонецо и сурат-бабаитино!!! Да му мислят майките!
  • 20 ХанкоБрат

    90 18 Отговор
    Джендарите от ГЕРБ се приказката да не свършва и да останат завинаги принцове и принцеси. Да продължат да изучават география на света и чуждите територии за наша сметка. Да смайват събеседниците си с познанията си по хибридни атаки и вируси, които атакуват компютрите през контакта. Да ни обясняват, че климата е главен фактор за миграцията (като преди 3 -4 хиляди години). Та ако искате тези спасители на Българската нация и държавност да продължават да се упражняват, гласувайте пак за ГЕРБ.

    Коментиран от #47

  • 21 Демократ

    24 29 Отговор
    Кой слуша този Станишев приятел, кой му дава поле за изява? Този само вреди на т.н. дясно, което в момента обслужва Позитано.
  • 22 Оптимист

    8 3 Отговор
    Е не
  • 23 ИВИ

    2 7 Отговор
    МИШКА
  • 24 Оптимист

    25 50 Отговор
    Здравейте на всички!
    Често чета и следя коментарите на политическите статий и новини и няма как да не ви пиша този път защото отново забелязвам, че никой повтарям никой не е написл нещо полезно за всеки четящ или по точно нещо позитивно. Не съм политик нито съм патриот, обикновен 34 годишен гражданин на град Асеновград.
    Ще разкажа на кратко моето мнение и се надявам поне на един от вас да му светне лампата. Преди 10 години ми писна да съм мизерник, да пия алкохол, да пуша цигари и реших да замина за Германия за да спася себеси и жена ми със тогавашната ми първа едногодишна дъщеричка.
    Минималната заплата в бг тогава беше 260лв. Всичко във града ми беше такова каквото се коментира и сега от гражданите заседели във града и ако успея да се изразя в мащаб, държавата се коментира по същият начин от заседналите в нея граждани. Ще ви кажа кво имам предвид под "заседнали" това са хора (зависими от положението си, зависими от зависимостите си към пороците, хора спрели да гледат трезво, да се учат, хора които виждат с очите си само едно и също всеки божи ден).
    От скоро се прибрах да помагам на всички мой роднини, приятели и българи и няма как да не видя, че всичко лошо във страната като престъпност и малки нарошение се извършва от заседналият народ. Виждам как всеки заседнал е изостанал и прави нарошение след нарошение. А, знаете ли какво виждам аз? Градът ми Асеновград, прекрасен е пък да не говоерим за Пловдив, града е преобразен. Невероятна красота. Във 6:30

    Коментиран от #27, #36, #41, #44, #67

  • 25 Първан

    64 15 Отговор
    Бойко Борисов пълни гащи от страх да не загуби власт,защото без властта която му дадоха 80% лумпени е кръгла нула.

    Коментиран от #60

  • 26 Едо

    27 17 Отговор
    ДАЙНО, ДАЙНО, КОГА БЕШЕ МАЛКО МОМЧЕ, КОГА ПОРАСНА, АКЪЛ ДА ДАВАШ!? А, ТОЛКОВА ЛИ Е ТРУДНО, ДА ДАДЕШ ЕДНА МЪДРА ИДЕЯ, БЕЗКОРИСТНО, ОТ ОГРОМНА ЗАГРИЖЕНОСТ ЗА СВОЯТА РОДИНА, БЪЛГАРИЯ! САМО ЗАЩОТО, БЪЛГАРИЯ Е ЕДИНСТВЕНА, ЗАЩОТО, ЗАГУБИМ ЛИ БЪЛГАРИЯ, ГУБИМ ВСИЧКО! И НИКОЙ НЯМА ДА ДОЙДЕ, ДА ТЕ СПАСЯВА! ТОВА ВЕЧЕ НЕ РАБОТИ! САМИ ТРЯБВА, САМИИ! ЗАТОВА, КАЗВАМ, ЧЕ ПОСЛЕДНИЯТ НИ ШАНС Е ШВЕЙЦАРСКА ДЕМОКРАЦИЯ, Т.Е. ПРЯКО НАРОДНО УПРАВЛЕНИЕ! КАКВО СЕ ПРАВИТЕ НА ,, НИ ВЮ, НИ КОНЮ"!?
  • 27 Мутра

    10 25 Отговор

    До коментар #24 от "Оптимист":

    Ти си ненормален бре има болници за тебе
  • 28 гнида

    32 6 Отговор
    Как няма да иска ... С тези фондове , с тези заеми които планира ....
  • 29 Ботев

    41 9 Отговор
    Сретен Йосич излезе от затвора! Блатото тук ври … ББ яде всеки ден по шепа кокаин...Сам се самоубива, ще видим колко ще издържи. Може да спести труда на Сретен …
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Иво Христов

    20 5 Отговор
    Хората знаят, че с политика - нови партии или сваляне на правителство, няма промяна, какво направи Орешарски за исканията от февруари 2013та!? БСП са загубени, завинаги. Хората вярваха, че конкретни искания ще бъдат изпълнени, без да се сваля власт - парламент и правителство но и това не работи. ПАТОВА СИТУАЦИЯ! ДАЛИ ДА НЕ ИЗКАРАТ ГИЛОТИНИТЕ!?
  • 33 Андрей Тиртха

    29 4 Отговор
    Румен Воденичаров създаде Атака, както СДС. ГЕР(мания)(за)Б(ългария) .. С(инове)(на)ДС .. - Р. ВОДЕНИЧАРОВ-А(нти)Т(урска)А(нти)К(омунистическа)А(така) ....... А(нти)Л(ява)Ф(ашистка)А(така) Сороски номера, ЦРУ.. ВИПБРАДЪР е парламентът и България. Кулагин е Бойко и ГЕРБ(ГЕРманиязаБългария). Заради бой - сблъсъци, излезе от къщата(властта), но се върна, после напусна къщата(властта) сам, но веднага се върна. но кулагин го махнаха с отрицателен вот. ДА, може 20% да те правят с най-голям положителен вот, но 80% те мразят и отричат. ... „Днес няма значение кой е избран, защото частните групировки контролират дневния ред и кабинета на президента. Българското правителство бе купено от Вашингтон като съюзник срещу Русия. Може би българите са смятали, че това е добре заради предишния контрол над страната от Съветския съюз. Вероятно мозъците на българите са промити от американската пропаганда и не разбират, че България е под контрола на Вашингтон, който е купил правителството им. Българското правителство служи на американците, а не на народа си”, твърди П. К. Робъртс в интервю за „Форумнюз”.
  • 34 Стефан

    27 7 Отговор
    Още Сакскобурга ни оправи за 800 дни, и като се почна Станишко мишко, някакви турлюгювечи с формула за крадене 3--5-8 , имаше един фонд бедствия и аварии, имаше държавен резерв, но имаше и Емел Етем с мъж работещ незнайно защо в едно посолство, а той милия завършил за зидаро - кофражист , после дойде този страхливец и нарцис от Банкя, после едно осребрено пръстче на една русофилска мастия, после пак сламеното чучело и ние цъфтим та чак плод вързахме, но НИЕ ТАКА ИСКАМЕ.
  • 35 Доналд

    43 6 Отговор
    бойко е жалък, неук и прост. А това , че се е вързал с Валерката......ще му изяде главата. Един път и завинаги. за Валерката нищо - той е човек в неравностойно положение. Жалко за нас
  • 36 бай Ангел

    24 6 Отговор

    До коментар #24 от "Оптимист":

    Не само си мизерник ами си и неграмотник. Какво бачкаш в Германия? Хамалин на строеж?
  • 37 Чичо

    49 8 Отговор
    Бойко е човек без позиция. Може да си мени мнението за едно и също нещо 5 пъти за 2 дни. Само и само да оцелее. Жалък мизерник

    Коментиран от #38

  • 38 Чичи

    27 5 Отговор

    До коментар #37 от "Чичо":

    Точно затова спирам да гласувам за герб толкова консумолска партия не е имало. Лелки и даскалици.
  • 39 Гост

    37 3 Отговор
    Бойко Борисов искал.... че какво ме интересува какаво иска.?! Да не е дете, че да му се дава каквото иска?! Той иска едно, ние даваме друго- оставка даваме!
  • 40 Янко

    35 7 Отговор
    Чудя се ако народа вземе и се вдигне ,и ги обесим по стълбовете на джипигейт,дето боко тиквата му слагаха предизборни плакати...какво ли ще стане?

    Коментиран от #59

  • 41 SKIN HEAD

    11 6 Отговор

    До коментар #24 от "Оптимист":

    Първо се научи на правопис,после ни давай акъл!Неграмотник!
  • 42 Бат Вал

    15 1 Отговор

    До коментар #8 от "Apple":

    Действително, някои хора биха могли да си хванат чукалата, за където си решат, но няма да успеят да си харчат парите по царски! Това ще е възможно само ако помолят китайците да ги закарат на обратната страна но луната! И пак не е сигурно, че няма да ги свитнат!
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Стрелата

    15 3 Отговор

    До коментар #24 от "Оптимист":

    А знаеш ли колко са борчовете на българина за тази промяна близо 20 милярда външен дълг и към 80 вътрешна задлъжнялост ама ти гледайй хладилника че пълен и се радваш голямо преобразяване.поздрави от Лондон.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 АНДРЕШКО

    16 5 Отговор
    В блатото което сътвори за 10 години и да иска да се измъкне няма да може ... от калта няма излизане ... каруцата на Тиквуна буксува
  • 47 Ханку

    6 11 Отговор

    До коментар #20 от "ХанкоБрат":

    Абе по големи джендъри от руските дупари е българските предатели, русофилите няма.няма
  • 48 Рррррр

    4 0 Отговор
    Поредния номер
  • 49 Гост

    0 3 Отговор
    24.10.2018, а 2019 вече не плашен Той Батето Блойко
  • 50 Гост

    1 3 Отговор
    Работа от вас не желаем, много хитри сте, на малоумните ви деца да ви работят, учиха и отлично познаваме, хха мерси, на запад живота, тук Народен съд, малки са ми буквите, том бихме ви писали, добре, че се усетих и заминаха.. Тук започваш работа, след време се яви при бай Иван или хасан директор, управител и пр. Моето дете завърши средно някаде при вас, няма проблем х ще изгоня, аз си зная как и ще назнача твоето иване и хасане, или както преди 10 г млади тогава наши деца, няма пари за работа да давате 15 хиляди, ще работя. 2 г и като ме изгонят какво правим трябва пазач, а деца семейство... Браво макар че всеки харесва чедото си... Но там се лута сам, но. Е. Ценен рекламно лице на 2 пъти бе избран от 100 души, а бяха една баба депутат, че било грозно и пр. От заможен род бяхме, никой и. У нас първи компютър, но нейсе, всичко е до възпитание, беше с брат ми страх да не попадне.. Искали са да проститутки да кара за 1 час за хиляда паунда, но отказ, по малко удряйте, защото не си мислете, че като ни ограбихте и 10 г болни без работа ни отавихте 1999 2003 2009, че ще сте щастливи, горният вижда и няма да ви прости бедни ми мързеливи,,, от 1944, а 1923 баба ми от война тук зСелили без работа, живи и здрави, 1 кг злато вътре нямаш ли го и златото пет пара не прави освен на стари години за резил с някой, стар пърч, а с наши може и агнешко, човешки съдби, 20 г у дом, грехота, да бяхме млади и да си отидем в Гърция гюмюрджина, но съда
  • 51 Безисходица

    7 2 Отговор
    Не виждам изход
  • 52 Гост

    2 5 Отговор
    Корупция навсякъде. А дали знае г-н Борисов. Казват, че не му пука за народа. Не зная. Мъчно ни е, че комунистите от дс, доносници повечето след завършване на средното,,, казано ми бе от бюро по труда,,, бележка за започване на работа 2002... 2009..1999...в банка и др. И след това задочно висше... Умници, цент не похарчи ха, а ние..., а и тогава 2002 далавера, смяна на оценки при кандидатстване, примери много, най големите кучки се омъжи ха за доктори в Германия, бабата наша не учи, 4,но кажи ще го намеря и така внучката, бе приета, Варна икономика, наш роднина е преподавател, но не сме,... Всичко честно, но честно то ни доведе до... БАТЕ БОЙКО, ГОЛЯМА Е И НАВСЯКЪДЕ, ВСЕКИ ЕРБАП ДНЕС МАМИ И НАШИЯТ СЕ ВЪРЗВА И ГО МАМЯТ, КРАДАТ, АМА МУ СЕ КАРАМ, МОЛИМ СЕ ДА СМЕ ЖИВИ, НА ВСИЧКИ, ЧЕ НИ ДОЙДЕ В МНОЧКО ОТ 1999... 2019, НЯМАХМЕ ПАРИ, КОГА МАЙКА МИ У ДОМА 2004 ПОЧИНА, А РАЗНИ ГЛУПАВИ РОДНИНИ КАПАК ОТГОРЕ НЕВЕРНИ НЕЩА, ТОВА СА НЯКОИ ХОРА КОМУНИСТИ, САМО ТЕ, А ДА УМИРАМЕ, ЗАПЛАХИ, НЕ МОЖАХМЕ ЗЕМИ, СВЕКАР МИ В ЗАТВОРА, ЧЕ НЕ Е ПРЕДАЛ МАСЛО В ТКЗС, УМИРА СЛЕД ЗАТВОРА И. ОСТАВЯ МНОГО ДЕЦА, МЪКИ, ДОРИ СЕГА СЕ ЧУДИ КАК СА ГО ПРИЕЛИ НА РАБОТА, КОГАТО КАКИТЕ НИ РАЗКАЗАХА КАК СА ГО ИЗМЪЧВАЛИ И ГО Е ПРЕДАЛ КОМУНИСТ ТЕХЕН РОДНИНА, СЛЕД КАЗАРМА САМ Е ОТИШЪЛ 1972 ЗА РАБОТА И. РОДНИНА ОТ ДС НАУЧИХМЕ СЛЕД 1989,ТИ НЯМАШ РАБОТА ЗА МИЛИЦИОНЕР, А ЩЕ СИ ПОДАДЕШ ДОКУМЕНТИТЕ ЗА ДРУГАДЕ... МНОГО НЕЩА НИ ТЕЖАТ, А И КАТО И ДРУГОТО, Х ЖЕНЕН Н. ПЕТКОВИСТКА ИЗСЕЛВАНЕ, С МАЛКИ БОЛНА УЖАСНО НЕ
  • 53 Недялка

    3 12 Отговор
    Харесваме г-н Борисов, но една птичка пролет не прави. Бойко МЕТОДИЕВ Борисов,
  • 54 Анонимен

    9 1 Отговор
    А не беше ли те страх , когато започна да дроби тая попара и то години наред ??? Е сега , когато я изкусаш тая попара и народа се чувства добре ,можеш да се оттеглиш.!!!! Боже пази България. АМИН !!!
  • 55 XXXXXXX

    9 0 Отговор
    А за ЦИГАНСКИЯТ - ЦИРК , НИЩО не казвате тук. ЗАЩО ? КАКВО ЧАКАТЕ ОЩЕ ???
  • 56 Ннн

    18 4 Отговор
    Борисов прави всичко възможно само да е на власт защото му е платено от Америка да работи по плана ран-ът да унищижава дтржавата затова го върнаха със фалшиви избори от всякъде ни морят.

    Коментиран от #61, #62

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Еретика

    6 2 Отговор

    До коментар #4 от "Т.о.ш.и.б.и.я.н":

    Кукла на конци ама добре си живее на наш гръб.Лиеж маже но си има и той слуги.Та Бойко лице западняци задници.Но какво от това.Той си живее добре в комунизма.Нямало алтернатива на неговото управстване.Не има.Който и да се тактика там на върха ще бъде по добре.Като остава надеждата да крадат по малко и да оставят и за нас трохи.А ако се събуди и да ги изригне и ги пратим в затвора на хляб,сол и без вода.Само тогава ще има справедли вот за нас.
  • 59 СТАРОТО

    4 2 Отговор

    До коментар #40 от "Янко":

    Янко ,ще ти отговоря - нормалните българи ще ви обесят по стълбовете заради продаване на интересите на България на руските БОКЛУЦИ всичките продажни комунисти а и русофили
  • 60 СТАРОТО

    3 6 Отговор

    До коментар #25 от "Първан":

    Абе Първане ,защо дрънкаш тези глупости за Бойко? Българите колко пъти още трябва да дават чрез избори властта на Бойко,че да си седнете на рускоплатените,червени задници??? Не ви ,ли е срам бре заради пустите рубли да се излагате така ???
  • 61 СТАРОТО

    2 6 Отговор

    До коментар #56 от "Ннн":

    ха , и от къде разбра ,че изборите били фалшиви ??? Една птичка ,ли кацна на рамото ти и ти каза ,ли?Нали има наблюдатели ,преброители и ред хора,които се занимават с изборите!!! Еййй, плещите ги тия глупости ама то ще е заради тези пусти ДЕНГИ!!! Видно е ,че пак няма да ви се отвори парашута-българина не е толкова прост за да не разбира ,че работите срещу държавата срещу заплащане,естествено!
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Българио, майко мила

    6 2 Отговор
    Не само политиката на ГЕРБ ме отвръщава! Всъщност ме отвръщава противопоставянето на народа ни, хората с не със сламки, с греди в очите си, не виждат голата истина и нямат никаква представа що е демокрация! А ужасното е, че 99% от народа ни е невеж, като че ли никога не са ходили в училище и не могат да съчинят поне едно грамотно изречение, без грешки! Не ни стига конфронтацията ами не сме стигнали и до 3-ти клас! Жалки сме ние българите! Затова не само чужденците ще ни завладеят барабар с ромеите, даже и извънземните безшумно ще ни накарат да изчезнем! Нищо не заслужаваме за общото благо на народа ни, които малко или много другите нации вършат за народа си! Осъзнахте ли се българи! Огледайте първо себе си, че на нищо не сте заприличали! Срам ме е до къде сме стигнали! Вие не се ли срамува те от себе си?

    Коментиран от #64

  • 64 Архангел Михаил

    5 1 Отговор

    До коментар #63 от "Българио, майко мила":

    Донякъде си прав, но не съвсем. В малка страна, каквото е България, много малко зависи от волята на управляващите. Още по-малко от народа. Управляват ни външни фактори, а в страната техни безволеви слуги, "избрани" от българския народ. Народът ни никак не е глупав и е прозрял положението. Особена българска черта е, че сме прекалено практични и не правим усилия за нещо, което не можем да променим. Липсва ни малко идеализъм.
    Между другото, отвращавам се пише с а, а не с ъ, както си го написал. Като упрекваш другите в нещо, виж дали не се отнася и за тебе. Не се сърди, казвам го със симпатия, защото си от мислещите хора.
  • 65 Еретика

    3 0 Отговор
    Много неща ме отвращават.Но от лицемерието ми се повръща.А има ли по голям от комуниста Бойко Борисов има ли?!.Кога Бойко е искрен.По времето когато се въвеждаха винетки те той каза нещо като"мен никой не може да ме накара да си купя винетка за да пътувам от Банкя до София" каза го по няколко телевизии.А тия защо се правят на ударени с мокър парцал по тиквата,а не го побликуват.Сигурно от страх.Казва всеки да прави толкова деца колкото може да гледа.Той защо има само една дъщеря?!.Защо Нинова,Цачева и други от българският "не"елит имат по едно дете и защо се подвизават по чужбинско.И нека не говорят идиотщини че щели да се върнат.А ако се върнат то ще е заради мързел.Който яде сланина и пие домашна ракия да си плаща лечението.А ми кажете има ли умрял от домашна ракия.НЕ НЯМА но от промишлен алкохол има пукнали стотици за да не кажа хиляди.Сланината има само един недостатък а той е само когато се злоупотребява с нея.А защо да купувам сланина като тя е по скъпа от месото.В магазините цената и започва от 7.99 лв.и стига над 13 лв. а месо на промоции има и по четири пет лв.Е Аман от лицемери. Аман от лицемерие комунист Бойко Борисов.Аман от лицемерно та банда наречена ГЕРБ.
  • 66 Джони

    3 0 Отговор
    Вече е ясно че не става с тези в Парламента,хайде у лево,друго няма.
  • 67 nababatigaza

    0 2 Отговор

    До коментар #24 от "Оптимист":

    Норошение се пише с,,у"
  • 68 Анонимен

    3 0 Отговор
    Време е вече цялото правителство да се ИЗМИТА и е нужна нова система !!! Която да ни избави от това робство.
    Немотия ,Глад , болести и и.....
  • 69 Стига!

    1 0 Отговор
    Борисов е нагъл лицемер и крадец. При предсрочни избори отива в затвора, а при редовни се спасява в парламента с имунитет. Оставка, съд, затвор! Ето му справедливо искане на мутрата!
  • 70 Анатема Каскет

    0 0 Отговор
    Зеленчукът е изплашен за ....многото си нощни шкафчета.
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове