23 Октомври, 2018 13:24, обновена 23 Октомври, 2018 14:20 7 360 57

Валери Симеонов за протеста: Тюрлюгювеч!

  • валери симеонов-
  • деца с увреждания-
  • обединени патриоти

Няма конфликт в "Обединени патриоти" - има усмивки и почерпки, убеден е вицепремиерът

Валери Симеонов за протеста: Тюрлюгювеч! - 1
Стопкадър: Канал 3

Вицепремиерът Валери Симеонов даде извънредно изявление пред журналисти в Министерски съвет, докато натискът върху него да подаде оставка става все по-силен. Днес бе насрочен извънреден коалиционен съвет на "Обединени патриоти", а от "Атака" вече снеха политическото си доверие от Валери Симеонов и призоваха да подаде оставка.

На него, смеейки се, той определи протеста на родителите на децата с увреждания като "тюрлюгювеч (разг. пъстра, неуместна смесица"). Симеонов за пореден път се застъпи за думите си, с които обиди майките, излезли на демонстрации из различни части на страната. Той заяви, че това е неговата лична позиция, че е казал истината и "винаги ще говори истината".

"Не мисля, че от моята оставка зависи стабилността на правителството. Дори и да я подам, коалицията може да продължи", смята Симеонов.

"В 14:30 ще имаме заседание и ще обсъдим всички неща, които са на дневен ред. Какво да коментирам искането на оставката от Волен Сидеров. Някой изненадан ли е? До този момент не съм виждал конфликт в коалицията. Винаги има усмивки и почерпки. Нормално е искането на Волен Сидеров. Не съм водил разговор с никого все още. Не искам да го превръщам това в конференция по всички въпроси. Правителството може да продължи и с оставката ми, но не мога да приема морални оценки от всякакви посоки - отдолу, отгоре, отляво, отдясно. Изразил съм мнението си, казал съм истината", допълни вицепремиерът.

Също така Симеонов благодари на "Националното сдружение на търговците и превозвачите на горива", национално сдружение "Българска домашна ракия", "Национално обединение на младите фермери в България", както и на останалите подкрепящи го организации като Асоциацията на индустриалния капитал в България (АИКБ) за това, че са в готовност да "изкарат 20 000 души на контрапротест". Той помоли подобно мероприятие да не се състои.

"Моля, организираният протест в моя подкрепа да не се състои, благодаря на организаторите , чувствам се достатъчно уверен", отсече лидерът на НФСБ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джигит

    119 12 Отговор
    Валери-Гьон сурата!
  • 2 me be re

    129 14 Отговор
    Е това са нашите управници, нагли и безочливи.

    Коментиран от #18

  • 3 Валерката

    110 16 Отговор
    ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП!
  • 4 Ivo

    77 14 Отговор
    Kakvo e tova turluguvech be golemia patriot nagal tap bokluk
  • 5 Коко

    96 15 Отговор
    Егати олигофрена е симеонов
  • 6 Валери

    62 9 Отговор
    Вижте ся, вие сте ме избрали и аз моааа ей така да си прая квот си искам, щото съм на вицепример. Моаа ако искам да бия бабички, да обиждам който и както си искам, моа да си прая бизнеса по границата с мои хотели и държавни пачки, както и далаверки с еврофондчета. А вие овчици само ще стоите и ще поблейвате от време на време. Може и някое беззъбо куче да излая. Така до следващите избори, когато ше ви дам кебабче, малко общания, и готооово!
  • 7 У лево е Крим

    59 10 Отговор
    На Валерката ще му е за последно в този парламент! - Когато дойдат следващите избори ще бъде напомнено на обществото именно точно този момент.
  • 8 Бай хой

    35 7 Отговор
    Знаете ли кой бе Ангел Балевски? А знаете ли какъв му се пада антикомуниста русофоб валери симеонов? А да видим кой ще познае?

    Коментиран от #10, #16, #30

  • 9 Синдикат на Ало Измамниците

    58 8 Отговор
    Тоя ще бъде изпратен с камъни ми се струва.
  • 10 Хи их хи

    42 2 Отговор

    До коментар #8 от "Бай хой":

    От един род са. Ама и това е готино-През 80-те години на XX век Валери Симеонов подава молба за членство в БКП[6], която е отхвърлена. В последствие става синдикалист и е един от основателите на СДС-Бургас.
  • 11 Бургасман Суперпатридиот

    19 2 Отговор
    ....ааа не и тюрлюгювеч...пили със зели и !
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 конгречулейшънс

    43 5 Отговор
    Никаква оставка, СОПАТААААА!!!!!!!!!!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Дедо Йоцо

    46 5 Отговор
    Тюрлюгювеч - хубава българска дума от устата на "патриот" Ашкоусун ефенди ! ПУ !!!
  • 16 Пешо

    9 8 Отговор

    До коментар #8 от "Бай хой":

    Български учен със световна известност, който е изобретил метода за леене с противоналягане - така се леят алуминиеви джанти, например. Донесъл десетки милиони на българската държава от патенти. Един голям българин.

    Коментиран от #37, #50

  • 17 той

    4 28 Отговор
    Валери Симеонов президент.
  • 18 Bubbles

    12 39 Отговор

    До коментар #2 от "me be re":

    Защо?
    Защото казва истната?

    Кой нормален родител ще си изкара детето на вънка да го вее като байряк "Вижте имам болмо дете!", а?
    Даваш ли си сметка каква психическа травма е това за тия деца?
    Не за друго а щото хората сме идиоти и утре много от себеподобните ни ще ги сочат с пръст и ще ги вземат на подбив.
    Прибави и че навън вече е студено, има валежи и т.н.
    Освен това на протест и здраво дете не се води, щото дете на простест няма работа, то е ДЕТЕ и не трябва да се занимава с глупостите на големите.
    Ама нееее "ВЕЛИКИТЕ МАЙКИ" изкарали децата там и ревнали за привилегии и пари.

    Ясно е че средствата за хората в неравностойно положение са крайно недостатъчни, но не това е начина да се търсят промени.

    Коментиран от #47

  • 19 Коментар

    37 6 Отговор
    Етати Цирка.
    Тоа Стана Недосегаем.
    И си Прови Каквото Поиска.
    А Бочко то е страх да му Поиска Оставката за да не Подне от Власт.
    ЕГАТИ ДЕМАГОГИЯТА,ЕТАТИ ДЪРЖАВАТА.
  • 20 Турист

    23 1 Отговор
    Виж , за почерпката съм сигурен , черпят се с пачки
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Деница

    13 4 Отговор
    С моята Воленка вече не искаме Винкела - не ни обслжва нито анално, нито вагинално.
  • 23 Ще ви изметем всички

    20 0 Отговор
    Бок.луци, до един! И ние ще ви почерпим- за добре свършената и ползотворна работа, изр.оди.

    Коментиран от #27

  • 24 Тръмп

    10 24 Отговор
    Млъквайте съветски тролове,”майките” сами се употребиха без да им пука за децата!Сидеров,Манолова и Кутев са от кофти материал,а не Симеонов!!!:):):)
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Ахаха

    23 3 Отговор
    Кой подкрепя Далавери : сдружение "Младите Фермери" - приближени тарикатчета до властта, които точат евро фондове и държавни субсидии!!! Сдружение "Търговци и превозвачи на горива" - мутрите, които направиха БГ с най-скъпото гориво!!! Сдружението "АИКБ" - всичките долни олигарси!!! Сдружение "БГ ракия" - предемно пиянки!!! Явно Далавери само с мутри е приятел и само мутрите и пиянките стоят зад него!!! Не видях нито БАН, нито учителите, нито инженерите, нито някой свестен да стои зад него!!! Щели да изкарат 20 000 тролчета и "бели" роби страхуващи се за заплатата си

    Коментиран от #46

  • 27 ivan4o

    6 9 Отговор

    До коментар #23 от "Ще ви изметем всички":

    Ще изметеш , 1 протест неможахте да направите кът хората!
  • 28 Дедо

    15 4 Отговор
    Дойде време за Симеон-OFF!
  • 29 Пеньо

    7 3 Отговор
    Не изневерява на себе си! Майтапчия до край!
  • 30 hkgx

    1 3 Отговор

    До коментар #8 от "Бай хой":

    баща и син са

    Коментиран от #38

  • 31 Далавери ВЪН!!!

    18 2 Отговор
    Далавери е може би най-големия мошеник в БГ политиката. Далавери 10 години правеше социални предавания и се заканваше как ще измете тарикатите в политиката и бизнеса. Как ще спре циганските своеволия. Говореше за увеличение на пенсии, заплати, инвалидни помощи, за Безусловен Базов Доход. Говореше за по-добро работно време и повече ваканция за работниците. Говореше как трябва да се помага на малък и среден бизнес, а не на големите бизнесмени. Какво се оказа обаче??? Всичко това са били лъжливе думи, колкото да омае избирателите и да го изберат. Излезе, че Далавери е дупе и гащи с едрия капитал (АИКБ). Излезе , че Далавери е против всякакво вдигане на пенсии, инвалидни помощи, заплати, Безусловен Базов Доход и прочие помощи за обикновения човек. Излезе, че е против подобряване на работно време и ваканции. Излезе , че е против малкия и средния бизнес, който не гласува за него и не му плаща. Излезе, че е пръв защитник на циганите. Този човек е мошеник, защото измами избирателите и чрез лъжа се докопа до властта. Мошениците се наказват със затвор. Затова Далавери във затвора!!!!
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Независим

    19 3 Отговор
    Симеонов, ако можеш да докажеш, че тези деца наистина са здрави, то ти си прав да не подаваш оставка, НО ако тези деца са болни, което е очевидно, то ти си жалък и нагъл лъжец, който употребява децата за лични користни цели и НЕЗАБАВНО трябва са си подадеш оставката и да се скриеш от погледа на хората, НЕЗАБАВНО !!!!!!!!!!

    Коментиран от #48, #53

  • 34 845

    12 1 Отговор
    Ще изкарат 20 хил. на протест - цигани ли, щото ако са бели или са сираци или са хора които като се приберат ще умрат от ръката на жена си.
  • 35 гнусен

    10 1 Отговор
    Келеш.......
  • 36 Townboy

    12 2 Отговор
    Обществото го отхвърли тоя, но не се маха. Каквото и да кажа ще е малко за този тип!
  • 37 Бай хой

    5 1 Отговор

    До коментар #16 от "Пешо":

    Ангел Балевски, заместник-председател на Държавния съвет на Н.Р. България и близък до Тодор Живков.

    Коментиран от #39

  • 38 мдаа

    3 2 Отговор

    До коментар #30 от "hkgx":

    ПЪЛНА ГЛУПОСТ НАПИСА! Ангел Балевски е от Троян. Ангел Балевски научи света как да лее метали и не черни името му!

    Коментиран от #41, #43

  • 39 гост

    4 2 Отговор

    До коментар #37 от "Бай хой":

    И какво от това? И Тиквата беше още по близък с Тошо.

    Коментиран от #42

  • 40 aaa

    2 2 Отговор
    bravo
  • 41 Бай хой

    3 1 Отговор

    До коментар #38 от "мдаа":

    Света го научиха Българските учени. А ръководните кадри отговорно ръководеха научните колективи и обираха лаврите.
  • 42 Бай хой

    3 1 Отговор

    До коментар #39 от "гост":

    Е па теи папи са го галили по празната глава. Иначе имението в което живее щерка му в ел ей е гордост за България.
  • 43 нвжо

    3 1 Отговор

    До коментар #38 от "мдаа":

    в интервю Ангел Балевски сам го каза че му е син..каза също че нарочно го е записал с друга фамилия..не разбрах защо..интервюто го има в youtube
  • 44 Gordy

    5 2 Отговор
    Супер наглец
  • 45 Глас Народен

    5 0 Отговор
    Те всички трябва да отидат сами на Столетов 21, ама няма, щот ние сме мижитурки. А Волен отново яхва вълната
  • 46 filo

    2 2 Отговор

    До коментар #26 от "Ахаха":

    А "майките" ги подкрепят единствено от Позитано 20.
  • 47 уффф...

    2 2 Отговор

    До коментар #18 от "Bubbles":

    Да не дава Господ, да стигаш до тяхната!
    Но някои неща "увират", когато ти се случат.

    Коментиран от #55

  • 48 filo

    5 4 Отговор

    До коментар #33 от "Независим":

    Според мен изказването на Валерката е базирано не на факта, че мисли, че тези деца са здрави, а на цялостното поведение на майките през последните месеци, сиреч те провокираха това изказване със своята безгранична наглост и лицемерие. Видно е, че майките са употребени за политически цели, но и Симеонов като вицепремиер трябва да се съобразява какво говори, въпреки провокациите,
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Не е истина

    1 2 Отговор

    До коментар #16 от "Пешо":

    Академик Ангел Балевски заставаше начело на всяка по-значима рационализация, или патент. Сега му казват кипи опека, плагият е Академика. Без да е водещата фигура нищо стойностно не виждаше бял свят!
  • 51 сани

    2 2 Отговор
    Ами катоти изкат оставката подаи я такасе прави в всички целевизовани страни няма значениеколкоси добър и каквоси напрвил щом определен кръг хора ти я изкат от норода ти си длъжен да се съобразиш а не да се натискаш товае нагло поведение безумие Инеблагодари на хората и организаците които застават зат теб защото това показва зад кои хара си стоял ти без теб те са цвършили бъди дженталмен отидиси знаем че властта е сладка но за народа кои ще мисли
  • 52 незнайко

    1 4 Отговор
    При дълбоко замисляне, какво ще се постигне с оставката на
    Симеонов ??? Всячески посоката е падане на правителството . НО ЗАЩО ??? МАЙКИТЕ ЗА КАКВО ПРОТЕСТИРАХА , АКО НЕ Е СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО ??? Какво ще постигнат като му искат оставката ??? НЯКОЙ ЗАМИСЛА ЛИ СЕ НАД ТЕЗИ НЕЩА ???
  • 53 незнайко

    2 4 Отговор

    До коментар #33 от "Независим":

    Тези деца са РОДЕНИ болни от рождането си !!! Какво е виновен СИМЕОНОВ ???
  • 54 МИХАЙЛОВ

    7 2 Отговор
    ....НАГЪЛ, ПОДЪЛ, АРОГАНТЕН...
    ....ОЩЕ ПО-НАГЪЛ, ПОДЪЛ И АРОГАНТЕН...
    ....ЧЕРКЕЗКИЯ СМЪРДЯЩ ПЛЪХ - ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ,
    КОЙТО НАСКОРО ГОСТУВА ЛИЧНО
    ПРИ УКРАИНСКАТА БАНДЕРОФАШИСТКА ХУНТА,
    КЪДЕТО ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ НАПРАВИ ОФИЦИАЛНО ИЗЯВЛЕНИЕ,
    ЧЕ НАЙ-МНОГО СЕ ГОРДЕЕ С ЧЕРКЕЗКИЯ СИ ДЯДО,
    КОЙТО Е БИЛ ГЛАВАТАР НА ЧЕРКЕЗКА БАНДА
    И Е ИЗВЪРШВАЛ ТЕРОР, ГРАБЕЖИ, ПОГРОМИ И ПАЛЕЖИ
    НА СТОТИЦИ РУСКИ СЕЛА В КРИМ
    И Е ИЗКЛАЛ С ЧЕРКЕЗКАТА СИ БАНДА ГЛАВОРЕЗИ
    ХИЛЯДИ РУСКИ ХРИСТИЯНИ - ДЕЦА, ЖЕНИ И СТАРЦИ В КРИМ
    ПО НАРЕЖДАНЕ НА ГОСПОДАРЯ СИ - ТУРСКИЯ СУЛТАН...
  • 55 Bubbles

    4 3 Отговор

    До коментар #47 от "уффф...":

    Какво да не дава Господ?
    Цял живот помагам на инвалиди, имах и добър приятел който беше такъв но си отиде преди няколко години(Вечна му памет!), добре знам какво е да се грижиш за такъв човек, но да го размотаваш по улиците за да покажеш че е инвалид, това не го заслужава никой, още по-малко пък едно ДЕТЕ!
  • 56 нене

    4 1 Отговор
    Оставка Симеонов! Като куче си захапал кокала!
  • 57 Барчо

    1 7 Отговор
    Браво Валери, мачкай ги комуняките, гооолем си брат ми !!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове