28 Октомври, 2018 10:25 10 198 32

Джамбазки за убитото в Италия момиче: Това ли искате за нашите майки и сестри

  • италия-
  • мигранти-
  • изнасилване

Трябва ли да плащаме ужасната цена на безумното самоубийство на полуделите западни розово-либерални елити, пита евродепутатът

Евродепутатът от заместник председател на ВМРО Ангел Джамбазки изригна във фейсбук по повод ужасното престъпление в Италия, извършено от имигранти, които упоиха и изнасилиха до смърт 16-годишно момиче.

Публикуваме пълния текст на Джамбазки без редакторска намеса:

Имигранти упоиха и изнасилиха групово 16-годишно момиче, в следствие на което жертвата е починала. Трима от нападателите са задържани, а четвърти се издирва.

Цитат, от новините на Нова телевизия“

„Случаят подсили антиимигрантските настроения на Апенините и предизвика наказателни акции от страна на гражданите. Нападателите са от Сенегал и Нигерия и са били с изтекло разрешение за временен престой като търсещи убежище имигранти.

Тялото на 16-годишната Дезире Мариотини беше намерено в изоставена сграда в квартала „Сан Лоренцо”, който през последните години беше заселен от имигранти и мюсюлмански общности и е едно от местата за улична търговия на наркотици. Жертвата е била упоена и изнасилена. Починала е след 12 часова агония.

Виновните за смъртта на момичето са контролирали продажбата на наркотици в зоната и са избягали от имигрантски центрове.

„Обещавам на почтените граждани в квартала, че ще ударим с твърда ръка срещу тези червеи, дилърите на наркотици, рекета и проституцията. Няма да бъде отмъщение, а правосъдие. Изнасилване от хора, злоупотребили с домакинството на нашата страна, е двойно престъпление. Ще пуснем допълнителни сили на реда и няма да се съобразявам с предупреждения от Брюксел как да се опазваме”, заяви вътрешният министър Матео Салвини.“

И така. Четирима, имигранти от Сенегал и Нигерия отвличат упояват изнасилват групово шестнадесет годишно момиче. То умира след 12 часа агония. Според кмета на Рим в този имигрантски квартал вечер е анархия и управляват дилъри и гангстери-имигранти. Добре ли е? Либерално ли ви е? Работи ли Истанбулската конвенция в Италия? Раздават ли я на „клетите бежанци“ да си четат, докато продават наркотици?

Не разбрахте ли, розови дебили, че такива изроди не се спират с конвенции, а с кастрация? Разбира се, че разбирате, но грантовете от чичко Диорд получавате за нещо съвсем различно. За да пропагандирате еднополовите бракове, третия, шестия и прочее пол и останалите ви джендър простотии. Затова и продължавате с пропагандата на тези извращения.

„Добре дошли“? „Ще се справим“? „Майки се деца от Сирия“?

Стига глупости. Ето това ни натрапват „приятелите на бежанците“. Това е резултатът от тяхната политика на отворени врати. Това е резултатът и не може да бъде друг. Няма да бъде друг. Благодарете на Меркел, на Макрон, който се снима с голи гангстери, които му навират средните си пръсти в лицето, благодарете на всички розови ненормалници, либерални фашисти и джендър-активисти, които подкрепят имигрантското нашествие. Които организират канали за трафик на тези дегенерати от Либия до италианския бряг.

Организации, като Отворено общество, Български хелзинкски комитет, Америка за България за това работят. Всичките служители на плана на Сорос за „отваряне“ на обществата и заливането на Европа с тези ядрени физици и виртуози на пияното. Едни и същи служители на тези НПО на Сорос се месят и в политиката с прословутите си розови проекти, обединени днес под името „ДеБа“ , носещо им заветните 2.96 %. Провал. Провал и лъжа. И нова ужасна смърт.

Това ли искаме за нашите майки, съпруги и сестри? Аз не. Трябва ли да плащаме ужасната цена на безумното самоубийство на полуделите западни розово-либерални елити? Категорично не.

Решението е едно. Вече заловените извършители на такива чудовищни престъпления – кастрация, доживотен затвор без замяна. И това, само защото нямаме смелостта да си признаем, че единственото справедливо възмездие за причиняването на такава ужасна смърт, е само и единствено смърт. Уви, живеем в лигаво време, в което могат спокойно да биват само имигранти и дегенерати. Но все си мисля, че идва и вятъра на промяната.

Останалите имигранти незабавно вън. Всички. Всички до един. Никакви центрове, никакви квоти, никакво разселване. Никакви пътища за легална миграция. Обратно от където са дошли.

За България това означава да затворим всички центрове, да репатрираме всички намиращи се в тях, да не пускаме нито един сомалиец, суданец, нигериец, който се прави на сирийска майка. Не е лошо покрай тях да изпратим и розовите джендър активисти и културни марксисти. Убеден съм, че местните либерални демократи в Сомалия и Чад ще ги посрещнат топло. С разтворени обятия и челюсти. Кой каквото търси намира.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Инкогнито

    32 67 Отговор
    Поредна порция популизъм от това момче, обаче не отказва евраците на розовите джендери и нищо не прави по въпроса за имигрантите в Европа глас не можеш да му чуеш в европарламента по въпроса!

    Коментиран от #6

  • 2 Дъдлю

    98 12 Отговор
    Може и да е само пиар но ме кефи какви ги казва.
    Браво му казвам.
    Дано се усетят и други и да не са само думи

    Коментиран от #4

  • 3 Пища Хуфангел

    54 3 Отговор
    И сега ако обещае че ще се спарави с имигрантите в ЕС ако гласуваме за не го ще му повярвам! Ама тоя път твърдо обещание не като миналите 2 пъти!!
  • 4 Инкогнито

    14 2 Отговор

    До коментар #2 от "Дъдлю":

    Какво др. да се открехнат и те на Пи Ар и приказки ли?
  • 5 Още един друг

    35 17 Отговор
    Това са ни "македонските комити" - Шкембе войвода е русенец, а това 60 килограмово кариеристче е софийски редутски келеш. Преди това беше в общинския съвет от квотата на ГЕРБ, а после кацна в ЕП, където ако сте го гледали и слушали се държи по съвсем друг угоднически начин. Тук се прави на страшен, колкото и да не му отива, а там е просто поредният бюрократ, който по нищо не се различава от останалите. Последно го гледах на едно препитване за еврокомисари - едни беззъби и угоднически въпросчета задаваше - пълен лицемер. Цялата ни политическа класа са артисти - като започнем от Боко, минем през тоди и стигнем до Волен. Нищо автентично няма в тези, а всеки отиграва някакъв персонаж.
  • 6 гост

    26 7 Отговор

    До коментар #1 от "Инкогнито":

    Именно , интересно дали е забравил , че преди 2-3 седмици не емигранти , а родни цигани направиха същото в Русе !!! Те сигурно не са "свикнали" с българските закони ! Никой никъде по-света не може да те опази , ако сам не се пазиш и всички призиви за "законност" са празни приказки !!! И това момиче дето е отишло само да търси наркотици и русенската журналистка отишла сама на безлюдно място известно свърталище на да не казвам какви са постъпили все едно не са чували какво се случва на такива като тях !!

    Коментиран от #10

  • 7 Ю Кортес

    30 12 Отговор
    Джамбазче,това го знаем въпреки че не получаваме 20000 евро брюкселска заплата като теб.ти кажи за крадените пари от КТБ и как стана евродепутат
  • 8 ГостО

    19 9 Отговор
    Джамбазки,те твоите и сега го правят ,но само че за ПАРИ!
  • 9 tod Kosh

    35 2 Отговор
    Цигани или мигранти , все са първосигнална животни.Вън от България!
  • 10 tod Kosh

    11 0 Отговор

    До коментар #6 от "гост":

    Аз нямам "родни цигани" , но някой има...?
  • 11 Batushka

    5 29 Отговор
    Тоя го е яд на негрите ,че не го желаят сексуално!
  • 12 ФАКТ

    30 0 Отговор
    Този елит рано или късно ще си отиде,но какво ще стане дотогава ??? Европа трябва да спре да толерира имигранти,които не работят,крадат,лъжат и убиват!!! Тези,които изнасилват и убиват да се наказват със смърт !!!! ИНАЧЕ НЯМА да спрат тези ПРЕСТЪПЛЕНИЯ !!!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 ФАКТ

    16 3 Отговор
    Джамбазки, възпитанието и общата култура на имигранти,роми,цигани,все младежи,много липсва !!!! Някой трябва да отговаря за това!!!! На първо място са родителите виновни за липсата на елементарни навици и възпитание на младежите,НО И В ИНСТИТУЦИИТЕ ИМА СЕРИОЗНИ ПРОБЛЕМИ И ПРОПУСКИ-. ТЕ НЕ РАБОТЯТ В ПОЛЗА НА ОБЩЕСТВОТО !!! ТОВА Е ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ,КОЙТО ТРЯБВА ДА СЕ РЕШАВА !!!! ОЧАКВАМ КОМЕНТАРА МИ ДА БЪДЕ ИЗТРИТ,както се е случвало !!!
  • 16 Plovdiv

    19 1 Отговор
    Кое е по-важно?! 1000000%-вата истина или това кой я казва?! Просто ден по-скоро трябва да се сложи край на толерастията! И Хората в България и Европа да започнат да имат деца! Ако трябва да бъдат заставяни!!

    Коментиран от #18

  • 17 той

    19 4 Отговор
    Джамбазки-президент
  • 18 Още един друг

    11 5 Отговор

    До коментар #16 от "Plovdiv":

    Естествено, че е много важно кай казва "истината". Защото нашите родни идиоти и тези в ЕП и в ЕК само това правят - казват. Ако нещата веднъж се назоват с истинските им имена и след това последват конкретни и системни действия е едно. Ако разни кариеристчета като този цял живот прекарат в приказки, казвания и очевидни истини, но без да последва нищо са даже вредни, защото успиват обществото и протакат решаването на преблемите. Този освен да пляма, какво конкретно е направил. Получава си заплатата, със Шкембе войвода въртят далавери с партийното имущество и внимава да не настъпи някого в Брюксел. Жалка картина сме - плямпачи и мижетурки. Все едно Сандански в Македония или Маджаров в Тракия с години да плямпат празни приказки и да пускат постове в сураткетаба. Този дребосък е вреден, защото затапва място, на което можеше да има истински патриот. А то - този мишок, Бюрека, а догодина евентуално и Волен в ЕП ще ни "пазят от мигрантите". Ха, ха, ха...
  • 19 Брат ми

    12 1 Отговор
    А нашия Винету можеше поне да изкаже съболезнования на Италия.
  • 20 Реализъм

    15 2 Отговор
    Тоя пъ мигрантите като чуят за България се самоубиват,той пак със същата песен иска още един мандат.
    Достатачно е да се засилят катерите в Срдиземно море и да потапят всяка лодка отказала се да се върне доброволно и да ги натоварят и обратно в Африка....
  • 21 Реализъм

    12 2 Отговор
    Време е да върнат гладиаторските арени и такива като изнасилвачите да ги пускат на хиените ако откажат доброволна кастрация и доживотна присъда адвокатите им.
  • 22 Джамджийски

    8 3 Отговор
    На приказки са най-добри.Качи ли се на власт си чепка У носо.
  • 23 Левски е казал

    11 1 Отговор
    „Дела трябват, а не думи ..."

    Във Фейсбук е лесно. Не ви виждам във Факултета
  • 24 Хасан

    17 1 Отговор
    В Пловдив имаше един българин сериен изнасилвач и за него ли ???...аз съм за кастрация и строги наказания за всички изнасилвачи и педофили независимо от етнос,религия,кожа..
  • 25 Centurion

    12 1 Отговор
    Според моите разбирания е твърде мек и снисходителен .Кастрация и после ще ги отглеждаме в затвори ,и защо???
    Аз бих ги накарал да съжаляват ,че са се родили.Трябва да се подходи с особена жестокост за назидание и публично,без оглед на възраст и пол.
    Един жив няма да оставя,нито негри,нито араби.До крак!!!
    Няма никакъв практически смисъл от тяхното съществуване.Други ,по меки действия са проява на слабост,и не желание за справяне с проблема!!!
    Един,два милиарда ,това е просто статистика!
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Мария

    11 1 Отговор
    ПОЗИЦИЯТА Е ПРАВИЛНАТА, ОСТАВА ДА СЕ УБЕДЯТ ОНЕЗИ "РАДЕТЕЛИ "НА ДЕМОКРАЦИЯТА В БРЮКСЕЛ,КОИТО НИ ПРИНУЖДАВАТ ГРЕШКАТА НА МАРКЕЛ ДА БЪДЕ ВОДЕЩА В ПРАВИЛАТА НА ЕС.
  • 28 Fan forevar

    10 0 Отговор
    Смъртно наказание, иначе няма оправия.
  • 29 Гост

    6 1 Отговор
    Докато не се изнасилят и убият 1000000 момичета, няма да се промени нищо! Това е минималния праг при който либералите показват показват съвест.
  • 30 Оф бе

    3 2 Отговор
    ТОЯ ПОЧНА чак да се меси В италианските работа. А бе хей те си знаят работа. САМО,ЧЕ ти не знаеш, колко и да се натиска няма да Бъде избран за евродепутат и за това не НИ досждай!
  • 31 Оф бе

    3 3 Отговор
    ТОЯ ПОЧНА чак да се меси В италианските работа. А бе хей те си знаят работа. САМО,ЧЕ ти не знаеш, колко и да се натиска няма да Бъде избран за евродепутат и за това не НИ досждай!
  • 32 Емил

    2 2 Отговор
    Стига политически пиар Джамбазки -ставаш смешен
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове