30 Октомври, 2018 15:53 42 733 121

В България ще вилнеят циганите

  • цигани-
  • виктория гьонева-
  • янка гьонева-
  • мъглиж

Майката на загиналата в катастрофа Виктория Гьонева, Янка Гьонева, благодари на всички, споделили мъката си

В България ще вилнеят циганите - 1

Янка Гьонева, майка на 23-годишната Виктория Гьонева, която загина заедно с приятеля си Цанко Павлов в събота вечер при тежка катастрофа на пътя между Стара Загора и Казанлък, благодари на всички, проявили съпричастност с мъката ѝ. Като причина за смъртта на детето ѝ тя изтъкна криворазбраната демокрация и липсата на държавност в България.

Припомняме, че фаталната злополука се случи около 19:15 часа на 27 октомври, когато младата двойка пътувала с лек автомобил Volkswagen Golf към Стара Загора. Директорът на Областната дирекция на МВР в Стара Загора, комисар Георги Хаджиев, потвърди, че пред колата на Виктория и Цанко е имало циганска каруца, която не е имала светлоотразители. За да избегне удар с талигата, колата навлиза в насрещното платно, завърта се, а върху нея връхлита идващ насреща лек автомобил Mercedes.

"Толкова много хора дойдоха да изпратят детенцето ми, да сложат цвете, да споделят мъката ми. Чета и тук много коментари на познати и непознати. Приемете сърдечните ми благодарности, мили хора! Жалкото е, че нашите деца, а и всеки един човек, вече никога няма да е спокоен, че ще се прибере жив у дома си. Защо ли? Защото в държавата ни няма ред, няма закони, няма култура в отношенията ни, няма толерантност в движението по пътя. Ето го резултатът. И още жертви ще има....А държавата къде е, питам аз? Криворазбраната ни демокрация ни погребва, погубва ни, унищожава ни. Всички емигрират. Тук в България ще вилнеят циганите...Това е истината....и всички я виждаме и осъзнаваме", гласи изявлението на опечалената Янка Гьонева.

Преди години жената загубила съпруга си при трудова злополука и сама отгледала дъщерите си Виктория и Гергана. Майката се надява истината по случая да излезе наяве и виновните да бъдат наказани. Собственикът на каруцата обаче все още не е открит.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Перър

    341 16 Отговор
    Къде е Бай Тошо да видят те

    Коментиран от #6, #24, #78, #79, #96, #97, #99

  • 2 ванката

    304 3 Отговор
    само да попитам защо има "ще" в заглавието като вече се случва от няколко години насам???

    Коментиран от #11, #101

  • 3 Бойко Живков

    103 193 Отговор
    Бай ти Тошо го гледаш всеки ден по телевизора в образа на неговия бодигард Боко Тиквата. Преродила се правешката кратуна в банкянска тиква.

    Коментиран от #7, #85

  • 4 4о4ко

    230 4 Отговор
    Това долното , писано преди 10-на години с насмешка , почва да изглежда много вярно:
    https://neverojatno.wordpress.com/2010/05/16/doklad/

    Особено:
    В София ще живеят около 2,5 милиона българи, а останалите 1 милион ще бъдат разпръснати по гореизброените градове. Селата и по-малките градове ще опустеят напълно вследствие липса на перспектива и условия за нормален живот. Те ще се превърнат в гета, в които ще се самонастаняват номадстващи ромски племена, които ще представляват реална заплаха за мира и спокойствието на страната.

    Тези племена периодично ще нападат големите градове с цел ограбване и прехрана. Всякакви опити за за решаване на проблема с войнствените ромски племена, спъващи развитието на нацията, ще бъдат пресичани от Българския Хелзинкски комитет под предлог етническа дискриминация.
    Пътуването между отделните градове ще става само с военизирани конвои.

    Коментиран от #12, #92

  • 5 Мадам Бовари

    168 9 Отговор
    Мойте искренни съболезнования. Съболезнования и за държавата.Да не забравяме и полицаите, бити , унижавани.Слава на терминал 2.
  • 6 ПЗФ

    70 5 Отговор

    До коментар #1 от "Перър":

    Бог да чуе думите ти!
  • 7 Пешо

    287 5 Отговор

    До коментар #3 от "Бойко Живков":

    Далече си от истината. При бай Тошо циганите си знаеха мястото, а и милицията постоянно им го напомняше. Беше абсурд да има цигански нападения срещу милицията. Така, че не сравнявай несравнимото.

    Коментиран от #36

  • 8 Боко Мазника от БРЕГ

    153 20 Отговор
    Каракачанов, Симеонов и Сидеров също с кокоши мозък, какъвто има Смешника Бойко Борисов министър председател на България!!!
    Каракачанов, Симеонов и Сидеров са боклук управленци, какъвто е и Смешника Бойко Борисов!!!
    България ще бъде управлявана от мафията, както беше и при предишното управление на Смешника Бойко Борисов!!!

    Коментиран от #74

  • 9 Шансу Имамов

    20 287 Отговор
    Кво са и виновни циганите,да не са ги утрепали те,да се сърди на келявия шофорлък на мъжа и.

    Коментиран от #15, #16, #31, #41, #80

  • 10 nedovolen

    27 14 Отговор
    Така ще е , трябва ли да свикваме с това ?
  • 11 антрашпиц

    180 9 Отговор

    До коментар #2 от "ванката":

    Не е от няколко години.А това се случва от 30 години,особено в малките населени места.Колкото и да анатемосваме комунизма циганите не можеха да беснеят по онова време и бяха смачквани със здрав соц юмрук.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 СЯ НЯМА ДА ГИ ЗАКАЧАМЕ ТИЯ РОМИ

    137 12 Отговор
    ЧЕ ДОГОДИНА ИМА ДВОЙНИ ИЗБОРИ.МНООГО СА ВАЖНИ ГЛАСОВЕТЕ НА КРАДЦИТЕ И УБИЙЦИТЕ
    ТЕ КРЕПЯТ ПАРТИЯ ГРОБ. ГРОБ ЩЕ Е ЖИВА ДОКЪТ ИМА ЦИГАНИ И ДОКЪТ НЕ ИЗТРИЯТ ОТ КАРТАТА ИМЕТО БЪЛГАРИЯ
  • 14 hmhmhm

    121 7 Отговор
    Ами ние дето сме с колите сме задължени и нощем и денем с фарове каруците с нищо не ги задължават и ето го резултата е налице даже не ги и знаят коя каруца на кой е. На времето си спомням че каруците имаха номера. А може би сега е отпаднало това условие. И отзад да имат задължително червен светлоотразител отпред бял но май само за колелата се запази последното. То да кажа че и на слънчев бряг има каруци дето разкарват туристите и те са без светлоотразителни елементи или светлина ама за едни може да други не. Приветствам всеки който се махне от нашата загубена държава
  • 15 s7un7

    82 10 Отговор

    До коментар #9 от "Шансу Имамов":

    Майкати и децата ти да умрът, мазен резняк

    Коментиран от #114

  • 16 hmhmhm

    59 9 Отговор

    До коментар #9 от "Шансу Имамов":

    Абе ти си гоем шофер? Сакаш ли да та тествам? Яла у Дружба 2 у Софето да та тествам колко си голем.
  • 17 lostparadise

    125 1 Отговор
    защо не я е награбил тая каруца и да я обърне в канавката. щяхме да храним един неграмотен по-малко, но в такава ситуация не мислиш, реагираш инстинктивно, а и кой да предположи,че отсреща в този момент ще ти излезе някой на среща. жалко за децата, млади. няма по-лошо на този свят да погребваш дете. със сълзи на очи пиша това и не знам и защо го правя. може би защото и аз имам дъщеря и се моля на господ да я пази, но в такива моменти се питам къде е и как да озаптя в себе си желанието за мъст от това беззаконие!!!

    Коментиран от #35

  • 18 Morgoth

    90 8 Отговор
    Всъщност не е демокрацията виновна - тя само казва, че управлението е в ръцете на мнозинството. Проблема е криво разбраната толерантност, която ни се налага по политически причини от Запад.
  • 19 Мондео

    42 32 Отговор
    Хората не разбраха,че трябва да се кара БАВНО. Аз предпочитам да карам бавно и да стигна късно,но жив. Човешкия живот няма цена, нищо не е по-скъпо от него.

    Коментиран от #23, #115

  • 20 ХУЦ ХУЦ

    95 2 Отговор
    КАЛАШНИЦИ ЩЕ ИМА ЗА ВСИЧКИ ОТ СЪРЦЕ
  • 21 Све

    63 2 Отговор
    Ще дойде ,, Възраждане"…..
  • 22 ХУЦ ХУЦ

    95 5 Отговор
    ПОЛИЦИЯТА ДА НЕ СЕ КРИЕ,АМИ ДА ИЗЛИЗАТ С КАЛАШНИЦИТЕ И ДА ЗАПОЧВАТ
  • 23 ХУЦ ХУЦ

    54 1 Отговор

    До коментар #19 от "Мондео":

    КАМАЗ ЧЕРЕН МАТ БЕЗ ФАРОВЕ ЩЕ ГО ВИДИШ ЛИ КАТО КАРАШ БАВНО...НАЙ МНОГО НЯКОЙ В ТЕБ ДА СЕ НАЦЕПИ
  • 24 Дани

    29 67 Отговор

    До коментар #1 от "Перър":

    Бай ти Тошо ги докара от Гърция, Турция и Румъния. Ако не беше той, и тях нямаше да ги има и тези проблеми, който сега ни причиняват, нямаше да съществуват!

    Коментиран от #54

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Алекс

    110 3 Отговор
    За съжаление, жената е права. Помните какво се случи в началото на месеца в Русе. И мисля, че циганите ВЕЧЕ вилнеят в България.
    Бог да ги прости младите хора, които си отиват по толкова нелеп начин!
  • 27 Мария

    120 4 Отговор
    КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ НА БЕЗНАКАЗАНОСТА И ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА ЦИГАНИТЕ.ПРОБЛЕМЪТ Е ЛАВИНООБРАЗЕН И НЕ СЕ ЛИ ВЗЕМА СЕГА МЕРКИ. ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ИЗВЪН КОНТРОЛ.ДА СПРЕ ФИНАНСИРАНЕТО ОТ ДАНЪЦИТЕ НИ ,ЗА ДА ОТГЛЕЖДАМЕ ПРИМАТИТЕ И УБИЙЦИ.

    Коментиран от #42

  • 28 Мария

    73 0 Отговор
    КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ НА БЕЗНАКАЗАНОСТА И ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА ЦИГАНИТЕ.ПРОБЛЕМЪТ Е ЛАВИНООБРАЗЕН И НЕ СЕ ЛИ ВЗЕМА СЕГА МЕРКИ. ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ИЗВЪН КОНТРОЛ.ДА СПРЕ ФИНАНСИРАНЕТО ОТ ДАНЪЦИТЕ НИ ,ЗА ДА ОТГЛЕЖДАМЕ ПРИМАТИТЕ И УБИЙЦИ.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 пипи дългото чорапче

    9 69 Отговор
    а,но съм работила и с цигани и с българи.За жалост ние сме по гадното племе.Те поне са първични и науки. ХАПОЗНАЙТЕ на началниците кой докладва.Ами българките.Кой прави големите кражби и кокошкарските такива.Макар че са ме обрали и постъпвали зле в тежък момент на мен ми помогна Жана от Исул и Ванчето от от ИСУЛ

    Коментиран от #108

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 за боя над полицаите са си виновни те

    65 3 Отговор
    след като го допускат. Ако им е забранено да ползват оръжие когато ги нападат, нека ясно да го кажат за да стане очевадно, че политиците са виновни. Какво стана с видните пстриоти, които щяха да борят циганската престъпност, дкриха се в миша дупка. Единственият изход е създаване на военизирани и въоръжени формирования от всички мъже живеещи на дадена територия, блок, вход.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Едо

    28 7 Отговор

    До коментар #17 от "lostparadise":

    ГОСПОД МИ ДАДЕ 4 ДЕЦА. БЛАГОДАРЯ МУ! ЛИЧНОТО ОТМЪЩЕНИЕ НЕ Е БОЖИЯТА ВОЛЯ. НО, ОТ ДРУГА СТРАНА, КОНСТАТАЦИЯТА Е ДО БЕЗУМИЕ: НЯМА ДЪРЖАВНОСТ! ВЪПРОСЪТ Е: КАКВО ДА СЕ ПРАВИ? ОТГОВОРЪТ Е ЛЕСЕН, НО РЕАЛИЗАЦИЯТА-МНОГО ТРУДНА. ЕТО, ИМА ЕДНА СТРАНА, КОЯТО НЕ Е ДАЛЕЧ ОТ ТУК И КОЯТО ВЕЧЕ НЯКОЛКО ВЕКА ДАВА ПО-ДОБРИЯ МОДЕЛ НА ДЪРЖАВА. ШВЕЙЦАРИЯ! ТЯ Е ВОДЕЩА ВЪВ ВСИЧКО, ЗАЩОТО НАРОДЪТ ОПРЕДЕЛЯ КОЕ, КАКВО И КАК ДА СЕ ПРАВИ, А ПОЛИТИЦИТЕ СА НА РОТАЦИЯ. НЯМА КРАЖБИ, НЯМА МАФИЯ. САМИТЕ ХОРА БДЯТ. В БЪЛГАРИЯ БЪЛГАРСКИЯТ ЕТНОС Е ДЪРЖАВООПРЕДЕЛЯЩ, Т. Е. НА НАС, БЪЛГАРИТЕ, СЕ ПАДА ТЕЖКИЯ КРЪСТ, ДА ВЪЗРОДИМ ДЪРЖАВАТА СИ. РАЗБИРА СЕ, АКО СИЛНО ГО ИСКАМЕ. НАЙ-ВАЖНОТО Е ЕДИНЕНИЕТО. НЕКА ДА СИ ПРОСТИМ ПО ХРИСТИЯНСКИ. ИНАЧЕ, НЯМА И КРАЧКА ДА НАПРАВИМ.ТУК СЕ ИСКА МЪДРОСТ, Т. Е. СМИРЕНИЕ. ,,И нека всеки счита другия по-горен от себе си и така изпълнявайте Христовия Закон". БРАТЯ И СЕСТРИ, БЪЛГАРИ. ДЪРЖАВА НЕ СЕ ПРАВИ ОТ ДУХОВНО ПРОСТИ ХОРА БЕЗБОЖНИЦИ. ДЪРЖАВА СЕ ПРАВИ ОТ ДУХОВНО ЗРЕЛИ ХРИСТИЯНИ, КОИТО С ДУХ И ИСТИНА СЛУЖАТ БЕЗКОРИСТНО НА ХОРАТА, ЗА ДА ГИ ПРИЕМЕ ГОСПОД. НЯМА ЛЕСЕН НАЧИН, СПОРЕД КАКТО НЯКОИ ХЕДОНИСТИ СИ ПРЕДСТАВЯТ НЕЩАТА ОТ ЖИВОТА. ИЛИ ЩЕ ЗАБРАНИМ ДВГ, ЗА ДА ЖИВЕЕМ СПОКОЙНО, ИЛИ КАСАПНИЦАТА ПО ПЪТИЩАТА ЩЕ СЕ ОЖЕСТОЧАВА. ИЛИ ЖЕРТВАМЕ ЕДНОТО, ИЛИ ЖЕРТВАМЕ ДРУГОТО. ЗАЩОТО, НАДЯВАМ СЕ, ВИЖДА СЕ-ВОЗЕНЕТО В СОБСТВЕНА КОЛА Е НЕСЪВМЕСТИМО С ЖИВОТА. В СВЕТА КАРТИНАТА Е СТРАШНА-ЗА 1 ГОДИНА ЕДИН МИЛИОН ЖЕРТВИ, 15 МИЛИОНА ТРАЙНО ОСАКАТЕНИ, СТОТИЦИ МИЛИОНИ ОПЕЧАЛЕНИ. НЯМА ВОЙНА, В К
  • 36 калбо

    58 4 Отговор

    До коментар #7 от "Пешо":

    При бай Тошо няма цигани няма българи всички на пангара полицията млатише всички затова нямаше рекет наркотици проституция а сега виждате какво става
  • 37 Едо

    47 0 Отговор
    НЯМА ВОЙНА, В КОЯТО СЕ ДАВАТ ТОЛКОВА МНОГО ЖЕРТВИ. ТОВА, ДАЖЕ И ЕДИН ЧОВЕК ДА ЗАГИНЕ ТАКА НЕЛЕПО, Е НЕПРИЕМЛИВО! МОЛЯ ВИ, ПОМИСЛЕТЕ! ТОВА МОЖЕ ДА БЪДЕ ВАШЕТО ДЕТЕ! ИЗТРЕЗНЕЙТЕ!
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Петко

    46 7 Отговор
    Нема го бай Тошо не се ли вземем в ръце няма да се оправим
  • 40 ФАКТ

    30 1 Отговор
    А къде е семейството,родителите и тяхното възпитание ???? ТРЯБВА да има ЗАКОН,за тези,които НЕ СИ ВЪЗПИТАВАТ ДЕЦАТА,така както трябва !!!! За да станеш родител е ОТГОВОРНОСТ !!! Ама някои родители не искат и да чуят !!! Мъжете им е по- лесно да се събират с приятели и да пият и пушат,отколкото да си възпитават децата !!! Същото важи и за безотговорните майки,които обичат да са на кафе с приятелки,вместо да обръщат повече внимание на децата !!! Така няма да стане !!! Я да си кажат,колко са такива безотговорни родители ????
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Калбо

    16 13 Отговор

    До коментар #27 от "Мария":

    Имаш право крайно време е виждаме през последно време какво става в държавата ограбват българският народ подкупи кражби и все българи а не цигани вие който се мислите за умни а позволявате да ви манипулират управляващи те който ограбиха държава та на тях се сърдете не на циганите значителни когато дойде демокрацията първо циганите бяха освободени от работа цял живот се боря с дискриминацията светло ок съм но винаги съм казвал че съм циганин затова не хвърляите мръсотията върху всички цигани все едно да обвиним всички БЪЛГАРИ за кражбите на банкерите за рекета за докторите който искат пари под масата за кражбата на дедесе мога да напиша още много няма да ми стигне месец кражбите който сте извърши ВИЕ БЪЛГАРИТЕ нямат край всички българи ли са виновни за това не. пишете глупости

    Коментиран от #56, #106

  • 43 Obey the law

    15 2 Отговор
    И колкото гневни постове да качвате,това пак няма да оправи положението ни.
  • 44 Ставрю

    38 5 Отговор
    Да ви кажа тази сг ан няма оправяне единствено забраняване на повече от едно дете и така полека ще се изгубят те са в нашата къща нагости и неспазват законите. Знам че един ден ще има огромни проблеми с тези примати може и до гражданска воина да се стигне. В германия са същите опитват се и тук да са отворковци но тук веднага им намиват акъл и посегне ли ма нгал на полицаи яде си боя без проблем. А пък да не казвам че голяма част от неците си мислят че тези хора са българи. Често ме питат защо съм бял българите били черни.

    Коментиран от #49, #63

  • 45 Някой

    6 1 Отговор
    Първо държавата е закона ние да
    я подкрепим.Без твои мои и двоен аршин.
  • 46 Някой

    5 1 Отговор
    Първо държавата е закона ние да
    я подкрепим.Без твои мои и двоен аршин.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 фхцфгх

    39 0 Отговор
    Факт е че ще вилнеят циганите.До кога ще ги толерирате бе,господа управници?Само здрав бой ще ги оправи.Съболезнования за детето.За съжаление,Янка е права.Гадно е.До кога бе,в нашата държава някви елементи,който не се съобразяват със законите,ще правят каквото си искат?До кога?Народа е глупав.Вместо да се вдигнем и да запалим елементите и правителството,което ги пази,бягат на вън.Е,няма такава държава.Пълен т...к.Загива нашата татковина,както я наричахме.Бой трябва.Ще трябва с бой да си я извоюваме пак-факт.
  • 49 оня

    6 11 Отговор

    До коментар #44 от "Ставрю":

    Комунизъм=фашизъм(нацисти!!!)
  • 50 Uflaf

    49 0 Отговор
    Факт е ,че по селата ,групи от малолетни цигани гонят да бият деца които не са от махалите им. Без значение дали различните от циганите са турчета ,копанарчета ,българчета или англичани. Гнят ги като глутница кучета с викове,камъни и закани за бой. " Кво правите на центъра.Стойте си в махалата" .В училищните дворове на селата играят мач само циганите които не ходят на училище и ако твоето дете излезе в градинки или около училището се налага да ходиш с него. Налага се и до магазина да ходиш ти. Все още не посягат на големите ,но гледат злобно и мръсно докато си говорят на цигански. Въпрос на време е. Родителите им ги насъскват защото са малолетни и дори да крадат не им правят нищо. Пушат ,дрогират се ,крадат с каруците каквото им падне и всекидневно в горите . Горския все не може да ги хване . А за останалите -75 лв дърва при положение ,че селото е на 50 метра от лонгоза. Е верно ,че в него е магистрали от камионите и каруците ,но пък 75 лв? Та каруците джиткат по 3 курса и по асфалта през центъра.Не се и крият. Продават по 40 на каруца безработните , с помощи за същите тези изродчета и всичките болни с пенсии. Не може да работи-болен ,а как вдига трупите в гората ... Ама не бият и гонят на политиците милионери децата.Те са в чужбина или в града с държавна охрана. Никой не му пука за народа и децата ни ще си патят ако не вземем мерки различни от интеграция. Трябва да се принудят да учат и да работят .Стига с тези помощи.Стига и с това да гласуват идиоти
  • 51 auto assistance

    24 5 Отговор
    Всички цигани гласуват за ГЕРБ.Справка Община КАЙНАРДЖА област СИЛИСТРА с 80 процента циганско население .ОБЩИНА ДУЛОВО с 70 процента турско население ГЕРБ размаза ДПС.

    Коментиран от #53

  • 52 ха ха ха

    35 4 Отговор
    С простите цигани е най лесно... спираш им помощите, ако не работят и не си плащат всичко редовно и за отрицателно време се изнасят ;) Не като сега, разни гей БХК организацийки да им наливат с наще парички.. 65 лв. детски получава мангала, а българчето 40 лв. - откъдя накъдя???

    Коментиран от #58

  • 53 един

    18 5 Отговор

    До коментар #51 от "auto assistance":

    Не само там - навсякъде е така, където кмета е от герб /циганорите са дресирани вече/ иначе БОКО ще им спре помощите )))
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 В България ще вилнеят циганите

    21 2 Отговор
    Подяволите права е.....
  • 56 Кълбо ли си

    14 0 Отговор

    До коментар #42 от "Калбо":

    триъгълник ли си, разликата е, че няма и 3 % от вас да сте читави. При бг са 50/50.
  • 57 777

    36 1 Отговор
    Тая животинска, човекоподобна сган е изнагляла до такава степен, че евентуалното и вкарване в пътя може да стане само чрез извънредно положение в продължение на години... Просто тия изроди така са приели за даденост пълната си безнаказаност, че поставянето им под контрол трябва да е абсолютно безкомпромисно, със сила! Нещата вървят към военна ситуация и по-добре сега, докато е време, отколкото след време, когато ще е много по-трудно!
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Камен

    12 11 Отговор
    Прав е дани ,бай тошо ни ги доведе ,сега бат бойко ще ни доведе Сирийци да ни колят и изнасилват децата .
  • 60 Хобит

    5 21 Отговор

    До коментар #58 от "Калбо":

    От платени и надупени към Путьо русофили ми омръзна.
  • 61 Камен

    39 2 Отговор
    Етнически конфликт , засега Българите отстъпваме без бой , полицията пази циганите и какво остава Бог да пази България
  • 62 Здрасти 4о4ко

    0 8 Отговор
    Акъл нямаш за две стотинки много филми гледкаш бе 4о4ко.
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Фантомас

    0 20 Отговор
    Абе турците вършат грабежи и убийство вия все циганите ама така ви иЗнася ама с Турция няма лабаво ще има буласване
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 ФАКТ

    31 2 Отговор
    В двадесет и първи век - хора убиват други хора,изнасилват,грабят,пребиват !!!!! Коя е причината ??? А тя е само една,че неграмотни,малоумни,получовеци създават деца и до там ! Не си възпитават децата,не ги учат на нищо хубаво,а само взимат пари от държавата за тях !!!! До кога ще е така ???? От алкохолици,наркомани,необразовани и невъзпитани хора , обществото няма нужда !!! Закони,закони още ТРЯБВАТ за такива хора които създават деца и до там !!!!!
  • 68 ФАКТ

    20 0 Отговор
    В двадесет и първи век - хора убиват други хора,изнасилват,грабят,пребиват !!!!! Коя е причината ??? А тя е само една,че неграмотни,малоумни,получовеци създават деца и до там ! Не си възпитават децата,не ги учат на нищо хубаво,а само взимат пари от държавата за тях !!!! До кога ще е така ???? От алкохолици,наркомани,необразовани и невъзпитани хора , обществото няма нужда !!! Закони,закони още ТРЯБВАТ за такива хора които създават деца и до там !!!!!

    Коментиран от #73, #110

  • 69 Името Ми Е

    13 5 Отговор
    Нани-на юнако, спи си сладко ти,
    Нищо,че ще падат български глави!
    Ти си заслужаваш гузната съдба -
    България да няма, за твоите деца!

    Нани-на юнако, спи си сладък сън,
    нищо че убиват българи на вън!
    Вече ти прежали майка и баща,
    няма да е твоя родната земя!
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Отцепване от бг до Благоевград,Автономия

    12 2 Отговор
    200 човека да се отказажат от колите си средно,и вместо почивка 3 хил.Лева Автомат с два пьлнителя,ще стане работа,ама няма кой да се навие.Тука бьлгарите даже и за сепаратисти не стават,нямат топки,брат! Като но казах,товарищ на 5 човека,всички ме мислят за луд.
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Sashko

    0 5 Отговор

    До коментар #68 от "ФАКТ":

    Ne se znae koi e bil s karucata a onia rusnak s kankita nali go znaehte i kvo otdohte da mu rakopliaskate na predstavlenieto bog da gi prosti mladite no merete s edin arshin be gospoda balgari
  • 74 Питам

    0 6 Отговор

    До коментар #8 от "Боко Мазника от БРЕГ":

    Абе Корни , да не си падала от коня ?
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Кво пък

    10 5 Отговор
    Истината е че ромите си държат на етноса и голям процент от тях възпитават синовете си и дъщерите си да държат на традицийте си докато българите се разглезиха дотолкова с тая толерантност към всички и към всичко че като го няма това сплотяване на семейството като при ромите и тая раждаемост са си обречени
  • 78 -123-

    11 5 Отговор

    До коментар #1 от "Перър":

    Бай ти Тошо направи много голяма грешка. Вместо да изчисти циганите, когато можеше ни изгони нас турците, които работим и не пречим. Така помогна повече на Турция. Сега си сърбайте попарата. Колко са циганите в момента? Чакай другото поколение да направят по още минимум 8 циганчета...

    Коментиран от #81

  • 79 и не беше

    3 4 Отговор

    До коментар #1 от "Перър":

    ли тоя бай тошо дето вкарваше цигани от гърция и югославия за да гони 9 мил. ''българин''.Проучи за рода на замфиркоф от Орхание или виж папарашки снимки с чурката/цвета и/ на малък тошко....

    Коментиран от #86

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Българин

    15 1 Отговор

    До коментар #78 от "-123-":

    Ще правят по 8 циганета до тогава, докато държавата не се осъзнае и не спре да им плаща социални.

    Коментиран от #98

  • 82 ААА

    11 11 Отговор
    Точно този случай ,не е повод да се обвиняват циганите. Има безразсъдно шофиране ,и несъобразяване с пътната обстановка.Шофираш с тази скорост с която да имаш видимостта и да можеш да спреш .На пътя винаги може да възникне опастност .При нужда спираш зад каруцата,оглеждаш се ,след това изпреварваш.Циганите може и да са виновни за много неща, в България, но не може и да се сочат с пръст постоянно ,и за всичко което стане.
  • 83 filo

    4 9 Отговор
    В случая основна вина има шофьора на колата, който е карал бързо.
  • 84 Anonimen

    1 4 Отговор
    Kakvoto poseesh tuy shte nikne.Koyto see vetrove shte ozane buri....Abdikiraneto na darjavata ot svoite zadalzeniya v imeto na uz tarsenata ot vseki svoboda sazdade silno vzrivoopasna smes ,sposobna da pogubi darjavata ,kato Otecestvoto ni e v opasnost.Zakon za Zashtita na darzavata e krayno nalezasht.
  • 85 Т.Живков(Сакскобурготски).

    0 5 Отговор

    До коментар #3 от "Бойко Живков":

    Т.Ж. незаконнорпден син на Фердинанд
    Б.Б. пък негов.
  • 86 БЪЛГАРИН

    6 3 Отговор

    До коментар #79 от "и не беше":

    Т.Ж. полу-циганин по майчина линия
    Б.Б. четвърт.
  • 87 Алипи

    10 6 Отговор
    Скоро циганите ще са основният електорат на разбойниците в парламента. Не, че сега не са. Малко ви е да Ви бият и изнасилват мишки с робско мислене. И по-лошо ще става. Хак ви е. Депутат бит няма. За другото има доста......
  • 88 Алипи

    10 4 Отговор
    Забравихте Асеновград.......
    Катуница..... Ботевград...... Ихтиман.... Самоков..... Гърмен... Сливен....... Мъглиж........ и още и още........ хак ви е.
  • 89 Родолюбец

    16 0 Отговор
    Модератора,педалче нещастно защо триеш коментарите на хората бе,нима лъжат или си измислят.Защо трябва да се правим че няма проблем като всъщност е огромен.
  • 90 sdf

    0 7 Отговор
    ами... то циганите са си за шамари на общо основание.
    НО - със същия успех може на улицата да има дете, колоездач и тн, от всякакъв етнос. някой се е движил с несъобразена скорост, после циганите му виновни
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 goni

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "4о4ко":

    Така е в Египет. Отиди на екскурзия там и ще разбереш за какво става въпрос!:)
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 АК47

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Перър":

    Нене Адолф ни липсва.
  • 97 Съвременик на бай ти Тошо

    7 4 Отговор

    До коментар #1 от "Перър":

    Изобщо не си наясно какво си пожелаваш ! Точно бай ти Тошо ги научи да не работят, да не плащат ток и вода , да строи колибите си където им скимне, и когато българин не смееше да си помисли за частен бизнес , мангалите си правеха хранителни магазини в колибите сред плъховете и мизерните условия , в ХАЛИТЕ -това са магазини за прясно месо през комунизма , ако не намериш това което търсиш го намираш в циганската махала в мизерия но циганите и тогава се лансираха не е от сега !
  • 98 -123-

    1 5 Отговор

    До коментар #81 от "Българин":

    Ако държавата спре да им дава помощи ще стане по-лошо. Повече ще крадат. Според мен държавата трябва да им намира някаква работа. Иначе ще продължават да правят по 8 циганчета. Да видят как се печелят пари.
  • 99 Jack Bauer

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Перър":

    Грешен въпрос, макар и реторичен. По-правилно е да се запитаме къде сме НИЕ като народ и нация която допуска всичко това в собствената си държава. И до кога ще търпим това: Публикувано във факти.бг: Собственикът на каруцата обаче все още не е открит.
  • 100 соросоидни кърлежи

    6 0 Отговор
    Накрая в България ще останат две неща-цигани и асфалт, но и двете са лош материал.
  • 101 соросоидни кърлежи

    10 0 Отговор

    До коментар #2 от "ванката":

    Накрая в България ще останат две неща-цигани и асфалт, но и двете са лош материал.
  • 102 Иванов

    3 6 Отговор
    Бог да ги прости децата, но вината си е на шофьора на колата.
  • 103 Иванов

    4 3 Отговор
    Трябвало е да удари спирачки и да остане в своето платно.

    Коментиран от #120

  • 104 ФАКТ

    7 3 Отговор
    Навремето трябваше да гонят циганите ,А не турците от България,по времето на Живков !!!! За да ги интегрират,комунистите раздавали пари на циганите -по 5000 лева ,се казва в статия ! На българите защо не даваха,това не е ли дискриминация спрямо българите ???? Българите цял живот работиха и с много труд едвам една къща или апартамент изплащаха !!!! Комунистите ВИНАГИ са работили против българите,затова берем ядове цял живот !!!! Това са НАРОДНИ ПРЕДАТЕЛИ !!!
  • 105 ФАКТ

    10 3 Отговор
    Навремето трябваше да гонят циганите ,А не турците от България,по времето на Живков !!!! За да ги интегрират,комунистите раздавали пари на циганите -по 5000 лева ,се казва в статия ! На българите защо не даваха,това не е ли дискриминация спрямо българите ???? Българите цял живот работиха и с много труд едвам една къща или апартамент изплащаха !!!! Комунистите ВИНАГИ са работили против българите,затова берем ядове цял живот !!!! Това са НАРОДНИ ПРЕДАТЕЛИ !!!
  • 106 tod Kosh

    10 0 Отговор

    До коментар #42 от "Калбо":

    Като правите деца , хранете си ги....или не ги правете!Никой не ви е длъжен!
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Манго Мангала

    3 8 Отговор
    Така ви се пада блгари от всички етноси ... ! Всички я направихте циганската работа ... ! И по лошо ще стане ... !
  • 110 Бгг

    11 1 Отговор

    До коментар #68 от "ФАКТ":

    КЪДЕ СИ БЪЛГАРИНО ДА ВЛЕЗНЕШ В ЦИГ.МАХАЛА СЪС СОПИ И ДА РАЗДАДЕШ ПРАВОСЪДИЕ,ЩОМ "ДЪРЖАВАТА" ТИ НИ Я Е*Е ?????
    И поддържа двоен стандарт за българи и малцинства!!! Сиреч, дискриминира българите!!!!!!!

    *** не съм виждал в Европа каруци по пътищата,камо ли неосветени МПС!!!!!!!!!!!!!
  • 111 Бгг

    11 0 Отговор
    А и предполагам, че подобието на човек,карало каруцата си е избягало след инцидента!
    Ако българин бе помел ромски деца и избяга???
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Факти

    7 0 Отговор

    До коментар #112 от "Млад българин към джендърска България?!":

    Как ще ги избиеш нали западните държави ще ни разкатаят фамилийте имат сумати институций който ги защитават и а сме им посегнали а сме си изпатили ама ние сме си виновни на ни един запад
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Бай Йордан

    5 0 Отговор

    До коментар #19 от "Мондео":

    И как реши че са карали бързо. РАЗБИРАЧ. На тъмно няма да те изненада каруца само ако караш с нейната скорост.
  • 116 видими резултати

    5 1 Отговор
    благодарете на бхк ообщество и америка срещу България!
  • 117 ФАКТ

    7 2 Отговор
    Навремето трябваше да гонят циганите ,А не турците от България,по времето на Живков !!!! За да ги интегрират,комунистите раздавали пари на циганите -по 5000 лева ,се казва в статия ! На българите защо не даваха,това не е ли дискриминация спрямо българите ???? Българите цял живот работиха и с много труд едвам една къща или апартамент изплащаха !!!! Комунистите ВИНАГИ са работили против българите,затова берем ядове цял живот !!!! Това са НАРОДНИ ПРЕДАТЕЛИ !!!
  • 118 И ?

    6 1 Отговор
    Аз съм българин. И ако ромите си направят партия в парламента незнам как ще реагираме. Искам да пазим държавата. Селата ще са пълни с роми. Да ходиш за рентата е супер рисковано вече можеш да бъдеш убит. Или ограбен. Затова че пази се. Рента няма вече. Пази се българин. Пази се стой нащрек. Бъди здрав и недей се предавай .
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове