3 597 21

Викторио се оплакал от психически тормоз

Приятели на жертвата пък искат смъртно наказание

Мария Атанасова

"Дарина спря да ми вика "мило", е едно от нещата, от които Викторио Александров се е жалвал пред полицията от убитата вчера бивша негова приятелка Дарина Министерска. Сигналът е подаден в петък пред 5 РУ в София. Викторио, който е задържан за убийствата на Дарина и дъщеря им Никол, обяснявал в тъжбата си за психически тормоз, че Министерска променила отношението си към него.

В сигнала си той описвал, че тя го нарича "бе", говори му на цяло име, а това го травмира. Той бил свикнал бившата му приятелка да го нарича "мило", което тя престанала да използва още преди последната им раздяла в четвъртък. Александров подал сигнала на следващия ден. От 5 РУ са го препратили по компетентност на колегите си от 2 РУ. Засега сигналът не е докладван в прокуратурата, пише "24 часа".

Връщане на смъртното наказание искат някои от приятелите на жертвата. “Смърт за този изверг, който уби моята приятелка Дарина снощи и нека да се вдигнем в подкрепа на моите приятели и близки Георги Министерски и Ваня Министерска. В памет на Дарина Министерска и нейното съкровище. Моля Ви всички да помогнем. Споделяй те го. Моите искрени съболезнования!”, написа нейният близък Ивайло Радев.

България

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Спиро
  Отговор
  1 14:03  30.10.18
  И от тази снимка си личи, че жената изпитва неприязън към този луд.
 • Бай Иван Майсторо
  Отговор
  2 14:09  30.10.18
  Леле да те застрелят теб и детето ти защото не си казвала Мило тцтцтцтцгцт представете си, ако му е изневерила
 • 3 14:12  30.10.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • бббббб
  Отговор
  4 14:19  30.10.18
  Симптоми ,че е изперкал.А,има в него служебно оръжие.

 • Защо ли
  Отговор
  5 14:21  30.10.18
  Нещо трябва да се промени в абсурдната практика, дискриминираща бащите. Когато предварително е ясно, че е отнета възможността на бащите да отглеждат децата си, когато хората са в отчаяние, не е чудно да прибягнат и до крайни мерки. За да се преборим с нещо, трябва да го разберем.
 • Зелено човече
  Отговор
  6 14:24  30.10.18
  А бе побърка се тоя свят.
 • Будалата
  Отговор
  7 14:44  30.10.18
  Е те дотук я докараме. Няма Казарма и се измъстриха младежите. Взеха гелове да си слагат, крият се зад полите на майките си. Отврат. Не му казвала МИЛОООО. Пуста сопа.
 • Гост
  Отговор
  8 14:49  30.10.18
  Народа превъртя тотално! Без коментар!
 • Яна
  Отговор
  9 14:58  30.10.18
  Струва ми се, че г-жа Атанасова (авторката на материала), пропуска доста сериозни подробности относно мотивацията на Викторио и се концентрира вурху несериозни детайли от жалбата му за психически тормоз. Така едва ли може да се стигне по-дълбоко, така че да се направят съответните изводи какво реално е отчаяло този човек.
 • Асенчо таксито
  Отговор
  10 14:59  30.10.18
  Човека не е добре . Временна невменяемост и да го пускат . Един и същ сценарии
 • Гост
  Отговор
  11 15:34  30.10.18
  Много жени заслужават такава съдба , защото са боклуци , но не е трябвало да убива детето.
 • Разплата
  Отговор
  12 15:43  30.10.18
  Всред българското население трябва да се инициират на първо време 3 задължителни референдума : 1) за приемане на смъртното наказание ; 2) за излизане на страната от пагубния Еврогейски съюз ; и 3) за напускане на НАТО ; Това е най-голямата финансова дупка, която запълва целокупния български народ - над 500 млн. лв. годишно, за да се наричаме горди членове на Евроатлантическия военен пакт, от който нямаме никаква полза! А за Европейският съюз да не говорим! Това е най-големият балон, който скоро ще се пръсне и всичко ще отиде по дяволите и такива червени гербери като бат Бойко и Цвъки ще реват на умряло щото ще им секне далаверата с европроектите, от които лапат милиони евро ощетявайки българския народ! А този изрод убил тези невинни създания и посегнал на собствената си плът и кръв заслужава бесило!

  Коментиран от #13, #18

 • Джони
  Отговор
  13 16:01  30.10.18

  До коментар #12 от "Разплата":

  Айде , чемодан , вакзал и у дълбока русия при сланиноядците и пиещите препарати за баня.

  Коментиран от #14, #21

 • ссср
  Отговор
  14 16:24  30.10.18

  До коментар #13 от "Джони":

  Кравар , не бъркай една просперища страна с пропадналата си кравария. Целувай задника на дедо трумп и се радвай на демокрацията.
 • Танев
  Отговор
  15 16:36  30.10.18
  По-горе цитирания лозунг, че най-хубавото нещо, което може да научи една жена, било да не цависи от мъжа си. Семейството е общо, двамата, след като са се събрали, трябва да се уважават и да споделят мъки, радост, финасии за издръжката на детето. А това семейство е прекрачило границата и е започнал тормозът - финансов недостиг, безработица на мъжа, нов таен приятел на жената, който в сравнение с нейния мъж е за предпочитане. Въпроси и отговори, на които ще се натъкне слдствието. Но има едно жестоко НО. НОТО на най-лошото, да посегнеш на живота на собственото си дете. Това е никога непростимото и нарежда мъжа на най-долната граница на извергщината.
 • Т.о.ш.и.б.и.я.н
  Отговор
  16 16:46  30.10.18
  Оли и аз ше застрелям са жената що не ми казва милу
 • случаен
  Отговор
  17 17:00  30.10.18
  На снимката горката жена, Бог да я прости, е като хваната в капан. Престанала да му вика "мило"! Това повод ли е да убиеш някого и да простреляш в окото горкото си дете, което не е починало веднага, представете си, хора, каква болка е изпитало невинното детенце! Не проумявам, наистина ли се е случило, възможно ли е такова нещо, този що за човек е?! Охранител! Видяхме много криминални случаи по един от тв каналите, но дори и гадни, свирепи престъпници щадят децата, а това е собственото му дете! Да беше го оставил на улицата, все някой щеше да го прибере и спаси! Не разбирам! Живеем в кошмар!
 • Борис
  Отговор
  18 17:33  30.10.18

  До коментар #12 от "Разплата":

  За Бойко и Цвъки бъркаш че ще реват .Толкова се нагушиха че им е все едно кой ще е на власт.Поколения не могат да им изхарчат парите (ако харчат с акъл).
 • дам
  Отговор
  19 19:45  30.10.18
  ако имате малко мозък в главите ще се сетите че не е само това причината за такова нещо.Сигурен съм че са съвсем други причините.Самата жертва изглежда като агресор.Жалко само за детето :(
 • НЯКОЙ СИ
  Отговор
  20 00:11  31.10.18
  МОНЕТАТА ИМА ДВЕ СТРАНИ....НЯМАТЕ СИ ПРЕДСТАВА КАКВИ ПРОКЛЕТИ ЖЕНИ ИМА... ВЕЧНО МРЪНКАЩИ ВЕЧНО НЕДОВОЛНИ ОТ ВСЕКИ И ОТ ВСИЧКО...МОЖЕ БИ ПОСТОЯННО МУ Е ВМЕНЯВАЛА ВИНА...ПОСТЯННО МУ Е НАТЯКВАЛА ,ЧЕ НИЩО НЕ СТАВА ОТ НЕГО...ПОСТОЯННО МУ Е МРЪНКАЛА ЗА ПАРИ...В ЕДИН МОМЕНТ ПРОСТО МУ Е ПИСНАЛО.....НЕ ГО ОПРАВДАВАМ В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ....ТАЯ СИ ГО ТЪРСИЛА. И ЕТО ГО РЕЗУЛТАТА.....ЗАСТРЕЛЯЛ Я.....САМО ДА НЕ БЕШЕ ПОСЕГНАЛ НА ДЕТЕНЦЕТО...ТО НЯМА ВИНА ЗА НИЩО ГОРКОТО...А ТОЯ ПА НЯМА И СМЕЛОСТ ПОНЕ ДА СИ ТЕГЛИ КУРШУМА ЕФЕКТЕВНО....ПРОСТО СЕ Е УПЛАШИЛ ЗА СОБСТВЕНИЯ СИ ЖИВОТ..
 • 21 04:02  31.10.18
  Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай