708 17

Цветанов: България не се нуждае от предсрочни избори

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ за пореден път подчерта, че няма криза в управлението

Цветанов: България не се нуждае от предсрочни избори
Снимка: ГЕРБ
Константин Карагьозов

Страната ни не се нуждае от предсрочни избори, няма и заявена широка обществена подкрепа към някаква алтернатива. Това каза пред журналисти в гр. Пещера председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов.

Той отбеляза, че няма криза в управлението, защото няма нито едно концептуално различие с "Обединени патриоти" по управленската програма и тя се изпълнява отлично.

"Когато някой иска да провокира криза, това означава, че той не иска да реши проблемите на хората, а да ги отложи във времето. Ние правим точно обратното. Искаме стабилна държава и фактът, че държавата ще похарчи с 5 млрд. лв. повече в сравнение с тази година и то без да се увеличи дефицитът, говори именно за стабилност, добре работеща икономика и отлична събираемост на приходите", обясни Цветанов.

По думите му в бюджета за 2019 г. 490 млн. лв. ще бъдат отделени за здравеопазване, 500 млн. лв. за образование и увеличение на учителските възнаграждения, икономическият растеж е висок и ще запази тази своя тенденция, а БВП ще бъде 116 млрд. лв. "Това означава, че има изпълнение на сто процента на управленската ни програма", отбеляза той.

В Пещера Цветанов присъства на откриването на обновената сграда на Община Пещера.

При откриването той посочи, че благодарение на съвместната работа на кмета, общинските съветници и администрацията, над 16 млн. лв. са влезли в общината по европейски програми и са използвани за различни проекти. Цветанов допълни, че и Министерски съвет е отпуснал средства за реализирането на проекти в Община Пещера в размер на 6.5 млн. лв.

Той изрази задоволство, че жителите на Пещера вече имат лесен достъп до местната администрация. Цветанов призова хората да бъдат активни на европейските избори и да се противопоставят на антиевропейското говорене и акцентира върху приноса на българското европредседателство върху европейската перспектива на страните от Западните Балкани.

Проектът за обновяване на сградата е на обща стойност 677 763 лв. осигурено по ОП "Региони в растеж". Първият етаж е реконструиран и в него е разположен Център за обслужване на граждани.
На събитието присъстваха и народният представител от ГЕРБ-Пазарджик Десислава Костадинова, кметът на Пещера Николай Зайчев, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков, областният координатор на ГЕРБ-Пазарджик Найден Шопов, заместник-областният управител на Пазарджик Йордан Кожухаров, както и много жители и гости на общинския център.

България

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • S74LK3R
  Отговор
  1 15:30  30.10.18
  Ъъъ, чакай де тоя не трябваше ли да е у затворо?
 • избор
  Отговор
  2 15:33  30.10.18
  България не се нуждае от Цветанов!

  Коментиран от #7

 • Bobo
  Отговор
  3 15:35  30.10.18
  България се нуждае от народен съд повече от всякога.
 • газо
  Отговор
  4 15:39  30.10.18
  За България не знам, ама вие определено трябва да си ходите всичките 240 лебоядци!

 • Тодоров
  Отговор
  5 15:43  30.10.18
  Аз пък се нуждая от предсрочни избори, за да може такива като Цветанов и други "велики герберисти", които отдавна надскочиха нивото си на политическа и управленска компетентност, особи без капка политически морал и етика, по-бързо да слязат от политическата сцена. И колкото по-бързо, толкова по-добре за БЪЛГАРИЯ. А след това може да дойде и затворът.

  Коментиран от #12

 • ванката
  Отговор
  6 15:44  30.10.18
  българия се нуждае от предсрочна смяана на целия парламент съдебна система и нямаколко "олигарха"!!!
 • Дум-дум
  Отговор
  7 15:48  30.10.18

  До коментар #2 от "избор":

  Но Цвъки се нуждае животоспасяващо от властта, с която разполага в момента, защото в противен случай го зове кауша или по-добрият вариант за нас - куршума! 🔫
 • Све
  Отговор
  8 15:49  30.10.18
  България не се нуждае от мутрите на ГЕРБ, ОП, ДПС, БСП
 • Белчо
  Отговор
  9 16:16  30.10.18
  Защо този човек говори само за ГЕРБ! Защо никога не говори за циганската престъпност, за картелите ,за бедността на повечето българи, за загиващата България? Заради този човек,много нормални българи смениха местоживеенето. А някои и паспортите си! Този е типичен гьонсурат!
 • Боко Мазника от БРЕГ
  Отговор
  10 16:22  30.10.18
  Сбъркана ценностна система и сбъркано разбиране за избора на Смешника Бойко Борисов, Смешника Каракачанов, Смешника Симеонов и Смешника Сидеров . Затова и цялата държава е сбъркана. Но от нас зависи, да си я подредим. Мъдро е, в тази ситуация да се запитаме: Къде е опозицията, дявол да го вземе??? Защо опозицията само мрънка по форуми и пред микрофоните??? Защо опозицията не напуска парламента??? Защо опозицията не извежда хората си на улицата??? Какво още трябва да се случи, за да се събуди опозицията??? А къде е опозицията извън парламента??? Има ли я опозицията или е само в фейсбук творение??? Защо недоволни има, а протестиращите са-малко??? Или опозицията се уплаши, от репресиите на полицията от ГЕРБ и ОП???
 • У лево е Крим
  Отговор
  11 16:33  30.10.18
  България се нуждае от предсрочни избори, но не се нуждае от Борисов, Цветанов и всички във властта от 10-20 години. България има нужда от голям затвор за крадците на обществени средства! Румънците са вкарали в затвора 5000 души за корупция през тяхното звено анти корупция, а тук колко са?
 • газо
  Отговор
  12 16:42  30.10.18

  До коментар #5 от "Тодоров":

  Дай алтернатива някаква! Много е лесно да кажеш не ги искам ГЕРБ, аз също не ги искам! Но не искам и БСП И ДПС И МВРО и т.н. Какво правим тогава? Искам нови лица, които да милеят за народа си, ама гореизброените няма да ги допуснат до власт, защото спре ли лапачката............
 • Браво
  Отговор
  13 17:02  30.10.18
  България е новата Северна Корея на Балканите! Честито!
 • Усмивката
  Отговор
  14 20:01  30.10.18
  Защо му викат Цецо-ухото.Това от правителство Бойко 1 ,ли беше или от Бойко 2.Сега какъв прякор да му изберем .Аз викак Цецо -голямата уста
 • Простак
  Отговор
  15 21:49  30.10.18
  аз искам Президентска република ,, 1 президент,, . около 10-тина министри и по 1 градоначалник във всеки окръжен град , и всички други боклуци да ги няма
 • кос
  Отговор
  16 22:05  30.10.18
  защо бе крадци на евро пари какви извращения направихте в родина чак вие страх да ги откриете,от ул.шипка не можеш да се включиш по згориград,няма места за такситата пречат на движението като завали водата лежи в едната страна шахтата е в другата пълна скръб.
 • FCK OFF
  Отговор
  17 10:47  31.10.18
  НУждае се,нуждае се,а затвора има нужда от теб.Дано ти сцепят муфата там,жалък крадец и лъжец!

Напиши коментар:


Публикувай