31 Октомври, 2018 09:31 22 522 43

Лют скандал между Каракачанов и Хекимян заради Агенцията за българите в чужбина

  • агенция за българите в чужбина-
  • дабч-
  • корупция-
  • вмро-
  • красимир каракачанов

Велизар Енчев: Услугата по продаване на българско гражданство на македонци е основен източник за пари на ВМРО

Лют скандал между Каракачанов и Хекимян заради Агенцията за българите в чужбина - 1
Снимка: бТВ

"Ясни са ми мотивите на Велизар Енчев. Преди три години напусна една партия от коалиция Обединени патриоти и тогава използва всеки повод, за да плюе по всички в коалицията. Аз обаче съм виновен, че на последните президентски избори взе по-малко гласове от Митьо Пищова". Това заяви Красимир Каракачанов в ефира на bTV по повод обвиненията срещу него от Велизар Енчев.

Припомняме, че вчера бившият депутат от НФСБ Велизар Енчев, че “услугата по продаване на българско гражданство на македонци е основен източник за пари на ВМРО”.

„Смятате ли, че аз мога да давам разпореждания на тогавашната министър Екатерина Захариева. Как си го представяте? Това е част от уж някаква схема. Някакви адвокати натискали уж някаква зам.-министърка (Катя Матева - бел. ред). Аз тази зам.-министърка всъщност не я знам коя е", припомни още Каракачанов.

Вицепремиерът обаче се изнерви на водещия, който постоянно го питаше за Христо Христов и какви са взаимоотношенията му с него.

"След 10 ноември е бил офицер от службите, а аз съм работил за сигурността на България. След 91-а година сме работили. След тази година нямаше такава длъжност", посочи Каракачанов и избухна:

"Вие вчера давате думата на един господин, който бълва лъжи, и вие не го питате нищо. А аз сега ви обяснявам, а вие не ми давате възможност. Господин Хекимян, искате ли да ви кажа за какво става въпрос. Мога ли да ви кажа сега аз някой неща, за да направите логична връзка. Защо вие не прекъсвахте така Велизар Енчев?", запита Каракачанов.

Хекимян обаче продължи да го пита за Христо Христов.

"Хайде да не се държим по времето на Мао Дзедун преди разстрел. Той ми е съветник по линия за национална сигурност. Когато той е бил в тази агенция, ВМРО не е било във властта. Казах ви нещо, което не трябваше да ви казвам, защото неговата работа е свързана с някои неща, които са малко по-специфични", каза още Каракачанов.

"Петър Харалампиев е коалиционен партньор на "Обединени патриоти". Нямаме подписано споразумение, но той е председател на гражданска структура, която участва в нашата коалиция. Ще ви отговоря много простичко и ясно, вие спекулирате в момента. Заяви Каракачанов по повод назначението на Петър Харалампиев. Какво разследване, вие това наричате разследване? Петър Харалампиев представлява едно гражданско сдружение, което парадираше в обществото. То имаше патриотични настроения, заради това го включихме във ВМРО. Имаше 2 предложения за него – да е областен управител в София или шеф на Агенцията на българите в чужбина. Моето предложение на „БГ патриот“ беше, че ще е по-полезен като шеф на Агенцията.

Хекимян обаче продължи да провокира вицепремиера.

„Явно ви казват в слушалката къде да ме прекъснете. Искате ли да свалите слушалката и да си говорим“, избухна Каракачанов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Главата не е за украса

    201 31 Отговор
    Ей, тумбак, ти си политически труп!!!
    Където има пушек има и огън.
    Никой няма да се излъже да гласува отново за теб и оня в ЕС парламента. Силни сте само на думи... Е и на далавери!!!

    Коментиран от #2

  • 2 дг нймнш

    36 116 Отговор

    До коментар #1 от "Главата не е за украса":

    Ти пък кой си ,че да си толкова компетентен по изборните въпроси.Достатъчно глупаци и безделници ,вземете направете нещо полезно за тая държава ,пък даже и един циганин по-малко от колкото да дрънкате и висите по цял ден в сайтовите.

    Коментиран от #33

  • 3 Све

    173 19 Отговор
    Факт е, че ОП излъгаха българите и отидоха на гурбет при ГЕРБ. ВСИЧКИ ИЗВИНЕНИЯ ОТ ТЯХНА СТРАНА СА БЕЗПРЕДМЕТНИ. Само глупак би им дал гласа си.

    Коментиран от #5, #19

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 антрашпиц

    74 9 Отговор

    До коментар #3 от "Све":

    Отдавна се прекръстиха от ОП на ОД-обединени идиоти!
  • 6 гост

    111 10 Отговор
    Шкембе воевода да си подава оставката. Вече ме е срам от мръсотията им.
  • 7 гост

    53 8 Отговор
    Шкембе воевода да си подава оставката. Вече ме е срам от мръсотията им.
  • 8 ЕКСПЕРТА

    39 4 Отговор
    всички д-ви дават гражданство срещу зарлащане.само цената е различна.пример-за дубай златната ти виза ще струва -900хил.евро,а в бг паспорта ще ти струва саму 5хил.евро
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 бсфн

    76 11 Отговор
    тоя русенски дебелак е в студиото да отговаря,ако не иска да отговаря да не е влизал в политиката бе тъп дг нймнш
  • 11 _he_

    45 14 Отговор
    Интересно защо в този скандал никой, никъде не споменава вице президента Йотова? Нали в крайна сметка това е нейният ресор и от нейния подпис зависи дали кандидата ще получи българско гражданство или не! Дали не е поредната "премерена" атака? Първо Симеонов, а сега Каракачанов? Не, няма да има трета и срещу Сидеров. Първо той сам се атакува твърде често и второ ... послушник е. А и финансирането му идва през едно посолство, в което скри автомобила, с който направи преди години един гаф на автомагистрала ...
  • 12 Тръмп

    29 42 Отговор
    БТВ е изцяло под контрола на Първанов и Йотова,а Хекимян е техен послушко!:):):)
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 АБЕ

    35 3 Отговор
    ХВАНИ ЕДИНИЯ,УДРИ ДРУГИЯ...
  • 15 453

    64 10 Отговор
    Пияницо дебела, не ти ли стига десетките оцветявания през годините? Какъв точно патриот си ти? Недоразумение на природата. Пей си лебедовата песен и да те няма. Лъжи народа, колкото искаш, но няма да ти прости, пий и дебелей, че само това ще ти остане........не за дълго.
  • 16 Вдв

    52 10 Отговор
    ВМРО СА ВИНОВНИ КУПУВАТ И ПРОДАВАТ БЪЛГАРСКОТО ГРАЖДАНСТВО, РОДООТСТЪПНИЦИ ВЪЪЪЪННННННН!!!!!!!
  • 17 ТОЧКАТА

    25 4 Отговор
    ТИЯ винаги са приемали пазарният елемент твърде присърце....и си пазаруват....
  • 18 kokoto

    25 7 Отговор
    шкембе войвода
  • 19 mediator37

    12 36 Отговор

    До коментар #3 от "Све":

    Винаги пускам за АТАКА или за коалицията в която участва. Ти пускай за турците и/или комунистите щом така искаш, никой не може да те спре, ама не плюй анонимно другите. Всички други са маскари щото ти си много хубав. Като си обрязан.

    Коментиран от #25

  • 20 време разделно е дошло

    25 12 Отговор
    И ГЕРБ и ОБЕДИНЕНИТЕ влязоха във власта говорейки срещу ДПС,а истината в момента е че при ДПС имаше по малка циганска престъпност и по голям ред сред малцинствата.Милиционерската партия и агентите им от коалицията ни подвеждаха на изборите говорейки срещу БСП и ДПС,а сега управляват с циганските барони/иначе циганите нямаше да бият полицаите/
    Трябва нова партия без милиционери и служители по сигурноста каквито в момента са узурпирали цялата власт и се саморазправят със всеки които не е за тях.Ако сами не се оттеглят точно ДПС и циганите ще ги свалят от власт и отново ще си патят българския етнос и ще трябва отново да емигрират българите както е било през турско и след руско турските войни.Самият Сидеров е от семейство което е бягало а сега забрави кой е всъщност и стана изтривалка на власта.Проклети да са продажниците.

    Коментиран от #34

  • 21 Цукерман

    32 13 Отговор
    Гледах предаването. Хекимян се стараеше в стил " М. Михнева" да манипулира диалога с Каракачанов, превръщайки го в собствен брътвеж и прекъсвайки госта още не отговорил на въпроса! Много некоректно поведение на журналист във водеща медия! Цоцоланова и Николаев също се прескачаха да прекъсват гостите си! Дори експерти- неполитици, поканени за консултации по съвсем непонятни за нас проблеми. Отдавна не съм редовен зрител на тези две телевизии!
  • 22 едрцфр

    22 1 Отговор
    Осребряват участието си във властта по всички възможни начини!
  • 23 Боко Мазника от БРЕГ

    19 11 Отговор
    Каракачанов, Симеонов и Сидеров също с кокоши мозък, какъвто има Смешника Бойко Борисов министър председател на България!!!
    Каракачанов, Симеонов и Сидеров са боклук управленци, какъвто е и Смешника Бойко Борисов!!!
    България ще бъде управлявана от мафията, както беше и при предишното управление на Смешника Бойко Борисов!!!
  • 24 asd

    18 3 Отговор
    Още като се движеше с Бареков съм го отписал. Толкова ли нямате акъл да гласувате за такива типове?
  • 25 хаха

    12 4 Отговор

    До коментар #19 от "mediator37":

    ПРИБИРАЙ СЕ В ПСИХИАТРИЯТА ПРИ БОЛЕН СИДЕРОВ.
  • 26 гнида

    10 3 Отговор
    Скоро патреоте няма да има във властта ,много , много време .... Изкарайте си мандата , дано се задъните , щото сте политически трупове !
  • 27 Радо

    8 9 Отговор
    Ако всички, които са гласували за Обединените идиоти и гроб си пръснат мозъците - тогава има шанс да се оправят нещата в тази държава.

    Коментиран от #38

  • 28 marquise

    14 8 Отговор
    Водещият Хикимян се държа с госта си г-н Каракачанов, крайно неуважително и нагло, поведение недопустимо за един журналист. Тук възпитанието етиката на водещив и политиката на медията бяха въздигнати на нивото на порнографията в новинарството. А това е опасно за обществото и възпитанието на зрителите.

    Коментиран от #36

  • 29 Приятел на бай СТАВРИ

    11 1 Отговор
    Не се наядоха бре, алчни като бетер кърлежи.
    То бива наглост ама , тяхното минава всякакви граници и мерила .
    Що за гьон сурат трябва да има човек ?
    Да се маааат и се скрият някаде че изнервиха хората тези измам...и и шарлат..и .
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Идиотът със синята каска

    7 2 Отговор
    И какво му е уникалното на това управление? Едни крадци заместват други.
  • 32 vasik atanasova

    7 1 Отговор
    казах ви за този каракачанов
    натискаше се натискаше се и накрая влезе във властта
    не мога да го понасям
    браво на арменчето че не му цепи басма на този глиган
  • 33 Калбо

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "дг нймнш":

    Аиде пак цигани намесвате ти не разбрали че те ви манипулират за да им гласавуте на изборите те ревът срещу циганите а виждате какво правят пълнят класичката си не оправдавам престъпниците от цигански произход. но тези хора говорят лошо за всички цигани . ни е сега цигани те трябвали да ОБВИНИМ всички българи за това че тези хора са корумпирани и направиха България посмешище по целият свят къдеси Джамбазки смотан селяндур излез и говори за тези долни кравопйци на Ати който си написал това си смотан глупак и прос селянин
  • 34 Калбо

    4 0 Отговор

    До коментар #20 от "време разделно е дошло":

    Вие българите каквото и да се случи в България все циганите са ви виновни сега цигани ли са тези кръвопийци те всички са българи виновни сте вие българи те че позволява те да ви манипулират и даги избирате за това България няма да се оправи от такива бездарни оправници като тези хора който ни управляват
  • 35 иванасен

    6 1 Отговор
    каракачанка,ти не можеш да стъпиш на малкия пръст на Велизар.Дори умствения ти багаж е много малък.Стой във властта и дебелей,нали затова си там.Тази зам-министърка Катя не е някаква,а една достойна жена.Ти си никакъв и дано скоро да се махнеш от главите ни.Господ вижда всичко
  • 36 Калбо

    5 1 Отговор

    До коментар #28 от "marquise":

    Журналистътите питът политиците трябва да одговарят като неотговаря значи крйе нещо затова са журналисти да питат
  • 37 Кой дал бг гражданство

    1 1 Отговор
    На циганите да гласуват и решават какво да става в бг. Само българите имаме това право. За да си купиш бг гражданство е скъпо. А циганите издигат мутрите и ние бедните българи страдаме. Докога. Аре цигани елате и ни защитете правата нали се пишете българи? А па защитавате герб Бойко и другите измети в парламента.
  • 38 Възраждане без БКП

    2 0 Отговор

    До коментар #27 от "Радо":

    И най вече БСП и ДПС. В крайна сметка, най-лесното обобщение е: БКП и всичките ѝ производни! Всички партии били досега с представяне в изпънителната власт трябва да се оттеглят. От тях който си е експерт и почтен пак ще бъде търсен като служител. Но никакви политически действия на национално ниво за БКП и произовдните ѝ!
  • 39 Хомофоб

    1 0 Отговор
    Отвратително!
    Велизар Енчев и Красимир Каракачанов са едни от много малкото политици, които уваважавам.
    А на тия мръсни македанонци дано им съдират кожите за един паспорт. Обикновенно плюят всичко българско, унищожават ни историята, а искат паспорти. 10 000 да плащат дано.

    Защо обаче никой не пише за цените на горивата? Проблема с паспортите не го касае нито един българин, обаче скокът на ценити на горивата...
    Продажни български медии!!!
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 простю

    0 0 Отговор
    "ИСТИНСКИ" BG ПАТРИОТИ
  • 42 Ян Бибиян

    0 0 Отговор
    Издъниха се а толко хубаво им капеше. Симеончо не е докачил от пая и хоп изненада!!!!
  • 43 АНАНИ от ЧАКАНЧЕВО

    1 0 Отговор
    Пая е от 2007 год много ЛАПАЧИ виновни няма
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове