1 886 4

Повдигнаха три обвинения на убиеца от "Надежда"

Мартин Христов

СГП повдигна три обвинения на Викторио Александров, който уби приятелката си и детето им преди два дни в столицата. Това потвърди пред БТВ градският прокурор на София Емилия Русинова.

Александров ще отговаря за убийството на 23-годишната си приятелка, за убийството на детето им и за принуда спрямо таксиметровия шофьор, когото отвлече. Снощи обвиненият е дал обяснения пред разследващите. По думите му не помни нищо от двете убийства, но си спомня как се е разхождал в Северния парк с детето и се е возил в автобуси с него.

След неуспешен опит за самоубийство, Викторио Александров е в „Пирогов” без опасност за живота. Според експертизата, която се очаква днес, ще стане ясно дали Александров ще остане в болница или може да бъде преместен в следствен арест. Мярката му за неотклонение ще бъде гледана утре, като прокуратурата иска постоянен арест.

Очаква се и психиатричната експертиза, която ще определи дали може да отговаря пред правосъдието у нас.

България

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Мдааа
  Отговор
  1 13:41  31.10.18
  След 10, най-късно 15 години, ще го видите на свобода!! Най-вероятно ще е качил килограми и мускулна маса, защото в затвора ги хранят доста добре (10 пъти повече от клошарите в приюти) и има фитнеси. Апък ако реши да осъди БГ държавата, защото имал слаб интернет в затвора или си натъртил котрето, докато си оправял леглото, даже богат ще излезе от затвора!!! Това са Либералните ценности на Запада!!! Апък на жертвите и техните близки - майната им!!!
 • Дон балон
  Отговор
  2 14:41  31.10.18
  Промени в законите са наложителни, когато положението отивам към анархия. Тоест сега, но не в законите за облагане с данъци а в наказателният кодекс.
 • filo
  Отговор
  3 16:28  31.10.18
  Оставаше и да не повдигнат обвинения.
 • Именно
  Отговор
  4 16:41  01.11.18
  ... и 4-то обвинение, че не е уцелил с последния куршум.

Напиши коментар:


Публикувай