601 3

Парламентът с извънредно заседание на 6 ноември

Ще бъдат обсъдени законопроектите за бюджет на НЗОК, на ДОО и на Държавния бюджет за 2019 г.

Парламентът с извънредно заседание на 6 ноември
Снимка: БТА
Константин Карагьозов

Парламентът ще заседава извънредно на 6 ноември от 13:00 часа. Това решиха депутатите след предложение на председателя на Народното събрание Цвета Караянчева. Тя обясни, че за това е постигнато съгласие на председателски съвет. На извънредното заседание ще бъдат обсъдени на първо четене законопроектите за бюджет на НЗОК, на ДОО и на Държавния бюджет за 2019 г.

В началото на днешното заседание Караянчева поздрави всички с Деня на народните будители. Нека си спомним делото на нашите просветители, книжовници, революционери и будители, стремили се към възраждане на националния дух, образование и книжовност, каза още тя.

Парламентът днес ще гласува промени в Закона за задължителното депозиране на печатни и други произведения на второ четене. След това депутатите ще гласуват на второ четене промени в Закона за корпоративното подоходно облагане и в Закона за филмовата индустрия на първо четене.

България

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • гост
  Отговор
  1 10:42  01.11.18
  И Симеонов да дава оставка
 • глас народен
  Отговор
  2 10:52  01.11.18
  Бас държа,че ще присъстват не повече от 151 дупетата. Другите са сред избирателите. Но ако се гласува техния бюджет ще присъстват всичките 250 дебелосерковци.
 • месара
  Отговор
  3 12:14  01.11.18
  отново ше гледаме поредния цирк на бсп_то и дпс_то!

Напиши коментар:


Публикувай