2 256 5

10-километрова тапа на АМ "Тракия" (ВИДЕО)

Мартин Христов

10-километрова тапа е блокирала движението на излизане от София в посока Пловдив на автомагистрала "Тракия", предаде TrafficNews.bg.

Колите попадат в задръстването от 5-ия километър на аутобана и буквално пъплят в продължение на час.

Причините за задръстването са няколко, но основно отбиването заради ремонта, обхващащ трасето от 14 до 20 км. Там движението се осъществява двупосочно в платното посока София поради ремонтни дейности на виадукти при км 17 и 18 км.

Освен реконструкциите днес отново сметището на Ихтиман се запали, а дим се разстели гъсто край магистралата. Припомняме, че в същия периметър също има ограничаване на движението. Между 34 до км 41 има временна организация за двупосочно движение в платното за Пловдив поради ремонта на други два виадукта.

Междувременно на 173 километър на "Тракия" автобус е катастрофирал в лявата лента на магистралата, като все още се очаква на място да пристигнат екипи на полицията и линейка.

Трасето в Старозагорска област е едно от най-рисковите, тъй като има деформации по настилката. Именно заради това е въведено ограничение на скоростта до 90 км/ч от 168 до 208 километър.

България

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Шоши
  Отговор
  1 13:31  01.11.18
  Референдум за допълнителна лента във всяко платно.. тая магистрала е тясна до Пловдив вече.

  Коментиран от #5

 • ЛЕЛЕ
  Отговор
  2 13:36  01.11.18
  Публикувано във факти.бг: Колите попадат в задръстването от 5-ия километър на аутобана и буквално пъплят в продължение на час. Аутобан ли бе бате? Моля коригирай си грешката.

  Коментиран от #3

 • onq s konq
  Отговор
  3 14:32  01.11.18

  До коментар #2 от "ЛЕЛЕ":

  Ако знаеш пък на Запад какво е...тука ще ти се стори "раят"
 • Гост
  Отговор
  4 15:33  01.11.18
  Публикувано във факти.бг: Трасето в Старозагорска област е едно от най-рисковите, тъй като има деформации по настилката. Именно заради това е въведено ограничение на скоростта до 90 км/ч от 168 до 208 километър. А така ли трябва да се решават проблемите?! Такива знаци трябва да има, но временно, до отстраняване на неравностите. Тук,кой знае кога ще се случи и временните знаци стават постоянни! Ама к"во ти пука за хората?! Важното е да се бием в гърдите, нашите фирми да лапат и да се отчитат точно и редовно пред нас!
 • Разстрел за тази сган!
  Отговор
  5 02:50  02.11.18

  До коментар #1 от "Шоши":

  Не само до Пловдив, а до Бургас също! Това са на Тиквата скапаните пътища! Използват ги само за печатница за европари, за да си пълнят гушите определени продажни гербери! И всички кражби са на наш гръб! Скапани комунистически наследници!

Напиши коментар:


Публикувай