1 914 8

Войната на пътя взе четири жертви през последните 24 часа

Ранени са 29 души

Войната на пътя взе четири жертви през последните 24 часа
Константин Карагьозов

Четирима души са загинали по републиканската пътна мрежа в страната през изминалото денонощие. Информацията беше споделена от МВР.

Регистрираните пътнотранспортни произшествия са 20, а ранените - 29 души.

В София са отбелязани 3 тежки и 12 леки катастрофи, загинал е един човек, двама са пострадали.

България

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Бай
  Отговор
  1 10:03  02.11.18
  Да я направят гражданската 2000лв а бензина 10лв за литър няма да се оправят нещата просто някой ще забогатяват повечко !!!

  Коментиран от #2

 • Лимонад
  Отговор
  2 10:11  02.11.18

  До коментар #1 от "Бай":

  Но трябва да затегнат контрола за приемане на пътища, за технически прегледи и разправии между шофьори. Трябва да се мисли за подобряване местата за паркиране и т.н. Но не с увеличаване на таксата за синя, зелена зона. Да правят наистина зелени зони - паркинги с озеленяване и дървета... в центровете на всички градове постоянно има сгради за събаряне. Да се правят на такива зони, а не на поредните блокове

  Коментиран от #3, #5

 • гост
  Отговор
  3 10:28  02.11.18

  До коментар #2 от "Лимонад":

  Трябва е едно, а Ганчовата мисъл е съвсем друго. В моят роден град, квартал с панелки и поляни, общинарите седнали и решили, че запустелите сгради са твърде недостатъчни та построиха дом за деца със специални нужди на поляната между блоковете. Вместо да хванат и да залесят поляните, за да има места за отдих през лятото и температурите да спаднат, те строят нещо, което само по себе си е грозна гледка: деца на легла или в колички пристигат с линейки, викове се чуват посред нощ и децата ги държат в двор ограден с мрежа. Управата има толкова възможности и с доброволен труд и мисъл може да се постигнат много по-добри квартали и места за живеене, ала няма какво да се открадне ако се мисли за хората и тяхното благосъстояние. Кмета няма да има няколко апартамента в столицата и вили досущ като хотели и няма да ходи за празниците до Дубай. На кметска заплата от 1000лв много пестелив го раздава.
 • има всякакви варианти
  Отговор
  4 10:28  02.11.18
  Камери,мамери,радари,дрегери,актове,чИнгета,мИнгета викате не помагат,ами дайте другари на насвиркаме още цената на гражданската отговорност за всички,щото разбИИш ли хем парички ще паднат и хем те джигитите наши хора,плащат си мУнчетата на джоб на когото треби и си бръмчат на Оля!!Оправия никой не търси и затова няма да има,поне мангизи ще има!!!Направихме гражданската отговорност задължителна,макар и да не се кара автомобилът,защото видите ли някои карали без да я плащат???Е,верно е че и застрахователите хляб трябва да ядат,но нещо тука май не е съвсем на мястото си.Силова структура са все пак и ако поне те рекът да сложат малко ред,па макар и не официално,мисля че ще резултатите ще са впечатляващи.Примерно еди кой си имал не знам си колко броя актове,книжка нямал,но бръмчал та чак хвърчял!!Нищо не можело да спре летящият холандец.....Просто законът не действал,институциите седели,магистратите спели....???И тогава-една кола сурвакари,едни сурвачки,едни пожелания,вземи-вземи-дръж и т.н. дооооо постигане на желаните резултати.
 • СТАЛИН
  Отговор
  5 10:38  02.11.18

  До коментар #2 от "Лимонад":

  Нет автомобилей, нет проблем, и воздух будет даже чистым!!!Ну, что скажете, ребята??
 • Т.о.ш.и.б.и.я.н
  Отговор
  6 10:43  02.11.18
  И още ше загинат що шофирането не е за секи въпреки че си зел книжле
 • Димо
  Отговор
  7 11:06  02.11.18
  Навсякъде по света където има дисциплина на пътя застраховката е на водача,а не на колата.Стига до такива размери,ако си джигит,че в много от случаите струва повече от колата.Но там не скача само щото си ударил калника на някой,може да скочи и просто защото си минал на червено,изпреварил си неправилно,паркирал си където не трябва и прочие.Няма нищо по болезнено и дисциплиниращо от това да ти вземат...но ефективно,а не както у нас 80 % от глобите да не се плащат.Не платиш ли колата се изземва ,както е в Гърция.А в щатите в много от случаите при нарушение дори се налага да се минава през съда и каквото прецени съдията.
 • qqqqqq
  Отговор
  8 11:59  02.11.18
  Ура, Вече сме на полуфинал в Световното първенство по смъртност. Стискайте палци още малко и ще сме финалисти.

Напиши коментар:


Публикувай