2 484 7

МВР: Търсим Арабаджиеви, Франция решава кога да ни върне Баневи

Трябва да обединим усилията си с институциите, за да спрем беззаконието в градове и села с преобладаващо население от малцинствата", каза още Маринов

МВР: Търсим Арабаджиеви, Франция решава кога да ни върне Баневи
Светослава Ингилизова

За годините, в които съм работил в МВР, съм показал, че може да ми се има доверие. Имаше кризисен период в министерството, получи се кадрови шок, тъй като колеги искаха да запазят пенсиите. Условията и заплатите в МВР се повишават. Това заяви пред БНТ министър Младен Маринов.

"Полицията и Институтът по криминалистика показаха, че работят добре по случая с убитата Виктория Маринова. Благодарим и на Германия за бързата реакция по екстрадирането на Северин. В момента продължава издирването на семейство Арабаджиеви и от Интерпол, а от колегите във Франция зависи кога ще бъдат върнати Баневи в България", обясни министърът по повод последните акции срещу олигарсите.

"Опитваме се да намалим изтичането на информация в службите. Виждате, че започваме да правим все повече арести. Ще прилагаме закона с цялата му сила, дори когато се касае за нарушаване на тишината. Прокуратурата незабавно действа по случаите, в които има нападнати полицаи. Обвиняемите дори признават вината си и искат по-бърза присъда. Трябва да обединим усилията си с институциите, за да спрем беззаконието в градове и села с преобладаващо население от малцинствата", каза още Маринов. По думите му, проблемът с мигрантите е в цяла Европа, но допълни, че има тенденция на намаляването на бежанците у нас.

"Като ръководител на МВР, не мога да кажа, че съм доволен от бюджета, но тези 10%, които са повече в бюджета, са добре за полицията. Подкрепям колегите, които са обвинени от Турция. Ще съберем средства за тяхната защита", коментира Маринов.

България

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Усмивката
  Отговор
  1 10:23  02.11.18
  Да ,така е .Започнаха вече и да арестуват циганите ,когато нападат полицаи.Има напредък по битовата престъпност .Но за висшите „ешалони” ,там нещата куцат.До колкото съм информиран от страшното була по тия въпроси, в Страсбург има доста дела спечелени заради превишени пълномощия от полицейски тормоз.Туй не го чух в изявлението.
 • 2 10:42  02.11.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Коментиращ
  Отговор
  3 10:58  02.11.18
  Не знаят на летището на къде са тръгнали, били са с нощния за Букурещ... Сигурно никъде не са си купили нищо с някоя банкова карта, не теглят пари,
 • ха ха ха
  Отговор
  4 12:00  02.11.18
  Тез арабаджиевите знаят ли, че наЩе ги търсят? А маринов висаджийчето да вземе един газеник и с това да ги търси! Белким ги открие, сврени в някое кьоше...
 • Кольо
  Отговор
  5 18:59  02.11.18
  Ако беше по времето на Тато дали щеше да се говори за такива работи.Ама като чуеш милиция и кръвта ти замръзва.Леле що емигранти ще имаше по кльона навесени а на войниците отпуски.Какви Абаджйеви,кви Баневи щеха да бачкат в Белене не бе нямаше и да се чуе за такива
 • Гого
  Отговор
  6 09:06  04.11.18
  Аз се чудех защо нашият диктатор обикаля света а той търсел Арабаджиеви.
 • майната
  Отговор
  7 23:51  09.11.18
  А какво стана с Ковачки?!? Осъдиха го за 16 000 000лв.. не помня колко години, доста бяха де, обаче след като вкара в парламента, предишният, измислената си партия, и подпря негласно герб... опс, сега и партията ЛИДЕР я нама вече, и за делото и присъдата не се говори.. и за измислената сероочистка на ТЕЦ Бобов дол.. а КОВАЧИ МЕЖДУВРЕМЕННО СЕ ПРЕСЕЛИ ВЪВ ФРАНЦИЯ!! Що пък тези наши тарикати толкова обичат тази Франция..;) :)))))

Напиши коментар:


Публикувай