7 183 23

Бездомник с 27 фирми развява члена си пред жени и деца

Тихомир Шумов

Бездомник с 27 фирми тормози хората около Женската Баня в Благоевград, размахва члена си и плаши жени и деца, институциите нехаят.

„Събува си гащите и пикае където иска, обижда ни, налита на бой. Полицията не може да направи нищо, общината също. Помогнете ни!“ – споделиха служители на Банята. В същото време, благоевградчанка се е заела до го настани в социален дом, но навсякъде удря на камък, пише struma.com.

24-годишната благоевградчанка Марина Е. пише за проблемен казус, по който работи вече повече от година. Ето какво сподели тя:

„Здравейте! Пиша във връзка с един огромен проблем и голяма неуредица. Още миналата година започнах инициатива да настаня един бездомен човек от Благоевград в някакъв дом, или институция, за да прекара поне зимата, но не срещнах разбиране и подкрепа. Човекът може би е болен, предполагам, че има инсулт, живее винаги около Банята. Спи там- върху пейките. И лете, и зиме винаги е там. Не може почти да ходи, моли се за някоя цигари, а всички го подминават.

Започнах с това, че звънях на всички телефони в Общината. Първо ме прехвърляха на различни отдели, друг път просто не вдигнаха. Имаше един случай, в началото на тази година, в най-студените дни. С дни звънях на някакъв посочен номер, но там въобще никой даже не ми вдигна. След като въобще не срещнах съдействие, открих номер в София за бездомни хора, но нямаше съдействие. “.

Служителка в женската баня допълва разказва за бездомника, назоваващ себе си Бойко. Според Теменужка, той създавал само проблеми:

„Ходи по нужда пред нас, в тревата. Пред жени, пред деца. Извади си го и действа. Псува ни, налита ни на бой. Пускахме жалби до полицията, до социалните, но нищо. Помогнете ни! “- заяви притеснената служителка и дори показа на екипа ни мястото, където бездомника спи, както и терена, който опикава - на метри от детска площадка!

Лекарка, работеща в рехабилитационен център, точно до самата Женска Баня заяви, че според нея всички жени са подавали сигнали до районния полицай, както и в самата полиция, но те нищо не могли да направят.

„Казаха ми, че на бездомника се водят 27 фирми. Не знам дали е вярно. От полицията ни отговориха, че не могат да предприемат никакви мерки спрямо Бойко без прокурорска заповед. Идваха и от социалното- предложиха му да го настанят в дом, от защитен тип, в кв. Еленово, но той отказа. Било му далече. Притеснява ни, страхуваме се. Пие от сутринта, налита на бой, агресивен е“- сподели медикът.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • гост
  Отговор
  1 15:10  02.11.18
  Нагледен пример за бездействието на всички по веригата, които са на държавна издръжка и получават заплати от данъците на хората, които им се молят за помощ, но напразно. Ако аз давам на теб пари за заплата, а ти не вършиш това, за което си получил парите, защо да продължа да ти давам заплата? Защо всички агенции получават безрезервно и безусловно пари като не вършат своята работа? Това вариант ли е да каже, че му е далече и да продължава да пикае пред хората? В коя страна от ЕС бика го оставили?

  Коментиран от #6, #23

 • Хахаха
  Отговор
  2 15:11  02.11.18
  ГЕРБ създава модерен бизнес и бизнесмени. Бъдещето на България . Хахаха
 • Гост
  Отговор
  3 15:12  02.11.18
  Трепане само.
 • химлер
  Отговор
  4 15:12  02.11.18
  тоя го развява пред жени и деца а тиквата пред цяла България

 • onq s konq
  Отговор
  5 15:15  02.11.18
  Не е виарно ас живеа у Ристе а колкуто до фирмите фсички сам ги купил ни идна не сам краднал за раслика от ниакои пулитици
 • Шляхтиц
  Отговор
  6 15:19  02.11.18

  До коментар #1 от "гост":

  Трябва да убие някого, обикновено, невинен човек, или невинни хора и тогава с прокурорска заповед да бъде задържан най-много за седемдесет и два часа...........
 • Ники
  Отговор
  7 15:20  02.11.18
  Ами да неуредица е .... би следвало да е арестуван и да си лежи присъди една след друга ... незаконно е да си вадиш инструмента на публични места ... ма при нас има само глоби за тия неща , той пари няма ... системата не работи ... трябва като не може да плащаш да има ефективен затвор ...
 • демократо
  Отговор
  8 15:22  02.11.18
  "Пие от сутринта"?? а кой му дава пари да пие??- оставете му вечерта едно шише ракия с антифриз....
 • широко му е около врата
  Отговор
  9 15:28  02.11.18
  Фирмаджия човекът!!Що да не си го развява??!!!
 • Гост
  Отговор
  10 15:29  02.11.18
  ама такъв като го претрепеш, ще те водят че си убил човек...
 • Сводата за кого е ? За хората ? НЕ !
  Отговор
  11 15:35  02.11.18
  ДЪРЖАВАТА СЕ ОСВОБОДИ ОТ ГРИЖАТА ЗА ХОРАТА ! Кому е нужен ЧОВЕКА днес у нас ? Забелязахме ли грижите към родилката, майката,, новороденото, яслите, градините, училищата, образованието, културата, работна заетост, правна защита, здравеопазване, социален баланс и сносен ЖИЗНЕН стандарт ? А ? Но ти го НАБИВАТ че ти си свободен - да като кучето без дом и СТОПАНИН, да ходим и се считаме за НЕГО - ПАРЧЕТО ХЛЯБА, ДОРДЕ издъхне самотен и в забрава. Ще кажете сигурно че съм малодушен, тесногръд, черноглед, неинициативен, негативен , но НЕ ! Аз съм добре, доста добре, СРАМ ме е да се похваля, но как се живее когато по около теб и по тротоара ВЪРВИ не народ ЖИЗНЕН а ненужна маса, без огън в очите и душа в гърдите ? Дори залъкът ти пресяда когато съседа ти и с поглед не те удостоява. Ако това е тя - демакрацията , значи - НЕ СТАВА !
 • Ryty
  Отговор
  12 15:52  02.11.18
  Е това е да имитираш любимеца си бойко борисов
 • 13 16:22  02.11.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Жалко
  Отговор
  14 16:23  02.11.18
  За съжаление такива хора имат нужда от лечение. Но здравеопазването се промени и никой не носи отговорност за тези хора. Сега всеки гледа парите.
 • 15 17:17  02.11.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Пешо
  Отговор
  16 17:40  02.11.18
  От такива кукундрели, като 24-годишната благоевградчанка са проблемите. А самата тя даже и не осъзнава, че не бездомни като, а тя е проблема.
 • 17 18:13  02.11.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • ФИНЦИ
  Отговор
  18 19:20  02.11.18
  ха ха има пари маха го които не иска да не го гледа

  Коментиран от #19

 • Ето една прекрасна българска ракова клет
  Отговор
  19 20:13  02.11.18

  До коментар #18 от "ФИНЦИ":

  МОРФИНЦИ - Ето това е урода пръкнал се днес у нас. А срещу рака, единствено и успешно се работи сама със СКАЛПЕЛА, до живо и през корен без морфин и без жалост.

 • фен на ГЕРБ
  Отговор
  20 21:22  02.11.18
  Правилно си развява члена човекът. Развява го на всички нас. Защото вече почти 30 години търпяхме да ни правят на маймуни. Позволихме да ни ограбят и продължават да ни ограбват. Той си го развява и на политиците, които твърдят, че държавата ни никога не е била по-добре.
 • 199
  Отговор
  21 00:14  03.11.18
  Запознайте го с викторио! След година и девет месеца ще ви се "уреди" въпроса! ;-)
 • Жена
  Отговор
  22 05:59  03.11.18
  След тези коментари се вижда какъв народ е "Българина" Управата идва от народа а с такъв народ такава държава Положението е критично Невежеството е Голяма Работа
 • ГОСТ
  Отговор
  23 07:10  03.11.18

  До коментар #1 от "гост":

  не всички по веригата за беда не всички данъчните са ДЛЪЖНИ да проверяват тия фирми и да им издават наказателни постановления значи те извършват цялата работа до акта знаейки че не стига до никъде а то не е полицеиски акт за 10 мин а им гледат всички документи да видят какви задължения имат е това е гадното (не че ги съжалявам много)

Напиши коментар:


Публикувай