2 Ноември, 2018 15:01 7 606 23

Бездомник с 27 фирми развява члена си пред жени и деца

  • бездомник-
  • женска баня-
  • благоевград

Бездомник с 27 фирми тормози хората около Женската Баня в Благоевград, размахва члена си и плаши жени и деца, институциите нехаят.

„Събува си гащите и пикае където иска, обижда ни, налита на бой. Полицията не може да направи нищо, общината също. Помогнете ни!“ – споделиха служители на Банята. В същото време, благоевградчанка се е заела до го настани в социален дом, но навсякъде удря на камък, пише struma.com.

24-годишната благоевградчанка Марина Е. пише за проблемен казус, по който работи вече повече от година. Ето какво сподели тя:

„Здравейте! Пиша във връзка с един огромен проблем и голяма неуредица. Още миналата година започнах инициатива да настаня един бездомен човек от Благоевград в някакъв дом, или институция, за да прекара поне зимата, но не срещнах разбиране и подкрепа. Човекът може би е болен, предполагам, че има инсулт, живее винаги около Банята. Спи там- върху пейките. И лете, и зиме винаги е там. Не може почти да ходи, моли се за някоя цигари, а всички го подминават.

Започнах с това, че звънях на всички телефони в Общината. Първо ме прехвърляха на различни отдели, друг път просто не вдигнаха. Имаше един случай, в началото на тази година, в най-студените дни. С дни звънях на някакъв посочен номер, но там въобще никой даже не ми вдигна. След като въобще не срещнах съдействие, открих номер в София за бездомни хора, но нямаше съдействие. “.

Служителка в женската баня допълва разказва за бездомника, назоваващ себе си Бойко. Според Теменужка, той създавал само проблеми:

„Ходи по нужда пред нас, в тревата. Пред жени, пред деца. Извади си го и действа. Псува ни, налита ни на бой. Пускахме жалби до полицията, до социалните, но нищо. Помогнете ни! “- заяви притеснената служителка и дори показа на екипа ни мястото, където бездомника спи, както и терена, който опикава - на метри от детска площадка!

Лекарка, работеща в рехабилитационен център, точно до самата Женска Баня заяви, че според нея всички жени са подавали сигнали до районния полицай, както и в самата полиция, но те нищо не могли да направят.

„Казаха ми, че на бездомника се водят 27 фирми. Не знам дали е вярно. От полицията ни отговориха, че не могат да предприемат никакви мерки спрямо Бойко без прокурорска заповед. Идваха и от социалното- предложиха му да го настанят в дом, от защитен тип, в кв. Еленово, но той отказа. Било му далече. Притеснява ни, страхуваме се. Пие от сутринта, налита на бой, агресивен е“- сподели медикът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    72 2 Отговор
    Нагледен пример за бездействието на всички по веригата, които са на държавна издръжка и получават заплати от данъците на хората, които им се молят за помощ, но напразно. Ако аз давам на теб пари за заплата, а ти не вършиш това, за което си получил парите, защо да продължа да ти давам заплата? Защо всички агенции получават безрезервно и безусловно пари като не вършат своята работа? Това вариант ли е да каже, че му е далече и да продължава да пикае пред хората? В коя страна от ЕС бика го оставили?

    Коментиран от #6, #23

  • 2 Хахаха

    46 11 Отговор
    ГЕРБ създава модерен бизнес и бизнесмени. Бъдещето на България . Хахаха
  • 3 Гост

    24 11 Отговор
    Трепане само.
  • 4 химлер

    50 10 Отговор
    тоя го развява пред жени и деца а тиквата пред цяла България
  • 5 onq s konq

    13 16 Отговор
    Не е виарно ас живеа у Ристе а колкуто до фирмите фсички сам ги купил ни идна не сам краднал за раслика от ниакои пулитици
  • 6 Шляхтиц

    32 3 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Трябва да убие някого, обикновено, невинен човек, или невинни хора и тогава с прокурорска заповед да бъде задържан най-много за седемдесет и два часа...........
  • 7 Ники

    19 1 Отговор
    Ами да неуредица е .... би следвало да е арестуван и да си лежи присъди една след друга ... незаконно е да си вадиш инструмента на публични места ... ма при нас има само глоби за тия неща , той пари няма ... системата не работи ... трябва като не може да плащаш да има ефективен затвор ...
  • 8 демократо

    23 4 Отговор
    "Пие от сутринта"?? а кой му дава пари да пие??- оставете му вечерта едно шише ракия с антифриз....
  • 9 широко му е около врата

    25 4 Отговор
    Фирмаджия човекът!!Що да не си го развява??!!!
  • 10 Гост

    17 3 Отговор
    ама такъв като го претрепеш, ще те водят че си убил човек...
  • 11 Сводата за кого е ? За хората ? НЕ !

    14 2 Отговор
    ДЪРЖАВАТА СЕ ОСВОБОДИ ОТ ГРИЖАТА ЗА ХОРАТА ! Кому е нужен ЧОВЕКА днес у нас ? Забелязахме ли грижите към родилката, майката,, новороденото, яслите, градините, училищата, образованието, културата, работна заетост, правна защита, здравеопазване, социален баланс и сносен ЖИЗНЕН стандарт ? А ? Но ти го НАБИВАТ че ти си свободен - да като кучето без дом и СТОПАНИН, да ходим и се считаме за НЕГО - ПАРЧЕТО ХЛЯБА, ДОРДЕ издъхне самотен и в забрава. Ще кажете сигурно че съм малодушен, тесногръд, черноглед, неинициативен, негативен , но НЕ ! Аз съм добре, доста добре, СРАМ ме е да се похваля, но как се живее когато по около теб и по тротоара ВЪРВИ не народ ЖИЗНЕН а ненужна маса, без огън в очите и душа в гърдите ? Дори залъкът ти пресяда когато съседа ти и с поглед не те удостоява. Ако това е тя - демакрацията , значи - НЕ СТАВА !
  • 12 Ryty

    10 4 Отговор
    Е това е да имитираш любимеца си бойко борисов
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Жалко

    13 2 Отговор
    За съжаление такива хора имат нужда от лечение. Но здравеопазването се промени и никой не носи отговорност за тези хора. Сега всеки гледа парите.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Пешо

    8 0 Отговор
    От такива кукундрели, като 24-годишната благоевградчанка са проблемите. А самата тя даже и не осъзнава, че не бездомни като, а тя е проблема.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 ФИНЦИ

    2 3 Отговор
    ха ха има пари маха го които не иска да не го гледа

    Коментиран от #19

  • 19 Ето една прекрасна българска ракова клет

    1 1 Отговор

    До коментар #18 от "ФИНЦИ":

    МОРФИНЦИ - Ето това е урода пръкнал се днес у нас. А срещу рака, единствено и успешно се работи сама със СКАЛПЕЛА, до живо и през корен без морфин и без жалост.
  • 20 фен на ГЕРБ

    5 1 Отговор
    Правилно си развява члена човекът. Развява го на всички нас. Защото вече почти 30 години търпяхме да ни правят на маймуни. Позволихме да ни ограбят и продължават да ни ограбват. Той си го развява и на политиците, които твърдят, че държавата ни никога не е била по-добре.
  • 21 199

    2 0 Отговор
    Запознайте го с викторио! След година и девет месеца ще ви се "уреди" въпроса! ;-)
  • 22 Жена

    1 0 Отговор
    След тези коментари се вижда какъв народ е "Българина"
    Управата идва от народа а с такъв народ такава държава
    Положението е критично Невежеството е Голяма Работа
  • 23 ГОСТ

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    не всички по веригата за беда не всички данъчните са ДЛЪЖНИ да проверяват тия фирми и да им издават наказателни постановления значи те извършват цялата работа до акта знаейки че не стига до никъде а то не е полицеиски акт за 10 мин а им гледат всички документи да видят какви задължения имат е това е гадното (не че ги съжалявам много)
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове