968 9

Йордан Цонев: Догодина ще има три вота

Парламентът бил изчерпан

Йордан Цонев: Догодина ще има три вота

"Вече не е валидна офертата ГЕРБ да управлява със свои министри, а ДПС да го подкрепя. Това беше преди 2 г. Има решение да се ускори демонтажа на тази управленска коалиция, защото не представя реформи, защото бюджета не става", каза в сутрешния блок „Здравей, България“ на „Нова телевизия“ депутатът от Движението на Сокола Йордан Цонев.

Според него този парламент е изчерпан. Той съобщи и лоша новина за ГЕРБ, че догодина ще има три вида избори като се прибавят и предсрочните, които ГЕРБ нямало да спечелят.

"Искаме отстраняването на един арогантен и циничен вицепремиер, който е срам за България. ДПС първо видя, че той не става. Поискахме оставката му още преди година и половина. И не само на него, на целия кабинет. Искаме предсрочни избори. Такива ще има, без никакво съмнение. И не ДПС ще ги предизвика, а управляващите", каза още Йордан Цонев.

България
Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Циганин
  Отговор
  1 13:24  05.11.18
  Абе тези безродни помаци къде се слагат и те в политиката?? Видяхме какъв коректен партньор бяха с Станишев и Саксидеотски.
 • АМАН
  Отговор
  2 13:35  05.11.18
  От предатели -- еничари !
 • месара
  Отговор
  3 13:41  05.11.18
  на тоя, името защо още му е българско?

 • Истината
  Отговор
  4 14:11  05.11.18
  ??????тоя защо не е в затвора за кражби в особено големи размери?????
 • Свобода или смърт
  Отговор
  5 14:12  05.11.18
  Време е да кажем НЕ на османското присъствие под всичките му форми... Забравиха всички кои са ДПС ...
 • Ментарджийски
  Отговор
  6 14:22  05.11.18
  На тебе първи ще подарим фес, ще те об_режем безплатно, мента такава! Сигурно ще приемеш , ако е аванта!
 • SAAB
  Отговор
  7 14:47  05.11.18
  На път съм да се убедя , че турци и цигани искат повече тая държава.........и вероятно ще я получат след управлението , което обезлюдява територията с " управленски " решения ! Тъжно но факт........историята ни го напомня с едни 700 години !
 • Четник
  Отговор
  8 16:48  05.11.18
  Тоя еничар, дане е решил да идва на власт. Май е сбъркал държавата.
 • Антисоциалист
  Отговор
  9 16:49  05.11.18
  Господа, г-н Цонев твърди, че е имало оферта на "ГЕРБ да управлява със свои министри, а ДПС да го подкрепя." Такава оферта не е имало. Той твърди и: "Искаме отстраняването на един арогантен и циничен вицепремиер, който е срам за България." А г-н Цонев не е ли срам за България? Не е ли срам за България г-н Цонев - народен представител по време на три фалита на държавата ни да продължава да е народен представител? Не е ли самият той "арогантен и циничен"?

Напиши коментар:


Публикувай