1 258 3

Маскирани нападнаха и биха младежи в двора на училище

Мартин Христов

Столични полицаи изясняват факти и обстоятелства около инцидент в София.

На 5 ноември малко преди 21 часа в полицията е получен сигнал за сбиване в двора на столично училище в ж.к. „Люлин-9“, съобщиха от МВР.

По първоначални данни четирима младежи са нападнати от група маскирани, които им нанесли побой и избягали.

Пострадал 20-годишен е откаран в болнично заведение за оказване на медицинска помощ и след преглед е освободен за домашно лечение.

България

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Нощен
  Отговор
  1 15:46  06.11.18
  Бандите разпределят териториите си
 • Ььььььь
  Отговор
  2 15:59  06.11.18
  Дилърите се трепят-дано по често да става това..Но тук друг е въпроса-какво правят тези същества в училищен двор в 21ч.???? Нещо охрана..или пак безразличие на институциите...То така всеки може да остави в училищният двор каквото си поиска прещ ноща-бомба,дрога и т.н...Каква държава и власт имаме-щом за децата си не мислим???
 • Колю
  Отговор
  3 06:19  07.11.18
  Докато охранителни фирми печелят общински оферти с основен критерий "Най-ниска цена" + приятелство с кмета , а наетите охранители масово са на основна 510 и реално я получават ще е така. В много от училищата въобще вечер няма охрана ,а само сод техника и ако стане нещо ще гледат мониторите със евентуални записи като воайори. Една камара дукоменти , средства и време за да ги осигориш,изисквания по закон за частна охр.дейност и след 7 документа влизаш в графата със чистачката в училище - Ниско квалифициран труд за който основната е 510. Друг е въпроса за колко реално време труд е и как частниците бивши началници или мутри си пишат каквито искат графици и как почти никой от персонала не ги вижда. Ако някой направи графологична експертиза на подписите в такива документи за пред НАП и др. то на 98 % ще се окажат на един и същ човек- секретарката в офиса или на счетоводителя на фирмата. Всичко е на 4 и 8 часа писано което автоматично прави четири човека за едно място под охрана -дневна ,нощна и два почива. Къде и как са компромиси и чисти лъжи за охрана сами може да си направите сметка. Кой какви пари взема и за какво. И защо сме на това положение в сферата на опазване обществен ред.

Напиши коментар:


Публикувай