1 801 3

Обявиха номинираните за бюрото за контрол на СРС

ДПС предлага дългогодишен кадър на службите за сигурност

Обявиха номинираните за бюрото за контрол на СРС
Венцислав Михайлов

Станаха ясни кандидатите за председател, заместник-председател и членове на Бюрото за контрол на специалните разузнавателни средства (СРС). Общо шестима са номинираните кандидати за петчленния състав на НБСРС след изтичане на крайния срок за номинации в понеделник, 5 ноември.

Четирима от тях са сегашните членове на бюрото, номинирани за втори мандат от същите политически сили – председателя Бойко Рашков и Илия Ганев (номинации на БСП), Огнян Атанасов, номинация на ГЕРБ, и Огнян Стоичков, еднолично предложение на лидера на "Атака" Волен Сидеров.

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ е предложил кандидат за член и зам.-председател на органа, който контролира начина на използване на СРС - подслушвания, проследявания и т.н., да бъде Илко Желязков. Той е в бил в борда на държавния ТЕЦ "Марица-изток 2" в продължение на няколко правителства – от 2009 до август 2017 г. По образование е психолог. От 1981 г. до 2007 г. е служител на службите за сигурност. Работил е в НСС, ДАНС и Държавния резерв.

България

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Будалата
  Отговор
  1 08:42  07.11.18
  Азека предлагам онзи дека го пращат да унищожава сересетата с голямата ОТВЕРКА. хихихихихи номера е да е послушен на който трябва.
 • Тръмп
  Отговор
  2 09:39  07.11.18
  СРС-та са под контрола на ДС и КГБ,това показват номинациите!!!:):):)
 • НезнайкоТо
  Отговор
  3 11:36  07.11.18
  Е нема такава територия - кадър на българското (контра)разузнаване бил на обучение в ЦРУ и МОСАД! За да работи срещу тях, понеже точно тези две служби си развяват байрака на територията на Ярешки!

Напиши коментар:


Публикувай