2 054 3

Мистерия с нападнатата жена от „Люлин“

Тихомир Шумов

Публикацията на млада жена, оплакала се от побой в столичния квартал „Люлин“ и качила шокиращи снимки от нараняванията си, мистериозно изчезна от Фейсбук групата, в която беше разпространена. Профилът на въпросната жена също е недостъпен.

Коментиращите в социалната мрежа посочват: „Ами жената не можа да обясни точно какво е станало. Май сама се оплете от лъжи и си изтри поста“.

Изразяват сериозни съмнения около целия разказ на пострадалата, чийто профил беше само с инициалите ѝ – Ц.З, пише Блиц.

Наблюдателните потребители посочват, че има и несъответствие на снимките, а жената е давала противоречиви обяснения как са получени раните. Според мнозина, тя приличат на ухапване от куче, според други – от сачма от въздушна пушка.

„И аз попитах с какво са я удряли, защото тези дупки ми приличат на дупки от сачми, не ми отговори. В регистъра на дейността, не ми се показва този мой коментар. Друга жена го оприличи на ухапвания от куче, ако искам да съм честна, и аз си го помислих това“, коментира столичанка.

Оказва се, че Ц.З. е изтрила и всички коментари, изразяващи съмнение в разказа ѝ.

„Профилът вече е недостъпен за хора, които не са в „приятели“. Не се вижда и въпросната публикация. Понеже показаните наранявания, (които са факт) не кореспондират с описаното нападение, а дамата отказва да поясни, останах с гадничкото впечатление за фейк“, пише един от жителите на квартала.

Няколко други пък намират за много странно подобно нападение без никаква причина.

„Това точно ми е по-сериозно от обикновено изперкване. Постът беше споделен над 200 пъти. Да вкараш в заблуждения и страхове толкова народ, хич не е изперкване! И всичко това, само за да търсиш съчувствие и емпатия по социалките си е гаднярско. Бая народ се стървеше злобно под поста на дамата“, коментира възмутена дама.

„Тази жена съм я виждала няколко пъти в магазина, в който пазарувам. Определено и тя, както и майка ѝ, психически не са добре. Майката влачи един пекинез навсякъде с нея (горкото куче не го оставят на мира). Веднъж бях с колата и същата тази с кучето стоя по средата на улицата без да помръдне, когато стигнах близо до нея беше решила да ми се прави на оборотна през прозореца, но като видя мъжа ми на дясната седалка избяга бързо. Та кой знае къде, кога и с кой се е била (ако изобщо е имало бой) и е решила да търси съчувствие от хората“, обяснява по-запозната жена от квартала.

България

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Грую
  Отговор
  1 10:44  07.11.18
  Дупчили са я с шило, или пък са я стреляли с патрони за фазани или я е наръфало кучето и.
 • Реститутка
  Отговор
  2 12:23  07.11.18
  В Люлин какво очаквате.
 • Bubbles
  Отговор
  3 12:58  07.11.18
  Абе Люлин...

Напиши коментар:


Публикувай