Last news in Fakti

7 Ноември, 2018 22:29 8 475 26

Луд батка нападна момиче и вилня във фитнес в Козодуй

  • батка-
  • фитнес

Неуравновесен мъж вилня във фитнес клуб на центъра на Козлодуй, съобщи BulNews.bg. Той нападнал момиче и разбил една от вратите на залата.

Инцидентът е станал малко преди 17 часа на 5 ноември. 37-годишният Хасо е задържан и с прокурорско разпореждане днес ще бъде приведен в специализирано лечебно заведение, където ще бъде и освидетелстван.

Хасо е чест посетител на фитнеса, но до вчера не е създавал проблеми. В ранния следобед обаче изведнъж започнал да крещи, плюе, заплашва и обижда останалите трениращи. Той се нахвърлил върху момиче, което се принудило да се заключи в съблекалнята на залата. С удар с ръка обаче Хасо счупил вратата.

На мястото веднага пристигнал полицейски екип, който извел разбесенелия се мъж. Той е бил задържан до 24 часа, а неговите близки съобщили, че е приемал лекарства, но от известно време не си е взимал хапчетата и заради това изключил. Сега той ще бъде лекуван в специализирано заведение във Враца, от където ще му поставят диагноза.

„Аз не бях там в този момент, но изведнъж той е започнал да се държи арогантно и агресивно. Никой не го е предизвикал с нищо – просто изведнъж е започнал да крещи, че ще ги заколи, ще ги убие. Използвал е вулгарни думи. Двама мъже са били там и го попитали какво му е станало, дали музиката му пречи, защо се държи така. Той се е нахвърлил върху тях, дали го знаят кой е, че е евангелист и че ще заколи това българско племе. После е заплюл едно момиче в лицето, нахвърлил се е да я удари, като я е обиждал и добре, че се е заключила в женската съблекалня. Той е ударил по вратата и я счупил. Изпаднал е в пълна истерия. После брат му ми се извинява и ми обяснява, че отказвал да си пие хапчетата и заради това е превъртял. Но аз каква вина имам, че той не е добре, да плаши и гони моите клиенти. Хората са се изплашили и са си тръгнали. Нека се лекува, но вече няма да бъде допуснат във фитнеса“, коментира собственикът на залата Даниел Рашков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Д-р Фройд

    50 2 Отговор
    Хасо от утре ще бъде освидетелстван с параноична шизофрения така е хормони(анаболи) + болна глава е = на това !

    Коментиран от #16

  • 2 Киро

    38 4 Отговор
    Аз често посещавам фитнес, и като гледам чупките и стойките на девойките там все есно не са във фитнес а на стриптиз.

    Коментиран от #12

  • 3 зобари

    54 0 Отговор
    Коктейл от некачествени анаболи и стероиди точно до това води !!! За никакви хапчета не иде реч, циганина е презобил и е побеснял ! Тъй ли па не се намери някой да го укроти с някоя щанга в кухата глава да му намести чакрите !
  • 4 Хохелото

    8 13 Отговор
    Хасо- Козлудуй - АЕЦ- радиация нещо не виждате ли връзката? Хасо може да е разузнавач на Хидра и някой да го топи за да бъде задържан и да го преджебят? А? А? Кой сега е Шерлок?

    Коментиран от #22

  • 5 гост

    20 3 Отговор
    къде е туй ''козодуй'' да не е в друга държава?

    Коментиран от #7

  • 6 Ами сега

    8 2 Отговор
    Бетевград завършва на град и е град а Козлодуй като завършва на :) какво е ?!
  • 7 Гост

    12 0 Отговор

    До коментар #5 от "гост":

    Да не е "козодой", доене на кози?

    Коментиран от #13

  • 8 criminal

    38 1 Отговор
    Е това е фитнеса ... Нацепени батки дето не могат да осмирят един човек...... Иначе бъхтачи...... Еххххх чалгария няма оправия......

    Коментиран от #10

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 луд умора няма

    16 2 Отговор

    До коментар #8 от "criminal":

    Лудите имат сила като за десет човека, не си виждал явно как се опитват 5 охранители - бичмета от психятрията да удържат лелка на 60 години 40 кила във пристъп на лудост. Тогава ще се зачудиш деба скелета откъде я вади тази сила ама като не знаеш ще се изненадаш чак при среща един на един.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Стойнев

    11 1 Отговор

    До коментар #2 от "Киро":

    ФИТНЕСА Е ЗА МАТЕРИАЛИ КОИТО БИ ТРЯБВАЛО ДА КОПАТ ПОЛЕТО, НА ТЯХ ВИНАГИ ВИНАГИ ИМ СЕ СТРУВА ЧЕ ДЕВОЙКИТЕ ПРАВЯТ СТРИПТИЗ
  • 13 Хосе

    2 1 Отговор

    До коментар #7 от "Гост":

    смотан..козодой е птица,а не доуне на кози
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Куриер

    7 0 Отговор
    Поредния анаболен кукундрел ! Преди няколко месеца бях нападнат от такъв добитък по време на работа !
  • 16 Синдикат на Ало Измамниците

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Д-р Фройд":

    А нямаше ли кой да му стовари един дъмбел в анаболната кратуна?

    Коментиран от #21

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 гощо

    3 1 Отговор
    Анаболни стероиди!
  • 19 Ванката

    4 6 Отговор
    Имам наблюдения, че всичките фитнесджии, приемащи някакви добавки са много ограничени. Просто започват да изпитват някаква трудност да говорят логически свързани неща. С две думи - фитнеса е за нещастници!

    Коментиран от #24

  • 20 Бай Благой

    2 1 Отговор
    Тия прахчета не прощават батка!
  • 21 gost

    4 0 Отговор

    До коментар #16 от "Синдикат на Ало Измамниците":

    И после да дойдат от махалата 200 циганина да изпотрепят хората, Козлодуй е завладяно от циганите, както и повечето по малки населени места, и никой нищо не може да им каже, след няколко дена Хасо пак ще движи из града.

    Коментиран от #26

  • 22 s7un7

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Хохелото":

    Май и ти не си взимаш хапчетата редовно
  • 23 Игнат Свасов

    0 0 Отговор
    Може да е гледал някой нов епизод на Заразно зло.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 химлер

    3 1 Отговор
    прави сте да се подигравате за Козлодуй, най скапания град пълен с скапани власи дето си мислят че са хванали бога за рога като работят в аец.
  • 26 Синдикат на Ало Измамниците

    2 0 Отговор

    До коментар #21 от "gost":

    Спасението на давещия се, е в ръцете на самия давещ се......
    Да се чуят 4-5 изстрела от някъде,няколко примата да изквичат и тогава да видим!?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове