2 556 11

Гуркова: Мъжът ми не беше престъпник!

Красавицата е възмутена от слуховете по адрес на покойния Джордже

Гуркова: Мъжът ми не беше престъпник!
Мария Атанасова

„Възмутена съм от слуховете, които се разнасят по адрес на мъжа ми. Внушава се, че той е бил престъпник и измамник и едва ли не е заслужил участта си. Не, това не е вярно! Джордже стана жертва на жестоката престъпност в ЮАР, от която никой, за съжаление, не е застрахован. Той просто нямаше късмет и попадна в престрелка”, обяви през сълзи Наталия Гуркова в първото си изявление след сполетялата я трагедия пред "Уикенд".

Наталия едва се сдържала да не заплаче. Красавицата отклонила поканата за интервю с аргумента, че още не е дошло времето. Искала да запази спомена за любимия си мъж само за себе си и близките му. Съмнява се и дали изобщо някога ще дава интервюта повече.

„След всичко, което се изговори по негов адрес, не намирам какъвто и да било смисъл да говоря с медиите. Тези, които познаваха Джордже, знаят що за човек беше той. Бохем, красавец, щедър, винаги усмихнат, дори когато има трудности.... На мнението на останалите изобщо не държа. Най-малкото не бе особено етично журналистите да се нахвърлят върху мен и децата ми като лешояди и да пишат лъжи. Повтарям – той не беше бандит, а почтен бизнесмен”, просълзява се Наталия.

Тези дни тя изнесе 40 дни на любимия си мъж. Единствената ѝ опора в момента са децата и майка му, с която, противно на слуховете, са в много близки отношения. Заедно организирали погребението и са си опора една на друга. Децата разбрали какво е станало с татко им и в момента с тях работи психолог.

В края на септември Мис България Наталия Гуркова загуби съпруга си Джордже Михалевич, който бе убит чрез разстрел от двама маскирани мотористи в близост до Йоханесбург. Похитителите проследиха автомобила на черногорския бизнесмен, спрели точно до него на червен светофар и похитили жертвата през страничното стъкло на колата, информираха южноафриканските власти.

Не е тайна, че само част от бизнеса на Михалевич беше легален, макар че Наталия винаги го е защитавала и е отклонявала слуховете по негов адрес, дори днес. Една от водещите версии за разстрела на Джордже е свързана с неуредени сметки за наркотрафик и търговия със скъпоценни камъни – нещо, което тя категорично отрича.

Подробностите около случая още се изясняват, но според местните медии проблемите на черногореца започнали покрай сенчестите му отношенията с чешкия мафиот Радован Крейчир.

България

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Гифон
  Отговор
  1 10:08  09.11.18
  Да, да, знаеме, почтен измамник беше
 • trhfth
  Отговор
  2 10:11  09.11.18
  Не тъжи , сега можеш да си намериш престъпник.
 • Анонимен
  Отговор
  3 10:15  09.11.18
  Щедър бохем в Южна Африка, застрелян от маскирани на улицата... Библиотекар ще да е бил, нали Гуркова? Поне си трай и не се излагай.
 • мис свят 1982
  Отговор
  4 10:29  09.11.18
  Тая да си наляга парцалите и да се скатава някъде, че да не пръснат и нейната куха лейка.

 • гост
  Отговор
  5 11:49  09.11.18
  Той защото е честен са го разстреляли. Мафиотите за кокошкарски истории не се избиват, трябва да е сериозно забъркан, за да получи подобна честитка. А тази мома да си мълчи и да ходи някъде на далече с "честно" изкараните милиони. Ела ги виж у нас пак такива "честни" бизнесмени как без доход купуват централи, яхти, луксозни къщи и коли, ама честни, честни, та направо са за табелка: образцов дом.
 • Т.о.ш.и.б.и.я.н
  Отговор
  6 11:55  09.11.18
  Да работил като стругар
 • Т.о.ш.и.б.и.я.н
  Отговор
  7 11:55  09.11.18
  Попаднал в престрелка и моторът със стрелците стреляли точно по него
 • Баба Гицка
  Отговор
  8 13:05  09.11.18
  Стъпник или пре-стъпник - това е въпросът
 • Ехоооооо
  Отговор
  9 13:07  09.11.18
  Тая пък,по голяма простотия не можа ли да измисли!
 • Усмивката
  Отговор
  10 23:33  09.11.18
  О, .Та тя не е знаела че е толкоз богат преди да се омъжи даже.Щото това важно ли е.По важното е човека.
 • гощо
  Отговор
  11 07:57  10.11.18
  Мале таз не прилича на човек вече тцтцтцтцтцтц......Какво си е причинила?!?!?Някакви ремонти ли е извършила тцтцттцтцт

Напиши коментар:


Публикувай