11 Ноември, 2018 20:33 5 387 30

Инцидент на протеста за цените на горивата (ВИДЕО)

  • протест-
  • горива-
  • инцидент-
  • камион

Камион се вряза в група протестиращи

Камион се вряза в група протестиращи срещу цените на горивата на път край Благоевград. По-сериозно пострадало е едно момиче, което е със счупена ръка. Инцидентът е станал на обходния път на блокирания от демонстранти Е-79. Шофьорът на камиона е задържан, съобщава Нова телевизия.

След случилото се полицията разпръсна недоволните граждани и освободи пътя за движение. Е-79 остана затворен с часове, което предизвика километрично задръстване и напрежение между протестиращите и водачите на блокирани в тапата коли. Разрешението за протест на главния път изтече в 17.00 часа, след което от полицията съобщиха, че започват "специализирана операция по възстановяване на обществения ред".

От полицията съобщиха, че главени път Е-79 е отворен за движение. Организатора на протеста е успял да овладее недоволните. От органите на реда са предприети действия по организация на движението.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Петър

    38 4 Отговор

    До коментар #1 от "СеСеСере":

    Ирония ли влагаш, или наистина си го мислиш?
  • 3 Guðmundsson

    12 44 Отговор

    До коментар #1 от "СеСеСере":

    ДА ТОЧНО. СТИГА СА ПРЕЧИЛИ НА ДРУГИ. ТАКА НИЩО НЯМА ДА СЕ ПОСТИГНЕ.

    Коментиран от #5

  • 4 АЛ КУРОПАТКИН

    30 2 Отговор
    тоя с транзита не му пука за цената на горивата...щото кара на пържено олио
  • 5 Да, ама не!

    53 0 Отговор

    До коментар #3 от "Guðmundsson":

    Докато детето не заплаче, майката не се сеща за него! А нашата майка е зла и крадлива мащеха!
  • 6 Реалист

    13 50 Отговор
    Ами то се очакваше - простотиите на курни да се заиграва с най-тъпата част от населението до това ще доведат. Някой тръгнал за работа или болница ще си мине през тиквениците наредени на пътя. И не защото го е искал, а защото идиотите седят в тъмното на средата ЩОТ СА МНООООО ПЕКАНИ. Пуста селяния - андрешковците на 21 век. АЙДЕ СЕГА "ОРГАНИЗАТОРЧЕТО" НА СЪД ПО БЪРЗАТА ПРОЦЕДУРА ЗА НЕЗАКОНЕН ПРОТЕСТ И ВЪЗПРЕПЯТСТВАНЕ НА СВОБОДНОТО ДВИЖЕНИЕ. Къде са моите права ако съм тръгнал на път и селските пръчки и кочове се мандахерцат и не ме пускат да мина. Ами ако съм пенсиониран старшина-кашик със законно "подарен" ми от държавата 9мм Макаров??? При "законна самоотбрана" колко от тия ще станат по-умни с 9мм олово в главите? ПРОТЕСТА - ПРЕД НЕФТОХИМА НА ЗЛАТЕВ И ЛУКОЙЛ. НЕ НА ПЪТЯ НА ОБИКНОВЕННИЯ БЪЛГАРИН!

    Коментиран от #8, #13, #21, #22

  • 7 123

    33 3 Отговор
    Цената на дизела от рафинерията е 0.50 стотинки оттам нататък а са данъци такси и какво ли не
  • 8 Петър

    17 2 Отговор

    До коментар #6 от "Реалист":

    Ходи и потърси Ани Владимирова, дано да ти помогне.
  • 9 антикомунист

    8 28 Отговор
    Хайде сондирайте си дворовете и търсете нефт. Ако не, избийте зелените дето провокираха протестите срещу добива на нефт от шисти. Прекалено координирани са протестите. Имат съмнително общи белези, за да са случайни. Всичко говори за стройна организация.
  • 10 новак

    8 33 Отговор
    Какво , не ви е ясно ,че от тук на татък горивата ще растат непрекъснато. Не ви е ясно, че застрахователните компании не могат да изплащат щети и на внуците при произшествия 5 години на зад, при сегашните цени на застраховките ? Не ви е ясно, че бюджета за 2019 определини сили не искат да бъде приет. Толкова добре координирани акции отдавна не имало. Някои яко се е захванал с правителството при неясна алтернатива.
  • 11 Славомир Т

    10 34 Отговор
    В Торонто съм виждал демонстрация срещу лошото време. 20 говака се въртяха около един полицай в центъра и носеха пракати с "Лошо време иди си " , "Писна ни от студ" и т.н. Никакви протестиращи идиоти не могат да ме впечатлят. Проблема е, че тормозят пътуващите с блокади. Това го няма никъде по света. Гражданското неподчинение трябва до води до наказание на неподчиняващите се граждани. Или има закон или няма. Така би трябвало да бъде. Тук обаче, не е като по света. Дано на Борисов издържат нервите и не направи някоя глупост като преди.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 ЛЕСЛИКАРУЧКА

    15 1 Отговор

    До коментар #6 от "Реалист":

    Кон това новият ник ли е?
  • 14 Странджата

    19 17 Отговор
    Днес една протестираща пикла ми се изплю на предното стъкло на Тракия. Добре, че беше жената и един полицай. Щях да я размажа до плюнката.
  • 15 Чемшир Гербов

    17 5 Отговор
    Що бе хора.Що слагате минуси на призоваващите да се блокира Лукойл.Или се захранвате с рублички.Древното правило-разделяй и владей-много умело се използва от всички управляващи,щото то опозиция няма.Противопоставяне на едни българи на други с на вид справедлива кауза е само изпущане на парата от недоволството.Щото на хората им е кипнало.Но ако протестите са където трябва,на някои ще им се види тясна Бългрия.

    Коментиран от #16

  • 16 Реалист

    6 14 Отговор

    До коментар #15 от "Чемшир Гербов":

    Не можеш да ги накараш да мислят насила - на повечето даже не им е ясно срещу какво протестират. А факта че има мутри като Ториното на протеста в София говори за сценарий от 90-те и мутрите на БСП.

    Коментиран от #17

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Ужас

    25 2 Отговор
    Протеста не е за горивата, а за съсипаната държава, народ и неговите мечти!
  • 19 бмв

    21 5 Отговор
    Трябва да се затвори не само магистралата а и всички КПП пунктове и не за 3-4 часа ,а за дни дори седмици.Трябва да има и бити полицай , да се хвърлят камъни и дори самоделни бомби.Нека бъдат убити полицай и политици.Да се дава награда за всяка глава забучена на кол.
  • 20 ХанкоБрат

    21 2 Отговор
    Протестите трябва да преминат в тотално гражданско неподчинение и след това във война на българските гражданите, срещу джендър-мутренската мафия и олигарсите. Еничарите от полицията ако не застанат на страната на народа си да си търсят заплатите от циганите. Джендър-мафията ГЕРБ продала националният ни суверенитет на турция и на разни талибано-негърските диваци. На дръвника!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Хер Отто Флик

    2 5 Отговор
    Яко плаща ген. Решетников! Явно Кремъл е развързал чувала с парите на Лукойл и Газпром! Ами ако ние националистите излезем на контрапротест? Помните ли белия автобус? Ще ви се стори приказка....
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Преминаващ

    2 0 Отговор
    ФЕЙК НЮЗ
    Цялата ни държава е един "Зомби, копи ->пейст" ! Не е ли време да свалите тази статия от сайта, след като всички уважаващи себе си медии я опровергаха като пълна лъжа ?!
    БРАВО на народа, на събудилата се част от заспалия народ за протестите, но е редно и да си подбирате информаторите, а не само да копирате !
  • 26 А БЕ

    5 1 Отговор
    Дреми им на ЛУКОЙЛ ,че ние протестираме , когато им блокираме базите в цялата страна само тогава ще има ефект ! Сега само страдат невинни и убити от работа шофьори , които немогат да се приберат навреме при семействата си !

    Коментиран от #28

  • 27 Афганец

    4 3 Отговор
    Протести ли ?? Като е скъпо горивото - няма да карате бе, кво по-просто от това. Поддръжката на автомобил, ГО и данъка като станат 2-3000 лв. на година, няма да пищите, че не можете да ги плащате, ами сдавате кочината за скрап и тръгвате с градския транспорт ! Ето ви и сега - протести, водачи на протеста и т.н. простотии. И ако се случи нещо (в което не вярвам, щото сте мишки), утре същите тия протестиращи ще ги видите гордо чучнати до ББ и ЦЦ във властта, д соволни мутри, оядени и корумпирани, а вие пак ще сте у помията, и пак ще протестирате, глупаци !
  • 28 Запознат

    0 4 Отговор

    До коментар #26 от "А БЕ":

    Няма да се блокирват базитена ЛУКОЙЛ, защото протестът е финансиран от РУСНАЦИТЕ !
  • 29 Забава

    3 0 Отговор
    И как реагира Боко, прати КАТ да събира лични карти и да раздава фишчета наляво и надясно
  • 30 никси

    1 0 Отговор
    народа трябва да стачкува през седмицата; а не през празниците когато трябва да си почиват хората, казвате от понеделник несме на работа и товае точно тогава когато всички са вьтре в парламента вижте какво направи гьрция, вижте какво направи румьния, когато имаше 7 корумпирани министри, бои палене тепане и сега си решиха проблема а тука само се лае и резултат никакьв трябва деиствие несамо дьрдорене на глупости то всичко сие за нас невземе ли народа мерки спукана ние работата стига вечпоследнисме по тия доле лахабибите инисе подиграва целия свят един министьр неможе да го свалиме от власт вече колко време камоли цялото правителство и това ако не е срам и позор то каквое маината му по дяволите 30 години вече само ни льжат и разиграват
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове