Last news in Fakti

18 Ноември, 2018 10:05 2 039 16

ДПС: Оставката на Симеонов няма да промени нищо

  • валери симеонов-
  • мустафа карадайъ-
  • дпс-
  • оставка-
  • промяна-
  • опозиция

Ситуацията в страната е тревожна, заяви лидерът на ДПС

ДПС: Оставката на Симеонов няма да промени нищо - 1
Снимка: ДПС

Оставката на злополучния вицепремиер Валери Симеонов беше задължителна, тя е закъсняла и няма да промени нищо. Това коментира във Фейсбук председателят на ДПС Мустафа Карадайъ.

„Тя показа, че активните граждани не отстъпиха пред цинизма, арогантността и некомпетентността. Но този акт не решава проблемите. Ситуацията в страната е тревожна. Бедността и несигурността подхранват омразата и агресията. Време е за съгласие и воля, време е за реализиране на програма за ускорено развитие на страната”, заяви Мустафа Карадайъ.

Вицепремиерът Валери Симеонов обяви, че решението за оставката му е лично и е резултат от продължаващата медийна кампания, която поставя акцент вече не върху неговата личност, а върху негови съпартийци.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 е да де

    19 8 Отговор
    Но оставката на цялата организация ДПС и дъщерни такива ще промени много. Противоконституционни мишки такива.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Бай Иван

    22 1 Отговор
    ВСИЧКИ ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА!!!!!!!!!!!!! Защо и БСП, и ДПС, и разни други партии си мислят че ще заменят ТИКВАТА. НА НАРОДА МУ ПИСНА ОТ ВСИЧКИ, ТРЯБВА НЕЩО НОВО НЕ 240 БОКЛУКА ДА ЛАПАТ БЕЗ НИЩО ДА ВЪРШАТ, А СИГОРНО И ИМАТ 500-600 ЗАМЕСНИКА!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 4 Morgoth

    7 7 Отговор
    Не, но ще тушира напрежението. Хората ще се радват, че са постигнали главната си цел и ще се приберат на топло преди да е завалял снега. И така сегашното правителство ще си осигури зимата, което пък ще отдалечи вас от властта, а това е нещо хубаво. По-малко ДПС - по-добре за България!
  • 5 дмократция

    11 2 Отговор
    айде мишоците почнаха да излизат от дупките си........
    гледай Българино какво ще си докараш на главата........
    от много акъл!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Реалист

    4 4 Отговор
    Сега отворковците от другата статия за протестите ХУУУУУБАВО да го погледнат тоя на снимката и да си дадат сметка че ще го докарат на власт заедно с мазната курна. Нямало да допуснат "стари" политици - е как ще забраните на помаците да гласуват за тоя на снимката дето НЕ МОЖЕ ДА ГОВОРИ ПРАВИЛНО БЪЛГАРСКИ? Той е гарантиран във парламента заедно с мазната курни за която гласуват 500 000 изкукали пенсионери. А протестиращите протестират срещу ЕДИНСТВЕНАТА РАЗУМНА АЛТЕРНАТИВА НА ТОЯ НА СНИМКАТА. Малоумниците в България няма да свършат.
  • 8 ЯДОСАН И АЛЕРГИЧЕН ГРАЖДАНИН

    3 0 Отговор
    Айди ся и този урунгеликон и шефът му да ги нема , че са много алчни паразити.
    Да си харчат заграбеното, щот повече няма да има кокалчета за оглозгане.
    ДА ДОЙДАТ ДРУГИ , МАААЙТЕ СЕ ОТ ХОРИЗОНТА
  • 9 Салам Алеко

    3 1 Отговор
    И това доживях да прочета от Движението на Подрязаните Суджуци! Точно те да говорят за цинизъм, арогантност и некомпетентност! Вие господин Карайдъ колкото и да ви се иска, няма да успеете да си направите сараи, както предшественика ви! Но може край Кърджали да си направите едно хубаво бахче, и да си сеете 🍅, и да ходите на плаж на на язовира!
  • 10 АНАЛлизатор

    2 1 Отговор
    Анадолските манафи изразяват солидарност с "протестиращите". Като че ли съм го гледал този филм някога.
  • 11 Помнещ

    0 0 Отговор
    Големите мераци на И. Цонев да раздават порцийте отново са дневен ред
  • 12 Шляхтиц

    0 0 Отговор
    Тогава защо я искахте толкова много и заявихте, че е задължителна???????????
  • 13 Зайко Байко многознайко

    1 0 Отговор
    Бойко пудел си намери, кръсти го Валери! Валерката дълго се въртя докато намери път във власта, на Адолф Сидеров бе сол ташак, докато го натириха в глух сокак! Пудела Боков тъй лесно се не отказва, че сладък е кокалът горе във власта. Патриотари продажни , коалиции правят с лица до вчера смятани за врагове, днеска обаче зад ушите ги галят и слушат кротко, като малко дете! Цар Тиквоций се прави, че не разбира, но всъщност умело със тях си жонглира! Поставя ги, като пешки където си ще и се прави на глупав и не разбрал, когато се разрази някой скандал! Нали на Тато беше пазвантин и добър ученик, където трябва се снижава, като малък мъник. Когато е време време мъдър да играе на Царя Лъжец да подобава се старае! Така със селска хитрост и бандитско безцеремоние управлява ни "мъдро" в това беззаконие! Валерка, ако си истински патриот а не патриотар, настани военните и полицаите без пара, като дар! Да ама не ти стиска, че душата ти е вързана със сезал и келепиреца ще е от ден до пладне, "скъпи" селски сандал т.е. цървул! На това му се казва преразпределение на баницата, но по мутренски. Ясно е, че по същият начин и гелосаното Лице е получило БМФ. Сега едни бандити, се опитват да откраднат заграбеното от други бандити, тъй, като имат подкрепата на главният Бандит Б.Б. Експроприяция на експроприяторите! -:) ДеПеТо ,не никога и за нищо на света. Карадайъ да му проведат изпит по Български и тогава в Парламента. Този ми е любим герой, особено, когато започва да търс
  • 14 Зайко Байко многознайко

    0 0 Отговор
    търси думи.в изключително бедния си речник. Антенките никога повече във власта, на всяка цена, за нищо на света!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 гост

    1 0 Отговор
    Тоя е прав. Работата стана "Късно е либе за китка". Мисля, че тоя наглец Валери нарочно се дърпа толкоз за да направи мръсотия на Бойко. Сега Борисов да го положи, да видят, че с Баце не може да се еВаваш безнаказано.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове