Last news in Fakti

19 Ноември, 2018 08:29 17 309 22

Джип уби мъж в София

  • джип-
  • катастрофа

Свидетели на инцидента са повикали линейка

Джип уби мъж в София - 1

Мъж е бил блъснат от джип на входа на Южния парк, съобщиха за Dir.bg от МВР. Свидетели на инцидента са повикали линейка, но медиците, които са пристигнали на 9-ата минута, само установили смъртта. Сигналът на 112 е подаден в 18:41 часа.

Мъжът, който е починал, е на видима възраст около 65-70 години. Шофьорът, който е блъснал човека, е останал на мястото на инцидента и е оказал съдействие.

"В момента тече оглед и се изясняват причините за катастрофата", казаха още от полицията пред Dir.bg.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай

    47 5 Отговор
    Направете подлези на парковете там минават доста хора а закона е такъв че когато интезитета и голям трябва подлез или надлез !!!
  • 2 Бай

    34 2 Отговор
    И Подлезите може да са от 21 Век с ескалатори !!!
  • 3 тъпчев

    47 12 Отговор
    Джип не може да убие! Убил е шофьорът, който го е управлявал. Сега ще му се скарат, ще получи мъмрене и хайде по живо, по здраво до следващия дядо на пешеходна пътека.... мърша, народ, мърша ... и аз не знам...

    Коментиран от #4, #20

  • 4 Шляхтиц

    33 4 Отговор

    До коментар #3 от "тъпчев":

    Господине, не се косете излишно. Знаем какво представляват журналистите в България. Не стига, че са неграмотни, но и непрекъснато пишат глупости.......
  • 5 Будалата

    25 6 Отговор
    По пътя на логиката кой кара джип? Кой? Не говоря за дръгел. Някой МУТРА, БИЗНЕСМЕН или синче на такива. Та правосъдие не очаквайте. На възраст 65или70 значи пенсионер. Боко печели ето една пенсия по малко ще плаща. Демек ето как тези със Джиповете увеличават бюджета. Намалят пенсионерите да има пари за МАГИСТРАЛИ. То и магистралите ни калпаво но е друга тема.

    Коментиран от #6

  • 6 Ачо

    10 11 Отговор

    До коментар #5 от "Будалата":

    Баш Боко е виновен,че не се спазва ограничението от 20км.ч в жилищни райони нали? Преди време един 'шофер' блъсна в кръгово инвалид,не слизаше от колата си,а го напблюдаваше от вътре сякъш е блъснал бездомно куче! Боко пак там беше винобен нали?:)))

    Коментиран от #17

  • 7 12345

    25 1 Отговор
    Бог да го прости! Мисля, че автора на статията е поставил много подвеждащо заглавие. Джипа няма как да убие пешеходеца. Убил го е водача на джипа, който го е управлявал. Жалко. Всеки може да се разсее за миг зад волана и да стане беля. Моля Ви, бъдете по отговорни зад волана на автомобила си. Това е машина, която може да бъде смъртоносна. Карайте внимателно и не бързайте. Важното е не кога ще пристигнете, а да пристигнете живи и здрави, и Ви е и другите на пътя.

    Коментиран от #10

  • 8 12345

    15 2 Отговор
    За съжаление това монго хора не го проумяват, или го разбират, когато преживеят нещо подобно.
  • 9 С.В.

    21 4 Отговор
    Живея в квартала и бях на мястото. За сведение на коментиращ, подлез има от години. А на мястото на случилото се има 4 светофара и пешеходна пътека голяма колкото рейс и не ми е ясно шофьорът къде е зяпал. За друг коментиращ, който даваше пример с инвалид, само искам да му кажа че няма никаква разлика дали си бутнал куче или човек. И в двата случая отнема живот. Този,който може хладнокръвно да бутне животно, ще направи същото и с човек.И няма да си мръдне пръста да помогне на никой.
  • 10 НЕКОЙ СИ

    25 3 Отговор

    До коментар #7 от "12345":

    Колега,за голямо съжаление,твоето правилно мислене не съществува в главите на 70 % от българите. Въпросните 70% са едни тъпи парчета с мозъци промити от чалга и ракия и няма надежда за България с тва население.
  • 11 Ше го извадам

    5 4 Отговор
    Гражданската 5 бона
  • 12 Sisi

    11 1 Отговор
    Не джипът е убил човека, а шофьора на джипа. Стига сте писали глупости!
  • 13 ДЖИП

    19 0 Отговор
    ДЖИПЪТ ДА ВЛЕЗЕ В ЗАТВОРА. Шофьорът е свободен.
  • 14 гост

    12 0 Отговор
    Така написано заглавието поддържа малоумната идея колата да носи отговорност за ПТП. Хайде сега, всеки пише, всеки е учил, разправяйте на други, например на циганите, такива истории. Мъжът е карал джипа, той носи отговорност, останал е, вероятно е инцидент, няма бягство, оказал е съдействие. Нещастни инциденти се случват. Но е неприемливо да удари човека и да избяга, както правят много от гамените, после в съда това остава без значение при признаване на вина. Много погрешно. Всеки избягал трябва да се наказва с максимум от наказанието, а не да се сключват сделки.
  • 15 маймун

    8 1 Отговор
    По пътищата цари пълен хаос и беззаконие и няма орган , който не да санкционира , а дори да регистрира случващото се и най-вероятно това е умишлен саботаж с престъпна умисъл. В случая размера на гражданска или селска отговорност няма никакво значение, след като липсват правоприлагащи и санкциониращи органи.
  • 16 Здравомислещ

    10 2 Отговор
    Инциденти е имало и ще има докато свят светува. Жалко за човека загубил живота си. Съболезнования на близките! Жалко и за извършителят, който не се е укрил и е съдействал. За съжаление законите ни осъждат по тежко тези които признават вина от тези които се укриват и лъжат. Факт!
  • 17 hmhmhm

    1 2 Отговор

    До коментар #6 от "Ачо":

    Да виновен е защото ти гледаш на самото деяние само по себе си. Ако имаше подлези и надлези това нямаше да се случи така млъквай. Въпроса е така да са направени нещата че такива неща да не се случват.
  • 18 никси

    2 2 Отговор
    вижте какво иаз сьм управлявал джип не един а два мл270 и волво хц90 винаги сьмси спазвал правилата за движение ине сьм се вьзгорвявал затова чекарам джип за пазлика от тези дето го правят това са хора с признак с ниска култура не всеки е алтав и побьркан на някои им липсват пьрвите 7 години какво значиджип тои есьздаден да ти вьрши работа в семейството сигуре автомобил и високо проходим и превозва доста багаш номне иумствен празен както го имат някои за сьжаление пьлна селска простотия

    Коментиран от #19

  • 19 гост

    2 0 Отговор

    До коментар #18 от "никси":

    Я си прочети написаното и го преведи на български!
  • 20 Емил

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "тъпчев":

    Може! Според закона - щом има граждански права (т.е. застраховка) - може! Очаквам да се дадат избирателни права на автомобилите.
  • 21 Маруся

    2 0 Отговор
    Бог да прости човека! Не знам какво се е случило и затова не мога да опраедая нито починалия човек, нито шофьора поради простата причина, че днес бях свидетел на подобна случка, за щастие с различна развръзка. Жена на видима възраст 65+, която без да се огледа и спре на червен пешеходен светофар на оживен столичен булевард се опита да претича в засиления трафик. Едно момиче я спря като я дръпна в последния момент преди да преминат бързо наближаващите коли, за които светофара светеше зелено в този момент.
    Момичето направи забележка относно погрешното пресичане на червен светофар при това без даже да се огледа. Ако беше станал инцидент пак ли някой шофьор щеше да е виновен, че нямаме култура на пътя (и пешеходни и шофьори). Много правилно онова момиче каза, настилката е мокра и опитвайки да спре, водачът, не е сигурно дали ще успее. Така че не винаги само едната страна е виновна. Бъдете внимателни като пешеходци и шофори, както за себе си, така и за хора около вас!
  • 22 Маруся

    0 0 Отговор
    Извинявам се за допуснатите правописни грешки в предишния ми коментар. Много бях развалнувана от лошата новина.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове