20 Ноември, 2018 09:41 21 674 83

Агресия на пътя! Побеснял шофьор потроши кола и заплаши хората в нея

  • агресия-
  • път-
  • кола

Веднага след това мъжът се качил в колата си и си тръгнал

Агресия на пътя! Побеснял шофьор потроши кола и заплаши хората в нея - 1

Нов случай на агресия на пътя. Мъж счупи един от прозорците на кола с юмрук, докато вътре се намират двама души. Собствениците на пострадалия автомобил успяват да заснемат част от инцидента, предава „Нова телевизия“.

В неделя следобед Надя Ганева и мъжът й пътуват по софийския булевард "Александър Малинов". Твърдят, че друга кола започнала да криволичи и спряла пред тях. Заобиколили я. До следващия светофар.

"Колата спря вдясно от нас. Шофьорът излезе рязко от нея, рязко отваряйки вратата си и крещейки, започна да блъска с единия си юмрук по прозореца, а с другата си ръка се опитваше да отвори нашата врата. Вратата, до която аз седях. Започнах да викам. В този момент прозорецът се счупи от удрянето", разказва Надя Ганчева. Надя й мъжът и твърдят, че така и не разбрали с какво са предизвикали агресията. "Според мен, той е възприел, че сме го засекли. Ние бяхме едни до други. Няма никаква ситуация, която да е била опасна. Мъжът ми е многогодишен шофьор, няма нищо, което да сме видели като рисково. Господинът беше силно развълнуван или ядосан от нещо и стигнахме дотук", разказва Надя Ганчева.

Веднага след това мъжът се качил в колата си и си тръгнал. А Надя Ганева и мъжът й се обадили в полицията. "Подали сме жалба, говорили сме със застрахователя. Тази сутрин, когато мъжът ми отиде да вземе протокол от жалбата, отговорът от полицията беше, че все още не е заведена в деловодството. Имаме запис, имаме номер на напускащия автомобил… има снимки", разказва Надя Ганчева.

От СДВР съобщиха, че вече има образувана преписка по случая. Самоличността на собственика на автомобила е установена, но тепърва ще се изяснява кой точно е бил зад волана по време на инцидент.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Като го хванат

    226 5 Отговор
    Да му пуснат проба за наркотици, много неуравновесени уроди с книжки се навъдиха по пътя!

    Коментиран от #22, #41

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Джигит

    48 183 Отговор
    Без причина никой не чупи стъклото на другия. Яда си помислидългодишния шофер отново какво точно е предизвикало реакцията на другия шофер!

    Коментиран от #7, #8, #9, #33, #68

  • 4 Авто спеца

    52 136 Отговор
    Що на мен някой не ми счупи стъклото без причина? Няма такова нещо без причина винаги за всичко си има причина!

    Коментиран от #35, #72

  • 5 Учуден

    91 3 Отговор
    Брей ,какво става с нашата България?
  • 6 боцмана

    165 4 Отговор
    Ами и аз ако се ядосам когато ми счупи прозореца , извадя пистолет и му направя място за трето око на челото , какво правим тогава? Всички в един глас ще кажете , затвор и колкото повече по-добре. И тези пътни агресори ако ги заключат за известен срок от време смятам , че ще се стреснат малко.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 сопри са бе

    127 5 Отговор

    До коментар #3 от "Джигит":

    каквото и да е станало няма право да троши всеки може неволно да сгреши
  • 9 гост

    99 4 Отговор

    До коментар #3 от "Джигит":

    Миналата седмица имам заснето на регистратора на кръстовище в центъра на столицата: един човек на зелен светофар навлезе в кръстовището, но изтеглянето бе трудно и след като имаше възможност направи маневра на ляво накъдето бе подал мигач. Но един бабаит с бус, който идваше от дясна страна явно мисли, че човека е трябвало да остане на средата на кръстовището и да запуши всичко поли, за да може буса да е с едно място по-напред в задръстването. Бабита започна да крещи и да подпира с буса колата на човека отпред и понеже е задръстване, излезе, вика крещи, размахва ръце и си навря лицето в лицето на човека, самодоволен, че го прави, защото после не спря да се усмихва и да подпира колата на човека, нарочно, ей така, за удоволствие. Никаква толерантност.
  • 10 Гост

    94 2 Отговор

    До коментар #7 от "Димов":

    Абсолютно!
    И после ревеме пред парламента, че искаме да сме “като в белите държави” и че политиците са ни виновни за нашето дереже.
    Истината е, че ако искаме да живеем в по-добро общество трябва да погледнем, първо себе си...
  • 11 Джигит

    20 138 Отговор
    Колата ми е за 50 бона и разни където си мислят че като пусне мигач съм длъжен да го пусна ли? и ще ме засича ли? Нещо много сте се объркали приателчета! Има си правилник за движение по пътищата толерантнос във вкъщи пред булката на пътя няма! Заради тая толерантност всеки ден някой си заминава по пътищата!

    Коментиран от #13, #17, #19, #30, #37, #39, #40, #48, #74, #79, #82, #83

  • 12 Крадец

    44 13 Отговор
    Нищо няма да му направят !Помислете,кой кара Лексус !
  • 13 Гост

    131 5 Отговор

    До коментар #11 от "Джигит":

    Заминава си заради такива с твоето мислене! Разходи се малко по Европа и виж нормалните хора как карат. Подадеш мигач и те пропускат, излизаш от пряка, махнеш с ръка и те пропускат... Само тук, по пътищата, се доказваме и избиваме комплекси, а после вием по болници и по гробища!

    Коментиран от #14, #47

  • 14 Джигит

    27 87 Отговор

    До коментар #13 от "Гост":

    Мигача е Н-А-М-Е-Р-Е-Н-И-Е не е предимство!! Не съм длъжен да се съобразявам с намеренията на разни човеци!

    Коментиран от #26, #38, #42, #49

  • 15 dokolenkov

    18 39 Отговор
    Дали каква простотия са направили тези дето се оплакват за да го вбесят дотолкова? Сега реват, но преди случката сигурно са му спрели тока с някоя или няколко малоумни маневри. Човек не откача току така без причина.
  • 16 до тоя с таралясника за 50 хиляди

    127 3 Отговор
    Много комплексари по пътищата, които "немски премиум" втора ръка за 50 хиляди е върха в развитието им. Карат на амфетамини и всякакви химии. И като се съчетае, че са снощни, станал с г...за нагоре, някоя не му пуснала, или още по-лошо - не му станал от химията, която зоби във фитнеса, една ежедневна ситуация като неволно засичане прави късосъединителна реакция. Полудява, почва да псува и изскача от колата да бие и троши. В случая е попаднал на нормални хора, следващия път ще попадне на подобен нацепен "химик", или на пенсиониран военен старшина с "Макаров", и ще свърши като оня ловешки гамен, който и до момента ходи с патерици.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Йосип Броз Тито

    67 2 Отговор
    Пуста тояга... Един пернишки винкел и бой, бой, бой, докато се нас.ре, и ръцете да му строшат, да гледа другия път и да не може да чупи...
    Аман от вандали по пътищата, пияндурници, дрогирани... ужас е
  • 19 КАТ

    44 11 Отговор

    До коментар #11 от "Джигит":

    Ако ти е от дясната страна е с предимство бе неграмотно същество такова
  • 20 Тъпомер

    26 4 Отговор
    До КАТ
    То тъпо ве, ко му обясняваш на тва същество
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Побойника

    4 21 Отговор

    До коментар #23 от "Оризар":

    Бягай да ядеш ориз
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Бай Благой

    41 2 Отговор
    Що сте му скрили номера на тоя кретен?
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 B52

    76 2 Отговор

    До коментар #11 от "Джигит":

    И за 100 бона да ти е колата, с това мислене може скоро да свършиш в някоя канавка. Толерантността не е недостатък и е хубаво и ти да я проявяваш от време на време, нищо че повечето около теб карат коли за 5-6 бона, но съдейки по правописа едва ли ще го направиш. 50 бона не те правят безсмъртен, пък и винаги може да попаднеш на някой, който да ти натроши кратуната.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Мутра

    38 5 Отговор
    Защо крието името на Мутрата ...явно е авер на другата Мутра и съберач на гласове . При управлението на Мутрата това е ежедневно срещано явление ...Мутрите показват кой коли и кой беси в тази държава начело с голямата Мутра
  • 33 никси

    21 4 Отговор

    До коментар #3 от "Джигит":

    епа сигурно умствения му багаж несие намерил маистора баш тькьв да мисе падне му кьсам моментално главата до крьста без да се замислям на секундата хората трьгват наработа други си возят децата трети вьзрасни родители до болница инемогат от такива цигани да се движат спокоино за вас текива требе казарма и то в аитос грудово извездец така наречения бермудски триьгьлник и тогава ще сте памук на пьтя аз колко пьти да обяснявам за тия дето правят дарения за м в р иполиция сдвр тях неги закачат иси правят каквотооо име кеф напьтя до като непрестане това дарение все ще ги има такива изверги ако го качимв един краз мече и отзат дьрпа 60тонен багер сремарке лодка е умрел на втората минута а иначе са мнооооого големи шофиори просто да им завиди човек несте си намерили маистото рано или кьсно
  • 34 Гост

    36 1 Отговор
    Не е редно това! И да е имало някакво засичане, реакцията е прекалено крайна, при положение, че не е настъпило ПТП! Ами ако почнеме така по закона на Дивия запад - който има по-голямо пушкало, той е с предимство? По-спокойно трябва да се държим, всички са хора, грешат! Ами тоя, като счупи прозореца, минава ли му през акъла какво ще последва, ако през счупения джам се подаде дуло на патлак в отговор на неговата агресия??? Веднага ще стане мек и словоохотлив, ама може да е късно!!!
  • 35 има си причина

    26 2 Отговор

    До коментар #4 от "Авто спеца":

    Има си причина и най-вероятно това са наркотици, кой знае урода, какво е вземал преди да седне на волана, а ченгетата все още не са го проверили, умряла работа.

    Коментиран от #36

  • 36 Димов

    25 1 Отговор

    До коментар #35 от "има си причина":

    Чакат го да изветрее, че да покаже отрицателна проба. Системата е бавна.
  • 37 Димов

    57 2 Отговор

    До коментар #11 от "Джигит":

    Виждал съм хора с коли за по 150 бона и с костюм за 2 бона, как с усмивка и с културен жест дават път на 20г колица да мине. Към такъв човек моментално започваш да изпитваш уважение и ти събужда усещането, че има шанс да се оправи тая държава. А такива, като тебе, ме отвращават. Точно липсата на толерантност е една от причините пътищата ни да са като бойно поле. Би трябвало да ти вземат книжката, щом не си го проумял. С твоето мислене нямаш място в никое цивилизовано общество. А утре може ти да не догледаш на пътя, и да засечеш някой, който мисли като тебе. Наслука!
  • 38 Димов

    19 2 Отговор

    До коментар #14 от "Джигит":

    Да, така е. Спор няма. Но тук не става въпрос за мигачи. Тоя е криволичил още като са карали зад него..... или аз не съм схванал описаната ситуация.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Аман от разбирачи

    22 2 Отговор

    До коментар #11 от "Джигит":

    Абе ти нещо много на сериозно се взема бе човек, реклама на колата си направи , че е за 50 бона и за толерантност ни говориш ама като ти чета писанията нещо си противоречиш.
    А пък аз за такива джигити като този от снимките си имам едно 60см.лъскаво нещо дето можеш да се обръснеш със него до мен под седалката ! Нека посяга , че пак да се посмея като ги гледам как бягат обратно към кошниците си . И най-вече заради такова мислене като твоето дережето по пътищата е такова.
  • 41 ЯНИ

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Като го хванат":

    Неее,по софийските пътища само....
  • 42 Коментара

    41 2 Отговор

    До коментар #14 от "Джигит":

    Реално си обикновен СЕЛЯНДУР, но се пишеш ДЖИГИТ....Да мигачът не осигурява предимство, НО това не означава, че трябва да скачаш на газта за да затвориш всеки пред теб който иска да се престрои или да се включи в движението, и после да се обясняваш как мигачът не давал предимство. Аман от селският ви манталитет, комплексите и ниска култура! Такива като теб са ми любими, аз пък докато не мина в задръсването пред такъв не мирясвам...много се забалявам да ги троля. Относно статията, счупени стъкла и то без да си разбрал защо...абе случват се всякакви ситуации, ама толкова рядко. че изглежда странно като обяснение. както и да е селското изпълнение си е факт и каквото и да се е случило трошенето на чужда собственост не е може да бъде оправдано.
  • 43 ЯНИ

    8 2 Отговор

    До коментар #2 от "ванката":

    Селенията е само в софия бе лумпен.И ти си същия психично болен тип.

    Коментиран от #71

  • 44 Байрактаров

    2 25 Отговор
    Стига глупости......ЗАСИЧАТЕ ХОРАТА! И после се правите на ударени/шушумиги/ ари ари и ако не отсрещния да ви пази-незнам!!!
  • 45 Селяндур

    27 1 Отговор
    Докато не признаят официално видеорегистраторите и да има последици за джигитите и некадърниците на пътя, заради които стават повечето птп-та, нещата ще бъдат като в дивия запад...
  • 46 Borislav Popov

    12 1 Отговор
    И като е установен собственика - кой да е бил зад волана ? Аз ли ?
  • 47 Иван

    11 0 Отговор

    До коментар #13 от "Гост":

    Абе, прав си, ама не съвсем! Живея точно в такава европейска държава и тук също се напълни с шофьори-безсмъртници, така че някой път е страшно да се шофира. Има такива електронни знаци, които нормално показват 70 км максимално позволена скорост в тунел под града, но заради задръстванията могат да бъдат и 50 км, та ми се е случвало отзад да ми свирят, щото твърде бавно съм карал, та се принуждавам да си сваля прозореца и покажа на хулигана отзад, че точно в момента са позволени максимално 50 км./час в тунела. Или пък един с "Лексус"-СУВ ме натиска отдясно с мигач за наляво, пренебрегвайки всякакви пътни маркировки. Направих се на разсеян и той продължава да кара вдясно от мен, независимо от факта, че е длъжен щом е в лентата, където е, да отбие някъде вдясно. Няма! Не ще и да чака, за да го пропусне евентуално друг, а шофира паралелно с мен. След около 10 мин. опити да мине пред мен се отказа, изсвири ми с клаксон и ми показа среден пръст. Ако ме питате дали бих го почупил като е с кола за 300 бона - абсолютно! Аз съм охранител и нормално към униформата си имам комплект палки, боксове, белезници, такъв бой ще му отпоря, че после да не скача на никого. Какво, като е вероятно бизнесмен?! Има право да кара където си иска и да показва на хората средни пръсти ли?! Е....х го отзад, не ми е паднал...
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Внимавай

    21 1 Отговор

    До коментар #14 от "Джигит":

    Да не се засечете на пътя с някой твой колега-джигит тираджия и да си омешате намеренията и предимствата, че ще ти режат таралясника, за да те изкарат. Селяндур неграмотен.
  • 50 obiknoven

    15 0 Отговор
    Мисля,че като този трябва да бьдат грьмнати между 5 и 10 човека на място и ще спрат хората да налитат и чупат други коли.
  • 51 onq s konq

    18 1 Отговор
    Язе затва кога се наложи да карам у софия почвам да гледам много лошо та да ме не закачат!
  • 52 Състеьателя

    6 25 Отговор
    Кой знае тия как се се влачили и се е изнервил човека. Нормално е. Пълно е с некъдърници които се влачат и пречат на движението на нормалните и бързащите. Така, че даже малко им е било. Трябваше и бой да хапнат.
  • 53 Биткажията

    4 28 Отговор
    Бой за всички които се влачат като сополи с таратайките си и създават задръствания и опашки поради некадърност. Трябва да се побийват от време на време и да си хващат трамвая другия път.
  • 54 vasik atanasova

    13 2 Отговор
    бил е накълван на 100%
    как се чупи стъкло с юмрук
    после като го отпусне ще го боли много ръката
    то с чук да удряш ще се счупи но много трудно
  • 55 Гост

    13 0 Отговор
    ее отворен бабаита, то и едно синче на мутра до Бургас бе много отворено, но вече не е сред нас.
  • 56 Пешо

    20 1 Отговор
    Госпожи и господа столичани, до къде я докарахте. На село ви беше по-добре, а също и на нас софиянци. Ако поне за месец се върнете на село ще е чудесно. Просто не знаете каква радост изпитваме, когато си тръгнете да празнувате, а сигурно и вие се радвате на чистия въздух там.

    Коментиран от #61

  • 57 Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н

    0 3 Отговор
    Борците презареждяне муаха а ахха
  • 58 ДдД

    2 25 Отговор
    ЕТО ТОВА Е ПРОБЛЕМЪТ, ТАКИВА РАЗСЕЯНИ ЧИЧКИ, КОИТО ДОРИ НЕ РАЗБИРАТ КАТО НАПРАВЯТ НЕЩО УМСТВЕНО-ИЗОСТАНАЛО НА ПЪТЯ, ЗАЩОТО ПРАВЯТ ВСИЧКО ДРУГО ОСВЕН ДА МИСЛЯТ ЗА ШОФИРАНЕТО. Всички такива да им изпотрошат всичко, дано! ЗА АГРЕСИЯТА НА ПЪТИЩАТА ДОКАТО ИМА ОЛИГОФРЕНИ, КОИТО НЕ МОГАТ ДА КАРАТ! ПОДКРЕПЯМ БАБАИТА!

    Коментиран от #70

  • 59 Българин

    13 0 Отговор
    Хора, в този спор няма прави а има правила! Правилото гласи, щом си навлязъл в кръстовището, си с предимство за да се изтеглиш дори на различна светлина на светофара. Тука няма значение с какво МПС си, или колко струва. Скъпите коли не са с предимство на пътя, за тях няма отделен закон за движение по пътищата. Ако създаващ проблеми на пътя, много скоро си намираш майстора.
  • 60 Българин

    4 0 Отговор
    Хора, в този спор няма прави а има правила! Правилото гласи, щом си навлязъл в кръстовището, си с предимство за да се изтеглиш дори на различна светлина на светофара. Тука няма значение с какво МПС си, или колко струва. Скъпите коли не са с предимство на пътя, за тях няма отделен закон за движение по пътищата. Ако създаващ проблеми на пътя, много скоро си намираш майстора.
  • 61 Skk

    9 0 Отговор

    До коментар #56 от "Пешо":

    Пешо, не знам дали си карал събота и неделя, но тогава е много по зле. Все живо що има кола в гаража я изкарва по булевардите. Те тия съботно неделни шофьори са най-опасните. Не знаят на къде отиват не знаят в коя лента се престрояват, за мигачи изобщо не става и дума. Проблема обаче е че МВР не си върши работата, е голема работа са един мигач забравил и нали се движи с 20 по булеварда той не превишава.
  • 62 sss

    18 0 Отговор
    Ше попадне на правилния човек рано или късно,
  • 63 Аман от неграмотници

    11 2 Отговор
    Реве ми се като чета колко некадърници има зад волана. Някав говори че имало правило, че който бил навлязал в кръстовището бил с предимство и трябвало всички да чакат да се изнесе. А той можел да мине и на различен от зелен светофар. Ужас. Всъщност правилото е, че ако не можеш да напуснеш кръстовището докато е зелен светофара НЕ НАВЛИЗАШ в него. Друг "умник" пише, че който бил отдясно е с предимство щото е отдясно. Момчета и момичета, правилото за десностоящия е за кръстовища, а не някой си който изпреварва отдясно да е с предимство. Да не говорим, че се изпреварва само от ляво. Четете тия правилници малко!

    Коментиран от #69

  • 64 Countryman

    15 0 Отговор
    От прочетеното до тук следва: ако карам мпс за 150 000 лв и нагоре всички по пътищата ще са толерантни към мен даже и онзи с мпс-то за "50 бона".Е сега вече ми просветна.
  • 65 Бесен Жигит

    6 3 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Надя й мъжът и твърдят, че така и не разбрали с какво са предизвикали агресията...КОО РЕЧИИИ ..АРЕ БЕЕЕ
  • 66 Morgoth

    14 0 Отговор
    Този идиот просто няма за какво да го коментирам. Но ми прави впечатление друго - "опитният шофьор", който дори не е разбрал, кога и как е предизвикал агресията. Пътищата ни масово са пълни и с двата типа - некадърните и агресивните.
  • 67 камаз

    13 0 Отговор
    що не спре така пред камазо с дървата от дясно е брадвата и хускварната
  • 68 Това

    10 0 Отговор

    До коментар #3 от "Джигит":

    Това означава ли,че ако ти ме засечеш с право мога да ти избия зъбите и дя ти потроша колата а...?
  • 69 Skk

    4 4 Отговор

    До коментар #63 от "Аман от неграмотници":

    Ти чети, това с изпреварването отдавна не съществува, можеш да си караш в която лента искаш и не се води изпреварване и да дясната лента е с предимство.
  • 70 Това

    5 1 Отговор

    До коментар #58 от "ДдД":

    Падкрепяш бабаита..тогава се моли да не те засека аз,че биячите са ми ревали на пътя.....

    Коментиран от #78

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Добри

    10 0 Отговор

    До коментар #4 от "Авто спеца":

    Дори да има причина не е това начина
  • 73 Хасанчо

    4 0 Отговор
    Хора ,моля не ми чупете така стъклата .Много съм спокоен благодарение на обирджийската ни и справедлива държавна политика и съд .Много съм доволен и от това ,че МВР си гледа съвестно работата като НАП основно . Това ,че основно подпомага отрудените мулти милионери застрахователи е похвално и се гордея със съвремието в каето три милиона Българи се затриха . Ако ми счупи прозореца някой ,ми се струва ,че стъклото ще отхвърчи в гърлото му няколко пъти. Щото той е нервен ,а аз спокоен и съм свикнал да ме мачкат и държава , и политици , и частника работодател дето вика пари повече -нанайси . А февруари като дойде и новия данък за къщата ще се озъбите. Всичко е цветя и кървави рози. Живеем си точно като на запад ,ама оня дивия като са изтрепвали индианците . Само дето Българина е индианеца . Индианец язди Лексус май на снимката . Оня има пари ,бе....
  • 74 Куку

    4 0 Отговор

    До коментар #11 от "Джигит":

    Поредният неграмотен идиот с кола за 50 хил. Как може, човек с 8ми клас да кара толкова скъп автомобил? А кой пък му ги е дал, че да си купи?!
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Христо

    1 0 Отговор
    Странното е, че по принцип шофьорите на Лексус се различават сериозно от тези на „великите” три немски марки по начина си на каране и поведение. Но явно при всички има плява.
  • 77 гощо

    2 2 Отговор
    Пинокио счупил прозореца на хората и избягал тцтцтцттцтц колко е смел. А пострадалите вероятно са карали с 20километра най в ляво тцтцтцтц
  • 78 ДдД

    2 0 Отговор

    До коментар #70 от "Това":

    СПОКО БЕ, ТИГЪР. АЗ ЗНАМ ЧЕ В НЕТА ВСИЧКИ СА ОПАСНИ И ТУК НЕ СЕ ЗАЯЖДАМ. ИНАЧЕ НЯМА КАК ДА СЕ СРЕЩНЕМ, ТВОЕТО СЕЛО СИГУРНО НЕ ГО ЗНАМ КЪДЕ Е НА КАРТАТА.
  • 79 Джигит слабоумен

    11 0 Отговор

    До коментар #11 от "Джигит":

    Алооо джигита с кола за 50 бона. Именно защото няма толерантност затова по пътищата е пълно с некролози!
    Дори и някой да те засече преди да го напсуваш се замисли, че този човек може да има проблем и просто да е сгрешил, а не да.те е засякъл нарочно! Ами ако съпругата му е умряла предния ден? Или ако е разбрал лпша новина? Уволнили са го? Не ти ли се е случвало да си толкова разтревожен, че като пристигнеш някъде с колата да се чудиш как.си пристигнал, защото си карал автоматично без да мислиш много много?
    Дал съм мигач и ти не си длъжен да ме пуснеш, но е човешко да ме пуснеш! Ако не сме толерантни умнико как ще излезеш от някоя малка уличка да влезеш по голям натоварен булевард,.ако никой не те пусне? или ще чакаш до вечерта когато трафикът намалее?
  • 80 Хино Хинов

    2 2 Отговор
    Всеки агресор на пътя заслужава да бъде бит до посиняване. От многото все ще си намери майстора. Ако съм виновен му се извинявам. Ако обаче е примитив и ми потроши колата или посегне на мен или семейството ми му пълня моментално всички отвори в главундерата с киселина. Ще се гледа красив доде е жив, но никога зад волана. Ако му останат очи няма да знае за какво са му. Боклуци без право да тъпчат земята.
  • 81 по съществоза да живеем

    0 0 Отговор
    наркотиците са бич за хората! И с бич трябва да се отнасяме към тях! Не трябва да има състрадание, щото били видиш ли болни. Дрогираните нямат пощада към нормалните хора. Безпощадно и без компромиси към търговците на наркотици. На тези измекяри трябва и децата им да се държат отговорни! Щото те гледат без милост нашите
  • 82 Хасмукар

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "Джигит":

    50 бона :) Не ни карай да се смеем. Вероятно имаш каруца с магаре!
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове