Last news in Fakti

23 Ноември, 2018 10:32 4 063 26

Бивш шеф на НСО за екшъна между КАТ и Радева: Дори мафиотите не посягат на жени

  • десислава радева-
  • нсо-
  • кат

Колите със специален режим имат право да нарушават правилата за движение

Служби в спор на пътя. Конфликтната ситуация между НСО и КАТ коментира в ефира на Нова тв генерал Румен Миланов, бивш директор на НСО. Според него случаят се преекспонира в политическа посока.

По думите му, ако има някакво противоречие между службите, те трябва да го изгладят и да се вземат сериозни мерки за използването на специалния режим на движение.

„В цялата ситуация се вкарват политически компоненти, които аз не приемам. Може би има нещо срещу държавния глава. Няма спорни моменти в тази ситуация”, на мнение е Румен Миланов.

„Автомобилът е спрял в крайна лява лента по посока на движението на ул. „Фритьоф Нансен”, която е еднопосочна. На тази отсечка може да видим и други коли, паркирали по същия начин. Това е част от правителственото трасе, по което с години пътуват президент, премиер и други. Тоест, координацията между НСО и КАТ там е изработена с години”, обясни Миланов.

"Неоспоримо е, че това е автомобилът, който осигурява г-жа Радева. Но дори и големите мафиотски фамилии, които се трепят, не посягат на жените. Едно е президентът Радев, друго е неговата съпруга. Това не е коректно. Случаят се преекспонира, казва той.

Колите със специален режим имат право да нарушават правилата за движение, защото има екстремни ситуации, когато е застрашено лицето, което се вози. При битови нужди това трябва да се прави рядко, тъй като тези автомобили се набиват в очите на обществото и по внимателно трябва да се използват тези правила.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 sadisty

    38 29 Отговор
    Що на занимавате с елементарните интервюта на виктор николаев, и изобщо какво преекспонирате подобна тема, която е ясна. Кухите глави от герб се опитват да политизират някаква смехория
  • 2 Ryty

    35 8 Отговор
    Борисов ни е създал много по - важни теми на главите, че сега да се напъват да изместват фокуса
  • 3 Ханко от село Осеня

    30 20 Отговор
    Нищо не фанах от написаното , де факто радева отива до бутика с кола на нсо , която нарушава правилата понеже това е екстремна ситуация
  • 4 Тръмп

    38 19 Отговор
    Имат Право да нарушават Закона само при Извънредни ситуации,а не Всекидневно от Радева!!!:):):)Купуването на рокли явно е Извънредна ситуация за Радева???:):):)Или прибирането и късно през нощта???:):);)Или прегазването на Инвалиди от тъста и????:):):)Законите явно не важат за поредната селянка с власт??:):):)

    Коментиран от #19

  • 5 575

    16 14 Отговор
    Интересно даже прокраднаха БСП съмнения,че чрез службата НСО,която е на разпореждане на шапкаря,се саботира шапкарското семейство,интересни идеи за световна конспирация,изградена с помощта на опорните точки от Позитано.

    Коментиран от #11

  • 6 катаджия

    27 13 Отговор
    Щом е за жената на Румен Радев /генерал Деси/или неговия баща, може, но за линейките не може. Аз съм бил свидетел на много свинщини
    на НСО. Докога с привилегиите? Коя година сме? Този шопар от БСП е смешен.
  • 7 dgsf

    22 10 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Колите със специален режим имат право да нарушават правилата за движение, защото има екстремни ситуации, когато е застрашено лицето, което се вози. Ама разбира се, да ти се разпори роклята в областта на седалището и дъ лъсне, това е екстремна ситуация. Веднага трябва да се търчи до магазина. А тоз мъдрец само простотии ръси по тв.
  • 8 Тръмп

    15 12 Отговор
    Поне роклите да и бяха толкова добри,та чак НСО да ги Охранява!!!!:):):)
  • 9 Kelly

    16 4 Отговор
    "При битови нужди това трябва да се прави рядко" - това изречение ме уби.
  • 10 стоян георгиев

    22 7 Отговор
    я и тоя фатмак изока.кво посягане на жени бе убавец?тия властимащи да не се намират в северна корея та ще карат в насрещното за да могат жените им да си пазаруват удобно?егати ненормалника!!!било нормално да влязат в насрещното за да идат на пазар!!!миланов я иди бе тъпако в холандия или белгия да видиш как се движат там виповете.предимно с градския транспорт или на колела.тук направихте маса катастрофи и изтрепахте сума народ за да прекарате поредния хрантутник от точка а до точка бе уж заради някаква мнима сигурност.
  • 11 879

    12 15 Отговор

    До коментар #5 от "575":

    Румен Радев е поне истински офицер а не като генерал от пожарната команда!! Такъв намек нее имало намека е че КАТ саботират НСО което е факт!!

    Коментиран от #12

  • 12 575

    8 9 Отговор

    До коментар #11 от "879":

    Аз на очите си ли да вярвам или на вас,комсомолците?

    Коментиран от #13, #16

  • 13 879

    9 3 Отговор

    До коментар #12 от "575":

    Ти на очите си ще вярваш когато си пряк свидетел, а не партийно и финнасово заинтересован!
  • 14 Пеньо

    13 1 Отговор
    Този, като някакъв дрогиран ги плещи доста несвързано. Колата е застанала правилно по посока на движението след неправилно навлизане в насрещното и неправилна маневра -обратен завой. Именно това е причина за забележката на катаджията. На Деса никой не е посягал, а просо бе пояснено, че при пристигането на колата тя е била вътре и е слязла. Факт, който тя доста глупаво се опита да прикрие със словесна гимнастика от типа "в този момент".

    Коментиран от #17

  • 15 моторист

    9 4 Отговор
    още вчера трябваше да се потърси компетентното мнение на истински генерал,а не цял да ни занимават с пишман клипаджия да се прави на медийна звезда.
  • 16 NikNay

    6 1 Отговор

    До коментар #12 от "575":

    Ако строителите вярваха на очите си една права зграда нямаше да има.
    При теб е - виждаш това което ти се иска да видиш.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н

    6 0 Отговор

    До коментар #4 от "Тръмп":

    А цирикахте че живков и обкръжението му били богопомазани от друга планета и правили своеволия
  • 20 Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н

    2 1 Отговор
    Изберете ме за премиер и ше гледате всеки ден циркове по колоритни от сите брадъри и таланти по целия свят
  • 21 диоптъра

    2 2 Отговор
    кой е тоя ронгул на очите си ли да вярва,па откъде да знаят хората дали си гледал или сънувал.
  • 22 иванов

    2 2 Отговор
    Възрастна жена вече, какви рокли,- какви коли
  • 23 Гост

    9 5 Отговор
    Деса е не управляема прави каквото иска. Законите ги няма за нищо.
    Генерала се опитва да се прави на почтен говори за ред и справедливост, най добре е да започне първо от семейството, иначе става смешно
  • 24 много дженеръл

    3 3 Отговор
    много нещо в многострадалната ни държава!но наложи ли се тя да бъде защитавана,повечето от тях ще забравят за пагоните си и многото привилегии,които им носят.иначе да ръсят ъкъл,да ни обясняват колко са важни властващите и колко сериозни опасности ги дебнат-просто еша им няма!
  • 25 соросоидни кърлежи

    1 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: имат право да нарушават правилата за движение, защото има екстремни ситуации, когато е застрашено лицето, което се вози/ не визирам само този случай/ 30години вече нарушават всякакви правила в България, нали затова напират в политиката, за привилегии- да грабят народа.
  • 26 Зайко Байко многознайко

    0 1 Отговор
    Старшина за бой се стяга, мята потник на рамо, и сандали без партенки всичко там си едно! Генералът Деса иска пред народа да се изяви, но за зла участ не става нещо умно тя да сътвори. Гафове наред и сканадал до скандал в Президентството наше ръководи Деса славаний генерал! " Факти" , вече по собствено усмотрение си слагате плюсовете и минусите. Само и само да защитавате Банкянския дебелогъз айдук.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове