2 024 4

Видинчани скочиха в защита на разследван за наркотици полицай

Мария Атанасова

Жители на Видин се обявиха в защита на разследвания за наркотици полицай от участък „Нов път“ към районно управление в града Милчо Манчов, съобщи BulNews. Миналата седмица Видин осъмна с разлепени листовки, които съдържаха компрометиращ текст срещу униформения.

На плакатите с големи букви бе изписано: „Полицаят – охрана Милчо Манчов: Гарантирам за качеството на дилърите ми! Овъртайм дискотеки – Видин“. От областната дирекция на МВР пък заявиха, че директорът Петър Коцин е разпоредил проверка по случая, която все още тече. За не малка част от своите съграждани обаче Манчов е абсолютно невинен.

„Категорично подкрепям Милчо и заставам зад него, като определям въпросните обвинения за абсурдни и безпочвени“, твърди Георги Георгиев – приятел на ченгето. Публикацията с призив в подкрепа на набедения полицай пък е споделена почти 300 пъти в лични страници и групи и има около 400 харесвания.

Под нея пък хората коментират, че не вярват на обвиненията срещу Манчов и го определят като добър и честен човек, който си върши отговорно работата. Според подкрепящите полицая листовките са дело на някой "доброжелател", пострадал от служебните действия на коректния и лоялен полицай.

Видин / България

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Фуражка
  Отговор
  1 11:35  23.11.18
  Така е - един да се цепи от стадото, стадото му го нацепва! Или иначе казано ако не взимаш - ние ще те накараме да взимаш, а ако пак не искаш ти ще видиш!
 • Шерлок Холмс
  Отговор
  2 11:39  23.11.18
  Това хората какво си мислят и истината каква е са две различни неща! Щом има дим МВР е длъжно да разследва още човече че става дума за служител на Вътрешното ведомство! А това че някой е вежлив и симпатичен не е мерило!
 • ушев
  Отговор
  3 11:46  23.11.18
  мръсни ченгета.Знаят всичко ама вършат работа само ,като има далаверка ; )
 • гост
  Отговор
  4 12:45  23.11.18
  Познат е принуден да точи гориво от служебанта си кола, защото всички други точат и ако той отчете реален разход ще го линчуват останалите и ще го натопят, за да бъде уволнен. Това е бил неговият инструктаж преди да започне работа, така той е принуден да краде, за да остане на работа. Българска реалност.

Напиши коментар:


Публикувай