1 481 8

Съдят баба, нарекла съседка "пропаднала к**ва"

Съдят баба, нарекла съседка "пропаднала к**ва"
Снимката е илюстративна

Пенсионерка от Лом яростно наруга комшийка пред целия блок.

Женската свада се разиграла на 16 май тази година по обяд, но жената бе изправена пред съда преди дни да отговаря за делата си. От документите по делото става ясно, че К.В. нарекла своя съседка Е.П. "пропаднала к*рва" пред хора, събрали се пред жилищния блок, в който живеят.

Двете жени не се разбирали още от 2010 година и често влизали в словесни конфликти, но на въпросната дата напрежението ескалирало. Е.П. излизала от блока, когато срещнала пенсионерката, която започнала да крещи и да я обижда заради разлята вода. Жената подминала бясната бабка и се запътила към гаражите до блока, за да види мъжа си. В това време пенсионерката я последвала, като крещейки на висок тон сипела обиди.

Мъжът на жената чул крясъците и предупредил бабката да престане да крещи и да обижда съпругата му. Тогава К.В. се обърнала към него и го нарекла „софийски боклук“ и „помияр“. Тогава жената заявила, че ще я съди за обидите и така и направила.

В съдебната зала пенсионерката отричала до последно, че е обиждала Е.П. и мъжа ѝ въпреки свидетелите на случилото се, които дали показания. Бабата дори си измислила, че един от свидетелите не е бил там въпросния ден, а е бил на работа и няма как да му се вярва. Справка във фирмата обаче показала, че свидетелят наистина е бил почивка и бабата казала всичко само за да се защити.

Въпреки опитите да се спаси, К.В. била осъдена да плати 1000 лева глоба в полза на държавата, 500 лева на Е.П. обезщетение за уронване на честта и достойнството й, 422 лева за разноски по делото и 55 лева други съдебни такси.

Присъдата си пенсионерката може да обжалва пред окръжния съд в Монтана.

България

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • *УР****
  Отговор
  1 17:41  23.11.18
  Да и беше казала господине вие сте к****а
 • Хасмукар те хас
  Отговор
  2 17:45  23.11.18
  Пцоваите си на цигански хахахха нема ви разберат
 • гост
  Отговор
  3 17:46  23.11.18
  В такъв случай трябваше да осъдя цял вход!Защото един мухъл ,прикрива гадостите с мен....!!!Но реших друг да си свърши работата по добре....!!!!Като ти се еве ,прай си работите тихо ,какво намесваш толкова хора ,плъхчо....!Аз съм наранен човек от тази подметка ,защото не е друго.!

 • сгеп
  Отговор
  4 18:18  23.11.18
  Сега от ГеП да измислят как да сеят раздори сред бабите по входовете, това по 1000лв. да прибират ей така за всяка "пропаднала к*рва" е добра сума. Ще станат несметно богати без да се усетят...
 • hold up
  Отговор
  5 20:18  23.11.18
  По логиката ,първо трябва да вземат от мадам Злата.....!Ама тя е по бедна от църковна мишка..!Нищо може да вземе от гаджето.....!Не назаем,за заслуги.....!!!?
 • 6 23:32  23.11.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Диди
  Отговор
  7 00:41  24.11.18
  К*рва е комплимент , но "пропаднала" си е обида .
 • Аха
  Отговор
  8 07:18  24.11.18
  Е Диди разбрахме те вече какво работиш в Германия.

Напиши коментар:


Публикувай