1 616 8

Бракониери пребили горски стражар с кол

Получил удари по гърба, главата и крака

Бракониери пребили горски стражар с кол

Бракониери са пребили с кол горски стражар, който ги заловил преди 3 г. да секат незаконно в гората край Гоце Делчев. Пострадалият 46-годишен мъж е в болница със счупен крак и тежки наранявания, съобщи „Нова телевизия“.

Преди 3 г. той участвал заедно с полицията в акция срещу незаконната сеч. Проверяващите спрели двама братя. "Когато колегата излезе от колата, те му нанесоха удар с твърд предмет и му сцепиха главата. Той беше в безсъзнание. Слязох да му помогна и също бях нападнат. Събориха ме на земята, наложи се да стрелям във въздуха, но това не ги спря. Неволно съм улучил един от братята", разказа горският Дафко Мърваков.

Сега той бил нападнат, след като отишъл да си вземе резачка. Получил удари по гърба, главата и крака. За кратко бил в безсъзнание. Опитал да стане, но пак паднал. Излязъл кръчмарят от близко заведение и му помогнал, а нападателите избягали.

Постоянно има заплахи срещу мен и семейството ми от тях през последните 3 г., каза Мърваков. Подобни проблеми имали всички стражари в страната.

България

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • боцмана
  Отговор
  1 08:51  27.11.18
  Там ти е грешката , че неволно си улучил единия нарушител. Другия път стреляй съзнателни и ги остави и двамата за бели червеи и храна на чакалите. Докога това подобие на държава ще гледа безучастно след поредното нападение над длъжностни лица в момент на изпълнение на служебните си задължения. Нарушителите са сигурно "чисти" Българи.
 • Димов
  Отговор
  2 09:00  27.11.18
  Държава, в която циганите са над закона. Единствено родолюбието държи малкото останали българи тук. Докога ли?
 • гост
  Отговор
  3 09:02  27.11.18
  Стреляш и копаш, друго няма да те спаси. Така като се разчуе другите патладжани няма да са толкова нахакани. Инак се обричате винаги да сте жертвите, да сте бити, малтретирани и заплашвани. МВР са нищо, не може да се разчита на тях, сами се оправяйте.

 • За нападение над горски
  Отговор
  4 09:49  27.11.18
  Ще вкаратв ли тройното експоненциално правило, първа присъда 1 г, втора 3г, трета 9 , четвърта 27г така няма да има на свобода хора с повече от 3 каквито са бракониерите всички бракониери са мин с по няколко присъди, освен това специално те трябва и да съдят дървета, годишно 1000 бр.
 • 5 12:24  27.11.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • gnida
  Отговор
  6 17:15  27.11.18
  Ултравиолетовите почнаха да се имат за повече от нас , защото никой не им търси сметка .... Управляващите ги лансират , защото разчитат на техните гласове ! Ние сме жертви на тези боклуци и трябва да ги елиминираме от държавата , за да се подобри положението !
 • Кръст
  Отговор
  7 02:10  28.11.18
  “САЩ ВИНАГИ търсят начин да обезкостят и пречупят потенциалните си съперници. Когато страна като Русия започне да упражнява влияние върху съседните си държави, САЩ трябва да спрат това влияние. Основни инструменти са фондациите финансиращи и защитаващи малцинствата в проблемните страни и райони” Стивън Коткин (американски политолог). Така ще бъде, Докато сме колония на Америка
 • Спас
  Отговор
  8 16:52  03.12.18
  Циганите са паразити и затова най-добрата тактика е тази на изгорената земя.Всеки пожар да отива към циганската махала

Напиши коментар:


Публикувай