Last news in Fakti

27 Ноември, 2018 10:47 30 267 109

"Дума": Хванаха Джамбазки с пистолет на летище "София"

  • ангел джамбазки-
  • пистолет-
  • летище-
  • софия

Това обаче разгневило заместник-председателя на ВМРО и той започнал да спори и да се държи предизвикателно с проверяващите го служители

"Дума": Хванаха Джамбазки с пистолет на летище "София" - 1

Евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки е бил хванат със зареден пистолет "Макаров" на летище София миналата сряда преди обяд. Партийният заместник на Красимир Каракачанов се е опитал да се качи с оръжието на борда на самолет за Брюксел, научи „Дума“ от свои източници в аеропорта. Служители на летищната охрана са открили оръжието на Джамбазки по време на рутинната проверка на пътниците преди полета за Брюксел. Оказало се, че в оръжието на евродепутата имало 8 патрона, а 1 е бил в цевта. Това пише Йордан Мичев във вестник "Дума".

Веднага последвала процедура по конфискация на пистолета на Джамбазки. Това обаче разгневило заместник-председателя на ВМРО и той започнал да спори и да се държи предизвикателно с проверяващите го служители, докато му съставяли протокола за изземане на пистолета. Няколко пъти органите на реда любезно му обяснили какви са действащите антитерористични мерки, въведени от всички авиокомпании и летища в света, включващи забрана за носене на оръжие от пътниците както на аеропортите, така и по време на полети.

Припомняме, че Джамбазки е евродепутат от четири години и половина и работата му налага редовно да лети - особено по линията София-Брюксел. Така че във всички случаи и като европейски политик той би трябвало да е добре запознат с правилата и забраните за оръжие в самолетите.

Политикът обяснил на летищната охрана, че просто е забравил оръжието в себе си. В крайна сметка той бил пуснат безпрепятствено да излети за Брюксел, въпреки невъздържаното му поведение и опита да пренесе заредено огнестрелно оръжие.

Два дни по-късно - на 23 ноември, евродепутатът кацнал с обратен полет на летището в София и веднага поискал да му върнат отнетия "Макаров". Според очевидци този път националистът сякаш бил съвсем различен човек - изглеждал силно притеснен и от арогантното и агресивно отношение нямало и следа. Той се държал изключително любезно със служителите на летището, докато му оформяли документите за предаване на оръжието. Накрая Джамбазки си получил пистолета, а скандалът бил потулен от летищните власти.

До приключване на редакционния брой вчера Джамбазки не беше открит за коментар. Автоматичен оператор обясняваше първо на сръбски, а после и на немски език, че телефонът на абоната временно е изключен. От редакцията предположихме, че в този момент Ангел Джамбазки отново е в самолет, след като часове по-рано беше в София. От пресцентъра на столичното летище също не отговаряха на стационарния телефон за контакти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кокото

    197 33 Отговор
    Мърша

    Коментиран от #85

  • 2 Леблебия

    177 24 Отговор
    Скакауец с писоует
  • 3 тоя с гъските

    104 11 Отговор
    Страх лозе пази

    Коментиран от #37

  • 4 Умрел

    87 14 Отговор
    Имало едно време в западна България.
  • 5 БайМиле

    150 11 Отговор
    Да хубаво е да напомните, че е евродепутат, но не на нас, а на него го напомнете! Колкото повече живее човек, толкова повече се убеждава, че простотията не е по гората!

    Коментиран от #88, #99

  • 6 бау

    110 20 Отговор
    Да го заключват веднага и съд !!!

    Коментиран от #96

  • 7 Адвокат

    132 12 Отговор
    Този е трябвало да бъде арестуван! Сега трябва да бъде уволнен шефа на Росаджиите на летището! Този няма право да носи пистолет още повече със зареден патрон в цевта!

    Коментиран от #47, #94

  • 8 Кълвач

    49 75 Отговор
    На такива загубени места като гейстолицата на ЕС, където гъмжи с цветнокожи терористи и агресивни хомосексуалисти, човек трябва да е въоръжен много по сериозно!!!

    Коментиран от #44

  • 9 тъпоумни

    148 17 Отговор
    Дали щяха да върнат пистолета на обикновен човек ...и щеше да има и
    дежурната Бокова глоба ...поне 1000лв Мръсен герберски свят

    Коментиран от #11, #12, #24, #52

  • 10 бббббб

    97 10 Отговор
    Всички са бок-уци.Взеха да си показват кирливите ризи.
  • 11 БРМ

    21 46 Отговор

    До коментар #9 от "тъпоумни":

    Какво общо има боко с ВМРО?

    Коментиран от #16, #19, #59, #81

  • 12 Запознат

    135 10 Отговор

    До коментар #9 от "тъпоумни":

    Какви 1000лв глоба? ти ножица ако имаш в ръчния багаж могат да те съдят за тероризъм! Обаче за госпожица Джамбазова чадър
  • 13 Пища Хуфангел

    90 5 Отговор
    Пурко бил много страшен с тоя пищов, чак по Европа го разнася!
  • 14 Макето

    68 5 Отговор
    Джамбаз войвода,.....

    Коментиран от #28

  • 15 Спасов

    75 6 Отговор
    Аман от набедени политици!
  • 16 глоби

    49 7 Отговор

    До коментар #11 от "БРМ":

    Боко има общо с Глобата ...няма нарушение което да не е съпроводено с Бокова глоба . а общото с вмро и Боко е че Боко техни хора не глобява .Последен пример с Боковите глоби За едно ,,КУ.ВО"една жена пенсионерка отнся 1000лв Бокова глоба +500лв съдебни разходи +500лв обезщетение ... 11 Намерил мутрите да защитава ,,Умник.........
  • 17 Д-р Фройд

    76 9 Отговор
    Това момченце Джамбазки е било от тези които са седели винаги или на чин 1 или на чин две в училище бил е прилежен ученик обаче винаги е мечтал да е лошо момче! Сега му се отало възможност и трибун да се прави на такъв какъвто не е а иска да бъде! Пищова му е за да повдига самочувствието и да се крие с него с мишото си сърчице. Много подскача катоповечето,, патриоти" в България обаче стигне ли се до патаклама ще се надбягват с другите патриоти да отърват сивата кожичка
  • 18 Бачо Киро

    63 5 Отговор
    Какво изземване бе, това директно би било счетено като терористичен акт, евродепутат или не ...
    Естествено, аз направо се учудвам, че изобщо е проверен на Летище София ... То там вече Сульо и Пульо минаха без проверки, та това е направо невероятна работа от тяхна страна ... да очакваме да приложат мерките срещу евродепутат е нереално ... в края на краищата никой не знае на кого какво му е в главата, какво като е евродепутат, голям праз ...
  • 19 Боката

    45 6 Отговор

    До коментар #11 от "БРМ":

    Как какво? Негова подпартийка е. И подпартийка на всеки, който е на власт. Шефът и е бивш агент на ДС все пак.
  • 20 тероризъм

    55 4 Отговор
    трябва да бъде съден за опит за тероризъм!
    ПО действащите закони в България и Европа - опит за тероризъм!
  • 21 дяда гошо

    51 5 Отговор
    Ха тоя КЕЛЕШ като е евродепутат да не е хванал Бойко за шлифера И защо се излага той получава хиляди евра на месец а купил МАКАРОВ а не нещо сериозно с което да впечатлява околните маскари

    Коментиран от #67

  • 22 sadisty

    44 5 Отговор
    тоя е за лудницата къв евро парламент
  • 23 САКАЛОФФ ТРЪНСКИ

    39 5 Отговор
    ТААААА , КОЙ ОСТАНА ДА НЕ СЕ Е ИЗДЪНИЛ ? Един по един се изложиха тези ТЮФЛЕ ЦИ , А СПЕЦИАЛНО ПЪТПЪДЪКА Е ГОЛА ВООДА КАТО ЧЮЕК .
    ГОСПОД ДА МУ Е НА ПОМОЩ НА ЛАЛУГЕРУ, ВИЖДАТЕ ЩО ЗА ИЗМЕТТ СА ТЕЗИ НАШИ ПОЛИТБЮРО .
  • 24 JEEP

    57 3 Отговор

    До коментар #9 от "тъпоумни":

    И патлака и разрешителното заминават автоматично за подобно изпълнение. Виж за нашия човек е друго - чакали са го на крак, за да му го върнат. Иначе оръжие със самолет се пренася, но в метална кутия с ключ и задължително с изваден пълнител. Около 20 евро беше за вътрешни линии поне като гледах тарифата на българия ер. По интересно е дали има разрешително за оръжие в Брюксел, защото зеленото картонче от КОс важи само за БГ и ако там го набарат че е по-тих от мишка в брашно.

    Коментиран от #25, #68

  • 25 тъпоумни

    55 6 Отговор

    До коментар #24 от "JEEP":

    Пистолета на Джамбазки освен че не бил с изваден пълнител а ми е бил и с патрон в цевта ...не дай си боже и с дръпнато петле , това допълнително утежнява нещата
  • 26 Русенец

    57 4 Отговор
    И този човек ще се кандидатира отново за Евродепутат !?
    Следващия път сигурно ще носи автомат Калашников !
    Пробуди се Народе и измети тази ДС сган от всички клони на властта, иначе турското робство в близко време ще ни се види като курорт спрямо Гербеското насилие, което завладява България !

    Коментиран от #48

  • 27 СссереМ

    22 21 Отговор
    Вместо да ходи в брюксел с пищова,да беше запукал лумпените които тормозят работещите работещите граждани.

    Коментиран от #63, #65, #101

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Абе

    35 3 Отговор
    Нема се правите тук коментиращите, на ощипани годпожички !И ще ви стрелят и крадат и ...едни други работи!Вие си ги избрахте, дори като не гласувахте а ходихте за гъби!
  • 30 цигането от София

    33 2 Отговор
    чудно ми е , защо дават оръжия на такива откачалки ,,
  • 31 Гоуст

    28 2 Отговор
    Няколко пъри органите най-любезно му обяснили.... майкоо, честно ли?
  • 32 психолог

    41 3 Отговор
    ето какви чудовища избираме да ни управляват;Сами не спазват закона а филосовстват много
  • 33 ШОПА

    37 2 Отговор
    Глупав комплексиран селянин !
  • 34 Ryty

    24 4 Отговор
    Тоа изсуления,ше го мачкам
  • 35 9x18

    37 2 Отговор
    Нарушавайки закона за общоопасните средства ,веднъж носейки го на забранено място и втори път, носейки го с патрон в цевта е наложителен акт от 500 лв и отнемането на оръжието и разрешителното за година или изцяло...
  • 36 ХанкоБрат

    20 3 Отговор
    Сигурно е тръгнал да разстрелва БСП!
  • 37 Синдикат на Ало Измамниците

    26 2 Отговор

    До коментар #3 от "тоя с гъските":

    Не бе, страх го е от народната любов.
  • 38 Помнещ

    16 3 Отговор
    Срам за великия Ванче Михайлов!
  • 39 avlado

    22 3 Отговор
    Пълен комплексар
    Нов български тълковен речник Патриот синоними Смешник и подобни
  • 40 вмро паляк

    10 12 Отговор
    Какво общо има ВМРО с България????? Каузата за Македония в границите на България отдавна е минало!
    Защо точно Макаров, а не Глок?
    Защото евродепутата е руско мекере, за това!
    Най-голямата простотия е да плащаме на хора за да предават националните ни интереси, за това България е на това дередже.
  • 41 Македонец

    12 4 Отговор
    Boйната помежду ГЕРБ и ВМРО продължава. На джамбазина сигурно му е било за първи път да лети с пищов.

    Коментиран от #50, #62

  • 42 изрод

    24 2 Отговор
    Тоя наглец е трябвало да бъде окован с вериги и съден по бързата процедура.Можем да си представим какво щеше да стане с него ако меше на някое американко летище при съпротива щеше да бъде застрелян.
  • 43 гост

    19 1 Отговор
    може да е превъртял и е решил я да отвлече самолета или друг терористичен акт с заредено оръжие цццццц
  • 44 пастир

    24 0 Отговор

    До коментар #8 от "Кълвач":

    И ти си изрод като тоя съсел.Можели в самолет да се качи пътник с зареден пистолет.Това в цял свят се води като тероризъм и отвличане на самолета с пътниците.Ако ти пътуваше с тоя самолет как щеше да се чувстваш.
  • 45 Сатаната

    20 1 Отговор
    Нас щяха да ни арестуват като терористи, нали? Аенгеле, я да те питам и тебе, ти призна ли незаконното си дете, или Вожда още ти пили че ти гледа копелето?
  • 46 Само да питам

    20 1 Отговор
    А защо му е пистолет.............да се пази от народната любов ли ?
  • 47 Пенчо

    3 8 Отговор

    До коментар #7 от "Адвокат":

    Има право и да те гръмне ако го заплашиш.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 гост

    11 1 Отговор
    на борда ачо изведнъж му заприличва че пътуващият до него гражданин с семейството си е издирван световен терорист и решава да вземе нещата в свои ръце и да спаси света от тероризма и започва да пуца по нищо не подозиращия пътник
  • 50 хо хо хо хо хо

    19 0 Отговор

    До коментар #41 от "Македонец":

    Да, не само, че са му подхвърлили пистолета, ами са извадили един голям вибратор от п*рдялника му, на него пишело Баба Менда.
  • 51 Всичката Мара втасала

    6 24 Отговор
    Милярди се крадат годишно, мафията краде, убива, граби, геноцид . Сега това ли да е новината на деня? Оставете човека намира!

    Коментиран от #61

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Я па тоя

    25 4 Отговор
    На тоя Урко защо са му разрешили да носи оръжие?! Та тоя е опасен! Комплексар измислен.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Тая мърша е

    19 2 Отговор
    Гнусен келеш.......
  • 57 Аааа

    24 2 Отговор
    Тези боклуци преядоха с власт и съвсем изперкаха ...
  • 58 бял

    17 2 Отговор
    Редък тъпанар
  • 59 Пешо

    16 1 Отговор

    До коментар #11 от "БРМ":

    Как какво общо има Боко с ВМРО? Нали са ортаци в яденето на мазната баница?
  • 60 eво

    8 1 Отговор
    Тя цялата работа на ГРАБ Е ВЕЧЕ НА ИЗГЪРМЯВАНЕ,АМА защо трябва да пострадат невинни хора.Евродепутатите ни са на нивото на ...КРАДЛАТА ОТ ЛЕТИЩЕТО В ПАРИЖ,Поптодорова.Не виждам никаква разлика,ЕДИНИЯ КРАДЕ,ДРУГИЯТ ГОТОВ ДА УБИВА.ПАТРИОТИ,ВОЕНЕН МИНИСТЪР И СИЕ ЯВНО СЕ СТЯГАТ ЗА ...Македония,Сърбия,Украйна...
  • 61 Иван Гешев

    10 0 Отговор

    До коментар #51 от "Всичката Мара втасала":

    Ами нали този е един от основните мафиоти, които ни крадат и убиват, а ти го защитаваш? Хем те сърби, хем те боли?
  • 62 Иво

    8 1 Отговор

    До коментар #41 от "Македонец":

    Брей, вярно ли до война между ГЕРБ и ВМРО се стигна при делбата на краденото от народа? Лакомия!
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 гостът

    17 3 Отговор
    Цървул.....................с пистолет за 200 лева! Поне си купи нещо свястно бе, келеш. Я да видим кой и как му е издал разрешително и по какви причини? Кой началник разписа ? За депутатчета и министерски синчета може а? ......
  • 65 Жега

    11 1 Отговор

    До коментар #27 от "СссереМ":

    Под лумпините означава по "управляващите" - ТЪРТЕИ, ПАРАЗИТИ, ПИАВИЦИ и т.н. !!!!!!
  • 66 Грую

    15 0 Отговор
    Ачо, да внимаваш че това не е играчка като го прибираш в джоба да не си гръмнеш макарите!
  • 67 Шляхтиц

    5 6 Отговор

    До коментар #21 от "дяда гошо":

    Какво по-сериозно нещо от Макаров? Девет милиметра безгрешен! На другите пистолети само парите им са много.
  • 68 Хрис

    17 1 Отговор

    До коментар #24 от "JEEP":

    Преди няколко години в САЩ по вътрешна авиолиния беше задържан и хакнат в затвора един българин за едно никакво макетно ножче в личния багаж. В Булгаристан за пистолет с патрон в цевта и скандал само го отнемат временно и пускат притежателя да пътува. Ако това беше в САЩ, Джамбата най-малко щеше да получи някоя палкя зад врата, килия и обвинение за тероризъм.
  • 69 Наум

    17 3 Отговор
    Джамбазки и всички останали патриьоти, са най малоумните депутати, който някога съм виждал, по тъпи парчета от тия няма избирателите, им също.
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Възмутен

    13 2 Отговор
    Той Волен Сидеров няма да остане сам с неговите изцепки... Има си достойни последователи, като Джамбазки и Валери Симеонов!
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Тунгуска м1

    12 0 Отговор
    Пълни нещастници. Всички на дръвника
  • 74 Blagoeff DEUTSCHLAND

    8 1 Отговор
    В затвора веднага или да го разстрелят с тоя пистолет ама веднага тая гаф мръсна
  • 75 Blagoeff DEUTSCHLAND

    5 2 Отговор
    В затвора веднага или да го разстрелят с тоя пистолет ама веднага тая гад мръсна тая мижитуркс малоумна
  • 76 Blagoeff DEUTSCHLAND

    8 2 Отговор
    В затвора веднага или да го разстрелят с тоя пистолет ама веднага тая гад мръсна тая мижитурка малоумна кой му дава пистолет на тоя той полицай ли е какъв е тоя мухльо?
  • 77 Blagoeff DEUTSCHLAND

    8 2 Отговор
    В затвора веднага или да го разстрелят с тоя пистолет ама веднага тая гад мръсна тая мижитурка малоумна кой му дава пистолет на тоя той полицай ли е? какъв е тоя мухльо?
  • 78 боцмана

    16 2 Отговор
    По закона за общоопасните средства , щом лицето притежаващо ловно или късо нарезно оръжие отсъства от България , оръжието не може да се съхранява в касата в дома на притежателя а трябва да се занесе за съхранение (срещу заплащане) в поделението на МВР в града на местоживеене. В противен случай подлежи на санкции. Почти всички политици имат оръжие и не еднократно напускат страната , при евентуална проверка доста парички ще влязат в хазната а и доста разрешителни ще бъдат отнети , ама гарван , гарвана око не вади.
  • 79 Трябвало е

    8 1 Отговор
    да му го оставят, ако е искал да се гръмне? :) Гнусни дебили са всичките .
  • 80 ОБИКНОВЕНА

    7 0 Отговор
    КЕРВАНА СИ ВЪРВИ КУЧЕТАТА СИ ЛАЯТ
  • 81 Ако баба ти беше мъжка

    3 1 Отговор

    До коментар #11 от "БРМ":

    Обща спалня.
  • 82 ЛОВЕЦ

    6 0 Отговор
    БОКЛУК
  • 83 Журналист

    10 1 Отговор
    А някой ще попита ли г-н Джамбазки, от кога българските евродепутати пътуват въоръжени в командировка и за какво е възнамерявал да използва оръжието?
  • 84 112

    6 0 Отговор
    и защо оръжието не е предадено своевременно на служба кос в районното по местонахождение? и защо е върнато на лицето при завръщането му? алооооуууу, сикаджийските шафьорчета, ко стаа на туй летище, бе? извън българия ли е?
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 наши и ваши

    10 0 Отговор
    Преди време, когато Волен беше "черна овца" за властта, при една разправия в самолет го изкараха най-големия хулиган и искаха да го съдят. Сега този тръгнал с пистолет за самолета и ...нищо. Ако беше от опозицията, можеше и терорист да го изкарат...
  • 87 Я па я

    5 1 Отговор
    Искал е да отвлече самолета и да избяга при Путин.
  • 88 Хитър Петър

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "БайМиле":

    Абе, Бай Миле но го ли утепаха?
  • 89 Бум бум

    6 1 Отговор
    Кой му е дал пистолет на тоя, надали знае от коя страна се държи
  • 90 американецО

    2 5 Отговор
    всички от БСП са за убиване евала пич
    ако американците решат, некой ден ще ни имаме шанс да убием всички от БКП/БСП
  • 91 американецО

    0 1 Отговор
    пиян съм не мога да пиша
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Мария

    3 3 Отговор
    ДОРИ НЕ СЪМ ИЗНЕНАДАНА ОТ ФАКТА.У НАС КУЦО И СА КАТО ИМА ОГНЕСТРЕЛНО ОРЪЖИЕ.А ДЖАМБАЗКИ ИМА ДОСТА ДУШ МАНИ И ЗАТОВА СРЕДСТВО ЗА ЗАЩИТА МУ Е НУЖНО.КАКТО МЕЖДУ ВПРОЧЕМ НЕ Е ЗЛЕ ДА ИМА ВСЕКИ НОРМАЛЕН ГРАЖДАНИН ОСОБЕНО ПО СЕЛАТА НИ,КЪДЕТО НЕ ГАРАНТИРА ЖИВОТА И НЕПРИКОСНОВЕН ОСТА ТИ.
  • 94 Умник

    7 4 Отговор

    До коментар #7 от "Адвокат":

    Трябваше да го изпуснат на летище София, и а да го хванат във Франкфурт или Брюксел!
    Тогава да видиш сеир... Там няма Боко-моко...
    И, как така му го връщат?! Конфискация!
  • 95 Jiji

    5 1 Отговор
    Пълен смешковец
  • 96 Генерал

    2 5 Отговор

    До коментар #6 от "бау":

    И аз влезнах в печатницата на БНБ с пистолет и едва когато алармата писна, се сетих, че е у мен. Оставих го заедно с една флашка и резервния пълнител в каса с два ключа, за отговорно пазене и на излизане си ги взех. Това е практиката. Какво заключване, какъв съд ? Май някой комунист пак е сънувал, че отново "храбрата" червена армия - освободителка го е поставила на власт за нови 45 години. Да, ама не.
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Иво 68

    5 2 Отговор
    Ако това е вярно!!!!! Какви са тия патриоти, а на всичкото и Евродепутат? Тоя тъпанар със пистолет и то ЗАРЕДЕН? Какъв мъж си ти бе измислен-недомислен патриот. Каракачанов ко стаа? А тия нещастници дето са го избирали са като него-мишоци........... И тоя ни представя в Европарламента? Оръжието се иземва/КОНФИСКУВА и следва глоба с отнемане на разрешителното му........
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Кондьо

    8 2 Отговор
    Пистолета няма да ги спаси. Възелина в случая е по удачен!

    Коментиран от #102

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 ХАСАН

    4 2 Отговор
    Патриотите са най нахалните..те обърнаха патриотичните чуства на българина в кеш и лично забогатяване!
  • 105 сноу

    2 0 Отговор
    Те го "хванали " щото преброил, колко не са хванали.Първата работа на чингета ,гранични ,митничари щом оцапат гащите е, веднага да спретнат един добре режисиран театър, та да видиш ти какви велики артисти са.
  • 106 АНАНИ

    0 1 Отговор
    ИСКАЛ да ОТВЛЕЧЕ САМОЛЕТА за да спаси ШКЕМБЕ ВОЙВОДА но той закъснял Затова бил разкрит
  • 107 ТРОШАЧА

    1 1 Отговор
    Защо пистолета не е конфискуван а на ЕВРОДЕПУТАТА да се напише акт и лишаване от разрешително за оръжие ???Пак гласувайте за тези мошеници ...!
  • 108 Юнак Гюро

    0 0 Отговор
    В тази история единственото вярно нещо е, името на човека и тва, че е евродепутат и зам на ВМРО! Питах мой човек граничен полицай на аерогарата, строши се от смях и каза, че е абсолютна лъжа

    Коментиран от #109

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове