2 224 7

БСП обяви кого може да кандидатира за кмет на София

Имаме поне три-четири кандидати, сред които и Мая Манолова, обяви Калоян Паргов

БСП обяви кого може да кандидатира за кмет на София
Снимка: БГНЕС

По време на 4-тото заседание на XIII-ата Конференция на Софийската градска организация на БСП председателят на групата на социалистите в Столичния общински съвет (СОС) Калоян Паргов обяви, че партията му има "три-четири кандидатури за кмет на София".

"Много имена се спрягат и вътре и вън от партията. Ще изчакаме да видим резултата на различните партии след европейския вот и след това ще обявим това решение. Имаме поне три-четири кандидати, които на този етап, предвид рейтинга на г-жа Фандъкова, се съизмерват с нея. И сред тях е и г-жа Манолова, но има и други", сподели Паргов, цитиран от "Фокус".

България

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Ушанков
  Отговор
  1 15:36  01.12.18
  Мая се е доказала. Да прави партия и ще ги измете всичките. Борисов заради завоя на тръбата през Турция го чака народен съд и съдбата на Буров, който е казвал, че който не обича Русия е враг на народа. До този извод тиквата ще стигне още на първия месец в Централния софийски.
 • ГосТ
  Отговор
  2 16:02  01.12.18
  Манолова е много по добър вариант от началната учителка с поглед на 🐄
 • Гоъф
  Отговор
  3 17:08  01.12.18
  Другите кандидатури не разбрах?

 • И аз си мисля че моралната
  Отговор
  4 17:11  01.12.18
  Мая Манолова ИМП печеливш шанс, на 100 процента при ръпънарите! Тя ще е, Мая Измамата! Изберете я! От раз! Хак да Ви е след Слави! Ура другари! Ама народА, не е другар, само мия комунетата! Ха, Ха, Ха! Мая с още един палат!
 • Червен светофар
  Отговор
  5 17:39  01.12.18
  Нека е Мая, че да има право на служебен превоз.
 • Антисоциалист
  Отговор
  6 16:37  02.12.18
  Господа, цитирам г-жа Мая Манолова: "Ако Ви трябва луд картечар - аз съм". И още: "Всеки ден - Великден!". Потрябва ли Ви вместо кмет - луд картечар, те я те. Всеки ден ще Ви е конски великден, а в метрото ще има приемна на ОмниЛудМан.
 • ПЕНКО
  Отговор
  7 14:33  04.12.18
  БАБА ЛИ Е МАЙА М. ??? ДОКАТО ДЯДОВЦИ И БАБИ "РЪКОВОДЯТ И ОПРЕДЕЛЯТ " БЪДЕЩЕТО НА МЛАДА БЪЛГАРИЯ , ЩЕ СМЕ В СПИРАЛАТА НА ГА.ДОВЕ И ГАД.ЮХИ !?!? МАЙА ТА Е ВЕРБУВАН АГЕНТ НА КГ.Б /КАТО СТУДЕНТ В МОСВА/ !!!

Напиши коментар:


Публикувай